2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benim büyümedi hiç ama göğüs hassasiyetim çok yoğun. Bir de emzirdiğim için mi bilmiyorum ama uçları çok acıyor bir de simsiyah oldu çok çirkin duruyor hiç sevmiyorum o görüntüyü.

Canım 5 doza tamamlamadığın için bir doz daha yapabilirler. Benimde 3 dozum varmış bir doz daha yapalım dediler. Ama sen bir konuş istersen belki senin 4 doz olduğu için yapmazlar.

Buarada cinsiyeti belli mi bebeğinin çünkü annem der ki göğüsler büyüyünce kızın olurmuş :)

Canım 5 doza tamamlamadığın için bir doz daha yapabilirler. Benimde 3 dozum varmış bir doz daha yapalım dediler. Ama sen bir konuş istersen belki senin 4 doz olduğu için yapmazlar.
Tamam canim sagol ozaman bir ugrayayim saglik ocagina yetişebilirsem. 8de cikip 5e dogru geliyorum bir turlu denk gelemedim kapanmadan

Hayır daha hiç ölçmedi ölçtür de demedi
Ben gittim bi tansiyon aleti aldım
Her gün düzenli şekilde ölçüyorum
8-5 / 9-5 falan çıkıyor
Normalim düşüktür zaten
Daha da düşerse senin anlattığın gibi başım falan döner

Seni anlıyorum aynı ben de böyleydim 5. Haftadan 13. Hafta sonuna kadar
Şimdi çok daha iyiyim
Biraz daha sabret...

Eşim de kendini salıyosun ondan diyordu
Asla değil, kendimi zorlasam daha fena oluyordum

Canım benim de 2.hamileliğim. ilkinde süt gelene kadar büyümemişti göğüslerim kızdı bebeğim. Şimdi çok büyüdü ve hassaslasti. Alışık değilim ben büyük göguse. Garip geliyo :)

Kozmogirl17 rahatlamana çok sevindim canım.bak doktorda bizim dediğimizi demiş kimyasal riske bakılmadığını ve riskinin 1:1000 olduğunu söylemiş.yani kaç olursa olsun hep bi risk var canım.içini ferah tut.

Ay bilmiyorum cnm akşam içmedim mesela ara verdim dediğinde doğru aslında ama ben yiyorum herşeyden çok şükür öyle çok mide bulantim yok

Benim her gittiğimde hem kiloma hem tansiyonuma bakıyor cnm bende bu aralar çok baş ağrısı yaşıyorum ama tansiyonum normal çıkıyor

günaydın kızlar nasılsınız?

benim tansiyonumu hiç ölçmedi canım ben özele gidiyorum hemde. kilomuda sadece 2li testte ölçtü. o göz kararması kulak uğuldaması falan bende çok sık oluyo
canım o sanırım tansiyon düşüklüğünden yada kan şekerinin düşmesinden oluyo. ben okula giderken üniversite zamanında mecbur otobüsle yolculuk yapıyodum 1 saat. ayaktaysam daha kötü olurdum otururkende oluyodu. kulaklarım tıkanıp uğulduyodu, başım dönüp etrafı tamamen bembeyaz görüyodum ve sonrası yok. bayılıyomuşum. dikkatli ol yanında su taşı baktın bi his geliyo hemen su iç en olmadı. dikkatli ol Allah şifa versin
çok sevindim canım gözün aydın. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benimde doktorum beni bilgilendirdiğinde riskin çok düşük demişti. yani risk yok dimi hocam dediğimde milyonda 1 de olsa riskin var risk sıfır diyemeyiz demişti. gönlünü ferah tut rabbim en iyisini bilir canım
Günaydın kızlar. sonunda cinsiyeti görebildik. kız bekliyorum :)
oy maşallah rabbim hayırlı evlat eylesin canım

Hamileliğin başında benim çok şişti , öyle ki uyurken döndüğümde elimle tutar dönerdim ay ne günlerdi yaaa neyse ki o da geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…