- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
3 yasindaki kızıma kardesi olacağını anlattim oturmus simdi göbek deliğimden kardesinin çıkmasını bekliyormuş oynayacaklarmis :)
Bende de var cnm yalnız değilsinozellikle sabahları çok hassas oluyor bide daha da büyüdüler
Ben hissediyorum canım 16 haftalık olcak 2 güne pit pit diye segirme oluyor hissediyorum ve dün ultrasonda hissettiğim yerde bacaklar vardı kesin emin oldum çünkü 1 kere değil ben 3 gündür aynı yerde hissediyorum tesadüf olamaz :)
Selam kızlar sonun da cinsiyet bugün netleşti kızım oluyor :) darisi ogrenemeyenlere
Bayrama 2 hafta var belli olabilir cinsiyet canim. Aman hasta olma bu havalar yaniltici. Malum her ilacta kullanilmiyo dikkat etmek gerekAynı şeyleri bende sağ tarafımda yatarken hissediyorum 11 haftalıkken sağ tarafta demişti doktor... ve Seyirmeler sağ tarafta oluyor 15. Hafta içindeyim bende ve cinsiyeti bilmiyorum bayramdan önce gidersem öğrenebilir miyim acaba ? Söyler mi ki doktorum
Bir de sürekli ateş basması gibi oluyor çıkartıyorum üstündekileri, evde sürekli kolsuzum hani havalar da sıcak değil zaten... hasta olur muyum diye aklıma da gelmiyor dolaşıyorum böyle olan var mı ?
Cocul bakti bu cocugu çıkacağı yer yok acip acip bakıyor geldi mi diyor ama bir yandan da ayakkabilarini saklamis Gülce almasimmis onunmus :)Maşallah ne kadar akıllı ne kadar tatlı
Çocuklar farkında olmasalar da kıskanıyorlarCocul bakti bu cocugu çıkacağı yer yok acip acip bakıyor geldi mi diyor ama bir yandan da ayakkabilarini saklamis Gülce almasimmis onunmus :)
Hormonlardan sende yanma yapıyor canım tabi dikkat et usutmemeye çalış ama yaniyorsan da yapcak bişey yok :)) bana doktorum 12. Haftada erkek dedi hala da değişmedi dün gittiğimde kesin erkek dedi bence seninde haftan gelmiş eğer bebek gösterirse doktorunun görmesi mümkün muayeneden once çikolata ye meyve suyu iç hareketleniyor o zaman :)Aynı şeyleri bende sağ tarafımda yatarken hissediyorum 11 haftalıkken sağ tarafta demişti doktor... ve Seyirmeler sağ tarafta oluyor 15. Hafta içindeyim bende ve cinsiyeti bilmiyorum bayramdan önce gidersem öğrenebilir miyim acaba ? Söyler mi ki doktorum
Bir de sürekli ateş basması gibi oluyor çıkartıyorum üstündekileri, evde sürekli kolsuzum hani havalar da sıcak değil zaten... hasta olur muyum diye aklıma da gelmiyor dolaşıyorum böyle olan var mı ?
Hayirlisi olsun darisi basimiza.Suyla ilgili bisey ogrendim bugun onu paylasmak istedim.arkadasimla ayni hafta gebeliklerimiz onun suyu sinirdaydi doktoru her gun sabah havuc suyu ic 1 hafta duzenli haftaya gel demis dun gitti suyu duzelmisArkadaşlar nasılsınızz? Ramazan başlangıcından beri köydeydim internet çekmiyor orada. Durumlar nasıl herkes iyi mi? Benim bulantı bitti çok şükür şu son bikaç gündür tekmeleri de daha netleşti. Ben normalde 16 haftalığım ama ufaklık 10 gün önden gidiyor o yüzden 17.3 olarak takip ediyorum. Bu arada erkekmiş bebeğim:) 2 oğlan anası olucam inşallah. normal gebelik bulantıları sonrası ilaç alerjisi yüzünden 4 gün boyunca yemeden içmeden kesilip sürekli çıkarmıştım ve bağırsaklarım da bozulmuştu. Son ultrasonda neredeyse bebeğin susuzluktan hareket edecek yeri yoktu. 2 haftadır deli gibi su içiyorum. o dönem karnımda kasılmalar çoğalmıştı şimdi iyiyim inşallah suyun artışıyla alakalıdır.
Hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallahSelam kızlar sonun da cinsiyet bugün netleşti kızım oluyor :) darisi ogrenemeyenlere
yok uzun sürmedi. şu an iyiyim. enfeksiyon olmuş olma ihtimalin var mı. bol bol su iç bakalım ne olacak? su rahatlatır.
Yaaa ne kadar masumlar kıyamam:) benim kızlarımda göbeğime eğilip ezanla kardeşlerinin ismini koyuyorlar. Ne kadar söylesemde cinsiyet değişti kız dedi doktor diye yinede aynı ismi okuyorlar:)) Kızımızda olsa adı Ahmed Hamza olacak bu gidişle:))3 yasindaki kızıma kardesi olacağını anlattim oturmus simdi göbek deliğimden kardesinin çıkmasını bekliyormuş oynayacaklarmis :)
Progestan kullanıyor musunuz normal o zaman. Ya da iltihap mantar falan varsa da normal olabiliyor.Kızlar su gibi bı akintim oldu sabah böyle bişey yaşayan varmı
Evet canım progestan fitil olarak kullaniyorumProgestan kullanıyor musunuz normal o zaman. Ya da iltihap mantar falan varsa da normal olabiliyor.
Çok normal o bazen bildiğiniz su gibi boşalıyor korkmayın.Evet canım progestan fitil olarak kullaniyorum
Yaa yerim onu ne kadar tatlııı maşallah ona3 yasindaki kızıma kardesi olacağını anlattim oturmus simdi göbek deliğimden kardesinin çıkmasını bekliyormuş oynayacaklarmis :)
İnşallah şifa olur canım herşey zor şu hamilelikte çok şükür yaKızlar daha öncede konuşmuştuk bu hamilelikte dis eti hastalıklarından benimde disimde apse oluşmaya başladı kusmaktan mide asidi yaparmış bunu ama hamileyken tedavisi yokmus o yüzden bende internetten araştırdım doğal gargara tarifi buldum taze naneyi kaynamış suya atıp çay gibi demiyorsun soğuyunca sabah akşam gargara yapıyorsun agizdaki bakterileri temizliyormus haberiniz olsun ben yaptım soğumasını bekliyorum inşallah faydası olur çünkü hamilelikte apse iyi bişey değilmis korktum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?