Benimde bugun belim ve sağ bacagim ağrıyı çok cnm bende öğretmenim nobetciydim
Biliyomusun ayni hislere sahibim. Evden cikmiyordum esim cikalim diye israr ediyordu midem bulanicak donmek zorunda kalicam rezil olucam saniyordum ama haftasonu kendimi zorladim, galiba evden cikmadikca da halsizlesiyoruz ve hep tedirgin oldugumuz icin aklimiz midemizde oluyor. Simdi 13 haftaliksiniz, 14 u de atlatin yavas yavas cikin disari.. 1 hafta da cok sey degisiyor. Once kisa kisa mesafelere gidersiniz yorulunca donersiniz.. o kadar halsizlesmisim ki kisa mesafe bile yurusem nefes nefese kaliyordum. Bi de ben zencefilli sekerle cok rahatladim a101de satiliyor
kızlar inanmayacaksınız ama benimde iki gündür başım zonkluyor. sabah tansiyon ölçtüm biraz düşüktü.Acaba bu haftalarda ortaya cikan normal bi belirti mi? Surekli bi tarafi zonklama tipinde agriyor, kafami egdigimde falan..
Oyle yapayim.. benim doktorum olcmeyecek galiba.. daha onceden de bi ebe benim doktorum icin o hep kilo olcer hic tansiyon olcmez halbuki tansiyon daha onemlidir demisti. Gercekten de her gittigimde kilom hic unutulmuyor en iyisi kendi cabamla biyerlerde olcturmek
Elhamdülillah canım büyük kızım 8 küçük de 2.5 yaşında canımAy kıyamam 3. Bebiş geliyor. Diğerleri kaç yaşındalar? Ne güzel sıkıntı olmaması. Çok şükür rahat geçsin kuzum.
Ayy inşallah canım ya perşembe günü gideceğim bakalıminsaallah guzel guzel haberlerle gel canim stres yapip bebeginide strese sokma o yerinde iyidir :)
Kan şekerin dusmus olabilir arabaya çikolata meyve suyu koy bu anlarda hemen ağzına at tansiyonunda düşmüşse toparlar bunlar geçmiş olsunTansiyon konusu konuşulmuşken, başıma ağrı girdi biraz önce. Eşime dedimki bi tansiyonumu ölçelim. 11-6 çıktı. Ben normalde düşük tansiyonlu bir insanım ve tansiyonum fix 10-6 dır. Bir rakam oynasa bile benim dengemi bozuyo. Hemen başıma ağrı girdi ve başım dönmeye başladı. Limansuyu içtim bi kaşık.
Ya kızlar bide bana arada bayılacakmışım gibi oluyo. Eşime üstü kapalı bahsettim duruödan ama telaşlandırmak istemedim. Çocuğumu okuldan arabayla ben almaya gidiyorum. Bugünde gittim, çıkış saatini beklerken bi anda kulaklarım tıkandı başım döndü. Kafamı arkaya yasladım, sadece dua edebildim Allahım yardım et nolur şimdi değil diye. Bi beş dakika sonra vücut kendine geldi. Yada o anda da tansiyonum oynuyo olabilir dimi?
Ben de ağrısız Doğum eğitimi diye bi eğitim var o eğitimi almayı düşünüyorum. Hatta Facebook ta Gülten Gökkuş ağrısız doğal doğum eğitim yazıp takip edebilirsiniz. Zaman zaman instagramdan canlı yayın yapıyor orda da Gülten Gökkuş diye geçiyor. Afyon da bu eğitim ve devlet hastanesinde proje olarak geçiyor. Ben de il dışından katılacağım ama 1 saat sürüyor yıl zaten.Çok güzel Doğum hikayeleri var insanın normal doğurası geliyor tavsiye ederim.Kızlar bu arada bugün eğitim araştırma hastanesine gittim, doktorun odasında duvarda afiş gördüm. Normal Doğum eğitimi diye. Doğumevinde veriyorlarmış eğitimi, tam ayrıntılı Bilgi alamadım o yüzden. İlk fırsatta gidip Bilgi alıp o eğitime yazılmayı planlıyorum. Doktorun yanındaki hemşire de “tavsiye ederim mutlaka gidin” dedi. Sizin de aklınızda olsun eğer normal Doğum düşünüyorsanız.
Çok çok mutlu oldum. İnşallah hiç bir sorun olmadan yaparsın doğumunu hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahKızlar hepinize ćok tesekkur ederimm bi yandanda ev tasima isim oldugu icin xanca yazmaya firsatım oldu ilk once devletteki kendi dr goründüm bu test benim icin sorunlu olamaz dedi 958 kadinda bir riskin var dedi nerdeyse binde bir dedi biyokimyasal risk vdedim riskliymis yok ole bisey dedi ve istersen perinotolojiye gönderdi onlar bu isin uzmani bide o yorumlasin dedi oda cok guzelaciklamasini yapti vve aman aman bi riskin yok dedi hic risk gozukmese bile riskin var sonucta dedi 4 lu test yaptirimmi dedim kesinlikle dortlu yaptirma o bbundands kotu ttest dedi amerika ya giden testi isterssen yaptirabilirson hic aklimda soru isareti kalmasindiyosanyaptir diyo ama gerek varmi yok diyor ve o testi yaptirsan bile kotu cikti diyelim sonuc yine karnindan sivi alinxak netlestirmek icin onunda yuzde 1 oraninda riskimiz var .yani sonuc olarak simdiliksoru isareti kamlmadi bende gayet iyiyiz cok sukur
Ins canimÇok çok mutlu oldum. İnşallah hiç bir sorun olmadan yaparsın doğumunu hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
çok sevindim boşuna kaç vünün zehir oldu dr değiştir bnce sana hiç iyi gelmedi moral verip seni motive edeceği yerde olmadık şeylerle kafanı bulandırdı bide doğum yapsan bu dr düşünemiyorum yani dr çok önemli gerçekten güven şartKızlar hepinize ćok tesekkur ederimm bi yandanda ev tasima isim oldugu icin xanca yazmaya firsatım oldu ilk once devletteki kendi dr goründüm bu test benim icin sorunlu olamaz dedi 958 kadinda bir riskin var dedi nerdeyse binde bir dedi biyokimyasal risk vdedim riskliymis yok ole bisey dedi ve istersen perinotolojiye gönderdi onlar bu isin uzmani bide o yorumlasin dedi oda cok guzelaciklamasini yapti vve aman aman bi riskin yok dedi hic risk gozukmese bile riskin var sonucta dedi 4 lu test yaptirimmi dedim kesinlikle dortlu yaptirma o bbundands kotu ttest dedi amerika ya giden testi isterssen yaptirabilirson hic aklimda soru isareti kalmasindiyosanyaptir diyo ama gerek varmi yok diyor ve o testi yaptirsan bile kotu cikti diyelim sonuc yine karnindan sivi alinxak netlestirmek icin onunda yuzde 1 oraninda riskimiz var .yani sonuc olarak simdiliksoru isareti kamlmadi bende gayet iyiyiz cok sukur
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin inşallahKızlar merhaba. Herkes iyidir inşallah. Biz 2 gün hastanede kaldık. Küçük oğlum 7,5 aylıkken havale geçirmişti. Ateşini düşüremeyince hemen hastaneye gittik korkudan. Neyse tekrarlamadı geçti çok şükür. Bugün de iftar yemeğini atlattık. Sayfanın hızına yetişemiyorum maşallah.
İYİ BAKALIM CANIM BANADA HABER VER MUTLAKAHaftaya perşembe yine çağırdı gel cinsiyete bakalım hem de 4lunun sonucu cikicak ona bakarız dedi. Ama sanırım randevumu iptal edicem çünkü 7 haziranda fakültede ayrintili randevum var orda öğreneyim diyorum.4lunun sonucunu lab.dan alırım gösteririm fakulteye
Çok sevindim canim sen de rahatla artikKızlar hepinize ćok tesekkur ederimm bi yandanda ev tasima isim oldugu icin xanca yazmaya firsatım oldu ilk once devletteki kendi dr goründüm bu test benim icin sorunlu olamaz dedi 958 kadinda bir riskin var dedi nerdeyse binde bir dedi biyokimyasal risk vdedim riskliymis yok ole bisey dedi ve istersen perinotolojiye gönderdi onlar bu isin uzmani bide o yorumlasin dedi oda cok guzelaciklamasini yapti vve aman aman bi riskin yok dedi hic risk gozukmese bile riskin var sonucta dedi 4 lu test yaptirimmi dedim kesinlikle dortlu yaptirma o bbundands kotu ttest dedi amerika ya giden testi isterssen yaptirabilirson hic aklimda soru isareti kalmasindiyosanyaptir diyo ama gerek varmi yok diyor ve o testi yaptirsan bile kotu cikti diyelim sonuc yine karnindan sivi alinxak netlestirmek icin onunda yuzde 1 oraninda riskimiz var .yani sonuc olarak simdiliksoru isareti kamlmadi bende gayet iyiyiz cok sukur
Erkek bebeklerde oyle olur diye okumustumGünaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
Kızçe benimkisi teyzesiErkek bebeklerde oyle olur diye okumustumbenim gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?