2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaşlar nasılsınızz? Ramazan başlangıcından beri köydeydim internet çekmiyor orada. Durumlar nasıl herkes iyi mi? Benim bulantı bitti çok şükür şu son bikaç gündür tekmeleri de daha netleşti. Ben normalde 16 haftalığım ama ufaklık 10 gün önden gidiyor o yüzden 17.3 olarak takip ediyorum. Bu arada erkekmiş bebeğim:) 2 oğlan anası olucam inşallah. normal gebelik bulantıları sonrası ilaç alerjisi yüzünden 4 gün boyunca yemeden içmeden kesilip sürekli çıkarmıştım ve bağırsaklarım da bozulmuştu. Son ultrasonda neredeyse bebeğin susuzluktan hareket edecek yeri yoktu. 2 haftadır deli gibi su içiyorum. o dönem karnımda kasılmalar çoğalmıştı şimdi iyiyim inşallah suyun artışıyla alakalıdır.

Kızlar o dolgunluk hissi bende de var. Özellikle son 3gündür tespit edebiliyorum sanki bebek bi yere toplanmış, yaslanmış gibi geliyor arada bir sanki gerginlikten pıt pıt atıyor da. Olduğunda o his özelikle sağ tarafımda elime geliyor oradaki dolgunluk bu arada ben 81 kiloyum, 20.haftada anca hissederim diyordum

Kizlarrrr bu haftada su gelmesi gibi bişey olabilirmi dün Dr. Herşey normal dedi suyu falan ama bugün ufak ufak bı akıntı gibi ama normal sivi su gibi tecrubelerinizden yola çıkarak olumsuz bı durum olabilirmi

Kizlarrrr bu haftada su gelmesi gibi bişey olabilirmi dün Dr. Herşey normal dedi suyu falan ama bugün ufak ufak bı akıntı gibi ama normal sivi su gibi tecrubelerinizden yola çıkarak olumsuz bı durum olabilirmi
yok canim bi sikinti yoktur normalde benimde akintim cok fazlaa mesela cok yurudgumde ve hareketli oldugumdada sanki ic camasirum altima kacirmisim gibi islaniyor hatta bazen ahaa kan geldi deyip tuvalete gittifimde oluyor nornalmis bu durum bazi gebelerde erken baslarmis

sanmıyorum canım burada bikaç arkadaş ağır ve hafif olmak üzere grip olduk mesela benimki ağırdı. 2 haftaya yakın sürede anca geçti. bazı arkadaşlarımızın dişi ağırıyo hatta haftasını bekleyenler var tedavi olmak için. yani pek anormal bi durum değil canım sıkma canını

Sağol canım sabahtan beri çok stres oldum bu günleri rahatça atlatıp evlatlarımızı alalım kucagimiza insallah

Canım doktorum bana ağrı başlayınca hemen alacaksın eğer ağrı başlayıp şiddetlendi içersen hic bi ise yaramaz içtiğin parol dedi ona göre alın çünkü benim ağrı başladığında içiyordum bi ise yaramıyordu şimdi hafif başlarken içiyorum kesiliyor ağrı

ya ilaç içmek istemiyorum, direniyorum resmen. bu ne anasını satim her hafta bir şeyimiz çıkıyor hep de aynı haftalarda. demek ki an be an aynı şeyleri yaşayacağız.
Ilaç almadan geçmiyor benim hamilelikte migrenim çıktı doktorum içmezsem bebeğe daha zararlı dedi baş ağrısı iyi değilmiş beni nöroloji ye göndermişti hatta oradaki doktor kızdı sen neden 1 gün bekledin hamilesin beyin kanaması olsan nolcak normal insan mı sandın kendini dedi ve haklıydı bence.. Ağrı başlamadan hafiften parol içeceksin eğer ağrın tam başladığında içersen hiç bi ise yaramaz dedi bebegede hiç bi zararı yok bu ilacın gunde 3 tane içebilirsin dedi yoksa gerçekten sonu kötü olabilir bence bekleme artık canım

9 ay uzun bir süre. Mutlaka o süreçte hasta da oluruz, dişimiz de ağrır. Bana anormal gelmiyor böyle şeyler. Doktorlar herşeyi takip ediyor zaten.
Benim de idrar yolları enfeksiyonum çıktı tahlillerde. CUMA günü gösterecem doktora ama herhangi bir böbrek ağrım olmadığı için önemli değildir diye düşünüyorum.
Biraz da kendimizi teskin edelim bence. Herşeye evham yapmayalım. Bebekler bizi hissetmeye de başlayacak artık, onlar da stres olmasınlar içerde.

2 hafta öncesine kadar o akıntıdan bende de vardı. Hele yürüyüş yaptıysam eve gelince hem eşofmanımı hem iç çamaşırımı değiştiriyordum. Sonra kendiliğinden geçti. Acaba idrar yolları enfeksiyonum yüzünden mi oldu diyorum ama olduysa bile kendi kendine iyileşti demek ki :)
Çok devam ederse doktoruna bi sorarsın istersen. Önemli bişey değildir inşallah.

dün de benim vardı. pek önemsemedim açıkçası. hatta sabah resmen adet olacakmışım gibi sancı saplandı. normal diyorum ben .

Peki senin de bu kadar uzun sürdü mü canım 3saat oldu eve geldim hala sol kasığım sızı şeklinde ağrıyor. Bu kadar uzun hiç olmamıştı. Şimdi dinleniyorum inşallah geçer ve normaldir

ay canım çok teşekkür ederim, ben kendiliğinden geçer diye bekledim ama daha çok artınca içtim iyice tutmasın diye demekki tutmuş bi güzel. içmezsem bebeğe zararlı olacağını hiç düşünmemiştim. bundan sonra daha dikkatli olurum çok teşekkür ederim

wawww bunu bilmiyordum :/ geçen gece nerdeyse çatlayacak gibiydi boş yere direnmişim demek ki. bundan sonra dikkat ederim.

15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
İlk hamileliklerde mümkün değil diyolar ama..?
Kilom 47, karnım da oldukça büyüdü. Sizlerden hissedenler var mı?
Ben hissediyorum canım 16 haftalık olcak 2 güne pit pit diye segirme oluyor hissediyorum ve dün ultrasonda hissettiğim yerde bacaklar vardı kesin emin oldum çünkü 1 kere değil ben 3 gündür aynı yerde hissediyorum tesadüf olamaz :)

Peki senin de bu kadar uzun sürdü mü canım 3saat oldu eve geldim hala sol kasığım sızı şeklinde ağrıyor. Bu kadar uzun hiç olmamıştı. Şimdi dinleniyorum inşallah geçer ve normaldir
yok uzun sürmedi. şu an iyiyim. enfeksiyon olmuş olma ihtimalin var mı. bol bol su iç bakalım ne olacak? su rahatlatır.

Rica ederim tatlım inşallah kısa sürede sende kurtulursun ağrılarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…