2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bencillikten degil de artik sureci biliyoruz daha rahatiz ondan :) bide bulanti insani gercekten hayattan sogutuyo...

Wawww maşallah az değiş 42 kilo neler yaptın anlat biraz
Mide kucultme amelyati oldum daha once yazmistim bir kus ta olmus tu yanlis hatirlamiyorsam.onun disinda butun hayatimi degistirdim tabi bebegimle birlikte ek gidaya baslayip mutfagimizdan şekeri çikardik beyaz un v.s. saglikla alakasi olmayan her sey cikti hayatimizdan tamamen saglikli dengeli besleniyoruz butun aile :) zaten ek gidaya baslayinca kafayi kiriyosun bi donem her seyin organigini sagliklisini incik cincik inceleyince isin uzmani oluyosun

Bana tuhaf gelen ne biliyonuzmu pislik yada iğrenç bişeyin kokusu olsa anlarım da bu caanım yemeklerin kokusuna bi insanın midesi nasıl bulanır bulandığı yetmez bide kusar çok enteresan

Ay yok ya herkes için geçerli değildir bu bence sonuçta ben emziriyorum diğer hamileliğimi hatırladım biraz büyümüştü sanki ya şimdi emziriyorum ya boşalıyordur.
Hala emziriyor musun ve ne zamana kadar emzirecen .. ben de emzirmeye devam ediyorum ama dr 5. Aydan sonra bırak dedi

Anladım canım aslında kural basit ama uygulamada sıkıntı işte keşke nefsime hakim olabilsem bende her ne yol varsa denedim ama istikrarlı olamadım gençliğimi heba ettim hep kilolarla

Bana tuhaf gelen ne biliyonuzmu pislik yada iğrenç bişeyin kokusu olsa anlarım da bu caanım yemeklerin kokusuna bi insanın midesi nasıl bulanır bulandığı yetmez bide kusar çok enteresan
Ayni fikirdeyim her gun pisirip yedigimiz yemeklerden igrenmek nedir ya....bide bizim bi abi var apartman kapisinin oraya her gun bira sofrasi kuruyo sabahtan aksama iciyo.adamin yanindan gecerken bira diye agliycak oluyorum hamilelikte insanin cani olmadik seyler ceker derlerdi simariklik diye dusunurdum dogruymus...

Anladım canım aslında kural basit ama uygulamada sıkıntı işte keşke nefsime hakim olabilsem bende her ne yol varsa denedim ama istikrarlı olamadım gençliğimi heba ettim hep kilolarla
Bende valla hic hava yapamiycam kilo verdim diye.amelyat gercekten 6 7 ay sana buyuk destek.o 6 7 ayda hayat tarzini degistirirsen oyle gidiyosun degistiremezsen amelyatta cozum degil ne yazikki eski kilosuna donen arkadasim cok...

Valla canım her şey beyinde, istikrar ve azim gerçekten herkesin kolayca yapabildiği bir şey değil ama bıkmadan denemek lazım. pullubiber de ben de ameliyatlıyız ama bak kafaya koyup yeme şeklini düzene oturtunca o verdiği 42 kilosunu korudu, ben verdiğim 40 kilonun 20sini geri aldım. Yani iyi ve kötü örnek karşında :)
Şimdi artık bebeklerin sorumluluğu var, kendim için değil bebeğim için tekrar başlıyorum bu sefer. Onun için başarırım umarım

Basarirsin.evlat başka bir motivasyon.onada ornek olmaliyim saglikli beslenmesine on ayak olmaliyim benim gibi olmasin diye zaten ister istemez mutfagin degisiyo.ayrica saglikli olup cocuguma bakmaliyim ben hasta olsam cocuguma kim bakar diye ikinci bir motivasyon kaynagin daha oluyo...o yuzden yaparsin

Şu an kaç aylık .. dr herhangi bir şey dedi mi
Canım Şuan 22 aylık oğlum. Kendi kadın Doğum doktorum istemedi emzirmemi başka bir doktorla konuştum 24 aylık olana kadar emzir bir şey olmaz dedi. Sonra başka bir kadın Doğuma daha sordum o da emzir dedi. Çocuk doktoru zaten emzir hiçbir şey olmaz dedi. O yüzden emziriyorum. Şuan bir sıkıntı yok. 2 ay daha emecek zaten.

Can çekse kaç yazar yediğim içtiğim şeylerin de tadı tuzu yok zaten biçok şey mideme yaramıyor

Haklısın canım işte benim beyin nedense dur diyemiyo
İnşallah sen başarırsın canım daha önce yapmışsın en azından bikere daha yapabilirsin

kızlar bu baş ağrolarını ne yapıyorduk
Ya sorma kuzum. Dün akşam başladı hala devam ediyo. İlaç içtim, türkkahvesi içtim, nane yapı sürüp yatıcam şimdi. Eşim diyoki garibim, tamam ya yine hastane yolu gözüktü:) adama başım ağrıyo demekten utanıyorum resmen artık.

Öyle deme canım. Benim annemde erkek kardeşime hamileyken balkonda otururken canı bira çekmiş. Ki hayatında ağzına sürmemiş kadın. Babama demiş kalk bana bira al. Babam tabi şok. Annem bi yudum almış kalanını atmışlar. Olabiliyo yani. Ben ikinci kızımda, kokusuna tahammül edemediğim işkembenin restaurantından çıkmadım. Haftada bir giderdim ağzımın suyu aka aka. O günden sonra yemeye başladım artık.

Dün gece rüyamda biri bana Eren Alp diye bi isim söyledi. Bende diyorum ki, o Alperen olmasın? Hayır diyo Eren Alp olacak. Hayırlara çıksın inşaAllah.

Ya bişiistesem çok mu şey istemiş olurum? Cinsiyeti erkek olarak kesinleşenler, ultrason resimlerini yükleseler olabilermi? Bizim gibi arada kalanlar fikir edinmiş olur. Hatta o bölgelerinide çekiyo ya doktor onlarıda. Tabi zahmet olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…