Benimde kendi dr um bırak hemen dedi diğer doktor 5. Aya kadar emzir dediCanım Şuan 22 aylık oğlum. Kendi kadın Doğum doktorum istemedi emzirmemi başka bir doktorla konuştum 24 aylık olana kadar emzir bir şey olmaz dedi. Sonra başka bir kadın Doğuma daha sordum o da emzir dedi. Çocuk doktoru zaten emzir hiçbir şey olmaz dedi. O yüzden emziriyorum. Şuan bir sıkıntı yok. 2 ay daha emecek zaten.
15 aylık olacak 7 hazirandaSeninki kaç aylık?
Anladım canım büyüdükçe daha da memeye düşüyorlar. Sende kendini hazır hissettiğinde bıraktırırsın.Benimde kendi dr um bırak hemen dedi diğer doktor 5. Aya kadar emzir dedi
15 aylık olacak 7 haziranda
Maalesef benimkide kesin değil cumartesi test sonucu için gidicem 14+2 olacam bakalım ne dicek şimdilik ihtimaldeki fotoyu koyayımDün gece rüyamda biri bana Eren Alp diye bi isim söyledi. Bende diyorum ki, o Alperen olmasın? Hayır diyo Eren Alp olacak. Hayırlara çıksın inşaAllah.
Ya bişiistesem çok mu şey istemiş olurum? Cinsiyeti erkek olarak kesinleşenler, ultrason resimlerini yükleseler olabilermi?Bizim gibi arada kalanlar fikir edinmiş olur. Hatta o bölgelerinide çekiyo ya doktor onlarıda. Tabi zahmet olmazsa.
Kizlar yaa az once kahvemsi beyazimsi karisik akinti geldi. Sizce nedeni ne olabilir?? Ilk kez oluyo napicami sastim. Kan yada cok koyu renk degil leke gibi ama yani beyazla karisik kahve yogunlukta?? Ne yapmam gerek 14 olduk. Hic dusuk riski progestan da kullanmadim. Ne yapmaliyim??
Kizlar yaa az once kahvemsi beyazimsi karisik akinti geldi. Sizce nedeni ne olabilir?? Ilk kez oluyo napicami sastim. Kan yada cok koyu renk degil leke gibi ama yani beyazla karisik kahve yogunlukta?? Ne yapmam gerek 14 olduk. Hic dusuk riski progestan da kullanmadim. Ne yapmaliyim??
Canım kahverengi, kanama olmuş bitmiş kalıntısını atıyor gibi düşün. Kötü bir şey değil, panikleyip strese sokma bebeğini.
Kendini yormuş veya ani bir hareket yapmışsan olabilir, dinlen biraz. Ağrın varsa da doktorunu arayabilirsin danışmak adına ama çok gelmediyse ve devamı gelmiyorsa endişe etme bence.
Eski doktorum bazı ufak kanamaların sebepsiz olabildiğini söylemişti, eğer kötü bir şey varsa zaten yoğunluğundan, renginden ve ağrısından anlaşılır.
Geçmiş olsun. Umuyorum ki önemli bişey değildir. Eğer artarsa veya devam ederse doktorunuzla görüşebilirsiniz içiniz rahat eder en azından.
Of bu bulantılar beni mahvetti artık gücüm kalmadı yediğimi çıkarmaktan ağzındaki o iğrenç taddan usandım bir de kız bulandırır derler kızımda bu zamana Çoktan geçmişti
Ben canım hissediyorum tekmeleri hareketleri ama benim 2.ve hafta olarak daha büyük tabi15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
İlk hamileliklerde mümkün değil diyolar ama..?
Kilom 47, karnım da oldukça büyüdü. Sizlerden hissedenler var mı?
15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
Ben canım hissediyorum tekmeleri hareketleri ama benim 2.ve hafta olarak daha büyük tabi
Zayif oldugunuz icin hissediyo olabilirsinkz benim daha karnim cikmadi bile. Sadece uzaninca alt bolgede dolgunluk hissediyorum o kadar
Benim karnım var hatta 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum. Gizlemesi zor olmaya başladı uzun bol tshirtler giyiyorum hatta :)
Belki de bişeyler hissediyorumdur, tam anlayamadım. Mısır patlaması karınca yürümesi gibi dediler ama benim öyle değil. Bi tarafa yığılmış gibi sadece
canim ben cok nadirde ols boyle ufak hareketlenme ve bi pit putlar hissediyorum ama genel olarak bebegin sagda oldugunu dusunuyorum daha dolgun ve o taraf daha bi cikik :)15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
Ne güzel :)
Ben tekme gibi değil de bebek bir tarafa toplanmış gibi rahim içinde bir sertlik hissediyorum. biraz elleyince ya da pozisyon değiştirdiğimde orada olmuyor sonra
İlişkiye girdiniz mi yakın zamanda? Girmemişsiniz okudum başka yorumunuzda. Endişelenecek bir şey görmüyorum diğer arkadaşlar gibi. Ama devam ederse doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun.Kizlar yaa az once kahvemsi beyazimsi karisik akinti geldi. Sizce nedeni ne olabilir?? Ilk kez oluyo napicami sastim. Kan yada cok koyu renk degil leke gibi ama yani beyazla karisik kahve yogunlukta?? Ne yapmam gerek 14 olduk. Hic dusuk riski progestan da kullanmadim. Ne yapmaliyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?