Ben bugun doktora gittim bende asiri yorgunluktan sikayetciydim. Evdeyim surekli yattigim halde kolumu kipirdatcak halim olmuyor bazen esimde beni anlamiyor yattikca yatasin gelir biraz gez dolas diyodu. bugun doktora soyledim bana dediki allah daha beter etsin yorgunlugunu dedi güldü. bu yorgunluklarin bebeginin keyfinin yerinde oldugu anlamina gelir dedi. Progesteron hormonu salgilaniyo o yapiyo dedi. bu donemlerde cok normal kiymetini bil yat dinlen bol bol dedi. Esimde duydu iyi oldu :)Ben bunu hiic yapamiyorum maalesef. Bulantim sabahta oluyooo aksamda oluyoo. Mesela az once saat 8de yedigim herseyi klozete gonderdim. 4bucuk saatte mide sindirmez mi benim ki sindirmiyo. Anlamiyorum bu durumu. Disari gecen de ciktim market 300 mt uzaklikta. Yoruldum yani hemde oyle boyle degil. Esime dedim dedi ki cok yatinca onsan daha cok halsiz hissediyomus. O gun doktora gittik bebek uyuyo. Durttu doktor ama pas vermedi. Bana sen yorgun musun dedi evet bugun yorgunum dedim. Esimin yaninda bol bol dinlen uzan hatta uzun sure oturma ayakta kalma dedi. Bence yatmaktan halsiz degiliz. Bu donem vucudumuz kabullenmeye calisiyo bebegi yediklerimizde yemediklerimizde bebislere gidiyo diye dusunuyorum. Insallah gecer bu surec valla gezmeyi gectim sandelye de bile oturamiyorum mutfakta ayakta 10 dk durabiliyorum hep oturmam uzanmam gerek
Ben bugun doktora gittim bende asiri yorgunluktan sikayetciydim. Evdeyim surekli yattigim halde kolumu kipirdatcak halim olmuyor bazen esimde beni anlamiyor yattikca yatasin gelir biraz gez dolas diyodu. bugun doktora soyledim bana dediki allah daha beter etsin yorgunlugunu dedi güldü. bu yorgunluklarin bebeginin keyfinin yerinde oldugu anlamina gelir dedi. Progesteron hormonu salgilaniyo o yapiyo dedi. bu donemlerde cok normal kiymetini bil yat dinlen bol bol dedi. Esimde duydu iyi oldu :)
Canım bende ilk defa bugün hissettim bebeğimin olduğu yeri. Benim doktorumda ikinci kez anne olacaklar 13. Haftadan itibaren hissedebilirler demişti. Ne güzel ilk hamileliğin olmasına rağmen hissedebilmen çok güzel bir duygu.Canım senle hemen hemen aynıyız ama ben daha bebeğin ilk kalp atışını dinlediğinizde bu yana bebeğimin yerini hissediyorum. Nasıl dersen bebeğin olduğu tarafta hep hafif tatlı bir ağrı hissim oldu ama hep aynı yerde sonra doktoruma sordum çok güzel işte bebek orda çok şanslısın herkes hissedemez çok az kişide rastladım buna demişti.bahsettiğim şey hareketleri değil bebeğin olduğu yer. Doktorda hep o ağrı olan yerden bakıyor. Önceden kasık bölgmde şimdi biraz daha yukarda hissediyorum. Anlatınca kimse inanmıyor tabi yok canım hissetmezsin diyorlar ama doktorun yalancısıyım ben
ayni durum bendexe var canim sabah kebdim kahkahvalti ediyorum sonrasinda biru olsada kaldirsa diye bekliyorum valla gun icindede hcbisey yapmiyorum temizlikci kadin kadin geliyor bu hafta halsizliktrn gelme dedim kadina dusun ki ben hcbisey yapmiyorum bideBen bugun doktora gittim bende asiri yorgunluktan sikayetciydim. Evdeyim surekli yattigim halde kolumu kipirdatcak halim olmuyor bazen esimde beni anlamiyor yattikca yatasin gelir biraz gez dolas diyodu. bugun doktora soyledim bana dediki allah daha beter etsin yorgunlugunu dedi güldü. bu yorgunluklarin bebeginin keyfinin yerinde oldugu anlamina gelir dedi. Progesteron hormonu salgilaniyo o yapiyo dedi. bu donemlerde cok normal kiymetini bil yat dinlen bol bol dedi. Esimde duydu iyi oldu :)
su çok etkiliyor çok. ağrı, sızı, sancı yapıyor susuzluk. aç kalın ama su için.canım bulantılar dan dolayı hiç su içemedim 3 ay boyunca Biraz onun etkisi olmuş olabilir belki iltihap olmuştur Yarın doktora gittiğimde danışacağım ama çok uzun sürdü Bu sefer sancılar.
su çok etkiliyor çok. ağrı, sızı, sancı yapıyor susuzluk. aç kalın ama su için.
Çok haklısın. Bende normalde çok su içen biri değilimdir ama içiyorum. 2 aydır falan soğuk su içiyorum, yoksa midem bulanıyo içesim gelmiyo.su çok etkiliyor çok. ağrı, sızı, sancı yapıyor susuzluk. aç kalın ama su için.
Ben bir de dişi fırçaladıktan sonra karbonatlı suyla gargaranın iyi geldiğini duydum.Kızlar daha öncede konuşmuştuk bu hamilelikte dis eti hastalıklarından benimde disimde apse oluşmaya başladı kusmaktan mide asidi yaparmış bunu ama hamileyken tedavisi yokmus o yüzden bende internetten araştırdım doğal gargara tarifi buldum taze naneyi kaynamış suya atıp çay gibi demiyorsun soğuyunca sabah akşam gargara yapıyorsun agizdaki bakterileri temizliyormus haberiniz olsun ben yaptım soğumasını bekliyorum inşallah faydası olur çünkü hamilelikte apse iyi bişey değilmis korktum bende
Ben varım gerçekten :)kızlar sizce hamileliğini hiç hasta olmadan geçiren var mıdır? yani mesela grip olmadan, enfeksiyon kapmadan, dişi bile ağrımadan? az önce kan tahlili sonucumu aldım da doktor hafif bir gribal enfeksiyon geçirmişsin dedi. çok üzüldüm.
Dün gece rüyamda biri bana Eren Alp diye bi isim söyledi. Bende diyorum ki, o Alperen olmasın? Hayır diyo Eren Alp olacak. Hayırlara çıksın inşaAllah.
Ya bişiistesem çok mu şey istemiş olurum? Cinsiyeti erkek olarak kesinleşenler, ultrason resimlerini yükleseler olabilermi?Bizim gibi arada kalanlar fikir edinmiş olur. Hatta o bölgelerinide çekiyo ya doktor onlarıda. Tabi zahmet olmazsa.
yine de aksilikler olmuş ama :) inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi..Ben varım gerçekten :)
ilk gebeliğimde hiç hasta olmadım şükür. Hatta eskiden çok yoğun alerjik rinit vardı bende. Onu bile olmadım hamileyken. Sadece yün yorgana alerji olmuştum. Bir de dışarı her çıktığımda ayağımı burkuyordum. Bir kere de marketten çıkarken resmen merdivenlerden yuvarlandım. Bir kere de köpek kovaladi; 6 aylık karnımla yokuş aşağı yuvarlandım :))
hiç birinde de hiç bişey olmadi çok şükür.
Aminn insaallah. O zaman çok sakar bir hamileydim :). Şimdilik iyi gidiyoruz şükür bu gebeliğimde. :)yine de aksilikler olmuş ama :) inşallah sağ salim alırız kucağımıza bebeklerimizi..
Aa canım sen beylikdüzündemisin. Bende:)) hastane olarak Medilife a gidiyorum.Eki Görüntüle 2151684 Eki Görüntüle 2151685 Eki Görüntüle 2151686 Eki Görüntüle 2151687
Bizim fetal DNA sonucuyla belli olduğu İçin özel bölge çekimi yok canım maalesef.
MerhabaEki Görüntüle 2151684 Eki Görüntüle 2151685 Eki Görüntüle 2151686 Eki Görüntüle 2151687
Bizim fetal DNA sonucuyla belli olduğu İçin özel bölge çekimi yok canım maalesef.
Olcuyor mutlaka kilo ve tansiyon o yuzden bi doktor degistirdim zaten bence sende soyle canim olcturKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
Canım benim cinsiyete erkek dedi dr ama İnan hiç ulDün gece rüyamda biri bana Eren Alp diye bi isim söyledi. Bende diyorum ki, o Alperen olmasın? Hayır diyo Eren Alp olacak. Hayırlara çıksın inşaAllah.
Ya bişiistesem çok mu şey istemiş olurum? Cinsiyeti erkek olarak kesinleşenler, ultrason resimlerini yükleseler olabilermi?Bizim gibi arada kalanlar fikir edinmiş olur. Hatta o bölgelerinide çekiyo ya doktor onlarıda. Tabi zahmet olmazsa.
canım polip rahim ağzında olduğu için vajinal muayne sırasında ultrason probu polipe dokunursa o kanayabilir o yüzden korkma demiş doktorun.bi arkadaşımın polibi vardı o hamile değil ama yumurta takibine gidiyordu her muayne sonrası kanaması oluyordu.Kızlar gelen akinti ve su için gittim dr.kadin doğum acile önce ultrasonla sonra alttan muayene etti bı sıkıntı yok olabiliyor bu haftalarda dedi ama polip var küçük rahim ağzında dedi muayeneden dolayida hafif bı kanama olabilir korkma dedi muayne sonrası kanaması falan oldumu hiç anlamadım neden normal dedi kanama için ama bu seferde korktum
Ben varım gerçekten :)
ilk gebeliğimde hiç hasta olmadım şükür. Hatta eskiden çok yoğun alerjik rinit vardı bende. Onu bile olmadım hamileyken. Sadece yün yorgana alerji olmuştum. Bir de dışarı her çıktığımda ayağımı burkuyordum. Bir kere de marketten çıkarken resmen merdivenlerden yuvarlandım. Bir kere de köpek kovaladi; 6 aylık karnımla yokuş aşağı yuvarlandım :))
hiç birinde de hiç bişey olmadi çok şükür.
Kızlar gelen akinti ve su için gittim dr.kadin doğum acile önce ultrasonla sonra alttan muayene etti bı sıkıntı yok olabiliyor bu haftalarda dedi ama polip var küçük rahim ağzında dedi muayeneden dolayida hafif bı kanama olabilir korkma dedi muayne sonrası kanaması falan oldumu hiç anlamadım neden normal dedi kanama için ama bu seferde korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?