2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kızlar evet ben de ilk bebekte süt sağma makinesinin bu kadar gerekli olduğunu düşünmemistim ama gerçekten çok ihtiyaç oluyormus. İlk başta süt gelmedi o yüzden inatla habire sağmam gerekti sonra bir geldi pir geldi göğsüm doldu bebek boşaltamadı mecburen sagiyordum. Bazen süt düğümlenmesi oluyordu yine sagiyordum. Bir de illa ki bebeği bırakmanız gerekir ne bileyim eşiniz bakarken şöyle deliksiz uyumak istersiniz bebek acikinca sağdiginiz sütten verirler hatta ben ilk zamanlar 2 saatte bir emdiği için emzirmenin mümkün olmayacağı bir yere gideceksem yanıma sağdigim sütten alıyordum bebek acikinca da panik olmuyordum o da size fikir olsun.

Haha cumlemize insallah amin

Amin canım doktorumu çok seviyorum da hastaneyi sevemiyorum çok eski. Gerçi o eskiliğe rağmen yenidoğan küvöz, ssvdye ayrılacak ameliyathane ve personelleri var. 1 gece için konfor çok önemli olmasın diyorum kendime :)

ben bacaklarimi ve koltuk altini epilasyon aletiyle aliyorum evde ve hamilelikte o kadar azaldilarki bende sasirdim kollarimda bilr cok cok cz cikiyor artik eskisi gibi degil
bende almayı düşündm ama bi türlü alamadım, o daha da rahatlık ağda gibi ısıt yandı soğudu tutmadı derdi yok
ben çamsakızından başkasıyla yapamıyorum uğraştırıyo bi güzel o da

agdadan daha iyi aliyor canim rn azindan yaa daha gec gikiyor agdaya gore agdada brnim hep batiklarim oluyor ve kucuk kucuk kaliyor oda 15 gunr bir yapmam gerekiyor

fıyatını gerçekten ıyı almıssın Kraft marka da ıyı bır marka.avent lansinoh markayıda ıyı dıyorlar
Ben avent kullandım bir süre sağdıktan sonra temassızlık gibi birşey oluyor, memeyi çıkarıp tekrar yerleştiriyorsun. Aralıksız sağım yapmıyor, bunu defalarca yapınca da sinir oluyorsun, gerçi ben sadece sağımla boşalttım, emzirmedim belki emzirdikten sonra kalan süt daha az olduğu için aynı sorunlar her kullanıcıda yaşanmamış olabilir, bu sorunu yaşayanlar olmuş onu biliyorum. Şikayet bölümlerine bakmak lazım

fıyatını gerçekten ıyı almıssın Kraft marka da ıyı bır marka.avent lansinoh markayıda ıyı dıyorlar
Evet canım, ben de çok şaşırdım bu fiyata bulunca. Satıcının da puanı iyiydi, direkt aldım fiyatlar çok yüksek oluyor bu markalarda. Hantal, büyük bir şey istemiyordum, bildiğim ürün olunca iyi oldu.

İnşallah çok güzel geçer canım her şeyin

ben bacaklarimi ve koltuk altini epilasyon aletiyle aliyorum evde ve hamilelikte o kadar azaldilarki bende sasirdim kollarimda bilr cok cok cz cikiyor artik eskisi gibi degil

Aa cok ilginc bende de tam tersi uzama hizi vs artti yani. Lazere 3 seans gitmistim ancak jilete donduk simdi bakalim nolcak. Agda hic yaptirmadim korkuyorum o bolgeye

baktım sımdı hala aynı fıyatlarda belkı bende alırım

kesinlikle çekilmiyor canım ben bebeğin ilk zamanlar anneye çok ihtiyacı olduğunu inanıyorum o yüzden de çalışmak istemiyorum. Tabi iş yerimde çekilmez bi yer olunca tuz biber oldu. Devam etsem iş yrinde ki huzursuzluğumu e sıkıntımı bebeğime taşırım diye korkuyorum hissedip huzursuz olmasını istemiyorum doğru karar verdiğimi düşünüyorum inşallah pişman olmam ama en azından işe yine ihtiyacım olduğunda başka firmalarda şansımı denerim napalım rızkı veren Allah.

Aa cok ilginc bende de tam tersi uzama hizi vs artti yani. Lazere 3 seans gitmistim ancak jilete donduk simdi bakalim nolcak. Agda hic yaptirmadim korkuyorum o bolgeye
ben igneliye gittim azalmadi bide verdigim onca para cabasiydi biraktim tekrr agdaya donmustum tek dilegim hamilelikte dokulmeseydi allaha sukur azaldi yaa hatta cene altima lazere gitmistim kac seans hic azalma olmadigi gibi daha cok cikmisti simdi cene altimi bile sadece 2 kere aldim dusun 4 ayda cikmiyor yani bacaklarim cok az cikiyor hatta artik epilasyon aletini bile 1 bucuk ayda falan kullaniyorum

ayy ben calismiyorum ama bi sut sagma makinesi almak istiyorum sonucta disari ciktigimizda falab esimle evde bulunsun istiyorum babaannesine birakirken :)lansinoh duymustum bende seninkinin fiyati baya uygunmus :)

agdadan daha iyi aliyor canim rn azindan yaa daha gec gikiyor agdaya gore agdada brnim hep batiklarim oluyor ve kucuk kucuk kaliyor oda 15 gunr bir yapmam gerekiyor
ben ayda 1 yapıyorum ozaman tam denk geliyo ama evet makine daha kolay
bencede bende ilk zamanlar kreşe yada başkasına veremem bakması için. biraz öncede adam çıldırttı beni, benim asistanımsın bundan sonra muhasebecimsinde, telefonlarada bak diyo. hıı oldu dedim sadece. deliriyorum yani şuan. gerçekten çekilmez bencede burası. artık bakalım başka yerlerde nasibimizi aramak en iyisi

ayy adama bakk hamile oldugunu bilmiyir zanki yaaa

Malesef bu insanlar patron olacak adamlar değil ego tatmini yapıyorlar işte hayırlısıyla geçse de zaman evimizde hamileliğimizin tadınız çıkarsak ilk önce onun hayalini kurup mutlu oluyorum :)

Malesef bu insanlar patron olacak adamlar değil ego tatmini yapıyorlar işte hayırlısıyla geçse de zaman evimizde hamileliğimizin tadınız çıkarsak ilk önce onun hayalini kurup mutlu oluyorum :)
Bende cok sıkıldım çalısmaktan haftanin 6 günü calış nereye kadar evde yatıp hamileliğimin keyfini sürmek istiyorum

ayy ben calismiyorum ama bi sut sagma makinesi almak istiyorum sonucta disari ciktigimizda falab esimle evde bulunsun istiyorum babaannesine birakirken :)lansinoh duymustum bende seninkinin fiyati baya uygunmus :)
Canım lansinohu ben de duydum ama diyorum da ablama canlı şahit oldum, çok memnun kaldı. Kesinlikle şartmış diyordu kullanırken %45 gibi bi indirim bulunca atladım direkt bu telefon gibi şarj da oluyormuş. Pilli, kablolu veya şarjlı kullanılıyormuş, masaj özelliği de var hoşuma gitti bakalım kargo bi gelsin, ulaşsın da elime inşallah sorun yaşamayız

Ben de sabah aç hemen tartıliyorum yüksek çıktıysa kabullenmiyorum ama kabullenmemekte hakliyim eski kiloyu görünce
Acıbadem kozyatagi canım...Kuafor falan var oyle deme fönsuz asla dogurmam sahsen

Ben de diyorum bu kısa filmler oluyor ya doğum hikayeleri genelde senin söylediğin hastanelerde oluyor ne ara bu kadar bakım yapıyorlar

Ya bende hep agdaya gidiyordum geçen sene bu zamanlar epilasyona başladım tesettürluyum diye sana yazın da devam ederiz demişti.2 kez gittim.2. de bile etkisini gördüm jilet yapıp giderdim.sonra yaz ara verdirdi bir daha da gitmedim jiletin rahatlığına alışmıştim evet hemen çıkıyor ama en azından uzamasını beklemeden alabiliyordum.hatta bı ara az çıktı.ama şimdi hamile kaldıktan sonra daha da arttı.ben de artık almaya zorlanıyorum bayramdan önce agdaya yine baslicam kızlar.

Amin aminn. İşyerimde tüm haklarımız var hamileler 08-16.30 çalışıyor ama 1 gün izin yetmiyor ayda bir hamilelik izni var. Doğum sonrası 1 yaşa kadar belli aylarda 09-13.00 belli aydan sonra 08:00-15.00 çalışıyor.kismi calisma hakkı taniyor. Bazen diyorum arkadaslara hemen o aylara ışınlanmak istiyorum

Berk bey iyi diğerlerini duymadım, Normal Doğum 1.600 sezeryan daha uygundu, bu sene nasıl Bilmiyorum tabi
Bende Güldeniz Hocayı tavsiye aldım..Arkadasım takibini yaparken dogum iznine cikmis cok uzulmustu ama izinden geri dönünce devam etti ona..fiyatta emin degilim onunda tamamlayici sigortası vardı çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…