- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Ya matematigini cok yaptık aslında hatta ben 10500 diye biliyordum yine ona ragmen hastaneyle konusup farki en aza indirecektim..sigorta üstune para vermem ya zaten tüp bebek olduğu için onca para döktük simdi sırf acibadem olsun diye de bu şımarıklığı yapamam..Araştırdığım doktor bi arkadasımın doktoru ve acayip memnun bide doktorun geçmiside cok kuvvetli..Benim eskiden gelen bi önyargım var zaten acıbademe bu haftada da netleştireceğim.Karar vermeden önce sigortanla bir görüş canım. Benim acıbademden 5000tl limitli doğum sigortam vardı, bir fark ödeyerek onu limitsize çevirdim. Yani az ödemedim farkı ama her türlü doğum parasından ucuza geliyor, ve içinde tüm kontroller tahliller vs var. İyi yapmak lazım bu işin matemetiğini. Ama tabi diğer hastanedeki doktor da iyiyse o kadar para vermeye gerek yok. Her yer acıbademden ucuz sonucta.
Biz anneler her türlü güzeliz. Her bedende güzeliz.Soyle ki hamilelikte 7 kilo bide tüp bebek tedavisine başladiğımda 3 kilo..toplam 10 kilo..Large derken abartmış olabilirim tabiMidium yapalım biz onu
Bende bende memnunum çünkü benim memitolar anca 75 ediyorduEvet ya sportcu sütyeni iyi fikirmiş. Benim de sadece 1 tane sütyenim oluyor artık. Bıktım aynı şeyi giymekten, ama bu kadar büyümelerinden de bi o kadar memnunum
bnde 20 de gidiliyor diye biliyorum bklim aramazlarsa gderin bndeeSaglik ocagi beni dün aradi gelin diye. Bende doktoruma soyledim suan 18 haftalik hamileyim. Doktorum simdi degil haffaya git hatta 20.haftanda git dedi. Bende gitmedim bekliyorum.
Sezeryana 14000 dedi..bide ekstra tahliller mutlaka çıkıyormusNe kadar ki doğum
hahaa aynen benim de öyleydi. Şimdi geçenlerde 80 denedim o bile küçük geldi, bi de sırtları kapanmıyor artık.Bende bende memnunum çünkü benim memitolar anca 75 ediyordu
şampuan olarak ta unıbaby mı tavsıye edersınız ?nıvea yıda ıyı dıyorlarHerhalde alerji yapmayacak tek.mendil uni baby yenidogan
ay bi yandan sevindim bende en son 5kg almıştım bidaha tartılmaya korkuyorumBenim mübarek 7 aylık....Bide ilk zamanlar yayvandı şimdi sivrildi..Aldımmı bide bu 4 ayda 7 kilo, napıcam bilmem
alt çamaşırı ben yüksek bel bikaç beden büyük aldım. hamile çamaşırları daha benim karnımda durmuyo çünküYa benim artık çamaşır yenileme vaktimde geldi...İç çamaşırlarım cok komik duruyor..Direk emzirme sütyeni mi alnalıyım? Alt çamaşır icin hamilelere özelmi olmalı yada büyük beden yeterli mi?
valla böyle yorumları okuyunca mutlu oluyorumKız ben de valla deli gibi kilo aldım bendeki iştahın maşallahı var gördüğü her şeyden mi çeker insanın canı korkumdan tartılmadım da ne zamandır, pantolonların düğmesi kapanmaz, gömleklerin göğüs kısmınin düğmeleri birleşmez şimdiden boyleysem bunun ileriki ayları ne olacak bilmiyorum:)))
gözün aydın canım maşallahherkese selamlar hanımlar. doktordan geldim şükür bebek iyi. doktor ayrıntılı ultrasona gerek yok. çok riskli olursa ben perinatologa yönlendiriyorum ama senin için gerek görmedim dedi.
sampuan olarakmustela oneririm canim biraz pahali ama en iyisi onun haricinde bi sebamed varşampuan olarak ta unıbaby mı tavsıye edersınız ?nıvea yıda ıyı dıyorlar
Kizlaaaar! Bu saat oldu uyuyamıyorum. Gerginim. Yarın amniyosentez testi yapılacak. Kullandığım clexane ignesinden mor olmayan acimayan yer yok göbeğimde. Canım da hiç tatli değildir neşterden bile korkmam. Ama nedense çok gerginim. Sanırım testin kötü sonuç vermesinden korkuyorum. ;(
Yarın herhalde cinsiyeti de öğrenirim. Herkes ama herkes erkek oldugunu öğrenince aglamak yok ha diye tembih ediyor beni. Yahu siz erkek oldugundan nasıl bu kadar eminsiniz diye daha da kuduruyorum. Ille ki kız olsun diye tutturdugum da yok , anlamadım bu kesinlik nerden geliyor.
Ay amniyosentez desem gerginim cinsiyet ogrenmeye gidiyorum diye kendimi kandirsam ayri gerginim.
Ayyy hadi bana bi okuyun üfleyin bi dua edin guzel enerjiler gönderin noolur!
evet mustela en iyi diyorlar ama devamlı kullancagımız ıcın pahalı sankij
sampuan olarakmustela oneririm canim biraz pahali ama en iyisi onun haricinde bi sebamed var
Sezeryana 14000 dedi..bide ekstra tahliller mutlaka çıkıyormus
şampuan olarak ta unıbaby mı tavsıye edersınız ?nıvea yıda ıyı dıyorlar
Benim son zamanlarda hergün ağrıyor hele akşamları gözümü açamıyorum.Günaydın canlar
Dün okadar konuşuldu baş ağrısı bana 5 gibi vurdu hemen bişeyler atıştırıp minoset içtim 9 gibi şiddetlendi okaliptüs nane yağı yarışımı var onu boca ettim nerdeyse kafama banamısın demedi sanki kafam ateş atıyo sonra aklıma buz yakı geldi onla soğutayım dedim oda kesmedi sahurda baktım kıvrandırıyo bi öinoset daha içtim bide eşim ağrılar için karışım bi bitkisel krem almıştı onu kafama boca ettim sardım inleye inleye uyumuşum sabah çok şükür dinmişti
Gözün aydın canımherkese selamlar hanımlar. doktordan geldim şükür bebek iyi. doktor ayrıntılı ultrasona gerek yok. çok riskli olursa ben perinatologa yönlendiriyorum ama senin için gerek görmedim dedi.
Canım ya ilk günler bebeği sık emzirmezsek sarılık oluyo daha sıkıntı ama e nasıl uyku eğitimi veriyon o aradaValla kesinlikle oyle bir sey yok.kizima hamileyken sabaha karsi 3 te 4 te sitenin bahcesine cikip havuzu filan turluyodum :) gunde 3 veya 4 saat uyuyodum o zaman sacma bi stil bisey programi vardi her gece onu izliyodum 2 den 5 e kadar :) sonra dogum yaptim uyku egitimj sagolsun logusaligim boyunca fosur fosur uyuduk kizimla :) 40 ı ciktiginda istanbuldan arkadasim gelmisti 2 gece kalmaya o hic uyumamisti 40 gun cocugu 1 sn kucagindan birakmayip her agladiginda meme dayadigi icin manyak etmisti o yuzden.bana aciyarak gece kac kez uyaniyo demisti 1 kez 4 te uyaniyo diyince 1 kez mi deyisi vardi gorsen :) hic kendini sartlama oyle bisey yok.alistirirsan mis gibi uyuyo bebisler
Canım bukadar çok ağrıması normalmi ki benimki nerdeyse 2 haftada bir vuruyoBenim son zamanlarda hergün ağrıyor hele akşamları gözümü açamıyorum.
ay bi yandan sevindim bende en son 5kg almıştım bidaha tartılmaya korkuyorum
Gözün aydın canım
Canım ya ilk günler bebeği sık emzirmezsek sarılık oluyo daha sıkıntı ama e nasıl uyku eğitimi veriyon o arada
Canım bukadar çok ağrıması normalmi ki benimki nerdeyse 2 haftada bir vuruyo
Gereksiz pahallı hemde..Düşünsene normal doğuma 9000 dedi..Yahu kendin doguruyon ona bile bu kadar pahalliBaya pahaliymis ya
Dün kipadan unibaby köpük şampuanı vardı yenidogan havlu mendil hediyeli 10 tl. Deterjan ve yumuşatıcılarda da indirim var Kipa migrosta bilginize
evet canim biraz pahali ama ben mustela alicam en azindan bi 3 ay kadar onu kullanirim sonrasinda belki sebamed falsebamed falan gecerim oda iyievet mustela en iyi diyorlar ama devamlı kullancagımız ıcın pahalı sanki
Kuzum uyku egitimi 15.gununden sonra basliyor.dogum haftasi +15 yani 38.haftada mi dogurdun 40 a tamamla 14 +15 gunden sonra gece en son beslenme saatini ayarliyorsun atiyorum 22:00 sonra odasina yatiriyosun karanlik oda ışik acmiyosun.sonra gidip her mikirdandiginda yatagindan almiyorsun.yanina gidip isigini acmadan yataginin icinde oynayarak sakinlestiriyosun yataginin yan tarafina ay asiyosun o kendi kendine golgelere filan bakip oyalaniyo v.s. sadece beslenme saatinde yatagindan aliyosun yine odasinda ve karanlikta emzirip yatagina geri koyuyosun baslangicta 2 saatte bir besleniyor ya bu sureyi 15dk 15 dk uzatarak 4 saate cukariyorsun adim adim tabi bu sadece gece beslenmesi icin gecerli. Boyle boyle oluyo bin tane uyku egitimi kitabi var dogumdan itibaren montessori kitaplari var al oku vaktin varken.ben boyle ozet gectim uzun konu :)Gözün aydın canım
Canım ya ilk günler bebeği sık emzirmezsek sarılık oluyo daha sıkıntı ama e nasıl uyku eğitimi veriyon o arada
Canım bukadar çok ağrıması normalmi ki benimki nerdeyse 2 haftada bir vuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?