Canim cok gecmis olsun tekrar allah bir daha bohle kotu anlar yasatmasin.jnsallan sonucunda cok guzel cikacak icini ferah tut .sonuc nezaman cikacak belli mi@aydingeliniSebiss @Circassian girl @yet07 November 22 @pullubiber @2miracles @kikoleyim @namasteallday E emn523452 @dlkmk @saglik35 @LezzetliCipetpet hepinize mesajları beğenileri için teşekkür ederim bayanlar. Yemin ederim doktorun odasına girmeden 5 saniye önce bile telefondan mesajlarınızı okuyup güç aldım. VAROLUN!
Sonuç olarak amniyozentez yapıldı! Nedense o ameliyat öncesi gibi hazırlıklar sırasında bir heyecanlandım korktum. Doktorcum da ameliyat kıyafetleri içindeydi, benden önce bir kızcağıza da yapıldı. Bebeğin pozisyonu güzel olduğu için de canım az yandı. Aslında kasmasam daha az yanarmış ama iyiyim. Ön rapor için pazartesi arayacaklarmış. Allahım tertemiz çıkarsın inşallah. İğne ucunu eşime aldırdı hemşire hanım, 18 cmlik incecik bir iğne.Resmen şişlendim yani. Ama kendime yaptığım iğne kadar ancak acıttı, maşallah tekrar doktorcumun da eli hafifmiş. Haklısınız gerildiğim kadar yokmuş.
Ama cinsiyeti söylemedi iyi mi! Israrla sorduğum halde şakaya vurdu, erkeklerin ilgisi azalıyor cinsiyeti öğrenince biz söylemiyoruz vs. dedi. Ama bence sebebi çocuk genetik bölümündeki doktorun söylediği sebep; bazı aileler bebekteki sorunlardan ziyade cinsiyeti sebebiyle gebeliği sonlandırma kararı alabiliyor, bu nedenle cinsiyeti söylememiz (genetik olarak kesin bir sonuç olacağından) kanunen yasak demişti. Tövbe tövbe diyorum, burayı yorumsuz geçiyorum.
Eşim -odaya alınmıyor burada erkekler- çıkışta kudurdu, yok ben öyle öküz cahillerden miyim kız olsun erkek olsun ne farkeder, ama illaki bugün öğrenmeye şartlamıştım kendimi diye sinir küpü oldu. O kadar ki sonunda beni ağlattı. Yani o öğrenemediyse, annesi olarak ben de öğrenemedim değil mi bebişimin cinsiyetini bana ne gürlüyorsun e be öküz. Şimdi halen burnundan getirmekle meşgulüm bu tavrını.
Ama asıl kızdığım bekleme salonundaki başka bir hamile bayan oldu. Size onu şikayet edeyim. Elimdeki steril iğne paketini görünce sağımdaki ve solumdakiler sordular , ben de dedim amniyo sentez yapılacak gerginim. O hamiş dedi ki -aaaa niye yapılıyor ?
-E yaş 36 o nedenle hoca yapıyor.
-Bana diğer falanca doktor dedi ki ben istemiyorum dedim, siz de yaptırmasaydınız.
-Ben hocama güveniyorum, o nerse o, hem sadece yaş değil bir sürü hastalığım ar o nedenle gerekli görüyor.
(Aha şimdi sinir olmaya hazırlanın: ) -Valla benim arkadaşım 2li yapıldı temiz çıktı, 3lü yapıldı temiz çıktı, amniyosentez yapıldı temiz çıktı, doğum yaptı down sendromlu oldu bebeği, bu testlere de güvenilmez, yanılma payı çok bence.
Ölür müsün öldürür müsün, elinde koca iğneyle, ter atan insana bu denir mi? Yahu senin de karnın burnuna çıkmış üstelik, hadi düşünce yok, duygusallık da mı hiç yok, e be gebe! Tek kelime etmedim suratını şöyle bir süzdüm kaldım ama sinnirrrr oldum. Hatta sonradan daha da sinir oldum. 2li taraması temiz çıkana 3lü yapılmaz ki, diyelim yapıldı, 3lüsü temiz çıkana hele hele amniyosentez yapılmaz ki. E diyelim o da yapıldı, 2li-3lü taramalar olasılık belirtir, amniyonun sonucu %99.8 kesindir yani, gen haritası bu! Ay bunları demedim lafı uzatmamak için ama hani , çok cahilsin be bacım demediğime kızıyorum kendime.
Lafı çok uzattım bayanlar kusura bakmayın ama, size günümü gerginliğimi tam aktarayım diye içimi döktüm hani.
Şimdi içerdeki adama işkenceye devam edeceğim.
Sizlere çoooook teşekkür ediyor hepinizi koccaman öpüyorum
Olabilir, bizden eksik kalmıyorlar :)Amin diyorum pinkçim, şu 6 gün sonra alacağım ilk temiz haberinin yerini ne tutar değil mi, inşallah sağlıklıdır miniğim.
Allahım nasıl bir sınav bu evlat, daha ana rahminden başlıyor derdi tasası, beterinden saklasın. ..Gerçekten aynı şeyi dedim, eşime farzet ki bebek göstermedi, eski insanlar 9 ay beklemişler sen niye böyle coştun?! bazı gerekçeler geveliyor ama bence tamamen kapris yapıyor bana... Ya da onun hormonlar da zıpladı
Cankm sizinde ilk bebismiydi merak ediyordur esinde ama sana srtes yaptirmasina gerek yokmus sonucta doktorun bogazini sıkıp cinsiyet ögrenemezsin.demekki doktorlarinda i gerekceai var bunu soylememek icin hayirlisi diyelim artik sonuc gjzel ciksinda gerisi o emli degil kizz erkekAmin diyorum pinkçim, şu 6 gün sonra alacağım ilk temiz haberinin yerini ne tutar değil mi, inşallah sağlıklıdır miniğim.
Allahım nasıl bir sınav bu evlat, daha ana rahminden başlıyor derdi tasası, beterinden saklasın. ..Gerçekten aynı şeyi dedim, eşime farzet ki bebek göstermedi, eski insanlar 9 ay beklemişler sen niye böyle coştun?! bazı gerekçeler geveliyor ama bence tamamen kapris yapıyor bana... Ya da onun hormonlar da zıpladı
Hos geldin cani. Aramiza bebisin hayirli olsun.benim bebis 14.haftanin sonuna dogru tamini konustu 16.hafta baaindada netlesti canim erkek olduguHanimlar mrb araniza yeni katildim
Bnd 16 haftalik hamileyim rabbim hepimizin cocugunu sag salim kucagimiza almayi nasip eder ins ben halen cinsiyetini ogrenemedim sizler kacinci haftatada ogrendiniz kac kere gittim yuz ustu yatiyordu
@aydingeliniSebiss @Circassian girl @yet07 November 22 @pullubiber @2miracles @kikoleyim @namasteallday E emn523452 @dlkmk @saglik35 @LezzetliCipetpet hepinize mesajları beğenileri için teşekkür ederim bayanlar. Yemin ederim doktorun odasına girmeden 5 saniye önce bile telefondan mesajlarınızı okuyup güç aldım. VAROLUN!
Sonuç olarak amniyozentez yapıldı! Nedense o ameliyat öncesi gibi hazırlıklar sırasında bir heyecanlandım korktum. Doktorcum da ameliyat kıyafetleri içindeydi, benden önce bir kızcağıza da yapıldı. Bebeğin pozisyonu güzel olduğu için de canım az yandı. Aslında kasmasam daha az yanarmış ama iyiyim. Ön rapor için pazartesi arayacaklarmış. Allahım tertemiz çıkarsın inşallah. İğne ucunu eşime aldırdı hemşire hanım, 18 cmlik incecik bir iğne.Resmen şişlendim yani. Ama kendime yaptığım iğne kadar ancak acıttı, maşallah tekrar doktorcumun da eli hafifmiş. Haklısınız gerildiğim kadar yokmuş.
Ama cinsiyeti söylemedi iyi mi! Israrla sorduğum halde şakaya vurdu, erkeklerin ilgisi azalıyor cinsiyeti öğrenince biz söylemiyoruz vs. dedi. Ama bence sebebi çocuk genetik bölümündeki doktorun söylediği sebep; bazı aileler bebekteki sorunlardan ziyade cinsiyeti sebebiyle gebeliği sonlandırma kararı alabiliyor, bu nedenle cinsiyeti söylememiz (genetik olarak kesin bir sonuç olacağından) kanunen yasak demişti. Tövbe tövbe diyorum, burayı yorumsuz geçiyorum.
Eşim -odaya alınmıyor burada erkekler- çıkışta kudurdu, yok ben öyle öküz cahillerden miyim kız olsun erkek olsun ne farkeder, ama illaki bugün öğrenmeye şartlamıştım kendimi diye sinir küpü oldu. O kadar ki sonunda beni ağlattı. Yani o öğrenemediyse, annesi olarak ben de öğrenemedim değil mi bebişimin cinsiyetini bana ne gürlüyorsun e be öküz. Şimdi halen burnundan getirmekle meşgulüm bu tavrını.
Ama asıl kızdığım bekleme salonundaki başka bir hamile bayan oldu. Size onu şikayet edeyim. Elimdeki steril iğne paketini görünce sağımdaki ve solumdakiler sordular , ben de dedim amniyo sentez yapılacak gerginim. O hamiş dedi ki -aaaa niye yapılıyor ?
-Bana diğer falanca doktor dedi ki ben istemiyorum dedim, siz de yaptırmasaydınız.
-Ben hocama güveniyorum, o nerse o, hem sadece yaş değil bir sürü hastalığım ar o nedenle gerekli görüyor.
(Aha şimdi sinir olmaya hazırlanın: ) -Valla benim arkadaşım 2li yapıldı temiz çıktı, 3lü yapıldı temiz çıktı, amniyosentez yapıldı temiz çıktı, doğum yaptı down sendromlu oldu bebeği, bu testlere de güvenilmez, yanılma payı çok bence.
Ölür müsün öldürür müsün, elinde koca iğneyle, ter atan insana bu denir mi? Yahu senin de karnın burnuna çıkmış üstelik, hadi düşünce yok, duygusallık da mı hiç yok, e be gebe! Tek kelime etmedim suratını şöyle bir süzdüm kaldım ama sinnirrrr oldum. Hatta sonradan daha da sinir oldum. 2li taraması temiz çıkana 3lü yapılmaz ki, diyelim yapıldı, 3lüsü temiz çıkana hele hele amniyosentez yapılmaz ki. E diyelim o da yapıldı, 2li-3lü taramalar olasılık belirtir, amniyonun sonucu %99.8 kesindir yani, gen haritası bu! Ay bunları demedim lafı uzatmamak için ama hani , çok cahilsin be bacım demediğime kızıyorum kendime.
Lafı çok uzattım bayanlar kusura bakmayın ama, size günümü gerginliğimi tam aktarayım diye içimi döktüm hani.
Hayırli olsun cnm bende çok merak ediyorum ama bir turlu soyliyen olmadi devlette gittim ozelede gittim 18 hafta dediler merakla bekliyorum bnd saglikli olsunda ama merak etmedende duramiyor insanHos geldin cani. Aramiza bebisin hayirli olsun.benim bebis 14.haftanin sonuna dogru tamini konustu 16.hafta baaindada netlesti canim erkek oldugu
Hadi bakalim simdi hayirli haberler ile geri donus yap ınsallah. Zor.bir sürecmis gerilmekte hakliymissin. Cevrede bu tip insanlar hep var dusunmeden konuşan .Mantik devre dışı oksijeni alıyor ama yakamıyor birsey oluyor içerde :) takma kafana minigin guzel haberleri gelsin insallah@aydingeliniSebiss @Circassian girl @yet07 November 22 @pullubiber @2miracles @kikoleyim @namasteallday E emn523452 @dlkmk @saglik35 @LezzetliCipetpet hepinize mesajları beğenileri için teşekkür ederim bayanlar. Yemin ederim doktorun odasına girmeden 5 saniye önce bile telefondan mesajlarınızı okuyup güç aldım. VAROLUN!
Cankm sizinde ilk bebismiydi merak ediyordur esinde ama sana srtes yaptirmasina gerek yokmus sonucta doktorun bogazini sıkıp cinsiyet ögrenemezsin.demekki doktorlarinda i gerekceai var bunu soylememek icin hayirlisi diyelim artik sonuc gjzel ciksinda gerisi o emli degil kizz erkek
Çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah
O hamile bayanın densizliğini de hormonlarına verin en iyisi. Tutamamış çenesini boşuna moral bozmuş.
Eşinize çektirirken de kolaylıklar dilerimhak etmiş o biraz, çektir gitsin
Hadi bakalim simdi hayirli haberler ile geri donus yap ınsallah. Zor.bir sürecmis gerilmekte hakliymissin. Cevrede bu tip insanlar hep var dusunmeden konuşan .Mantik devre dışı oksijeni alıyor ama yakamıyor birsey oluyor içerde :) takma kafana minigin guzel haberleri gelsin insallah
Bana da 12+5 kıza benziyor dedi sonra 14+5 yine kız gibi dedi iki kez öyle deyince baya kaptırdım kendimi hayırlısı olsun inşallahSağol canım . sata göre 12+3 ultrasona göre 13. Haftaydı.
İlk bebek evet. hadi diyeceğim heves yaptı, hayalkırıklığına uğradı . Cinsiyet takıntısı da yok aslında. Oysa içeri beni gönderirken bana bir de diyor ki: " Sakın erkek olduğunu söylediğinde doktor ağlama içeride. Kimse senin nazını çekmek zorunda değil." Neden ağlayacakmışım, kız olsun erkek olsun sağlıklı bebek olsun, deli misin dedim. Cinsiyeti öğrenemedi kendi delirdi. Yani bazen bu adamı hiç anlamıyorum, onun hormonları da coştu sanki. Dengesi bozuldu.
Ama hazırolda bekletiyorum şimdi, yaşasın kötülük!
Canim cok gecmis olsun tekrar allah bir daha bohle kotu anlar yasatmasin.jnsallan sonucunda cok guzel cikacak icini ferah tut .sonuc nezaman cikacak belli mi
Senin yine coşan kişi eşin. Benim kayınvalide coştu, her gün arıyor cinsiyeti öğrendiniz mi diyesanki elimin altında ultrason cihazıyla geziyorum. 2 kız 2de erkek torunu var üstelik, toruna da doymuş yani ama sorup duruyor. Ne hazırlık yapacaksa artık cinsiyet çok önemli demek ki
Amin canım çok sag ol inşallahSendemi bürütüs
Oyyy maşallal bal dudak desene Rabbim öpüp koklamayı nasip etsin inşallah
Evet canım Beylikdüzündeyim. Hastane yakın ben de kolona gidiyorum. Geçen sene de doğumum orda aynı doktordaydı. İnşallah yine nasip olur.Aa canım sen beylikdüzündemisin. Bende:)) hastane olarak Medilife a gidiyorum.
Teşekkür ederim. İlk foto karnımdan çekilmişti. Vajinal baktığı zaman ise tek kese gözükmüştü.Merhaba
bebeğiniz hayırlı olsun ilk resimdeki ultrason vajinal mı bebeğin konumu için sordum
Hahaha bana da işyerinde bı kız gidip gelip her gün soruyor. Dün en sonunda dedim canım hergun doktora gitmiyorum maalesef ki evimde ultrason cihazı da yok bakayım cinsiyeteherkes ayrı alem
İlk başlarda bende memnun kaldım ama kullandıkça çekiş gücünü kaybetti. İşte o başlıktan kaynaklı. Belki o satılsa sorun çözülecek. Firmayı arayıp istiycem bakalım belli gönderirler.Ben ilk kullandığımda memnundum kullandıkça ortaya çıktı sorunu, tavsiye ettiklerim vardı ona üzüldüm.
Yazık beyni yok fikri varlar çoğalıyor bunlarda yavruluyor oysa böyle tiplerin çoğalmasını engellemek lazım. Sinir oluyorum herbibokolog tiplerden sus bari ne geriyorsun.daha ne diyeyim ki sen saglıklı hbr alda o tipte hatırladıkça aciyacagin biri olarak anı kalir@aydingeliniSebiss @Circassian girl @yet07 November 22 @pullubiber @2miracles @kikoleyim @namasteallday E emn523452 @dlkmk @saglik35 @LezzetliCipetpet hepinize mesajları beğenileri için teşekkür ederim bayanlar. Yemin ederim doktorun odasına girmeden 5 saniye önce bile telefondan mesajlarınızı okuyup güç aldım. VAROLUN!
Bak bakalım yollarlarsa 2 tane iste :)) Bana da lazım olacak nasılsa yine.İlk başlarda bende memnun kaldım ama kullandıkça çekiş gücünü kaybetti. İşte o başlıktan kaynaklı. Belki o satılsa sorun çözülecek. Firmayı arayıp istiycem bakalım belli gönderirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?