2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim cok gecmis olsun tekrar allah bir daha bohle kotu anlar yasatmasin.jnsallan sonucunda cok guzel cikacak icini ferah tut .sonuc nezaman cikacak belli mi

Olabilir, bizden eksik kalmıyorlar :)

Cankm sizinde ilk bebismiydi merak ediyordur esinde ama sana srtes yaptirmasina gerek yokmus sonucta doktorun bogazini sıkıp cinsiyet ögrenemezsin.demekki doktorlarinda i gerekceai var bunu soylememek icin hayirlisi diyelim artik sonuc gjzel ciksinda gerisi o emli degil kizz erkek

Hanimlar mrb araniza yeni katildim
Bnd 16 haftalik hamileyim rabbim hepimizin cocugunu sag salim kucagimiza almayi nasip eder ins ben halen cinsiyetini ogrenemedim sizler kacinci haftatada ogrendiniz kac kere gittim yuz ustu yatiyordu
Hos geldin cani. Aramiza bebisin hayirli olsun.benim bebis 14.haftanin sonuna dogru tamini konustu 16.hafta baaindada netlesti canim erkek oldugu

Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah
O hamile bayanın densizliğini de hormonlarına verin en iyisi. Tutamamış çenesini boşuna moral bozmuş.
Eşinize çektirirken de kolaylıklar dilerim hak etmiş o biraz, çektir gitsin

Hos geldin cani. Aramiza bebisin hayirli olsun.benim bebis 14.haftanin sonuna dogru tamini konustu 16.hafta baaindada netlesti canim erkek oldugu
Hayırli olsun cnm bende çok merak ediyorum ama bir turlu soyliyen olmadi devlette gittim ozelede gittim 18 hafta dediler merakla bekliyorum bnd saglikli olsunda ama merak etmedende duramiyor insan

Hadi bakalim simdi hayirli haberler ile geri donus yap ınsallah. Zor.bir sürecmis gerilmekte hakliymissin. Cevrede bu tip insanlar hep var dusunmeden konuşan .Mantik devre dışı oksijeni alıyor ama yakamıyor birsey oluyor içerde :) takma kafana minigin guzel haberleri gelsin insallah

İlk bebek evet. hadi diyeceğim heves yaptı, hayalkırıklığına uğradı . Cinsiyet takıntısı da yok aslında. Oysa içeri beni gönderirken bana bir de diyor ki: " Sakın erkek olduğunu söylediğinde doktor ağlama içeride. Kimse senin nazını çekmek zorunda değil." Neden ağlayacakmışım, kız olsun erkek olsun sağlıklı bebek olsun, deli misin dedim. Cinsiyeti öğrenemedi kendi delirdi. Yani bazen bu adamı hiç anlamıyorum, onun hormonları da coştu sanki. Dengesi bozuldu.
Ama hazırolda bekletiyorum şimdi, yaşasın kötülük!

Çok yaşa e mi! Güldürdün beni.

Senin yine coşan kişi eşin. Benim kayınvalide coştu, her gün arıyor cinsiyeti öğrendiniz mi diye sanki elimin altında ultrason cihazıyla geziyorum. 2 kız 2de erkek torunu var üstelik, toruna da doymuş yani ama sorup duruyor. Ne hazırlık yapacaksa artık cinsiyet çok önemli demek ki

Canim cok gecmis olsun tekrar allah bir daha bohle kotu anlar yasatmasin.jnsallan sonucunda cok guzel cikacak icini ferah tut .sonuc nezaman cikacak belli mi

Çok sağol güzelim, inşallah hepimizinki sapasağlam gelir dünyaya...İlk 3 testi en geç pazartesi öğreneceğiz. Tam test sonucu 22 günde belli olacakmış. Allahım yüzüme baksın, sağlıklı olsun miniğim inşallah.

Hahaha bana da işyerinde bı kız gidip gelip her gün soruyor. Dün en sonunda dedim canım hergun doktora gitmiyorum maalesef ki evimde ultrason cihazı da yok bakayım cinsiyete herkes ayrı alem

Aa canım sen beylikdüzündemisin. Bende:)) hastane olarak Medilife a gidiyorum.
Evet canım Beylikdüzündeyim. Hastane yakın ben de kolona gidiyorum. Geçen sene de doğumum orda aynı doktordaydı. İnşallah yine nasip olur.
Merhaba
bebeğiniz hayırlı olsun ilk resimdeki ultrason vajinal mı bebeğin konumu için sordum
Teşekkür ederim. İlk foto karnımdan çekilmişti. Vajinal baktığı zaman ise tek kese gözükmüştü.

Hahaha bana da işyerinde bı kız gidip gelip her gün soruyor. Dün en sonunda dedim canım hergun doktora gitmiyorum maalesef ki evimde ultrason cihazı da yok bakayım cinsiyete herkes ayrı alem

Bizden daha çok merak ediyorlar resmen
Rabbim sağlık nasip etsin de cinsiyet hiç önemli değil. İlk çocuk zaten bizim, büyük ihtimal de son olacak. Ne gelse kabulüm ama merak ediyorum tabi. Bakalım ne gelecek bizim sıpa

Ben ilk kullandığımda memnundum kullandıkça ortaya çıktı sorunu, tavsiye ettiklerim vardı ona üzüldüm.
İlk başlarda bende memnun kaldım ama kullandıkça çekiş gücünü kaybetti. İşte o başlıktan kaynaklı. Belki o satılsa sorun çözülecek. Firmayı arayıp istiycem bakalım belli gönderirler.

Yazık beyni yok fikri varlar çoğalıyor bunlarda yavruluyor oysa böyle tiplerin çoğalmasını engellemek lazım. Sinir oluyorum herbibokolog tiplerden sus bari ne geriyorsun.daha ne diyeyim ki sen saglıklı hbr alda o tipte hatırladıkça aciyacagin biri olarak anı kalir

Bak bakalım yollarlarsa 2 tane iste :)) Bana da lazım olacak nasılsa yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…