2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bugun doktora gittim bende asiri yorgunluktan sikayetciydim. Evdeyim surekli yattigim halde kolumu kipirdatcak halim olmuyor bazen esimde beni anlamiyor yattikca yatasin gelir biraz gez dolas diyodu. bugun doktora soyledim bana dediki allah daha beter etsin yorgunlugunu dedi güldü. bu yorgunluklarin bebeginin keyfinin yerinde oldugu anlamina gelir dedi. Progesteron hormonu salgilaniyo o yapiyo dedi. bu donemlerde cok normal kiymetini bil yat dinlen bol bol dedi. Esimde duydu iyi oldu :)

Iyi olmus duymasi. Aslinda esim anlayisli biridir ama yani 7/24 yatinca erkekler abarttigimizi dusunuyor sanirim. Annemle gecen konusuyorum dedi napiyosun cok degisil bisey yapiyorum uzandim dedim. Kadin kahkaha atti. O derece vahimim yattigim yerden saatlerce kalkmadigim oluyo. Ufak tefek isleri yapiyorum oda noluyosa bi an gaza gelip yapiyorum sonra yine yatmak herkes iyi gunlerin dinlen valla diyor ama yatinca dinlenmiyosun ki kronik yorgunluk gecmiyor hic

Canım bende ilk defa bugün hissettim bebeğimin olduğu yeri. Benim doktorumda ikinci kez anne olacaklar 13. Haftadan itibaren hissedebilirler demişti. Ne güzel ilk hamileliğin olmasına rağmen hissedebilmen çok güzel bir duygu.

ayni durum bendexe var canim sabah kebdim kahkahvalti ediyorum sonrasinda biru olsada kaldirsa diye bekliyorum valla gun icindede hcbisey yapmiyorum temizlikci kadin kadin geliyor bu hafta halsizliktrn gelme dedim kadina dusun ki ben hcbisey yapmiyorum bide

su çok etkiliyor çok. ağrı, sızı, sancı yapıyor susuzluk. aç kalın ama su için.

İçmediğimden değil de canım içemedğimden . Su içince midem bulandı hep. İçim almadı. Çok garip bir durum ama maalesef içemiyorsunuz. Şimdi daha iyiyim çok şükür artık içmeye çalışıyorum. Şükür sancım geçti. Daha iyiyim. Yine de doktora danışacağım.

su çok etkiliyor çok. ağrı, sızı, sancı yapıyor susuzluk. aç kalın ama su için.
Çok haklısın. Bende normalde çok su içen biri değilimdir ama içiyorum. 2 aydır falan soğuk su içiyorum, yoksa midem bulanıyo içesim gelmiyo.

N
Ben bir de dişi fırçaladıktan sonra karbonatlı suyla gargaranın iyi geldiğini duydum.

Ben varım gerçekten :)
ilk gebeliğimde hiç hasta olmadım şükür. Hatta eskiden çok yoğun alerjik rinit vardı bende. Onu bile olmadım hamileyken. Sadece yün yorgana alerji olmuştum. Bir de dışarı her çıktığımda ayağımı burkuyordum. Bir kere de marketten çıkarken resmen merdivenlerden yuvarlandım. Bir kere de köpek kovaladi; 6 aylık karnımla yokuş aşağı yuvarlandım :))
hiç birinde de hiç bişey olmadi çok şükür.

Bizim fetal DNA sonucuyla belli olduğu İçin özel bölge çekimi yok canım maalesef.

yine de aksilikler olmuş ama :) inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi..

Kızlar gelen akinti ve su için gittim dr.kadin doğum acile önce ultrasonla sonra alttan muayene etti bı sıkıntı yok olabiliyor bu haftalarda dedi ama polip var küçük rahim ağzında dedi muayeneden dolayida hafif bı kanama olabilir korkma dedi muayne sonrası kanaması falan oldumu hiç anlamadım neden normal dedi kanama için ama bu seferde korktum

Olcuyor mutlaka kilo ve tansiyon o yuzden bi doktor degistirdim zaten bence sende soyle canim olctur

Canım benim cinsiyete erkek dedi dr ama İnan hiç ul
canım polip rahim ağzında olduğu için vajinal muayne sırasında ultrason probu polipe dokunursa o kanayabilir o yüzden korkma demiş doktorun.bi arkadaşımın polibi vardı o hamile değil ama yumurta takibine gidiyordu her muayne sonrası kanaması oluyordu.

Benim gobegim cok çıktı ve cok hızlı büyüdü sanki. Sizinkiler de öyle mi kilo da pek almadım ama . Bundan önceki de oglandi ama bu kadar çok çıkmamıştı 6 aylık gibiyim.

bisey olmamis gercekten

İZmitte misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…