2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yok cnm bisey demedi bu hafta sorucam ne zamn yaptirim diye saglik icagida aramadi cunku
Saglik ocagi beni dün aradi gelin diye. Bende doktoruma soyledim suan 18 haftalik hamileyim. Doktorum simdi degil haffaya git hatta 20.haftanda git dedi. Bende gitmedim bekliyorum.

Canım iç karnın geniş demek ki :) benim ilk oğlumda 7 aylık olana kadar kimse hamile olduğumu bile anlamıyordu inan ki, şimdi nerdeyse hamile olduğumu öğrenmeden herkes hamile misin demeye başladı karnım o kadar çabuk büyüdü

Demir ilaci ve balik yagi verdi sadece ikisini kullaniyorum. Baska bisey vermedi demir ilacinin icinde cogu vitamin var ama halsizligimi gidermiyor malesef

günaydın aydingelini aynı durumdayız. hele dün öyle çok zorlandım ki. işleri bitirip geriye yasladım başımı. normalde koltukta asla uyuyamazdım ama bu sefer uyumuşum 40 dk kadar. yetti mi yetmedi tabi :)

aslında günde 1 fincan Türk kahvesi içme hakkımız varmış ama ben mis gibi kokar diye yapmıyorum. çoğu kişi niyetli.

Bende 7 de hortluyorum hic ortamiz yok ya...ya gozumu acamiyorum yada uyuyamiyorum...

Şuanda bunu okuyan herkes tüm pozitif enerjisini sana yolladı..Hiççç bişeycik olmayacak test sonucun iyi çıkacak ve çok saglıklı bir bebeğin olacak..Hadi güzel haberlere inşallah

Canim ayni seyi cuma günü yasadim hemen doktora gittim sonuc korkulcak bisey yokmus rahim büyüdüğü için olabiliyomus bazen ama tabi dikkat etmek lazimmis sıklıkla olursa hemen doktora gidilmeliymis.

Ya evet ikinci hamileliklerde daha erken belirginlesiyormus karın, galiba ben de sizin gibi olacağım 7 aylık olana kadar göbüş möbüş yok

evet bende o yüzden içmiyorum aklımdan geçmedi değil, bide içip kafein almaktansa uyuklamayı tercih ediyorum açıkçası. kaç gündür çamaşır katlayıp ütülemiyorum zavallı eşim yığın içinden çorap arıyodu sabah bende kafamı koyunca hemen içim geçiyo
Bende 7 de hortluyorum hic ortamiz yok ya...ya gozumu acamiyorum yada uyuyamiyorum...
bende o kadar erken uyuyunca sabah 7de uyanıyorum. ki iyi oldu bi yandan, dün yemek yapmadan uyumuşum bugün için, çnkü eşim gecede ve işe gidince orada açıyo orucunu. benim işten gelip yemek yapmama pek zaman kalmıyo. hem yemeğimi yaptım hem duşumu aldım
bide hormonlarım sağolsun gece bana bi güzel rüyalar gösterdiler sabah sabah duş aldım. niyetli değilim Allahtan

Dün 11 gibi yattım şimdi uyandım mecbur kalktım yoksa yine kalkmazdım başımdan beri böyleyim. Allah korusun 9 da falan kalkarsam moralim çok bozuluyor akşama kadar esniyorum gözümü açamıyorum inşallah çocuk bana çeker amin :))

Benim mübarek 7 aylık....Bide ilk zamanlar yayvandı şimdi sivrildi..Aldımmı bide bu 4 ayda 7 kilo, napıcam bilmem
Sisko circassian sisko :))) kiz bosversene okadar eziyetle bulduk bu sıpaları sağlıklı olunda kg verilir.hem seninki normal hep yemek kokusundan :)))

Ya benim artık çamaşır yenileme vaktimde geldi...İç çamaşırlarım cok komik duruyor..Direk emzirme sütyeni mi alnalıyım? Alt çamaşır icin hamilelere özelmi olmalı yada büyük beden yeterli mi?

Sisko circassian sisko :))) kiz bosversene okadar eziyetle bulduk bu sıpaları sağlıklı olunda kg verilir.hem seninki normal hep yemek kokusundan :)))
ah ahhh benki xs, s bedenden large dondüm..Valla Sebisim dogru diyosun umrumda degilde doktorum çok çemkiriyor..Ama su ramazanda eşim sayesinde sağlıklı beslendim bi durdu kilo almam galiba..

Benim mübarek 7 aylık....Bide ilk zamanlar yayvandı şimdi sivrildi..Aldımmı bide bu 4 ayda 7 kilo, napıcam bilmem
Kız ben de valla deli gibi kilo aldım bendeki iştahın maşallahı var gördüğü her şeyden mi çeker insanın canı korkumdan tartılmadım da ne zamandır, pantolonların düğmesi kapanmaz, gömleklerin göğüs kısmınin düğmeleri birleşmez şimdiden boyleysem bunun ileriki ayları ne olacak bilmiyorum:)))

canım allah işini rast getirsin. emeklerinin karşılığını hayırlı evlat olarak alırsın umarım.

Ohh ne güzel ( ben 6 7 arası kalkıyorum iş için.pazar sadece izinliyim onda da erken kalkıyorum bünye alıştığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…