2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Kızlar sabahtan beri ateşim çıkıyordu, parol alıp düşürüyordum. En son 5te aldım, iftardan sonra yine bi iç titremesiyle anladım ateşim çıkıyor diye. 36,8di evde. Kalktık hastaneye geldik, acilde baktılar 37,5 olmuş. KBBye gittik, bademcik iltihabı, doktor antibiyotik ve parol verdi. Bir de 1lt suya 1çay kaşığı tuz, 1çay kaşığı karbonat koyup gargara yap dedi. Size de yazmak istedim, boğaz ağrısı için ilaç yerine hamilelikte kat kat daha iyi dedi, ihtiyaç olursa bi kenara not etmek iyi olacak bunu...

canım geçmiş olsun. sonuçlarını tertemiz alırsın inşallah, bebeğin de sağlıkla doğar. daha önce de söyledim bir şey çıkacağını sanmıyorum :)

öyle bir şey mi varmış pinkstrap yasak mı cinsiyet söylemek? ilk defa duyuyorum

Geçmiş olsun ama 37.5 fazla bir ateş değil .. ama işin ucunda boğaz varsa 39 a çıkarır o ateşi .. bol bol su için
Sağolasın canım. Evet aslında çok yüksek değil. Gerçi benim normalde ateşim 36bile olmaz. Parolla düştü, 5 saat dolmadan tekrar çıktı gün içinde hep. O yüzden hemen gitmek istedim üçüncü çıkışta, bir de titreme oldu hep, biraz korktum açıkcası daha da yükselecek gibi hissettim... Doktor da bol su iç dedi. İnşallah dikkat etmeye çalışacağım

Ya canım aminosentez olmuşsun şimdi okudum hepsini okuyamadım bugün yine. Bende olmuştum ilk bebeğimde inşallah güzel sonuçlar alırsın. Ultrasonla da izliyorsun ya bebeği benim ki iğne ucuna şöyle bir elini götürüp çekmişti iki kez filan:) bunun burda işi ne şimdi der gibi :)

Allah allah cinsiyeti söylememeleri ilginç geldi bana söylemişlerdi halbuki. Cinsiyet sebebiyle çocuk aldırmak keyfi bir şey sonuçta böyle bir şey yasal değil ki. Problem varsa zaten yasal hakkı ailenin kendisine kalmış ama çocuk sağlıklı cinsiyeti yüzünden aldırmak istese de bunu söz konusu dahi ettirmezler.

Canım testin hayırlısıyla iyi çıkacaktır. O bayanda Allahın sevgili kuluymuşki senin gibi birine senk gelmiş! Bana denk gelseydi “ elimdeki 18 cm lik iğneyle seninde ihtimallerine bakayımmı “ diye bi sorardım

Belki de ama bana cinsiyet için çocuk aldırmak garip geldi öyle bir lüks mü varmış ilk defa duydum gerçekten şaşırdım. Demek ki oluyormuş .
Öyle bir lüks yok zaten bebekte hastalık varsa aile aldırma kararı veriyor ya, o kararı cinsiyete göre veriyorlarmış. Hayır ne fark eder kız erkek oluşu o saatten sonra her türlü melek.

Hiç sevmem zaten bekleme odalarında hastalık ilaç yarıştıranları...sırf bu yüzden. Ya senden daha hasta olmakla adeta övünürler ya da seni daha da hasta ederler. Sebiss demis ya cok sevdim, herbir sey hakkında uzman bunlar.

Canım çok geçmiş olsun .

Öyle bir lüks yok zaten bebekte hastalık varsa aile aldırma kararı veriyor ya, o kararı cinsiyete göre veriyorlarmış. Hayır ne fark eder kız erkek oluşu o saatten sonra her türlü melek.
Yani! Nasıl bir mantık ben de anlamadım. Hasta ama sonucta erkek/hasta ama sonucta kız diye aldırmak ya da aldirmamak...Bunu düşünen de oluyormuş iste.
Hastalık nedeniyle Allahım kimseyi boyle bir imtihana tabi tutmasın, evlatlarımizla sınavlarımızı boyle yazmasın.

Amin Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…