- 24 Temmuz 2017
- 196
- 231
- 23
demek ki dönemsel. bende resmen elimde bir damarla dolaşıyorum. şakaklarım zonk zonk atıyor.Günaydın canlar
Dün okadar konuşuldu baş ağrısı bana 5 gibi vurdu hemen bişeyler atıştırıp minoset içtim 9 gibi şiddetlendi okaliptüs nane yağı yarışımı var onu boca ettim nerdeyse kafama banamısın demedi sanki kafam ateş atıyo sonra aklıma buz yakı geldi onla soğutayım dedim oda kesmedi sahurda baktım kıvrandırıyo bi öinoset daha içtim bide eşim ağrılar için karışım bi bitkisel krem almıştı onu kafama boca ettim sardım inleye inleye uyumuşum sabah çok şükür dinmişti
Ben 7. Haftada bıraktım kendi kıyafetlerimi giymeyi zaten.hamile taytına ve patolonuna geçiş yapmıştım..Valla beni yaşta 34 kolayda veremeyiz ama napalım onlar için degerKız ben de valla deli gibi kilo aldım bendeki iştahın maşallahı var gördüğü her şeyden mi çeker insanın canı korkumdan tartılmadım da ne zamandır, pantolonların düğmesi kapanmaz, gömleklerin göğüs kısmınin düğmeleri birleşmez şimdiden boyleysem bunun ileriki ayları ne olacak bilmiyorum:)))
Canım alt çamaşır için hamile iç çamaşırları var onlardan al çok rahat oluyor, sutyende de numarasız esneyen türden aldım bir adı var onun da gelmedi aklıma ama iç çamaşır satan yerlere direk hamile giyim derse onlar zaten veriyor. Ben sadece zıbında sıkıntı yaşıyorum hamile zıbını diye bir şey de yokmuş büyük beden alicam sanırım onuYa benim artık çamaşır yenileme vaktimde geldi...İç çamaşırlarım cok komik duruyor..Direk emzirme sütyeni mi alnalıyım? Alt çamaşır icin hamilelere özelmi olmalı yada büyük beden yeterli mi?
Soyle ki hamilelikte 7 kilo bide tüp bebek tedavisine başladiğımda 3 kilo..toplam 10 kilo..Large derken abartmış olabilirim tabi7 kilo ile xsden large nasıl oldunuz ki :) boyunuz kaç?
Ayy o kiloları verme kısmını hiç sorma şu anda en zevkli kısmi yaşıyorum ye iç oh miss sonrası Allah kerimBen 7. Haftada bıraktım kendi kıyafetlerimi giymeyi zaten.hamile taytına ve patolonuna geçiş yapmıştım..Valla beni yaşta 34 kolayda veremeyiz ama napalım onlar için deger
Evet onu düşünmeyelim..Keyfini sürelim en iyisiAyy o kiloları verme kısmını hiç sorma şu anda en zevkli kısmi yaşıyorum ye iç oh miss sonrası Allah kerim
Ohh gözün aydin darısı başımıza...Ama merak ettigim ayrıntılı ultrasonu doktor gerek görürse mi yapıyor? Ben tum hamileler yaptıriyor diye biliyordum..herkese selamlar hanımlar. doktordan geldim şükür bebek iyi. doktor ayrıntılı ultrasona gerek yok. çok riskli olursa ben perinatologa yönlendiriyorum ama senin için gerek görmedim dedi.
valla dostum özellikle sordum ayrıntılı ultrasonu ama dediğim gibi adam gerek görmedi. ben zaten bakıyorum gerekli görsem git bir de uzman baksın derim dedi. kalbinde ufak bir üfürüm olsa ya da kalbinde ufak bir delik olsa napabileceğiz ki en fazla takip edelim deriz dedi. boş yere kendini strese sokacak bir durum yok dedi.Ohh gözün aydin darısı başımıza...Ama merak ettigim ayrıntılı ultrasonu doktor gerek görürse mi yapıyor? Ben tum hamileler yaptıriyor diye biliyordum..
Bana bak dr de kg bnm yağ bnm fok olmaya karar verdim de:)) ben kendime sporcu sutyeni aldım kusum geçen hamileliğimden beri onu kullanıyorum böyle rahatlık yok toto büyümedi kuculdu bende 8kg verince ama hamile donu giyeceğimi sanmiyorum büyük bedene gecerim sen 1 tane al dene ona göre cogaltirsin ama sporcu sutyeni çok rahat memiktolar çok mutlu :))ah ahhh benki xs, s bedenden large dondüm..Valla Sebisim dogru diyosun umrumda degilde doktorum çok çemkiriyor..Ama su ramazanda eşim sayesinde sağlıklı beslendim bi durdu kilo almam galiba..
Bende ole biliyorum bana yapılacak dr yaştan dolayı bakalım bide seninki kıymetli bebek detay atlamayalım dedi cuma kontrolüm var ozaman detaylinin tarihini verir diye düşünüyorum.Ohh gözün aydin darısı başımıza...Ama merak ettigim ayrıntılı ultrasonu doktor gerek görürse mi yapıyor? Ben tum hamileler yaptıriyor diye biliyordum..
E aynı kaderi paylaşıyoruz..Yaşta öyle..Bu arada sanırım ben bu hafta acıbademi birakacağım, eger istedigimiz dogum fiyatına inmezlerse..Başkent hastanesinde cok iyi bi doktor buldum bakalım bu hafta sonu netleştirecegiz..Dogumu cok pahallı benim sigortamda 8400 ünü karsılıyormuş e acıbadem ekstradan bi cok tahlil çıkartıyormuş, kafamız çok karıştıBende ole biliyorum bana yapılacak dr yaştan dolayı bakalım bide seninki kıymetli bebek detay atlamayalım dedi cuma kontrolüm var ozaman detaylinin tarihini verir diye düşünüyorum.
Aaa iyi fikir..şimdilik sporcu sütyenine geceyim bende o zamanBana bak dr de kg bnm yağ bnm fok olmaya karar verdim de:)) ben kendime sporcu sutyeni aldım kusum geçen hamileliğimden beri onu kullanıyorum böyle rahatlık yok toto büyümedi kuculdu bende 8kg verince ama hamile donu giyeceğimi sanmiyorum büyük bedene gecerim sen 1 tane al dene ona göre cogaltirsin ama sporcu sutyeni çok rahat memiktolar çok mutlu :))
E süper o zaman..Doktor diyosa baska yoruma gerek yok zatenvalla dostum özellikle sordum ayrıntılı ultrasonu ama dediğim gibi adam gerek görmedi. ben zaten bakıyorum gerekli görsem git bir de uzman baksın derim dedi. kalbinde ufak bir üfürüm olsa ya da kalbinde ufak bir delik olsa napabileceğiz ki en fazla takip edelim deriz dedi. boş yere kendini strese sokacak bir durum yok dedi.
doktorum da senelerin doktoru. tecrübeli.
evet bilgi veriyorum ki. belki böyle bir durumla karşılaşan olur, şaşırmasın :)E süper o zaman..Doktor diyosa baska yoruma gerek yok zaten
Valla kesinlikle oyle bir sey yok.kizima hamileyken sabaha karsi 3 te 4 te sitenin bahcesine cikip havuzu filan turluyodum :) gunde 3 veya 4 saat uyuyodum o zaman sacma bi stil bisey programi vardi her gece onu izliyodum 2 den 5 e kadar :) sonra dogum yaptim uyku egitimj sagolsun logusaligim boyunca fosur fosur uyuduk kizimla :) 40 ı ciktiginda istanbuldan arkadasim gelmisti 2 gece kalmaya o hic uyumamisti 40 gun cocugu 1 sn kucagindan birakmayip her agladiginda meme dayadigi icin manyak etmisti o yuzden.bana aciyarak gece kac kez uyaniyo demisti 1 kez 4 te uyaniyo diyince 1 kez mi deyisi vardi gorsen :) hic kendini sartlama oyle bisey yok.alistirirsan mis gibi uyuyo bebislerHamilelikte nasıl uyku durumun olursa bebekte öyle olurmuş derler..Umarım öyle olmaz.Uykuyu çok seven ben saçma saatlerde uyanıveriyorum..
Karar vermeden önce sigortanla bir görüş canım. Benim acıbademden 5000tl limitli doğum sigortam vardı, bir fark ödeyerek onu limitsize çevirdim. Yani az ödemedim farkı ama her türlü doğum parasından ucuza geliyor, ve içinde tüm kontroller tahliller vs var. İyi yapmak lazım bu işin matemetiğini. Ama tabi diğer hastanedeki doktor da iyiyse o kadar para vermeye gerek yok. Her yer acıbademden ucuz sonucta.E aynı kaderi paylaşıyoruz..Yaşta öyle..Bu arada sanırım ben bu hafta acıbademi birakacağım, eger istedigimiz dogum fiyatına inmezlerse..Başkent hastanesinde cok iyi bi doktor buldum bakalım bu hafta sonu netleştirecegiz..Dogumu cok pahallı benim sigortamda 8400 ünü karsılıyormuş e acıbadem ekstradan bi cok tahlil çıkartıyormuş, kafamız çok karıştı
Evet ya sportcu sütyeni iyi fikirmiş. Benim de sadece 1 tane sütyenim oluyor artık. Bıktım aynı şeyi giymekten, ama bu kadar büyümelerinden de bi o kadar memnunumAaa iyi fikir..şimdilik sporcu sütyenine geceyim bende o zaman
E aynı kaderi paylaşıyoruz..Yaşta öyle..Bu arada sanırım ben bu hafta acıbademi birakacağım, eger istedigimiz dogum fiyatına inmezlerse..Başkent hastanesinde cok iyi bi doktor buldum bakalım bu hafta sonu netleştirecegiz..Dogumu cok pahallı benim sigortamda 8400 ünü karsılıyormuş e acıbadem ekstradan bi cok tahlil çıkartıyormuş, kafamız çok karıştı
Ne kadar ki doğumKarar vermeden önce sigortanla bir görüş canım. Benim acıbademden 5000tl limitli doğum sigortam vardı, bir fark ödeyerek onu limitsize çevirdim. Yani az ödemedim farkı ama her türlü doğum parasından ucuza geliyor, ve içinde tüm kontroller tahliller vs var. İyi yapmak lazım bu işin matemetiğini. Ama tabi diğer hastanedeki doktor da iyiyse o kadar para vermeye gerek yok. Her yer acıbademden ucuz sonucta.
Evet ya sportcu sütyeni iyi fikirmiş. Benim de sadece 1 tane sütyenim oluyor artık. Bıktım aynı şeyi giymekten, ama bu kadar büyümelerinden de bi o kadar memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?