2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
15+4 gündeyim. Bebeğin yerini hissettiğimi düşünüyorum arada.
İlk hamileliklerde mümkün değil diyolar ama..?
Kilom 47, karnım da oldukça büyüdü. Sizlerden hissedenler var mı?
Canım senle hemen hemen aynıyız ama ben daha bebeğin ilk kalp atışını dinlediğinizde bu yana bebeğimin yerini hissediyorum. Nasıl dersen bebeğin olduğu tarafta hep hafif tatlı bir ağrı hissim oldu ama hep aynı yerde sonra doktoruma sordum çok güzel işte bebek orda çok şanslısın herkes hissedemez çok az kişide rastladım buna demişti.bahsettiğim şey hareketleri değil bebeğin olduğu yer. Doktorda hep o ağrı olan yerden bakıyor. Önceden kasık bölgmde şimdi biraz daha yukarda hissediyorum. Anlatınca kimse inanmıyor tabi yok canım hissetmezsin diyorlar ama doktorun yalancısıyım ben

Kızlar bugün iş yerinde öğlen sol kasığımda bir sancı başladı ara ara hafifledi ama şuan hala sızı şeklinde devam ediyor. bu kadar uzun hiç sürmemişti. kontrolümde yarın. böyle tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı sebebi ne olabilir acaba. Evde olmadığım içinde uzanıp yatamıyorum da.

Ben de ikinizle de hemen hemen aynı zamanlardayım ama daha tık yok ya. İnşallah bir an önce hissederim

Dert etme ne de olsa belli olacak şimdi olmazsa bi ay sonra

canim ben cok nadirde ols boyle ufak hareketlenme ve bi pit putlar hissediyorum ama genel olarak bebegin sagda oldugunu dusunuyorum daha dolgun ve o taraf daha bi cikik :)

Benim de sol öyle işte anlattığın gibi biraz daha dolgun
Yalnız değilmişim :)

Ben anlattığını aynen hissediyorum canım ama sadece sırt üstü yatınca oluyor :) 13 haftadan beri hissediyorum. Oğlumda da aynı haftada hissetmeye baslamistim bu duyguyu. Ben 54 kiloyum bu arada

İlk sırt üstü iken böyle hissetmeye başladım
Şimdi otururken falan da oluyor nadiren
Doğru yoldayım demek

Bahsettiğin ağrı diye tabir edebileceğim şey bende de var
Hatta onu hissedince elimi karnıma koyup o sertliği tespit ediyorum
Ama seninki kadar erken olmadı
Yaklaşık Son 1 haftadır böyle benim :)
Şanslısın gerçekten

Ayaga kalktigimda bazen bicak saplabmis gibi oluyo ama uzun surmuyo.gerci evdeyim beb yatiyorum geciyo belki yatamadigindan gecmiyodur

O bir tarafa yığılmışlık hissi bende de var hatta emin olmak için yattım karnımı açıp baktım solda toplanmış kıvrılmış sol tarafım epeyce yüksekti.

Ayaga kalktigimda bazen bicak saplabmis gibi oluyo ama uzun surmuyo.gerci evdeyim beb yatiyorum geciyo belki yatamadigindan gecmiyodur

O bazen banada olurdu canım ama böyle uzun sızı ilk defa oluyor. bugün işte biraz gerildim, onun etkisi oldu mu bilmiyorum. ama 3 saattir sızı devam ediyor. eve gitsem uzanıp yatacağım hemen çok şiddetli değil öyle kanama falanda yok ama niye oldu anlamadım hiç... Belki benzerini yaşayanlar vardır diye yazmak istedim.

Daha önceden de vardı koku hassasiyeti ama bu ay arttı epey.

Canım benim 2 kere kırmızı kanamam oldu bildiğin adet kanı geldi çok şükür bebeğe birşey olmuyor,bazı gebelerde bu kanamalar olabiliyormuş.sen dinlen istirahat et,kanamaya dönerse ve dinmezse doktora git iğne ilaç veriyorlar.bol su iç.

Sagol canim dinleniyorum artik bol bol

Ben almayı hiç düşünmedim canım ama duymuştum, ben zararı olacağına inanıyorum dediğin gibi doktorlar gerekmedikçe kalp atışını dinletmiyor bende zaten ekranda kalp atışını gördüğüm için istemiyorum. Sağlıklı olduğunu bileyim de duymasam da olur. Bakalım yarın kontrollerimiz inşallah güzel geçer canım. Hayırlı haberler alırız. :) Zira ben bu ayı zor getirdim.

kızlar sizce hamileliğini hiç hasta olmadan geçiren var mıdır? yani mesela grip olmadan, enfeksiyon kapmadan, dişi bile ağrımadan? az önce kan tahlili sonucumu aldım da doktor hafif bir gribal enfeksiyon geçirmişsin dedi. çok üzüldüm.

canım ablam şakır şakır kanayarak doğurdu. o her zaman gebeliğin her dönemi kanama olabilir der. çoğu kişinin başına geliyor belliki.

Ben mesela hiç kalp atışını dinlemedim bebeğimin. Hep ultrasonda gösterdi doktor pıt pıt atışları ama dinletmedi. Ben de istemedim, demekki bir zararı var diye düşündüm. Ultrason en tehlikesiz görüntüleme yöntemi de olsa fazlası onun da zararlı. O yüzden kontrolleri gerekmedikçe çok sık yapmıyorlar.

İnşallah yarın hayırlı haberler alırsın bebeğinle ilgili sen de :)

dün de benim vardı. pek önemsemedim açıkçası. hatta sabah resmen adet olacakmışım gibi sancı saplandı. normal diyorum ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…