2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben bunu hiic yapamiyorum maalesef. Bulantim sabahta oluyooo aksamda oluyoo. Mesela az once saat 8de yedigim herseyi klozete gonderdim. 4bucuk saatte mide sindirmez mi benim ki sindirmiyo. Anlamiyorum bu durumu. Disari gecen de ciktim market 300 mt uzaklikta. Yoruldum yani hemde oyle boyle degil. Esime dedim dedi ki cok yatinca onsan daha cok halsiz hissediyomus. O gun doktora gittik bebek uyuyo. Durttu doktor ama pas vermedi. Bana sen yorgun musun dedi evet bugun yorgunum dedim. Esimin yaninda bol bol dinlen uzan hatta uzun sure oturma ayakta kalma dedi. Bence yatmaktan halsiz degiliz. Bu donem vucudumuz kabullenmeye calisiyo bebegi yediklerimizde yemediklerimizde bebislere gidiyo diye dusunuyorum. Insallah gecer bu surec valla gezmeyi gectim sandelye de bile oturamiyorum mutfakta ayakta 10 dk durabiliyorum hep oturmam uzanmam gerek

Tansiyon konusu konuşulmuşken, başıma ağrı girdi biraz önce. Eşime dedimki bi tansiyonumu ölçelim. 11-6 çıktı. Ben normalde düşük tansiyonlu bir insanım ve tansiyonum fix 10-6 dır. Bir rakam oynasa bile benim dengemi bozuyo. Hemen başıma ağrı girdi ve başım dönmeye başladı. Limansuyu içtim bi kaşık.
Ya kızlar bide bana arada bayılacakmışım gibi oluyo. Eşime üstü kapalı bahsettim duruödan ama telaşlandırmak istemedim. Çocuğumu okuldan arabayla ben almaya gidiyorum. Bugünde gittim, çıkış saatini beklerken bi anda kulaklarım tıkandı başım döndü. Kafamı arkaya yasladım, sadece dua edebildim Allahım yardım et nolur şimdi değil diye. Bi beş dakika sonra vücut kendine geldi. Yada o anda da tansiyonum oynuyo olabilir dimi?

kızlar inanmayacaksınız ama benimde iki gündür başım zonkluyor. sabah tansiyon ölçtüm biraz düşüktü.

Kan şekerin dusmus olabilir arabaya çikolata meyve suyu koy bu anlarda hemen ağzına at tansiyonunda düşmüşse toparlar bunlar geçmiş olsun

Kızlar hepinize ćok tesekkur ederimm bi yandanda ev tasima isim oldugu icin xanca yazmaya firsatım oldu ilk once devletteki kendi dr goründüm bu test benim icin sorunlu olamaz dedi 958 kadinda bir riskin var dedi nerdeyse binde bir dedi biyokimyasal risk vdedim riskliymis yok ole bisey dedi ve istersen perinotolojiye gönderdi onlar bu isin uzmani bide o yorumlasin dedi oda cok guzelaciklamasini yapti vve aman aman bi riskin yok dedi hic risk gozukmese bile riskin var sonucta dedi 4 lu test yaptirimmi dedim kesinlikle dortlu yaptirma o bbundands kotu ttest dedi amerika ya giden testi isterssen yaptirabilirson hic aklimda soru isareti kalmasindiyosanyaptir diyo ama gerek varmi yok diyor ve o testi yaptirsan bile kotu cikti diyelim sonuc yine karnindan sivi alinxak netlestirmek icin onunda yuzde 1 oraninda riskimiz var .yani sonuc olarak simdiliksoru isareti kamlmadi bende gayet iyiyiz cok sukur

Kızlar merhaba. Herkes iyidir inşallah. Biz 2 gün hastanede kaldık. Küçük oğlum 7,5 aylıkken havale geçirmişti. Ateşini düşüremeyince hemen hastaneye gittik korkudan. Neyse tekrarlamadı geçti çok şükür. Bugün de iftar yemeğini atlattık. Sayfanın hızına yetişemiyorum maşallah.

Ben de ağrısız Doğum eğitimi diye bi eğitim var o eğitimi almayı düşünüyorum. Hatta Facebook ta Gülten Gökkuş ağrısız doğal doğum eğitim yazıp takip edebilirsiniz. Zaman zaman instagramdan canlı yayın yapıyor orda da Gülten Gökkuş diye geçiyor. Afyon da bu eğitim ve devlet hastanesinde proje olarak geçiyor. Ben de il dışından katılacağım ama 1 saat sürüyor yıl zaten.Çok güzel Doğum hikayeleri var insanın normal doğurası geliyor tavsiye ederim.

Çok çok mutlu oldum. İnşallah hiç bir sorun olmadan yaparsın doğumunu hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

çok sevindim boşuna kaç vünün zehir oldu dr değiştir bnce sana hiç iyi gelmedi moral verip seni motive edeceği yerde olmadık şeylerle kafanı bulandırdı bide doğum yapsan bu dr düşünemiyorum yani dr çok önemli gerçekten güven şart

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallah

İYİ BAKALIM CANIM BANADA HABER VER MUTLAKA

Çok sevindim canim sen de rahatla artik

Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti

Erkek bebeklerde oyle olur diye okumustum benim gecti

Okula gitmeden evvel son bir soru daha :) ikinci gebeligi olanlara. Ben ilk gebeligimi 2014te yaşadım. 4 sene icinde 4 doz tetanoz aşısı oldum. Simdi ikinci gebelik ve henüz hic çağrılmadim. Acaba 4 doz oldugum icin mi yoksa cagirirlar mi gidip sorayim mi emin olamadim. Çünkü 5 doza tamamlaninca 10 yila kadar bir daha olmak gerekmiyor demisti hemsirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…