2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
rabbim hayırlı evlat versin canım, o bünyeden bünyeye değişiyo bence. erkekle kızla pek alakası yok gibi. daha bizim cinsiyetimiz belli değil ama çok şükür benim kusmam vs olmadı hiç

Boyuna yiyorum güya midem bulaniyo bulanmasa evi yiycem demekki....gerci 57kg basladigim hamileligime 55 kg devam ediyorum...yinede sonumu iyi gormuyorum

Benim de geçen haftadan beri bulantılarım yok denecek kadar azaldı, ne görsem atıyorum ağzıma
Zaten kilo problemim var, obez sınıfındayım. İlk 3 ay kilo alma dedi doktorum, güzel güzel dinledim sözünü, son hafta boğaz açılınca nur topu gibi 1.2 kilom oldu Baktım olmayacak dün aldım diyetisyen randevumu, haftaya başlayacağım bakalım.

Evet benim dr da biyokimyasal riskin düsuk dedi yanianlamadim niye ole yapti halbuki oglumun testide ayni onunkine ozamn risk yok demisti tuhaf yani
Evet canim dun gittim dr da peritonologda aynisini soledi risk herkesde var dedi yani sorunsuz bile ciksa olabilir dediler sagolun sizde tatlim
Evet dr yeni degil canim oglumdada takibimi o yapti dogumumu o yapti kist patlatma islemimi o yapti dogum sonrasindan bu yana hep kontrollerime aksatmadan ona gittim en ufak sorunumdq ona gittim ve catlatma ignesiyle hamile kaldim buda onun eseriydi yani oglumdada risk oranim ayniydi hemen hemen onda 1300 de 1 de simdi 950 de 1 yani buyuk ucirum farklar yok risk yok demisti baska test onermemisti simdi neden bunu yapti hic anlam veremiyorum ki benim oglumu dogumdan sonra küveze aldilar anne karninda enfeksiyon kapmis diye hep yanimdaydi para icin yapiyo kuvez bolumune bakan dr butun takiplerini ben yaptim bashekime cikin sikayet edin diye hep bizim yanimizdaydi simdi bu nesi bilmiyorum canim yani

Benim erkek ama göğüslerim çok büyüdü.acaba dr cinsiyette yanılmış olabilir mi.çünkü 12. Haftada söyledi bir daha kontrole gitmedim.
Ay yok ya herkes için geçerli değildir bu bence sonuçta ben emziriyorum diğer hamileliğimi hatırladım biraz büyümüştü sanki ya şimdi emziriyorum ya boşalıyordur.

ya ilaç içmek istemiyorum, direniyorum resmen. bu ne anasını satim her hafta bir şeyimiz çıkıyor hep de aynı haftalarda. demek ki an be an aynı şeyleri yaşayacağız.

rabbim hayırlı evlat versin canım, o bünyeden bünyeye değişiyo bence. erkekle kızla pek alakası yok gibi. daha bizim cinsiyetimiz belli değil ama çok şükür benim kusmam vs olmadı hiç
kızımda da çok kusmam oldu bun da da çok galiba hamilelik bana yaramıyor göğüs hassasiyet, bende çok yaşıyorum büyüme ve sızlama var kızımda hiç olmamıştı hatta goguslerm çok küçüktü Allahtan meme başı vardı emmek için uğraşti ertesi günü doğumdan sonra bomba gibi olmuştu bebek uyardı galiba ilk gebeliğim kadar heyecan yok ne bir kıyafet aldım haftaları takip bile etmiyorum benciillik ediyorum galiba

Yok canım ya ikinci çocukta öyle mi oluyor acaba bende hiçbir şey almadım daha cinsiyeti de bilmiyorum. Bende mesela oğlumda gittiğim kadar sık kontrole gitmiyorum. 2 haftada bir yolunu bulup giderdim bir bahane bulup giderdim şimdi 3 hafta oldu ikili testin sonucunu almaya bile gitmedim.

Hoş geldin canım hayırlı olsun
Bulantılar cinsiyetle alakası yok gerçekten ben çok araştırdım vücuttaki bazı vitaminlerin eksikliğinden kaynaklanıyormuş

Boyuna yiyorum güya midem bulaniyo bulanmasa evi yiycem demekki....gerci 57kg basladigim hamileligime 55 kg devam ediyorum...yinede sonumu iyi gormuyorum
Okadar bulanmaya az bile vermişsin demekki bünyen alıcı dikkat et canım

kızlar bu baş ağrolarını ne yapıyorduk
Valla bana iki kere denk geldi ikiside hastanede sonlandı

En iyisini yaparsın canım bende obezim bulantım geçsin soluğu diyetisyende alıcam doğum yaklaştıkça risklerimiz çoğalcak kilo bari mimimum alalım

ya ilaç içmek istemiyorum, direniyorum resmen. bu ne anasını satim her hafta bir şeyimiz çıkıyor hep de aynı haftalarda. demek ki an be an aynı şeyleri yaşayacağız.
öyle valla canım ya, kendimizi dinliyoruz onun için bişeyler çıkarıyoruz desek o da yok yani benim için yok ama türlü türlü şeyler çıkıyo bunlarda tadı tuzu demekki ne yapalım
valla bende de öyle şuan, yani haftasını takip ediyorum ama kalkıp öyle alışveriş yapma vs gibi bi durum yok zaten daha erken diyolar bizde. o yüzden bekliyorum şuan sadece cinsiyeti öğrenme kaldı. onda da heyecandan ayrı strest yapıyorum sanırım

Benim her gittiğimde hem kiloma hem tansiyonuma bakıyor cnm bende bu aralar çok baş ağrısı yaşıyorum ama tansiyonum normal çıkıyor
Bende de çok baş ağrısı oluyor. İlk 4 ayda oluyormuş birde erkek bebek belirtisiymiş öyle okudum. Benimkine dr büyük ihtimalle erkek demişti.

Bende de koku hassasiyeti oluştu çok az bulantım var ama kusmam yok.

Yeni mi oluştu koku hassasiyeti? Ne güzel
Benim bulantılarla birlikte başladı. Mutfakta resmen mahvoluyorum. Yemek yapmayı unuttum resmen, bi düzelsem de girsem mutfağa diyorum. Annecim yazık ha bire yemek taşıyor bize. Bi de şimdi Ramazan eşim de oruç tutuyor ona kıyamayıp istiyorum annemden. Ramazan’dan önce eşim idare ediyordu kendini.
Bulantılarla birlikte geçer bu koku hassasiyeti diyorlar. İnşallah öyle olur. 9 ayı mutfaktan uzak geçirirsem bildiğim herşeyi de unutacam yoksa

Gecen hazirandan bu yana 42 kg verdim o yuzden 2 aydir yemiyodum ama kilo vermiyorum artik...cok almam yinede umarim ya

12. haftada erkek olabilir dedi 13. haftada net erkek dedi doktor zaten çin takvimine göre oldu tuttu yani yada denk geldi bilmiyorum ben ilk hamileliği öğrendim dedğiniz gibi doktora gitmek için bahane bile bulurdum şu anda hiç öyle istek yok ne bilim bi çoraptır alışveriştir yok lcw girdik geçen ne kadar güzel erkek kıyafetleri var elim gitmedi ((bile evde 5 hurç abartısız kız çocuğu kıyafetler var ayıklanıp erkek olanları seçilecek sonra bi alışveriş yaparız sanırım :) bulantılarım kusmalarım hala devam ediyor işimi çok etkiliyor rapor almak zorunda kalıyorum müdürüm surat asıyo ama yapacak bişey yok sıcaklara denk geliyoruz zor olucak ama inşallah kasım bir an evvel gelir minik kızımda idrak ediyor göbeğimi elleyip olamaz diyor ikisiyle nasıl başa çıkıcam bilmiyorum

Evet nolursa olsun git ve harfiyen yap diyetini.daha oncede soylemistim sana ilk hamileligimde gebelik sekerim cikti 35.haftadan sonra insulin kullandim bebegim safra alip dogdugu icin dogdugunda sarilikti...kilolu hamilelik zaten zor mutlaka yap diyetini dogumdan sobrada bebegin icin artik saglikli olmak ve kilo vermek zorundasin o yuzden nolursa olsun hayatina mutfagina duzen verip saglikli olmak zorundasin baska sansin yok

Simdi bulantin oldugu icin her sey zor gelito ve istegin yok cok iyi anliyorum ama bu donem gecicek en kotu ihtinalle kasimda gecmis olcak o zaman iki cocuklu bor anne olarak 10 aslan gucunde olcaksin her seyi yoluna koycaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…