Maşallah Sağlıkla sıhhatle inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin RabbimKızlar sonunda cinsiyeti yüzde yüz belli oldu :) kızım olacak :) o kadar mutluyum ki. Zaten istemsizce hep kızım diye karnımı okşarken buluyordum kendimi sonra bir tuhaf oluyordum. Rüyamda da görmüştüm kızım olacağını. Gayet de sağlıklıymış kırk bir kere maşallah. Doktorum her yerine baktı önden suratına bile baktırttı kızlar ve kızım su içiyordu agzını açıp kapayıp duruyordu :) şok oldum öyle görünce beklemiyordum çünkü hep yandan - profil görüntüsüne alışkın oldugumdan. Ama tam yüzünü göstermedi kapatmış. Üst dudağı da oluşmuş çok güzel dedi. 150 grammış evladım. Elimdeki telefondan ağır diyip seviniyorum. Agzını öpmeyeceğim diyordum bebeğimin ama bugünkü gördüğümden sonra bir öpücük konduracağım o dudaklarına :) yoksa içimde kalır. Darısı tüm heyecanla bekleyen sizlere. Sevgiler. Herkese benden bol kalsiyumlu süt :)
Maşallah canım rabbimin gönlüne göre vermesine de sağlıklı olmasına da çoook sevindim. Darısı bizim gönlümüzdekilerin başına inşallahhKızlar sonunda cinsiyeti yüzde yüz belli oldu :) kızım olacak :) o kadar mutluyum ki. Zaten istemsizce hep kızım diye karnımı okşarken buluyordum kendimi sonra bir tuhaf oluyordum. Rüyamda da görmüştüm kızım olacağını. Gayet de sağlıklıymış kırk bir kere maşallah. Doktorum her yerine baktı önden suratına bile baktırttı kızlar ve kızım su içiyordu agzını açıp kapayıp duruyordu :) şok oldum öyle görünce beklemiyordum çünkü hep yandan - profil görüntüsüne alışkın oldugumdan. Ama tam yüzünü göstermedi kapatmış. Üst dudağı da oluşmuş çok güzel dedi. 150 grammış evladım. Elimdeki telefondan ağır diyip seviniyorum. Agzını öpmeyeceğim diyordum bebeğimin ama bugünkü gördüğümden sonra bir öpücük konduracağım o dudaklarına :) yoksa içimde kalır. Darısı tüm heyecanla bekleyen sizlere. Sevgiler. Herkese benden bol kalsiyumlu süt :)
Inşallah o günlerde gelecek bi oh dicez canım sabırdan başka elden bişey gelmiyor malesefBende cok sıkıldım çalısmaktanhaftanin 6 günü calış nereye kadar evde yatıp hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum
Aman yok anı karar verip çıkım deme emeğine yazık edersin ben hep öyle telkin ediyorum kendimi emeğim var burda bebeğim için geliyorum sonunda devletten aldığım parayla neler alıcam bebeğime fln diye diye geçiriyorum günlerimi evet güzel geçmiyor bunalıyorum ama napalim sabredicez sende he he de işini yap muhatap olma saatin gelinde evine git ben öyle yapiyorumbilerek yapıyolar sanırım artık sabrımı zorluyo
inşallah canım ya, cidden ego tatmin ediyo. bende dedim şuan duygusal gelgitlerim oluyo bian geliyo işi bırakıp gidesim geliyo ( doğum parası olmasa kesin yapardım ama sigortam haricinde ödemesi gerekn belli bi kısım var mecbr aramı iyi tutuyorum) şuan naparım bilmiyorum dedim. tam bu gün saatler geçti şükür derken krize soktu beni
Adam rahat bırakmıyo ki canım, bi patron anca bukadar cıvık bukadar sohbet etmeye yer arayan bi insan olur. Hoş bitek bana değil diğer kızlara da aynısını yapıyo. Ama 4 ay kaldı diyorum bende. O parayla bende neler yapıcam hevesim kalmıcak bişeyde diyorum. İnşallah bu günlerde geçicek çalıştığımız zamanları özlicez inşallahAman yok anı karar verip çıkım deme emeğine yazık edersin ben hep öyle telkin ediyorum kendimi emeğim var burda bebeğim için geliyorum sonunda devletten aldığım parayla neler alıcam bebeğime fln diye diye geçiriyorum günlerimi evet güzel geçmiyor bunalıyorum ama napalim sabredicez sende he he de işini yap muhatap olma saatin gelinde evine git ben öyle yapiyorum
Benimki ilerde gidiyo simdilerde.16 haftada boy 14 dedi kilo 152 gr ama sitede gerideydi olur ya onlar tahminidir onemli olan doktorun haftasina uygun olup olmadigini soylemesikızlar ben hep birşey soracağım unutuyorum. bebeğinizin aylık boy kilo ölçümleri indirdiğiniz uygulamadaki ölçümler ile aynı gidiyor mu. aynı dediysem birebir aynı değil gene de yaklaşmak isterdim ama benim ölçümler geriden geliyor sanki.
mesela uygulamada 170 gram 21 cm iken. benimki 160 gram 15 cm.
Çok sag ol canım. Amin inşallahMaşallah canım rabbimin gönlüne göre vermesine de sağlıklı olmasına da çoook sevindim. Darısı bizim gönlümüzdekilerin başına inşallahh
Amin çok sag ol canımMaşallah Sağlıkla sıhhatle inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Kesinlikle çok işe yarıyor. Ben ilkinde ameda kullndım çok memnun kaldım. Tekliydi şimdi yine ameda ama ikili almayı düşünüyorum. Çalışırken zaman açısından ikili daha iyi. Arayışta olanlara fikir olsun.ayy ben calismiyorum ama bi sut sagma makinesi almak istiyorum sonucta disari ciktigimizda falab esimle evde bulunsun istiyorum babaannesine birakirken :)lansinoh duymustum bende seninkinin fiyati baya uygunmus :)
Gözün aydı canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallahKızlar sonunda cinsiyeti yüzde yüz belli oldu :) kızım olacak :) o kadar mutluyum ki. Zaten istemsizce hep kızım diye karnımı okşarken buluyordum kendimi sonra bir tuhaf oluyordum. Rüyamda da görmüştüm kızım olacağını. Gayet de sağlıklıymış kırk bir kere maşallah. Doktorum her yerine baktı önden suratına bile baktırttı kızlar ve kızım su içiyordu agzını açıp kapayıp duruyordu :) şok oldum öyle görünce beklemiyordum çünkü hep yandan - profil görüntüsüne alışkın oldugumdan. Ama tam yüzünü göstermedi kapatmış. Üst dudağı da oluşmuş çok güzel dedi. 150 grammış evladım. Elimdeki telefondan ağır diyip seviniyorum. Agzını öpmeyeceğim diyordum bebeğimin ama bugünkü gördüğümden sonra bir öpücük konduracağım o dudaklarına :) yoksa içimde kalır. Darısı tüm heyecanla bekleyen sizlere. Sevgiler. Herkese benden bol kalsiyumlu süt :)
Çok sag ol canım. Amin inşallah :)Gözün aydı canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
bunuda dusunim canim hemen simdi almamda aklimda bulunsun :)Kesinlikle çok işe yarıyor. Ben ilkinde ameda kullndım çok memnun kaldım. Tekliydi şimdi yine ameda ama ikili almayı düşünüyorum. Çalışırken zaman açısından ikili daha iyi. Arayışta olanlara fikir olsun.
Sendemi bürütüsben uyuya kalmışım iş yerinde devamını izledim iş yerinde ağladım gelen ne oldu dio giden ne oldu diooo :)) diyemedim de film den die hiç dedim
Oyyy maşallal bal dudak desene Rabbim öpüp koklamayı nasip etsin inşallahKızlar sonunda cinsiyeti yüzde yüz belli oldu :) kızım olacak :) o kadar mutluyum ki. Zaten istemsizce hep kızım diye karnımı okşarken buluyordum kendimi sonra bir tuhaf oluyordum. Rüyamda da görmüştüm kızım olacağını. Gayet de sağlıklıymış kırk bir kere maşallah. Doktorum her yerine baktı önden suratına bile baktırttı kızlar ve kızım su içiyordu agzını açıp kapayıp duruyordu :) şok oldum öyle görünce beklemiyordum çünkü hep yandan - profil görüntüsüne alışkın oldugumdan. Ama tam yüzünü göstermedi kapatmış. Üst dudağı da oluşmuş çok güzel dedi. 150 grammış evladım. Elimdeki telefondan ağır diyip seviniyorum. Agzını öpmeyeceğim diyordum bebeğimin ama bugünkü gördüğümden sonra bir öpücük konduracağım o dudaklarına :) yoksa içimde kalır. Darısı tüm heyecanla bekleyen sizlere. Sevgiler. Herkese benden bol kalsiyumlu süt :)
Ay aventten bende hiç memnun kalmamıştım... hem de hiç. Yazık ona verdiğim paraya. Bir de o göğse temas eden kısım bozuldu benim tekrar alayım diyorum satılmıyormuş böyle bir saçmalık olamaz. Şuan kesinlikle çekmiyor. Dünyanın parasını vermiştim ona. Dediğin gibi temassızlık oluyor. Bir süre sonra o kısım hiç çalışmıyor ve o parça yok makine toptan çöp.Ben avent kullandım bir süre sağdıktan sonra temassızlık gibi birşey oluyor, memeyi çıkarıp tekrar yerleştiriyorsun. Aralıksız sağım yapmıyor, bunu defalarca yapınca da sinir oluyorsun, gerçi ben sadece sağımla boşalttım, emzirmedim belki emzirdikten sonra kalan süt daha az olduğu için aynı sorunlar her kullanıcıda yaşanmamış olabilir, bu sorunu yaşayanlar olmuş onu biliyorum. Şikayet bölümlerine bakmak lazım
Ben ilk kullandığımda memnundum kullandıkça ortaya çıktı sorunu, tavsiye ettiklerim vardı ona üzüldüm.Ay aventten bende hiç memnun kalmamıştım... hem de hiç. Yazık ona verdiğim paraya. Bir de o göğse temas eden kısım bozuldu benim tekrar alayım diyorum satılmıyormuş böyle bir saçmalık olamaz. Şuan kesinlikle çekmiyor. Dünyanın parasını vermiştim ona. Dediğin gibi temassızlık oluyor. Bir süre sonra o kısım hiç çalışmıyor ve o parça yok makine toptan çöp.
Herkeste oluyormuş demek, ben sen ilk yazınca senin şansına bozuk geldi sandım.. Size sormadan aldım ama şansıma avent almamışım demek. İyi ki ablam kraftı söylemiş, ucuz atlattıkBen ilk kullandığımda memnundum kullandıkça ortaya çıktı sorunu, tavsiye ettiklerim vardı ona üzüldüm.
Yok benim şansıma olmadığını biliyordum da, herkese göre daha fazla kullandığım için diğer kullanıcıları rahatsız etmemiştir diye düşünüyordum, yoksa bir arkadaşım satın alacakken dürüst bir satıcıya denk gelmiş, o söylemiş müşterilerden böyle bir olumsuz dönüş oluyor diye. Benim de para verip aldığım birşey değildir ablamındı, idare ettim yani.Herkeste oluyormuş demek, ben sen ilk yazınca senin şansına bozuk geldi sandım.. Size sormadan aldım ama şansıma avent almamışım demek. İyi ki ablam kraftı söylemiş, ucuz atlattık
Maden bu kadsr sıkıntılı neden düzeltmiyorlar ki ya philips olacak bir de, çok şaşırdım.
Herkesin her konuda fikri var, dile getirmekte de çekince duymuyor, kendisi yaptırmadığı için endişelerini anlayamaz.aydingelini Sebiss Circassian girl yet07 November 22 pullubiber 2 2miracles kikoleyim N namasteallday E emn523452 D dlkmk S saglik35 LezzetliCipetpet hepinize mesajları beğenileri için teşekkür ederim bayanlar. Yemin ederim doktorun odasına girmeden 5 saniye önce bile telefondan mesajlarınızı okuyup güç aldım. VAROLUN!
Sonuç olarak amniyozentez yapıldı! Nedense o ameliyat öncesi gibi hazırlıklar sırasında bir heyecanlandım korktum. Doktorcum da ameliyat kıyafetleri içindeydi, benden önce bir kızcağıza da yapıldı. Bebeğin pozisyonu güzel olduğu için de canım az yandı. Aslında kasmasam daha az yanarmış ama iyiyim. Ön rapor için pazartesi arayacaklarmış. Allahım tertemiz çıkarsın inşallah. İğne ucunu eşime aldırdı hemşire hanım, 18 cmlik incecik bir iğne.Resmen şişlendim yani. Ama kendime yaptığım iğne kadar ancak acıttı, maşallah tekrar doktorcumun da eli hafifmiş. Haklısınız gerildiğim kadar yokmuş.
Ama cinsiyeti söylemedi iyi mi! Israrla sorduğum halde şakaya vurdu, erkeklerin ilgisi azalıyor cinsiyeti öğrenince biz söylemiyoruz vs. dedi. Ama bence sebebi çocuk genetik bölümündeki doktorun söylediği sebep; bazı aileler bebekteki sorunlardan ziyade cinsiyeti sebebiyle gebeliği sonlandırma kararı alabiliyor, bu nedenle cinsiyeti söylememiz (genetik olarak kesin bir sonuç olacağından) kanunen yasak demişti. Tövbe tövbe diyorum, burayı yorumsuz geçiyorum.
Eşim -odaya alınmıyor burada erkekler- çıkışta kudurdu, yok ben öyle öküz cahillerden miyim kız olsun erkek olsun ne farkeder, ama illaki bugün öğrenmeye şartlamıştım kendimi diye sinir küpü oldu. O kadar ki sonunda beni ağlattı. Yani o öğrenemediyse, annesi olarak ben de öğrenemedim değil mi bebişimin cinsiyetini bana ne gürlüyorsun e be öküz. Şimdi halen burnundan getirmekle meşgulüm bu tavrını.
Ama asıl kızdığım bekleme salonundaki başka bir hamile bayan oldu. Size onu şikayet edeyim. Elimdeki steril iğne paketini görünce sağımdaki ve solumdakiler sordular , ben de dedim amniyo sentez yapılacak gerginim. O hamiş dedi ki -aaaa niye yapılıyor ?
-E yaş 36 o nedenle hoca yapıyor.
-Bana diğer falanca doktor dedi ki ben istemiyorum dedim, siz de yaptırmasaydınız.
-Ben hocama güveniyorum, o nerse o, hem sadece yaş değil bir sürü hastalığım ar o nedenle gerekli görüyor.
(Aha şimdi sinir olmaya hazırlanın: ) -Valla benim arkadaşım 2li yapıldı temiz çıktı, 3lü yapıldı temiz çıktı, amniyosentez yapıldı temiz çıktı, doğum yaptı down sendromlu oldu bebeği, bu testlere de güvenilmez, yanılma payı çok bence.
Ölür müsün öldürür müsün, elinde koca iğneyle, ter atan insana bu denir mi? Yahu senin de karnın burnuna çıkmış üstelik, hadi düşünce yok, duygusallık da mı hiç yok, e be gebe! Tek kelime etmedim suratını şöyle bir süzdüm kaldım ama sinnirrrr oldum. Hatta sonradan daha da sinir oldum. 2li taraması temiz çıkana 3lü yapılmaz ki, diyelim yapıldı, 3lüsü temiz çıkana hele hele amniyosentez yapılmaz ki. E diyelim o da yapıldı, 2li-3lü taramalar olasılık belirtir, amniyonun sonucu %99.8 kesindir yani, gen haritası bu! Ay bunları demedim lafı uzatmamak için ama hani , çok cahilsin be bacım demediğime kızıyorum kendime.
Lafı çok uzattım bayanlar kusura bakmayın ama, size günümü gerginliğimi tam aktarayım diye içimi döktüm hani.
Şimdi içerdeki adama işkenceye devam edeceğim.
Sizlere çoooook teşekkür ediyor hepinizi koccaman öpüyorum
Amin diyorum pinkçim, şu 6 gün sonra alacağım ilk temiz haberinin yerini ne tutar değil mi, inşallah sağlıklıdır miniğim.Herkesin her konuda fikri var, dile getirmekte de çekince duymuyor, kendisi yaptırmadığı için endişelerini anlayamaz.
Eşine kim dedi ki cinsiyeti söyleyeceklerini, söylenmesi yasak diye konuşulmuştu burada da, ilerleyen haftalara kadar göstermeyen bebekler oluyor, inşallah sağlıkla doğarlar, hayırlı evlat olurlar. Neyse hayırlı haberler alırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?