Yok canım, evdeyim çalışmayacağım ama ilk bebek olacak inşallah. Sütü arttırıyor, kanal tıkanmalarına karşı iyi geliyor diye okudum hep. Emzirmekten de biraz korkuyorum açıkcası şu sıralar, makine de yardımcı olacaktır inşallah.
AblamEmira SY Kraft marka kullanıyordu. Memnundu da. Aynı model değil ama o da iyidir diye "Kraft 2209 Solo Elektrikli Göğüs Pompası(USB'li)" aldım ben 180lira şimdi gittigidiyorda indirimde. Ebebek ve Civilde 260lira fiyatı... Henüz kargoda.
Dün 11 gibi yattım şimdi uyandım mecbur kalktım yoksa yine kalkmazdım başımdan beri böyleyim. Allah korusun 9 da falan kalkarsam moralim çok bozuluyor akşama kadar esniyorum gözümü açamıyorum inşallah çocuk bana çeker amin :))
Amin canım doktorumu çok seviyorum da hastaneyi sevemiyorum çok eski. Gerçi o eskiliğe rağmen yenidoğan küvöz, ssvdye ayrılacak ameliyathane ve personelleri var. 1 gece için konfor çok önemli olmasın diyorum kendime :)Şimdi anladım canım. Ben de sigortayla filan o şekilde sandımAllah doktorumuzu da hastanemizi de içimize sindirsin canım ya. Aklımda soru işaretiyle doğuma gitmeyi hiç istemem... Doğum deyince akan sular duruyor. İnşallah en güzel şekilde olur, her şey rast gider
bende almayı düşündm ama bi türlü alamadım, o daha da rahatlık ağda gibi ısıt yandı soğudu tutmadı derdi yokben bacaklarimi ve koltuk altini epilasyon aletiyle aliyorum evde ve hamilelikte o kadar azaldilarki bende sasirdim kollarimda bilr cok cok cz cikiyor artik eskisi gibi degil
agdadan daha iyi aliyor canim rn azindan yaa daha gec gikiyor agdaya gore agdada brnim hep batiklarim oluyor ve kucuk kucuk kaliyor oda 15 gunr bir yapmam gerekiyorbende almayı düşündm ama bi türlü alamadım, o daha da rahatlık ağda gibi ısıt yandı soğudu tutmadı derdi yok
ben çamsakızından başkasıyla yapamıyorum uğraştırıyo bi güzel o da
Ben avent kullandım bir süre sağdıktan sonra temassızlık gibi birşey oluyor, memeyi çıkarıp tekrar yerleştiriyorsun. Aralıksız sağım yapmıyor, bunu defalarca yapınca da sinir oluyorsun, gerçi ben sadece sağımla boşalttım, emzirmedim belki emzirdikten sonra kalan süt daha az olduğu için aynı sorunlar her kullanıcıda yaşanmamış olabilir, bu sorunu yaşayanlar olmuş onu biliyorum. Şikayet bölümlerine bakmak lazımfıyatını gerçekten ıyı almıssın Kraft marka da ıyı bır marka.avent lansinoh markayıda ıyı dıyorlar
Evet canım, ben de çok şaşırdım bu fiyata bulunca. Satıcının da puanı iyiydi, direkt aldımfıyatını gerçekten ıyı almıssın Kraft marka da ıyı bır marka.avent lansinoh markayıda ıyı dıyorlar
İnşallah çok güzel geçer canım her şeyinAmin canım doktorumu çok seviyorum da hastaneyi sevemiyorum çok eski. Gerçi o eskiliğe rağmen yenidoğan küvöz, ssvdye ayrılacak ameliyathane ve personelleri var. 1 gece için konfor çok önemli olmasın diyorum kendime :)
ben bacaklarimi ve koltuk altini epilasyon aletiyle aliyorum evde ve hamilelikte o kadar azaldilarki bende sasirdim kollarimda bilr cok cok cz cikiyor artik eskisi gibi degil
BAS AGRISI BU HAFTADA NORMAL GALİBA BENİMDE 1 HAFTADIR SADECE BASIMIN SOL TARAFI İNANILMAZ AGRIYOBenim her gittiğimde hem kiloma hem tansiyonuma bakıyor cnm bende bu aralar çok baş ağrısı yaşıyorum ama tansiyonum normal çıkıyor
Evet canım, ben de çok şaşırdım bu fiyata bulunca. Satıcının da puanı iyiydi, direkt aldımfiyatlar çok yüksek oluyor bu markalarda. Hantal, büyük bir şey istemiyordum, bildiğim ürün olunca iyi oldu.
İnşallah çok güzel geçer canım her şeyin
kesinlikle çekilmiyor canım ben bebeğin ilk zamanlar anneye çok ihtiyacı olduğunu inanıyorum o yüzden de çalışmak istemiyorum. Tabi iş yerimde çekilmez bi yer olunca tuz biber oldu. Devam etsem iş yrinde ki huzursuzluğumu e sıkıntımı bebeğime taşırım diye korkuyorum hissedip huzursuz olmasını istemiyorum doğru karar verdiğimi düşünüyorum inşallah pişman olmam ama en azından işe yine ihtiyacım olduğunda başka firmalarda şansımı denerim napalım rızkı veren Allah.Valla ben hep ağda yapıyorum bi zararı varmı hiç bilmiyorum düşünmedimde açıkçasıbende çok önce lazere gitmiştim azalsada bitmedi bitirmedim daha doğrusu seansları hep ağda yapıyorum artık
ben hiç sormadım aklımada gelmedi. ben hep ayda 1 ağda yapıyorum canım
nasıl ya lazere giderken jilet mi vurdurdularmesela benim gittiğim yerde ağda da jilette kesinlikle yasaktı. erkeklerin kullandığı traş makineleriyle kısaltıp sıfırlamaya izin veriyolardı. öyle yapınca bitme garantili ama jilet yapınca döküle çok çok az oluyodu ve yine çıkıyodu. çok ilginç bazılarıda ağda yap gel diyomuş onlar normalde olmaması gereknler
rapor mantıklıymış aslında canım ama benim bayrama falan denk gelmiyo malesef. bende önceden çok seviyodum burayı ama ne zaman 10 gün rapor aldım, istirahat etmek zorunda kaldım herkes değişti. artık saatler geçmiyo dediğin gibi çok berbat bişey. bende çocuğuma kendim bakmak istiyorum en azından 1,5 2 yaşına kadar. patronum geri dönmek istediğinde kapımız sana hep açık dedi ama ben o kapıyı bidaha tıklatırmıyım hiç sanmamiş yoğunluğundan vs. ayrı insanlar huzursuz ediyosa o iş yeri çekilmiyo
ben igneliye gittim azalmadi bide verdigim onca para cabasiydi biraktim tekrr agdaya donmustum tek dilegim hamilelikte dokulmeseydi allaha sukur azaldi yaa hatta cene altima lazere gitmistim kac seans hic azalma olmadigi gibi daha cok cikmisti simdi cene altimi bile sadece 2 kere aldim dusun 4 ayda cikmiyor yani bacaklarim cok az cikiyor hatta artik epilasyon aletini bile 1 bucuk ayda falan kullaniyorumAa cok ilginc bende de tam tersi uzama hizi vs artti yani. Lazere 3 seans gitmistim ancak jilete donduk simdi bakalim nolcak. Agda hic yaptirmadim korkuyorum o bolgeye
ayy ben calismiyorum ama bi sut sagma makinesi almak istiyorum sonucta disari ciktigimizda falab esimle evde bulunsun istiyorum babaannesine birakirken :)lansinoh duymustum bende seninkinin fiyati baya uygunmus :)Evet canım, ben de çok şaşırdım bu fiyata bulunca. Satıcının da puanı iyiydi, direkt aldımfiyatlar çok yüksek oluyor bu markalarda. Hantal, büyük bir şey istemiyordum, bildiğim ürün olunca iyi oldu.
İnşallah çok güzel geçer canım her şeyin
ben ayda 1 yapıyorum ozaman tam denk geliyo ama evet makine daha kolayagdadan daha iyi aliyor canim rn azindan yaa daha gec gikiyor agdaya gore agdada brnim hep batiklarim oluyor ve kucuk kucuk kaliyor oda 15 gunr bir yapmam gerekiyor
bencede bende ilk zamanlar kreşe yada başkasına veremem bakması için. biraz öncede adam çıldırttı beni, benim asistanımsın bundan sonra muhasebecimsinde, telefonlarada bak diyo. hıı oldu dedim sadece. deliriyorum yani şuan. gerçekten çekilmez bencede burası. artık bakalım başka yerlerde nasibimizi aramak en iyisikesinlikle çekilmiyor canım ben bebeğin ilk zamanlar anneye çok ihtiyacı olduğunu inanıyorum o yüzden de çalışmak istemiyorum. Tabi iş yerimde çekilmez bi yer olunca tuz biber oldu. Devam etsem iş yrinde ki huzursuzluğumu e sıkıntımı bebeğime taşırım diye korkuyorum hissedip huzursuz olmasını istemiyorum doğru karar verdiğimi düşünüyorum inşallah pişman olmam ama en azından işe yine ihtiyacım olduğunda başka firmalarda şansımı denerim napalım rızkı veren Allah.
ayy adama bakk hamile oldugunu bilmiyir zanki yaaaben ayda 1 yapıyorum ozaman tam denk geliyo ama evet makine daha kolay
bencede bende ilk zamanlar kreşe yada başkasına veremem bakması için. biraz öncede adam çıldırttı beni, benim asistanımsın bundan sonra muhasebecimsinde, telefonlarada bak diyo. hıı oldu dedim sadece. deliriyorum yani şuan. gerçekten çekilmez bencede burası. artık bakalım başka yerlerde nasibimizi aramak en iyisi
Malesef bu insanlar patron olacak adamlar değil ego tatmini yapıyorlar işte hayırlısıyla geçse de zaman evimizde hamileliğimizin tadınız çıkarsak ilk önce onun hayalini kurup mutlu oluyorum :)ben ayda 1 yapıyorum ozaman tam denk geliyo ama evet makine daha kolay
bencede bende ilk zamanlar kreşe yada başkasına veremem bakması için. biraz öncede adam çıldırttı beni, benim asistanımsın bundan sonra muhasebecimsinde, telefonlarada bak diyo. hıı oldu dedim sadece. deliriyorum yani şuan. gerçekten çekilmez bencede burası. artık bakalım başka yerlerde nasibimizi aramak en iyisi
kesinlikle çekilmiyor canım ben bebeğin ilk zamanlar anneye çok ihtiyacı olduğunu inanıyorum o yüzden de çalışmak istemiyorum. Tabi iş yerimde çekilmez bi yer olunca tuz biber oldu. Devam etsem iş yrinde ki huzursuzluğumu e sıkıntımı bebeğime taşırım diye korkuyorum hissedip huzursuz olmasını istemiyorum doğru karar verdiğimi düşünüyorum inşallah pişman olmam ama en azından işe yine ihtiyacım olduğunda başka firmalarda şansımı denerim napalım rızkı veren Allah.
Bende cok sıkıldım çalısmaktanMalesef bu insanlar patron olacak adamlar değil ego tatmini yapıyorlar işte hayırlısıyla geçse de zaman evimizde hamileliğimizin tadınız çıkarsak ilk önce onun hayalini kurup mutlu oluyorum :)
Canım lansinohu ben de duydum ama diyorum da ablama canlı şahit oldum, çok memnun kaldı. Kesinlikle şartmış diyordu kullanırkenayy ben calismiyorum ama bi sut sagma makinesi almak istiyorum sonucta disari ciktigimizda falab esimle evde bulunsun istiyorum babaannesine birakirken :)lansinoh duymustum bende seninkinin fiyati baya uygunmus :)
e tabiki, ben genelde sabahları aç karnımayken gidiyorum. o zaman üstümde bi kıyafet ağırlığı oluyo ama zaten doktor epi topu bikere tarttı beni. evdeki tartım çok hain, azıcık eksik gösterir ama neredeee
Acıbadem kozyatagi canım...Kuafor falan var oyle deme fönsuz asla dogurmam sahsen
Ben hiç jilet kullanmıyordum taki lazer yaptırana kadar tam bir yıl lazere gittim herseferinde jiletlendim o dönem ama sene sonunda benimkilerin % 80 i geri döndü hatta hiç olmayan yerlerimde jilet yüzünden çıktı şuan çok zorlanıyorum zaten göbekliydim malum içeride çekemiyorum oyüzden bayram sonrası ağdaya başlıcam artık ben daha önceki hamilelipimdede son iki ay gitmiştim bide doğum sonrası gittiydim çok büyük rahatlık bence
Allah kolaylık versin canım ben heyet raporu aldım ondan böyle yatıyorum çalışırken akşama kadar edememekten yoruluyorudum artık hem anne olmak hem evde hem işte çalışmak çok zor Allah yardımcımız olsun
Bende Güldeniz Hocayı tavsiye aldım..Arkadasım takibini yaparken dogum iznine cikmis cok uzulmustu ama izinden geri dönünce devam etti ona..fiyatta emin degilim onunda tamamlayici sigortası vardı çünkü..Berk bey iyi diğerlerini duymadım, Normal Doğum 1.600 sezeryan daha uygundu, bu sene nasıl Bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?