Canım senle hemen hemen aynıyız ama ben daha bebeğin ilk kalp atışını dinlediğinizde bu yana bebeğimin yerini hissediyorum. Nasıl dersen bebeğin olduğu tarafta hep hafif tatlı bir ağrı hissim oldu ama hep aynı yerde sonra doktoruma sordum çok güzel işte bebek orda çok şanslısın herkes hissedemez çok az kişide rastladım buna demişti.bahsettiğim şey hareketleri değil bebeğin olduğu yer. Doktorda hep o ağrı olan yerden bakıyor. Önceden kasık bölgmde şimdi biraz daha yukarda hissediyorum. Anlatınca kimse inanmıyor tabi yok canım hissetmezsin diyorlar ama doktorun yalancısıyım ben15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
İlk hamileliklerde mümkün değil diyolar ama..?
Kilom 47, karnım da oldukça büyüdü. Sizlerden hissedenler var mı?
Benim karnım var hatta 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum. Gizlemesi zor olmaya başladı uzun bol tshirtler giyiyorum hatta :)
Belki de bişeyler hissediyorumdur, tam anlayamadım. Mısır patlaması karınca yürümesi gibi dediler ama benim öyle değil. Bi tarafa yığılmış gibi sadece
Canım senle hemen hemen aynıyız ama ben daha bebeğin ilk kalp atışını dinlediğinizde bu yana bebeğimin yerini hissediyorum. Nasıl dersen bebeğin olduğu tarafta hep hafif tatlı bir ağrı hissim oldu ama hep aynı yerde sonra doktoruma sordum çok güzel işte bebek orda çok şanslısın herkes hissedemez çok az kişide rastladım buna demişti.bahsettiğim şey hareketleri değil bebeğin olduğu yer. Doktorda hep o ağrı olan yerden bakıyor. Önceden kasık bölgmde şimdi biraz daha yukarda hissediyorum. Anlatınca kimse inanmıyor tabi yok canım hissetmezsin diyorlar ama doktorun yalancısıyım ben
Ne guzel yaa ben daha ne bisey hissediyorum nede gorunurde bisey var. Sadece uzaninca sag taraf dolgunlasiyo elleyince o kadar. Esim biraz karnin cikmaya basladi gibi sanki diyo ama ben cok zayif olmadigim icin bira dogal gobegimde var. Ayirt edemiyorum hic
canim ben cok nadirde ols boyle ufak hareketlenme ve bi pit putlar hissediyorum ama genel olarak bebegin sagda oldugunu dusunuyorum daha dolgun ve o taraf daha bi cikik :)
Ben anlattığını aynen hissediyorum canım ama sadece sırt üstü yatınca oluyor :) 13 haftadan beri hissediyorum. Oğlumda da aynı haftada hissetmeye baslamistim bu duyguyu. Ben 54 kiloyum bu arada
Canım senle hemen hemen aynıyız ama ben daha bebeğin ilk kalp atışını dinlediğinizde bu yana bebeğimin yerini hissediyorum. Nasıl dersen bebeğin olduğu tarafta hep hafif tatlı bir ağrı hissim oldu ama hep aynı yerde sonra doktoruma sordum çok güzel işte bebek orda çok şanslısın herkes hissedemez çok az kişide rastladım buna demişti.bahsettiğim şey hareketleri değil bebeğin olduğu yer. Doktorda hep o ağrı olan yerden bakıyor. Önceden kasık bölgmde şimdi biraz daha yukarda hissediyorum. Anlatınca kimse inanmıyor tabi yok canım hissetmezsin diyorlar ama doktorun yalancısıyım ben
Ayaga kalktigimda bazen bicak saplabmis gibi oluyo ama uzun surmuyo.gerci evdeyim beb yatiyorum geciyo belki yatamadigindan gecmiyodurKızlar bugün iş yerinde öğlen sol kasığımda bir sancı başladı ara ara hafifledi ama şuan hala sızı şeklinde devam ediyor. bu kadar uzun hiç sürmemişti. kontrolümde yarın. böyle tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı sebebi ne olabilir acaba. Evde olmadığım içinde uzanıp yatamıyorum da.
Ben de ikinizle de hemen hemen aynı zamanlardayım ama daha tık yok ya. İnşallah bir an önce hissederim
O bir tarafa yığılmışlık hissi bende de var hatta emin olmak için yattım karnımı açıp baktım solda toplanmış kıvrılmış sol tarafım epeyce yüksekti.Benim karnım var hatta 1 aydır hamile pantolonu giyiyorum. Gizlemesi zor olmaya başladı uzun bol tshirtler giyiyorum hatta :)
Belki de bişeyler hissediyorumdur, tam anlayamadım. Mısır patlaması karınca yürümesi gibi dediler ama benim öyle değil. Bi tarafa yığılmış gibi sadece
Ayaga kalktigimda bazen bicak saplabmis gibi oluyo ama uzun surmuyo.gerci evdeyim beb yatiyorum geciyo belki yatamadigindan gecmiyodur
Daha önceden de vardı koku hassasiyeti ama bu ay arttı epey.Yeni mi oluştu koku hassasiyeti? Ne güzel
Benim bulantılarla birlikte başladı. Mutfakta resmen mahvoluyorum. Yemek yapmayı unuttum resmen, bi düzelsem de girsem mutfağa diyorum. Annecim yazık ha bire yemek taşıyor bize. Bi de şimdi Ramazan eşim de oruç tutuyor ona kıyamayıp istiyorum annemden. Ramazan’dan önce eşim idare ediyordu kendini.
Bulantılarla birlikte geçer bu koku hassasiyeti diyorlar. İnşallah öyle olur. 9 ayı mutfaktan uzak geçirirsem bildiğim herşeyi de unutacam yoksa
Canım benim 2 kere kırmızı kanamam oldu bildiğin adet kanı geldi çok şükür bebeğe birşey olmuyor,bazı gebelerde bu kanamalar olabiliyormuş.sen dinlen istirahat et,kanamaya dönerse ve dinmezse doktora git iğne ilaç veriyorlar.bol su iç.Kizlar yaa az once kahvemsi beyazimsi karisik akinti geldi. Sizce nedeni ne olabilir?? Ilk kez oluyo napicami sastim. Kan yada cok koyu renk degil leke gibi ama yani beyazla karisik kahve yogunlukta?? Ne yapmam gerek 14 olduk. Hic dusuk riski progestan da kullanmadim. Ne yapmaliyim??
Canım benim 2 kere kırmızı kanamam oldu bildiğin adet kanı geldi çok şükür bebeğe birşey olmuyor,bazı gebelerde bu kanamalar olabiliyormuş.sen dinlen istirahat et,kanamaya dönerse ve dinmezse doktora git iğne ilaç veriyorlar.bol su iç.
Benim de kontrol çarşamba günü.
Doppler için biraz bakındım internette ve hatta buradaki bazı forumlara da doktorlar tavsiye etmiyor. Hem paranoya yapar hamileler diye hem de bebege zararli diyen de varmış. Aslinda sizin de dikkatinizi çektiyse doktorlarimiz ultrasound sırasında bebegin kalp atışını bize 10 saniyeden daha az dinletiyorlar. Zira o kalp atışına odaklanan ultra-ses dalgaları kalbini ısıtabiliyormus. Adı üzerinde ultra-sound (yüksek ses). Bu ultrasound doppler'ı....
Bu internette gördüğüm doppler ise nasıl çalışıyor hiç bilmiyorum. Çin malı mıdır sağlıklı mıdır en iyisi hiç bulaşmayayım dedim ve o defteri kapattım. Aman aklınıza düşürmüş olmayayım. 6 sene tıp ve 2 sene uzmanlık , ultrasound cihazınin kullanimi icin egitim boşuna degildir doktor ne derse o!
canım ablam şakır şakır kanayarak doğurdu. o her zaman gebeliğin her dönemi kanama olabilir der. çoğu kişinin başına geliyor belliki.Cok sukur agrim filan yok iliski de olmuyo ya gorunce sasirdim. Cok koyu renkte degil zaten az az akinti olarak geliyo. Hic kanama yasamadigim icin tedirgin oldum valla. Netten baktim da bebek rahimde yer degistirebiliyomus ona bagli kilcal damarlarda kanama da olabiliyomus. Insallah dediginiz gibi sikinti yoktur. Sipalar korkutuyo valla
Ben almayı hiç düşünmedim canım ama duymuştum, ben zararı olacağına inanıyorum dediğin gibi doktorlar gerekmedikçe kalp atışını dinletmiyor bende zaten ekranda kalp atışını gördüğüm için istemiyorum. Sağlıklı olduğunu bileyim de duymasam da olur. Bakalım yarın kontrollerimiz inşallah güzel geçer canım. Hayırlı haberler alırız. :) Zira ben bu ayı zor getirdim.
Gece değil cnm öğretmenim normal gündüz okulda nobethamilelerin gece çalıştırılması yasak diye biliyorum. iş kanununa göre öyle.
dün de benim vardı. pek önemsemedim açıkçası. hatta sabah resmen adet olacakmışım gibi sancı saplandı. normal diyorum ben .Kızlar bugün iş yerinde öğlen sol kasığımda bir sancı başladı ara ara hafifledi ama şuan hala sızı şeklinde devam ediyor. bu kadar uzun hiç sürmemişti. kontrolümde yarın. böyle tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı sebebi ne olabilir acaba. Evde olmadığım içinde uzanıp yatamıyorum da.
Bende de var cnm yalnız değilsinHimm demek bangir bangir gogus hassasiyeti yasayan ben varim .Allahim bi acayip bisey oldular :) taşacaklar yakındır :) ama cok acıyorlar oyle boyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?