2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ne güzel olmuş, o ilgili alaka da insana destek oluyordur ya. En çok ihtiyaç duyulacak an yani..

Ssvd için Acıbademde 5500iyi bir fiyat vermişler aslında. Özel sigortayla mı bu fiyat canım?
Başkent de güzel daha önce gitmiştim ona da, iş yerime yakın diye. Fakat Acıbademin bu yeni açtıkları bina gerçekten çok güzel, 5 yıldızlı otel gibi. Altunizade'nin ortasında otopark derdi yok, dev gibi bina... Odalar geniş geniş, hastane kokusu yok

Geçenlerde göz için Hisar'a gittik, gitmişken doğum fiyatları için de bi görüşelim dedik, hem aynı fiyatı verdiler hem de bina gözüme çok eski geldi, bankodakiler ilgilenmedi bile.. Odadan çıktık, eşim arabayı valeye bile zor verdik, çekmeye değmez, bizim hastane çok şükür çok iyi dedi

kızlar birşeyler almaya başladınız mı ? ben ufak ufak başladım zıbın alt eşofman aldım lwakının sıtesınden bakabılırısnız güzel seyler var e bebekte oyle bostancı subesı güzel baya buyuk.

bızımde tup bebek doktorumuz orayla anlaşmalı olduğu için fulya acıbademle oldu ilgilerinden cok memnun kaldık doktorumuz dısardan olduğu halde.eğer bizimde özel sigortamız olsaydı doktorumuzla kalmayı tercıh ederdim bende kosuyolu medipol hastanesine devam ediyorum normal doğum 2600 zorunlu sezeryan 3500 mus .

pinkstrap canım sağol daha iyiyim şükür :) dün okula gitmedim rapor aldım doktor da gorsün dedim. Bademcikler kızarmış ama antibiyotiklik değil dedi şükür. Bugün de pek öğrenci gelmemiş bağırmak zorunda kalmadım ateşim de tekrar çıkmadı elhamdulillah zaten günde 3 kere minoset yazdı doktor.

Ben zıbınlara filan başlamadım, cinsiyet belli olsun bekle diyor eşim ama geçen gün otomatik süt sağma makinelerinden aldım kendime. İyi fiyatlı buldum gittigidiyorda, direkt aldım

Yok canım Acıbadem değil onun her şubesinde yapılmıyor, normal fiyatlı hastanelerde 5.500 civarıymış.

ben gibekten goremiyorum artik zor olur benim icib :)
Bende sanırım 1 ay sonra kendim yapamam benim de yapmam lazım ama yarın falan diye düşünüyorum, bu sefer yavaş yavaş olur sanırım aşağı eğildikçe karnım ağrıyo çünkü hissettiriyo kendini bücürük
şimdiden kuaföre gidip okadar para vermek istemiyorum acıyorum sırf onun için verilen paraya

ne kadarki orda canim burda 20 lira tum vucutta 80 falan veriyorum ben

Yok canım Acıbadem değil onun her şubesinde yapılmıyor, normal fiyatlı hastanelerde 5.500 civarıymış.
Şimdi anladım canım. Ben de sigortayla filan o şekilde sandım Allah doktorumuzu da hastanemizi de içimize sindirsin canım ya. Aklımda soru işaretiyle doğuma gitmeyi hiç istemem... Doğum deyince akan sular duruyor. İnşallah en güzel şekilde olur, her şey rast gider

Hamileyken çalışan arkadaşlara çok büyük saygım var. Allah yardımcınız olsun. Ben evde olduğum halde kendimi hangi koltuğa atacağımı şaşırıyorum. Bu arada pinkstrap nerelerde?
Sağol cnm biraz zor oluyor ama ne yapalım Allah'tan öğretmenim okul bitiyo tatile giriyorumyoksa daha fazla dayanamayacaktim

Evet canım maalesef öncesi kiletlenip öyle gidiliyodu oyüzden hepsi geri çıktı sistem diode ütüleme sistemiydi

ne aldın bende ıstıyorum sende çalışacaksın herhalde ıse başlayınca lazım olucak
Yok canım, evdeyim çalışmayacağım ama ilk bebek olacak inşallah. Sütü arttırıyor, kanal tıkanmalarına karşı iyi geliyor diye okudum hep. Emzirmekten de biraz korkuyorum açıkcası şu sıralar, makine de yardımcı olacaktır inşallah.

Ablam Emira SY Kraft marka kullanıyordu. Memnundu da. Aynı model değil ama o da iyidir diye "Kraft 2209 Solo Elektrikli Göğüs Pompası(USB'li)" aldım ben 180lira şimdi gittigidiyorda indirimde. Ebebek ve Civilde 260lira fiyatı... Henüz kargoda.

Evet canım maalesef öncesi kiletlenip öyle gidiliyodu oyüzden hepsi geri çıktı sistem diode ütüleme sistemiydi
benimkide ütülemeydi canım kesinlikle yasaktı jilet. ama bikaç kişiden duymuştum jilet yada ağda yapıp gelin diyolar diye
zaten hamilelikte yine çıkıyo falan diyolar. garantisi yok yani

valla hiç sormadım canım sırf orası için, ben tüm vücut sorduğumda 100 120 tl falan demişlerdi. bende yapınca tam takım yaptığım için fazla gelmişti bana
ben bacaklarimi ve koltuk altini epilasyon aletiyle aliyorum evde ve hamilelikte o kadar azaldilarki bende sasirdim kollarimda bilr cok cok cz cikiyor artik eskisi gibi degil

Ben önce lazer sonra iğneli epilasyon yaptırmıştım eskiden. Artık yok denecek kadar az. Kollarıma yaptırmamıştım o da hamilelikte nerdeyse çıkmıyor. Doğum ve emzirmeden sonra kollarıma da yaptırcam. İğneli acıtıyor ama kesin çözüm.

fıyatını gerçekten ıyı almıssın Kraft marka da ıyı bır marka.avent lansinoh markayıda ıyı dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…