2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar yaa az once kahvemsi beyazimsi karisik akinti geldi. Sizce nedeni ne olabilir?? Ilk kez oluyo napicami sastim. Kan yada cok koyu renk degil leke gibi ama yani beyazla karisik kahve yogunlukta?? Ne yapmam gerek 14 olduk. Hic dusuk riski progestan da kullanmadim. Ne yapmaliyim??

Benimde kendi dr um bırak hemen dedi diğer doktor 5. Aya kadar emzir dedi
Seninki kaç aylık?
15 aylık olacak 7 haziranda

Maalesef benimkide kesin değil cumartesi test sonucu için gidicem 14+2 olacam bakalım ne dicek şimdilik ihtimaldeki fotoyu koyayım

Canım kahverengi, kanama olmuş bitmiş kalıntısını atıyor gibi düşün. Kötü bir şey değil, panikleyip strese sokma bebeğini.
Kendini yormuş veya ani bir hareket yapmışsan olabilir, dinlen biraz. Ağrın varsa da doktorunu arayabilirsin danışmak adına ama çok gelmediyse ve devamı gelmiyorsa endişe etme bence.
Eski doktorum bazı ufak kanamaların sebepsiz olabildiğini söylemişti, eğer kötü bir şey varsa zaten yoğunluğundan, renginden ve ağrısından anlaşılır.

Geçmiş olsun. Umuyorum ki önemli bişey değildir. Eğer artarsa veya devam ederse doktorunuzla görüşebilirsiniz içiniz rahat eder en azından.

Cok sukur agrim filan yok iliski de olmuyo ya gorunce sasirdim. Cok koyu renkte degil zaten az az akinti olarak geliyo. Hic kanama yasamadigim icin tedirgin oldum valla. Netten baktim da bebek rahimde yer degistirebiliyomus ona bagli kilcal damarlarda kanama da olabiliyomus. Insallah dediginiz gibi sikinti yoktur. Sipalar korkutuyo valla

15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
İlk hamileliklerde mümkün değil diyolar ama..?
Kilom 47, karnım da oldukça büyüdü. Sizlerden hissedenler var mı?

Of bu bulantılar beni mahvetti artık gücüm kalmadı yediğimi çıkarmaktan ağzındaki o iğrenç taddan usandım bir de kız bulandırır derler kızımda bu zamana Çoktan geçmişti

Of bu bulantılar beni mahvetti artık gücüm kalmadı yediğimi çıkarmaktan ağzındaki o iğrenç taddan usandım bir de kız bulandırır derler kızımda bu zamana Çoktan geçmişti

Allah yardımcın olsun benim 2-3 günde bir oluyor artık
Bugün sabah hafif bulanıyordu ama kusmadım

Zayif oldugunuz icin hissediyo olabilirsinkz benim daha karnim cikmadi bile. Sadece uzaninca alt bolgede dolgunluk hissediyorum o kadar

Zayif oldugunuz icin hissediyo olabilirsinkz benim daha karnim cikmadi bile. Sadece uzaninca alt bolgede dolgunluk hissediyorum o kadar

Benim karnım var hatta 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum. Gizlemesi zor olmaya başladı uzun bol tshirtler giyiyorum hatta :)
Belki de bişeyler hissediyorumdur, tam anlayamadım. Mısır patlaması karınca yürümesi gibi dediler ama benim öyle değil. Bi tarafa yığılmış gibi sadece

Ne guzel yaa ben daha ne bisey hissediyorum nede gorunurde bisey var. Sadece uzaninca sag taraf dolgunlasiyo elleyince o kadar. Esim biraz karnin cikmaya basladi gibi sanki diyo ama ben cok zayif olmadigim icin bira dogal gobegimde var. Ayirt edemiyorum hic

canim ben cok nadirde ols boyle ufak hareketlenme ve bi pit putlar hissediyorum ama genel olarak bebegin sagda oldugunu dusunuyorum daha dolgun ve o taraf daha bi cikik :)

Ne güzel :)
Ben tekme gibi değil de bebek bir tarafa toplanmış gibi rahim içinde bir sertlik hissediyorum. biraz elleyince ya da pozisyon değiştirdiğimde orada olmuyor sonra

Ben anlattığını aynen hissediyorum canım ama sadece sırt üstü yatınca oluyor :) 13 haftadan beri hissediyorum. Oğlumda da aynı haftada hissetmeye baslamistim bu duyguyu. Ben 54 kiloyum bu arada

İlişkiye girdiniz mi yakın zamanda? Girmemişsiniz okudum başka yorumunuzda. Endişelenecek bir şey görmüyorum diğer arkadaşlar gibi. Ama devam ederse doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…