- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Ne güzel olmuş, o ilgili alaka da insana destek oluyordur ya. En çok ihtiyaç duyulacak an yani..Ben Doğum fiyatını bilmiyorum ama ssvd istiyorum 5.500 civarı deniliyormuş.
Anadolu yakasında olmayı sadece Başkent için isterdim, ablam orda Doğum yaptı, Doğum anına kadar ebe başında bekledi, yardımcı oldu, doktoru, hastane personeli, odası herşeyi çok güzeldi. Bana çok uzak acil durumlar için yetişebileceğim mesafede olmadığı için gidemiyorum ama süper bir yer Fiyatları da uygun
Berk bey iyi diğerlerini duymadım, Normal Doğum 1.600 sezeryan daha uygundu, bu sene nasıl Bilmiyorum tabiBen zaten Acıbademi birakip başkente gideceğim..Yeni dogum yapan arkadasim hem hastaneden hem doktordan cok memnun..evet 5500 gibi bir civarmiş
ben gibekten goremiyorum artik zor olur benim icib :)o da mantıklı canım, ben kendim yaptğım için başkasının yapcağı kadar kasmıyorumdur kesin
kaderdaşız o halde
Ben zıbınlara filan başlamadım, cinsiyet belli olsun bekle diyor eşim ama geçen gün otomatik süt sağma makinelerinden aldım kendime. İyi fiyatlı buldum gittigidiyorda, direkt aldımkızlar birşeyler almaya başladınız mı ? ben ufak ufak başladım zıbın alt eşofman aldım lwakının sıtesınden bakabılırısnız güzel seyler var e bebekte oyle bostancı subesı güzel baya buyuk.
Yok canım Acıbadem değil onun her şubesinde yapılmıyor, normal fiyatlı hastanelerde 5.500 civarıymış.Ne güzel olmuş, o ilgili alaka da insana destek oluyordur ya. En çok ihtiyaç duyulacak an yani..
Ssvd için Acıbademde 5500iyi bir fiyat vermişler aslında. Özel sigortayla mı bu fiyat canım?
Başkent de güzel daha önce gitmiştim ona da, iş yerime yakın diye. Fakat Acıbademin bu yeni açtıkları bina gerçekten çok güzel, 5 yıldızlı otel gibi. Altunizade'nin ortasında otopark derdi yok, dev gibi bina... Odalar geniş geniş, hastane kokusu yok
Geçenlerde göz için Hisar'a gittik, gitmişken doğum fiyatları için de bi görüşelim dedik, hem aynı fiyatı verdiler hem de bina gözüme çok eski geldi, bankodakiler ilgilenmedi bile.. Odadan çıktık, eşim arabayı valeye bile zor verdik, çekmeye değmez, bizim hastane çok şükür çok iyi dedi
ne aldın bende ıstıyorum sende çalışacaksın herhalde ıse başlayınca lazım olucakBen zıbınlara filan başlamadım, cinsiyet belli olsun bekle diyor eşim ama geçen gün otomatik süt sağma makinelerinden aldım kendime. İyi fiyatlı buldum gittigidiyorda, direkt aldım
Bende sanırım 1 ay sonra kendim yapamamben gibekten goremiyorum artik zor olur benim icib :)
ne kadarki orda canim burda 20 lira tum vucutta 80 falan veriyorum benBende sanırım 1 ay sonra kendim yapamambenim de yapmam lazım ama yarın falan diye düşünüyorum, bu sefer yavaş yavaş olur sanırım aşağı eğildikçe karnım ağrıyo çünkü hissettiriyo kendini bücürük
şimdiden kuaföre gidip okadar para vermek istemiyorum acıyorum sırf onun için verilen paraya
Şimdi anladım canım. Ben de sigortayla filan o şekilde sandımYok canım Acıbadem değil onun her şubesinde yapılmıyor, normal fiyatlı hastanelerde 5.500 civarıymış.
valla hiç sormadım canım sırf orası için, ben tüm vücut sorduğumda 100 120 tl falan demişlerdi. bende yapınca tam takım yaptığım için fazla gelmişti banane kadarki orda canim burda 20 lira tum vucutta 80 falan veriyorum ben
Sağol cnm biraz zor oluyor ama ne yapalım Allah'tan öğretmenim okul bitiyo tatile giriyorumHamileyken çalışan arkadaşlara çok büyük saygım var. Allah yardımcınız olsun. Ben evde olduğum halde kendimi hangi koltuğa atacağımı şaşırıyorum. Bu aradapinkstrap nerelerde?
Evet canım maalesef öncesi kiletlenip öyle gidiliyodu oyüzden hepsi geri çıktı sistem diode ütüleme sistemiydiValla ben hep ağda yapıyorum bi zararı varmı hiç bilmiyorum düşünmedimde açıkçasıbende çok önce lazere gitmiştim azalsada bitmedi bitirmedim daha doğrusu seansları hep ağda yapıyorum artık
ben hiç sormadım aklımada gelmedi. ben hep ayda 1 ağda yapıyorum canım
nasıl ya lazere giderken jilet mi vurdurdularmesela benim gittiğim yerde ağda da jilette kesinlikle yasaktı. erkeklerin kullandığı traş makineleriyle kısaltıp sıfırlamaya izin veriyolardı. öyle yapınca bitme garantili ama jilet yapınca döküle çok çok az oluyodu ve yine çıkıyodu. çok ilginç bazılarıda ağda yap gel diyomuş onlar normalde olmaması gereknler
rapor mantıklıymış aslında canım ama benim bayrama falan denk gelmiyo malesef. bende önceden çok seviyodum burayı ama ne zaman 10 gün rapor aldım, istirahat etmek zorunda kaldım herkes değişti. artık saatler geçmiyo dediğin gibi çok berbat bişey. bende çocuğuma kendim bakmak istiyorum en azından 1,5 2 yaşına kadar. patronum geri dönmek istediğinde kapımız sana hep açık dedi ama ben o kapıyı bidaha tıklatırmıyım hiç sanmamiş yoğunluğundan vs. ayrı insanlar huzursuz ediyosa o iş yeri çekilmiyo
Yok canım, evdeyim çalışmayacağım ama ilk bebek olacak inşallah. Sütü arttırıyor, kanal tıkanmalarına karşı iyi geliyor diye okudum hep. Emzirmekten de biraz korkuyorum açıkcası şu sıralar, makine de yardımcı olacaktır inşallah.ne aldın bende ıstıyorum sende çalışacaksın herhalde ıse başlayınca lazım olucak
benimkide ütülemeydi canım kesinlikle yasaktı jilet. ama bikaç kişiden duymuştum jilet yada ağda yapıp gelin diyolar diyeEvet canım maalesef öncesi kiletlenip öyle gidiliyodu oyüzden hepsi geri çıktı sistem diode ütüleme sistemiydi
ben bacaklarimi ve koltuk altini epilasyon aletiyle aliyorum evde ve hamilelikte o kadar azaldilarki bende sasirdim kollarimda bilr cok cok cz cikiyor artik eskisi gibi degilvalla hiç sormadım canım sırf orası için, ben tüm vücut sorduğumda 100 120 tl falan demişlerdi. bende yapınca tam takım yaptığım için fazla gelmişti bana
fıyatını gerçekten ıyı almıssın Kraft marka da ıyı bır marka.avent lansinoh markayıda ıyı dıyorlarYok canım, evdeyim çalışmayacağım ama ilk bebek olacak inşallah. Sütü arttırıyor, kanal tıkanmalarına karşı iyi geliyor diye okudum hep. Emzirmekten de biraz korkuyorum açıkcası şu sıralar, makine de yardımcı olacaktır inşallah.
AblamEmira SY Kraft marka kullanıyordu. Memnundu da. Aynı model değil ama o da iyidir diye "Kraft 2209 Solo Elektrikli Göğüs Pompası(USB'li)" aldım ben 180lira şimdi gittigidiyorda indirimde. Ebebek ve Civilde 260lira fiyatı... Henüz kargoda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?