evet canımİZmitte misin ?
Çok tessekurler canım amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah :)Hayırlısı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah
Zaten seninle ayni haftadayiz ama doktor bu iyi bisey dedi o yuzden icim rahatladi :) sana doktorun tetenoz asisiyla ilgili bisey soyledimi? Bana haftaya yaptir dediayni durum bendexe var canim sabah kebdim kahkahvalti ediyorum sonrasinda biru olsada kaldirsa diye bekliyorum valla gun icindede hcbisey yapmiyorum temizlikci kadin kadin geliyor bu hafta halsizliktrn gelme dedim kadina dusun ki ben hcbisey yapmiyorum bide
Cok sukur benim esimde anlayisli yatmaktan vucudum ödem yapicak diye endiseleniyor bi de nerde okuduysa cok uzun sure hareketsiz kalmak kan pihtilasmasi yapiyomus o yuzden evin icindede olsa kalk yuru hareket et diyo ama elimde degil. Hergun yatmiyorum ama bazen kolumu kaldiramiyorum sadece tuvalete gidiyorum Allah biliyo ya tuvaletim gelmesin kalkmayim diye cogu zaman suyu bile az iciyorum o dereceyim bende :)Iyi olmus duymasi. Aslinda esim anlayisli biridir ama yani 7/24 yatinca erkekler abarttigimizi dusunuyor sanirim. Annemle gecen konusuyorum dedi napiyosun cok degisil bisey yapiyorum uzandim dedim. Kadin kahkaha atti. O derece vahimim yattigim yerden saatlerce kalkmadigim oluyo. Ufak tefek isleri yapiyorum oda noluyosa bi an gaza gelip yapiyorum sonra yine yatmakherkes iyi gunlerin dinlen valla diyor ama yatinca dinlenmiyosun ki kronik yorgunluk gecmiyor hic
Cnm gerilmen çok normal ama bebeğini düşün olumlu düşün ve telkinde bulun kendine herşey çok guzel olacak diye :) olan enerjimi sana yolladım umarım huzurla uyur uyanırsın ii hbrlerle gelirsinKizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
Yarın herhalde cinsiyeti de öğrenirim. Herkes ama herkes erkek oldugunu öğrenince aglamak yok ha diye tembih ediyor beni. Yahu siz erkek oldugundan nasıl bu kadar eminsiniz diye daha da kuduruyorum. Ille ki kız olsun diye tutturdugum da yok , anlamadım bu kesinlik nerden geliyor.
Ay amniyosentez desem gerginim cinsiyet ogrenmeye gidiyorum diye kendimi kandirsam ayri gerginim.
Ayyy hadi bana bi okuyun üfleyin bi dua edin guzel enerjiler gönderin noolur!
Kizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
Yarın herhalde cinsiyeti de öğrenirim. Herkes ama herkes erkek oldugunu öğrenince aglamak yok ha diye tembih ediyor beni. Yahu siz erkek oldugundan nasıl bu kadar eminsiniz diye daha da kuduruyorum. Ille ki kız olsun diye tutturdugum da yok , anlamadım bu kesinlik nerden geliyor.
Ay amniyosentez desem gerginim cinsiyet ogrenmeye gidiyorum diye kendimi kandirsam ayri gerginim.
Insallah guzel haberler ile dönersin güzel düşün güzele odaklan. Gelmis gecmis olsun hemencecikKizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
yok cnm bisey demedi bu hafta sorucam ne zamn yaptirim diye saglik icagida aramadi cunkuZaten seninle ayni haftadayiz ama doktor bu iyi bisey dedi o yuzden icim rahatladi :) sana doktorun tetenoz asisiyla ilgili bisey soyledimi? Bana haftaya yaptir dedi
Gece değil cnm öğretmenim normal gündüz okulda nobet
Canım amniyosentezi neden yaptırıyorsun?belki öncesinde yazmışsınızdır ama göremedim.benim ablama da demişlerdi bebeğe amniyosentez yaptırın diye o yaptırmadı çok şükür çok sağlıklı şu an çocuğu.Kizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
Gözün aydın canımSelam kızlar sonun da cinsiyet bugün netleşti kızım oluyor :) darisi ogrenemeyenlere
Ayy yerim seni neler hayal edip ne senaryolar kuruyodur o küçük aklıyla kimbilir bunları anı olarak yaz biyere3 yasindaki kızıma kardesi olacağını anlattim oturmus simdi göbek deliğimden kardesinin çıkmasını bekliyormuş oynayacaklarmis :)
Canım azcık soğuk olunca bulandırmıyo ben öyle yapıyorum birde lıkır lıkır içme 3 yudum 3 yudum iç mide çok sıvı alıncada bulanıyoİçmediğimden değil de canım içemedğimden. Su içince midem bulandı hep. İçim almadı. Çok garip bir durum ama maalesef içemiyorsunuz. Şimdi daha iyiyim çok şükür artık içmeye çalışıyorum. Şükür sancım geçti. Daha iyiyim. Yine de doktora danışacağım.
Benim gobegim cok çıktı ve cok hızlı büyüdü sanki. Sizinkiler de öyle mi kilo da pek almadım ama . Bundan önceki de oglandi ama bu kadar çok çıkmamıştı 6 aylık gibiyim.
Canım Eabbim yar ve yardımcınız oldun inşallah güzel haberlerle dönersinizKizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
Doktorun vitamin felan vermedimi bana 12 haftam dolunca başlattı balığ yağlı multivitamin eczacım halsizliğini alır azcık kuvvet verir ihmal etme dediCok sukur benim esimde anlayisli yatmaktan vucudum ödem yapicak diye endiseleniyor bi de nerde okuduysa cok uzun sure hareketsiz kalmak kan pihtilasmasi yapiyomus o yuzden evin icindede olsa kalk yuru hareket et diyo ama elimde degil. Hergun yatmiyorum ama bazen kolumu kaldiramiyorum sadece tuvalete gidiyorum Allah biliyo ya tuvaletim gelmesin kalkmayim diye cogu zaman suyu bile az iciyorum o dereceyim bende :)
rabbim yardımcın olsun inşallah mutlu güzel hayırlı haberlerle dönersin canım. sıkma canını dualarımız seninleKizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
Ben de öyleyim abdest alıp kuran okumak istiyorum esnemekten gozlerimden yaslar geliyor okuyamiyorum.günaydın kızlar nasılsınız? ben bu aralar kafamı kaldıramıyorum ya, sürekli uyumak istiyorum. 2 gündür saat 8de bi uzanıyorum taa sabah işe gelmek zorunda kalmasam uyanmıycam o derece. sizde de böyle oluyomu, işte de sürekli bi esnemeye tutuluyorum patron gezinmese masamda uyuyup kalıcam o derece
Geçmiş olsun canım.Günaydın canlar
Dün okadar konuşuldu baş ağrısı bana 5 gibi vurdu hemen bişeyler atıştırıp minoset içtim 9 gibi şiddetlendi okaliptüs nane yağı yarışımı var onu boca ettim nerdeyse kafama banamısın demedi sanki kafam ateş atıyo sonra aklıma buz yakı geldi onla soğutayım dedim oda kesmedi sahurda baktım kıvrandırıyo bi öinoset daha içtim bide eşim ağrılar için karışım bi bitkisel krem almıştı onu kafama boca ettim sardım inleye inleye uyumuşum sabah çok şükür dinmişti
Kuşum kaçta randevun guzel haberlerini bekliyoruz.amaan canımı sıktıgıma degmedi bisey yokmus diyceksin :)Kizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?