2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de var cnm yalnız değilsinozellikle sabahları çok hassas oluyor bide daha da büyüdüler

Bende de ilk gunden beri var. Hatta gecende ucu yarilmis gibiydi. Artik her banyo sonrasi aynisefa kremi kullaniyorum karnima da yagini kullaniyorum. Her ne kadar disardan belli olmasa da geriliyodur kaslar. Ama gogus bambaska hele de ilk zamanlar offf dokunsan bomba gibi patlicaklardi

Aynı şeyleri bende sağ tarafımda yatarken hissediyorum 11 haftalıkken sağ tarafta demişti doktor... ve Seyirmeler sağ tarafta oluyor 15. Hafta içindeyim bende ve cinsiyeti bilmiyorum bayramdan önce gidersem öğrenebilir miyim acaba ? Söyler mi ki doktorum

Bir de sürekli ateş basması gibi oluyor çıkartıyorum üstündekileri, evde sürekli kolsuzum hani havalar da sıcak değil zaten... hasta olur muyum diye aklıma da gelmiyor dolaşıyorum böyle olan var mı ?

Bayrama 2 hafta var belli olabilir cinsiyet canim. Aman hasta olma bu havalar yaniltici. Malum her ilacta kullanilmiyo dikkat etmek gerek

Cocul bakti bu cocugu çıkacağı yer yok acip acip bakıyor geldi mi diyor ama bir yandan da ayakkabilarini saklamis Gülce almasimmis onunmus :)
Çocuklar farkında olmasalar da kıskanıyorlar
Annemlerin manevi torunu var. Bir aile dostumuzun çocuğu, annem baktı küçükken bir daha anane dedi çok hep de öyle kaldı. Beni de çok seviyor ama şimdi bebek gelince gerçek torun gelecek diye kıskanmaya başladı. 10 yaşında koca kazık bebeğe aldığımız battaniyeye sarılıp yatıyor o gelmeden ben kullanayım diye çok masumlar kızamıyor da insan. Teselli ediyorum ben de merak etme senin yerini tutamaz diye

H
Hormonlardan sende yanma yapıyor canım tabi dikkat et usutmemeye çalış ama yaniyorsan da yapcak bişey yok :)) bana doktorum 12. Haftada erkek dedi hala da değişmedi dün gittiğimde kesin erkek dedi bence seninde haftan gelmiş eğer bebek gösterirse doktorunun görmesi mümkün muayeneden once çikolata ye meyve suyu iç hareketleniyor o zaman :)

Kızlar daha öncede konuşmuştuk bu hamilelikte dis eti hastalıklarından benimde disimde apse oluşmaya başladı kusmaktan mide asidi yaparmış bunu ama hamileyken tedavisi yokmus o yüzden bende internetten araştırdım doğal gargara tarifi buldum taze naneyi kaynamış suya atıp çay gibi demiyorsun soğuyunca sabah akşam gargara yapıyorsun agizdaki bakterileri temizliyormus haberiniz olsun ben yaptım soğumasını bekliyorum inşallah faydası olur çünkü hamilelikte apse iyi bişey değilmis korktum bende

Hayirlisi olsun darisi basimiza.Suyla ilgili bisey ogrendim bugun onu paylasmak istedim.arkadasimla ayni hafta gebeliklerimiz onun suyu sinirdaydi doktoru her gun sabah havuc suyu ic 1 hafta duzenli haftaya gel demis dun gitti suyu duzelmis

yok uzun sürmedi. şu an iyiyim. enfeksiyon olmuş olma ihtimalin var mı. bol bol su iç bakalım ne olacak? su rahatlatır.

canım bulantılar dan dolayı hiç su içemedim 3 ay boyunca Biraz onun etkisi olmuş olabilir belki iltihap olmuştur Yarın doktora gittiğimde danışacağım ama çok uzun sürdü Bu sefer sancılar.

3 yasindaki kızıma kardesi olacağını anlattim oturmus simdi göbek deliğimden kardesinin çıkmasını bekliyormuş oynayacaklarmis :)
Yaaa ne kadar masumlar kıyamam:) benim kızlarımda göbeğime eğilip ezanla kardeşlerinin ismini koyuyorlar. Ne kadar söylesemde cinsiyet değişti kız dedi doktor diye yinede aynı ismi okuyorlar:)) Kızımızda olsa adı Ahmed Hamza olacak bu gidişle:))

Kızlar başı çok ağrıyanları okudum ben iki gün çıldıracak gibi oldum sabrettim sonra üç doktorun üçü de parol iç dedi ve plesentaya geçmez niye kendinize eziyet ediyorsunuz şeklinde yaklaştılar Yani korkmayın canınıza yazık stres onları daha kötü ediyor.Ama günde en fazla 2 tane Karaciğer rahatsızlığı yapar parastemol.

3 yasindaki kızıma kardesi olacağını anlattim oturmus simdi göbek deliğimden kardesinin çıkmasını bekliyormuş oynayacaklarmis :)
Yaa yerim onu ne kadar tatlııı maşallah ona
İnşallah şifa olur canım herşey zor şu hamilelikte çok şükür ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…