Canım benim büyümedi hiç ama göğüs hassasiyetim çok yoğun. Bir de emzirdiğim için mi bilmiyorum ama uçları çok acıyor bir de simsiyah oldu çok çirkin duruyor hiç sevmiyorum o görüntüyü.Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
Canım 5 doza tamamlamadığın için bir doz daha yapabilirler. Benimde 3 dozum varmış bir doz daha yapalım dediler. Ama sen bir konuş istersen belki senin 4 doz olduğu için yapmazlar.Okula gitmeden evvel son bir soru daha :) ikinci gebeligi olanlara. Ben ilk gebeligimi 2014te yaşadım. 4 sene icinde 4 doz tetanoz aşısı oldum. Simdi ikinci gebelik ve henüz hic çağrılmadim. Acaba 4 doz oldugum icin mi yoksa cagirirlar mi gidip sorayim mi emin olamadim. Çünkü 5 doza tamamlaninca 10 yila kadar bir daha olmak gerekmiyor demisti hemsirem
Buarada cinsiyeti belli mi bebeğinin çünkü annem der ki göğüsler büyüyünce kızın olurmuş :)Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
AA kıZmış bak:)) benim kesin erkek ya bir gram büyümedi:))Kızçe benimkisi teyzesi
Tamam canim sagol ozaman bir ugrayayim saglik ocagina yetişebilirsem. 8de cikip 5e dogru geliyorum bir turlu denk gelemedim kapanmadanCanım 5 doza tamamlamadığın için bir doz daha yapabilirler. Benimde 3 dozum varmış bir doz daha yapalım dediler. Ama sen bir konuş istersen belki senin 4 doz olduğu için yapmazlar.
Evet kız :) Gülce kuzumBuarada cinsiyeti belli mi bebeğinin çünkü annem der ki göğüsler büyüyünce kızın olurmuş :)
Kizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Ben bunu hiic yapamiyorum maalesef. Bulantim sabahta oluyooo aksamda oluyoo. Mesela az once saat 8de yedigim herseyi klozete gonderdim. 4bucuk saatte mide sindirmez mi benim ki sindirmiyo. Anlamiyorum bu durumu. Disari gecen de ciktim market 300 mt uzaklikta. Yoruldum yani hemde oyle boyle degil. Esime dedim dedi ki cok yatinca onsan daha cok halsiz hissediyomus. O gun doktora gittik bebek uyuyo. Durttu doktor ama pas vermedi. Bana sen yorgun musun dedi evet bugun yorgunum dedim. Esimin yaninda bol bol dinlen uzan hatta uzun sure oturma ayakta kalma dedi. Bence yatmaktan halsiz degiliz. Bu donem vucudumuz kabullenmeye calisiyo bebegi yediklerimizde yemediklerimizde bebislere gidiyo diye dusunuyorum. Insallah gecer bu surec valla gezmeyi gectim sandelye de bile oturamiyorum mutfakta ayakta 10 dk durabiliyorum hep oturmam uzanmam gerek
Canım benim de 2.hamileliğim. ilkinde süt gelene kadar büyümemişti göğüslerim kızdı bebeğim. Şimdi çok büyüdü ve hassaslasti. Alışık değilim ben büyük göguse. Garip geliyo :)Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
Hayırlı olsun canımGünaydın kızlar. sonunda cinsiyeti görebildik. kız bekliyorum :)
Hayırlı olsun canım
Buarada cinsiyeti belli mi bebeğinin çünkü annem der ki göğüsler büyüyünce kızın olurmuş :)
Ay bilmiyorum cnm akşam içmedim mesela ara verdim dediğinde doğru aslında ama ben yiyorum herşeyden çok şükür öyle çok mide bulantim yokYok ya eger yasadigimiz sey gaz sancisiysa ve onemli degilse ilaci doktora da sormadan kesmek dogru olmaz. Bu surecte vitamin ve minerallere de ihtiyacimiz var ve ben mide bulantilarimi tam atlatamadim pek saglikli beslenemiyorum. Onun yerine lavaboya gitmeyi kolaylastirici kuru kayisi gibi yemislerden faydalanmak dogru olur belki ne dersin?
Aminn cnm sağolasin.ayni şeyi bende düşünüyorum da yönetmelikte böyle bı karar yok malesef.Calismak zor is valla. AAllah yardimcin olsun canim. Keske hamilelere nobet yazilmasa
İYİ BAKALIM CANIM BANADA HABER VER MUTLAKA
Benim her gittiğimde hem kiloma hem tansiyonuma bakıyor cnm bende bu aralar çok baş ağrısı yaşıyorum ama tansiyonum normal çıkıyorKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
benim tansiyonumu hiç ölçmedi canım ben özele gidiyorum hemde. kilomuda sadece 2li testte ölçtü. o göz kararması kulak uğuldaması falan bende çok sık oluyoKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
canım o sanırım tansiyon düşüklüğünden yada kan şekerinin düşmesinden oluyo. ben okula giderken üniversite zamanında mecbur otobüsle yolculuk yapıyodum 1 saat. ayaktaysam daha kötü olurdum otururkende oluyodu. kulaklarım tıkanıp uğulduyodu, başım dönüp etrafı tamamen bembeyaz görüyodum ve sonrası yok. bayılıyomuşum. dikkatli ol yanında su taşı baktın bi his geliyo hemen su iç en olmadı. dikkatli ol Allah şifa versinTansiyon konusu konuşulmuşken, başıma ağrı girdi biraz önce. Eşime dedimki bi tansiyonumu ölçelim. 11-6 çıktı. Ben normalde düşük tansiyonlu bir insanım ve tansiyonum fix 10-6 dır. Bir rakam oynasa bile benim dengemi bozuyo. Hemen başıma ağrı girdi ve başım dönmeye başladı. Limansuyu içtim bi kaşık.
Ya kızlar bide bana arada bayılacakmışım gibi oluyo. Eşime üstü kapalı bahsettim duruödan ama telaşlandırmak istemedim. Çocuğumu okuldan arabayla ben almaya gidiyorum. Bugünde gittim, çıkış saatini beklerken bi anda kulaklarım tıkandı başım döndü. Kafamı arkaya yasladım, sadece dua edebildim Allahım yardım et nolur şimdi değil diye. Bi beş dakika sonra vücut kendine geldi. Yada o anda da tansiyonum oynuyo olabilir dimi?
çok sevindim canım gözün aydın. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benimde doktorum beni bilgilendirdiğinde riskin çok düşük demişti. yani risk yok dimi hocam dediğimde milyonda 1 de olsa riskin var risk sıfır diyemeyiz demişti. gönlünü ferah tut rabbim en iyisini bilir canımKızlar hepinize ćok tesekkur ederimm bi yandanda ev tasima isim oldugu icin xanca yazmaya firsatım oldu ilk once devletteki kendi dr goründüm bu test benim icin sorunlu olamaz dedi 958 kadinda bir riskin var dedi nerdeyse binde bir dedi biyokimyasal risk vdedim riskliymis yok ole bisey dedi ve istersen perinotolojiye gönderdi onlar bu isin uzmani bide o yorumlasin dedi oda cok guzelaciklamasini yapti vve aman aman bi riskin yok dedi hic risk gozukmese bile riskin var sonucta dedi 4 lu test yaptirimmi dedim kesinlikle dortlu yaptirma o bbundands kotu ttest dedi amerika ya giden testi isterssen yaptirabilirson hic aklimda soru isareti kalmasindiyosanyaptir diyo ama gerek varmi yok diyor ve o testi yaptirsan bile kotu cikti diyelim sonuc yine karnindan sivi alinxak netlestirmek icin onunda yuzde 1 oraninda riskimiz var .yani sonuc olarak simdiliksoru isareti kamlmadi bende gayet iyiyiz cok sukur
oy maşallah rabbim hayırlı evlat eylesin canımGünaydın kızlar. sonunda cinsiyeti görebildik. kız bekliyorum :)
Aminn cnm sağolasin.ayni şeyi bende düşünüyorum da yönetmelikte böyle bı karar yok malesef.keske biraz düşünceli olsalar...
Günaydın arkadaslar sizin göğüs hassasiyetiniz geçti mi? Ben cok fenayım ya elim degse sızlıyor ustumu değiştirirken sutyenimi cikarirken resmen tutuyorum ve cok büyüdü ya bu nedir yaaaa... galiba 2 beden atti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?