Benim büyüdü ama hassasiyet acıma geçti.şuan 15 haftalığım iki hafta gibi oldu acısı geçeli.Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
Benim erkek ama göğüslerim çok büyüdü.acaba dr cinsiyette yanılmış olabilir mi.çünkü 12. Haftada söyledi bir daha kontrole gitmedim.AA kıZmış bak:)) benim kesin erkek ya bir gram büyümedi:))
Yok canım biz konuşmamıştık, başkasıyla konuştun herhalde. demek ki biri daha var bizim hastaneye gelen :) Ben Baha Celal Doğan'a gidiyorum.Evet canımsanki seninle konuşmuştuk, sen de Habibe Hanım'a mı gidiyordun canım?
Bu hormonlara verdiğimiz tepkiler göğüslerimiz ve kalçalarımız Doğum için hazırlanıyor. Cinsiyetle alakası Yok yani herkesin aynı olmaz. Bu arada kızlarbenimkilerde baya dolgunlaştı 9. aya kadar nolacak bunlar diyodum daha dün eşime hattaBenim erkek ama göğüslerim çok büyüdü.acaba dr cinsiyette yanılmış olabilir mi.çünkü 12. Haftada söyledi bir daha kontrole gitmedim.
O zaman karıştırdım canım, kusura bakmaYok canım biz konuşmamıştık, başkasıyla konuştun herhalde. demek ki biri daha var bizim hastaneye gelen :) Ben Baha Celal Doğan'a gidiyorum.
Evet çok memnunum. Normal doğumu desteklediği için seçtim Baha hocayı, hakkında yazanlar çok olumluydu. Gerçekten de çok tecrübeli, güleryüzlü, babacan bir adam. Güven veriyor insana.O zaman karıştırdım canım, kusura bakma
Sen memnun musun doktorundan peki
Doğru söylüyorsun arkadaşım değişen hormonlar herkeste farklı yeri etkiliyor.mesela benim basenlerim hiç büyümedi.Bu hormonlara verdiğimiz tepkiler göğüslerimiz ve kalçalarımız Doğum için hazırlanıyor. Cinsiyetle alakası Yok yani herkesin aynı olmaz. Bu arada kızlarbenimkilerde baya dolgunlaştı 9. aya kadar nolacak bunlar diyodum daha dün eşime hatta
Ben 2 haftada bir gidiyorum ama toplasan 4 kez ölçülmemiştir..Son kontrolümde ölçtü en sonKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Benim hastanemde de var buna benzer ama nefes egitimi, yoga falanda dahil..Normal dogum olmasada iyi geliyormuş..Ben yazılacağım brnimki 20. Haftadan sonra başlıyorKızlar bu arada bugün eğitim araştırma hastanesine gittim, doktorun odasında duvarda afiş gördüm. Normal Doğum eğitimi diye. Doğumevinde veriyorlarmış eğitimi, tam ayrıntılı Bilgi alamadım o yüzden. İlk fırsatta gidip Bilgi alıp o eğitime yazılmayı planlıyorum. Doktorun yanındaki hemşire de “tavsiye ederim mutlaka gidin” dedi. Sizin de aklınızda olsun eğer normal Doğum düşünüyorsanız.
Kizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Kan şekerin dusmus olabilir arabaya çikolata meyve suyu koy bu anlarda hemen ağzına at tansiyonunda düşmüşse toparlar bunlar geçmiş olsun
Çok geçmişolsun minik kuzucuğa.Kızlar merhaba. Herkes iyidir inşallah. Biz 2 gün hastanede kaldık. Küçük oğlum 7,5 aylıkken havale geçirmişti. Ateşini düşüremeyince hemen hastaneye gittik korkudan. Neyse tekrarlamadı geçti çok şükür. Bugün de iftar yemeğini atlattık. Sayfanın hızına yetişemiyorum maşallah.
İki kızımda çok hassasiyet yaşamıştım ama bunda hiç hassasiyetim olmadı.Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
Çok güzel canım, çok sevindim senin adına. Hayırlı güzel doğumlarımız olur inşallahEvet çok memnunum. Normal doğumu desteklediği için seçtim Baha hocayı, hakkında yazanlar çok olumluydu. Gerçekten de çok tecrübeli, güleryüzlü, babacan bir adam. Güven veriyor insana.
bu ara hepimizde coştu heralde bende dün çok beterdim. baktım migren tutma sinyalleri hemen parol içtim ama banamısın demesi. sonra gözlerimi uyku bandıyla kapattım baya döndüm ama uyumuşum sonunda. şimdi hafiften ağırıyo yemekten sonra yine içicem sanırım. çünkü akşama dizim varkızlar bu baş ağrolarını ne yapıyorduk
benimde baya azaldı ağrısı sızlaması. bide 75i zor doldururdu ama artık tam oluyo hatta 80 aldım ama takmak nasip olmadı.Himm demek bangir bangir gogus hassasiyeti yasayan ben varim .Allahim bi acayip bisey oldular :) taşacaklar yakındır :) ama cok acıyorlar oyle boyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?