2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Alsak mi ne yapsak biz de :)

ayyycok guzel yaa benxe almak isterim ama daha erken givi geliyor bana

Çok faydalı sohbetleriniz oluyor kızlar. Not ediyorum işime yarayacakları
“Doğmamış çocuğun gizli yaşamı” diye bir kitaba başladım. Anne karnında geçirdiği zamanın çocuk için ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Öğrenecek çok şeyim var belli ki.
Bugün ilk defa uzun süreli olarak çarşıda vakit geçirdim. Mide bulantısı olarak hiç zorlanmadım şükür sadece çok acıktım. Annem yanımdaydı oruçlu diye onunla bir yere oturmak da istemedim, zor attım kendimi eve. Şimdi karnım doydu keyfim yerine geldi.
Hepimizin çok sahan iyi günleri olsun inşallah

ayy adama bakk hamile oldugunu bilmiyir zanki yaaa
bilerek yapıyolar sanırım artık sabrımı zorluyo
Malesef bu insanlar patron olacak adamlar değil ego tatmini yapıyorlar işte hayırlısıyla geçse de zaman evimizde hamileliğimizin tadınız çıkarsak ilk önce onun hayalini kurup mutlu oluyorum :)
inşallah canım ya, cidden ego tatmin ediyo. bende dedim şuan duygusal gelgitlerim oluyo bian geliyo işi bırakıp gidesim geliyo ( doğum parası olmasa kesin yapardım ama sigortam haricinde ödemesi gerekn belli bi kısım var mecbr aramı iyi tutuyorum) şuan naparım bilmiyorum dedim. tam bu gün saatler geçti şükür derken krize soktu beni

Alsak mi ne yapsak biz de :)
Teşhir ürünü filan gelir mi diye korkarak aldım ilk başta açıkcası ama satıcının puanı ve yorumları çok iyiydi, ona güvendim. Hemen verdiler de kargoya. İndirim devam ederse kargo geldiğinde fişe takar, çalışıyor mu diye dener haber ederim

ayyycok guzel yaa benxe almak isterim ama daha erken givi geliyor bana
Canım ilerleyen zamanda daha çok masraflar çıkacaktır diye uygun bulunca aldım. Evlenirken de öyle yapmıştım, vaktim var diye indirim bekledim, yavaş yavaş aldık her şeyi. Hemen hemen her ürünü güzel indirimlerle aldık ve bütçemiz çok zorlanmadı elhamdulillah. Yine öyle yaparım diye düşünüyorum

Baya hızlılarmış huzurlu sağlıklı günlerde Rabbim kullanmayı nasip etsin canım

yaa evlenirken bende oyelnyaptimda ne bilum canim yaa ben zaten ck stresli bi insanim o yuzden hep erken diye dusunuyorum bebk icin

takma canim kafana yaa el isi iste iste oluyor insani somurur dururlar

yaa evlenirken bende oyelnyaptimda ne bilum canim yaa ben zaten ck stresli bi insanim o yuzden hep erken diye dusunuyorum bebk icin
Aa ne güzel yapmışsın sen de
Alışveriş de yapmasam, sadece internetten özellik fiyat karşılaştırması vs yapmak, beğenmek bile stresimi alıyor benim de ya

BAS AGRISI BU HAFTADA NORMAL GALİBA BENİMDE 1 HAFTADIR SADECE BASIMIN SOL TARAFI İNANILMAZ AGRIYO
İnan iki gündür ilaçla ayakta duruyorum. Şimdi kızımı okuldan almaya geldim. Evden çıkmadan içtim yine. Biraz hafifledi umarım geçer artık. Gerçi ben migren atakları geçiriyorum. Daha geçmezse akşam hastaneye gitcem. Kendi doktorumda nöbetçiymiş bugün. Her ay muhakkak bi kere serumluk yapıyo beni bu baş ağrısı.

Şimdi gördüm canım.avente de iyi diyorlar,ben de belki onu alırım diye düşünüyordum.

Aa ne güzel yapmışsın sen de
Alışveriş de yapmasam, sadece internetten özellik fiyat karşılaştırması vs yapmak, beğenmek bile stresimi alıyor benim de ya
kesinlikle katiliyorum bebekkiyafeti almiyorum ama surkeli bakiyorum fbakiyorum fiyaar nerde nasil ucuza alinir falab diye 4 bucuk aydir bebek araarabasi bakiyirum nesela

kesinlikle katiliyorum bebekkiyafeti almiyorum ama surkeli bakiyorum fbakiyorum fiyaar nerde nasil ucuza alinir falab diye 4 bucuk aydir bebek araarabasi bakiyirum nesela
En güzeli canım. Hem içine sinen hem bütçeyi sarsmayacak şekilde bulunca alıverirsin hemen güzel fırsatlar görürsen bekleriz bak bize de haber ver

En güzeli canım. Hem içine sinen hem bütçeyi sarsmayacak şekilde bulunca alıverirsin hemen güzel fırsatlar görürsen bekleriz bak bize de haber ver
aynenn canin oylesini ariyor yaa suan pierre cardin 405 twist prego 2070laon bide kraft xlx var aklimda kraft biraz daha pahali digerlerine gore ama benum butun isteklerimi karsiliyor o yuzden yu 3 u arasindan secicem galiba mesela pierre cardin suan indirimde ama daha erkeb diye alamiyorum onu

Ya kızlar komedi gibi dün ben kadın filmini izlerken ağladım Allahtan ev halkıda yatıyodu da kimse görmedi halimi
ben uyuya kalmışım iş yerinde devamını izledim iş yerinde ağladım gelen ne oldu dio giden ne oldu diooo :)) diyemedim de film den die hiç dedim

Kızlar sonunda cinsiyeti yüzde yüz belli oldu :) kızım olacak :) o kadar mutluyum ki. Zaten istemsizce hep kızım diye karnımı okşarken buluyordum kendimi sonra bir tuhaf oluyordum. Rüyamda da görmüştüm kızım olacağını. Gayet de sağlıklıymış kırk bir kere maşallah. Doktorum her yerine baktı önden suratına bile baktırttı kızlar ve kızım su içiyordu agzını açıp kapayıp duruyordu :) şok oldum öyle görünce beklemiyordum çünkü hep yandan - profil görüntüsüne alışkın oldugumdan. Ama tam yüzünü göstermedi kapatmış. Üst dudağı da oluşmuş çok güzel dedi. 150 grammış evladım. Elimdeki telefondan ağır diyip seviniyorum. Agzını öpmeyeceğim diyordum bebeğimin ama bugünkü gördüğümden sonra bir öpücük konduracağım o dudaklarına :) yoksa içimde kalır. Darısı tüm heyecanla bekleyen sizlere. Sevgiler. Herkese benden bol kalsiyumlu süt :)

git canım ihmal etme önemli bişey olabilir fazla ilaç kullanmamaya calıs çok gecmiş olsun

Geçmiş olsun canım Allah şifa verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…