2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Çok geçmiş olsun. Ben de günlerce acıdan uyuyamayınca en sonunda gittim, niye gitmiyorsam artık. Aynı sorun gargara İçin teşekkürler.

E bana söylediler. Bebeğinizin cinsiyetinin erkek olduğunu biliyor musunuz dediler evet dedim :) ama benim 22 haftalık filandı.
İleri haftalar ya ondan canım. Önceleri etik değil, diyorlar ki aldırma oluyormuş.

Öyle bir lüks yok zaten bebekte hastalık varsa aile aldırma kararı veriyor ya, o kararı cinsiyete göre veriyorlarmış. Hayır ne fark eder kız erkek oluşu o saatten sonra her türlü melek.
Buna şok oldum şimdi.

Kızlar böbreklerime ağrı girdi çok fena geçti şuan ama ben şubatta yaşamıştım bunu ve idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım şuan da olunca korktum acaba enfeksiyon mı kaptım yine

Günaydın kızlar. Ben nöbetçiyim bugün okulda birazdan cikacagim sanirim aksam 5te pert geleceğim yine iftara yemek de yok kolay bisey bulmam lazim ama ne....

Günaydın arkadaşlar.ben daha henüz 2 gün önce ikili test yaptırdım.meraktan baktım sonuç çıkmışmı diye ekranda bunlar yazıyordu.nedemek bu acaba yorumlayabilen arkadaşlar varmı.kafama takıldı.doktor iki hafta sonra çıkar demişti sonuçlar.

Eklentiler

• 2018-05-31-07-20-34.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 176
İnşallah güzel haberler alırsın. Maalesef hem cinslerimiz çok daha duyarsız olabiliyor bazen. Sağlıkla kucağına aldığını dusun başka da kimseyi hiçbir şeyi takma

Merhaba canim testin eksik daha bunlarin duzeltilmis mom degerleri lazim o da ense kalinligi ile yas da katılıp ortaya bir risk cikacak. Sadece bu iki degerle bir sonuca ulaşılmıyor

Günaydınlar, Kan sonuçlarınız çıkmış. Kan ve ultrason sonuçlarınızın sentezi ile bir sonuç oluşuyor. Bunun içine yaş kilo da giriyor o yüzden bi çıkarımda bulunulamaz bu verilerle.

Kızlar ya aklıma takıldı, doktor 1000mg Augmentin vermiş, dün hamileyken içebileceğin antibiyotikler de var demişti ama bu ağır değil mi ya? Gece de bebeğin olduğu yer ara ara kasıldı, sertleşti sanki minnoş oraya toplandı. Gerçi ateşten de rahatsız olmuş olabilir tabi. Ne düşünüyorsunuz canlar?

Sonuçta hamile olduğunu biliyor ona göre vermiştir canim. Tarhana çorbası yapabilirsen onu iç biraz da sarımsak rendele. Şifa olur inşallah :)

Günaydın kızlar. Ben nöbetçiyim bugün okulda birazdan cikacagim sanirim aksam 5te pert geleceğim yine iftara yemek de yok kolay bisey bulmam lazim ama ne....

Allah yardımcın olsun. bende dün akşam trafiğe kaldım. 19.00da eve gidebildim ve pert bir şekilde.
yufkacıdan mantı aldım birde ev tarhanası vardı tarhana yaptım iftarı öyle yaptık. eve gittim biraz dinlendim sonra kalktım yaptım. yarım saatte oldu pişti ikisi de.

Çok geçmiş olsun.
1000mg Augmentin bana biraz fazla geldi. başka bir doktora daha danışsaydın. ayrıca Augmentin hamilelikte kullanılıyor mu çok şaşırdım ?

Merhaba canim testin eksik daha bunlarin duzeltilmis mom degerleri lazim o da ense kalinligi ile yas da katılıp ortaya bir risk cikacak. Sadece bu iki degerle bir sonuca ulaşılmıyor
Çok teşekkür ederim.bilgilendirdiğiniz için.ben sonuç çıktı hemen sandım.bi an korktum ne demek acaba diye.sağolun içim rahatladı en azından.doktor bana 2 hafta sonra çıkar dedi.ekranda bunlaro görünce çıktı sandım sonuçları.teşekkür ederim tekrardan

Günaydınlar, Kan sonuçlarınız çıkmış. Kan ve ultrason sonuçlarınızın sentezi ile bir sonuç oluşuyor. Bunun içine yaş kilo da giriyor o yüzden bi çıkarımda bulunulamaz bu verilerle.
Çok teşekkar ederim bilgilendirdiğiniz için biran ttm sonuçlar çıkmış sandım korktum.

bazı insanlar böyle dengesiz işte canım iyi sabırlı davranmışsın. rabbim seni ve hepimizi evladımızla sınamasın inşallah. bazı tipler vardır herşeyi yaşamış herşeyi görmüş herşey onların başına gelmiş gibi konuşurlar dengesiz dengesiz o da onlardan biriydi demek mercimek beyinli. inşallah sonuçların güzel çıkıcaktır rabbim mübarek günlerde dualarımızı kabul eder. bebişini sağlıklı sıhhatli rabbim size bağışlasın. cinsiyet konusunda da eşinin hormonlar tavan yapmış cidden yada adamcığız strestini öyle atmış olabilir. hayırlı evlat olsun inşallah rabbim izin verirse de gönlümüzdeki olsun
Hanimlar mrb araniza yeni katildim
Bnd 16 haftalik hamileyim rabbim hepimizin cocugunu sag salim kucagimiza almayi nasip eder ins ben halen cinsiyetini ogrenemedim sizler kacinci haftatada ogrendiniz kac kere gittim yuz ustu yatiyordu
hoşgeldin canım, daha bende öğrenemedim öğrenemeyenlerde çok. inşallah öğrenicez 2 hafta sonra
geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

günaydın güzel anneleer hafta bitecek inşallah ama cumartesi yine bana misafir dolacak sanki. eşim gececi evde yok desemde dinlemicekler sanki. eşimin kuzeni gelmek istiyomuş o da yeni hamile 6 halden anlamıyor kurban olduklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…