- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Sabah ballı ıhlamur içtim ılıtıp, akşama da inşallah tarhana yapayım canım, sağolasın hatırlattığın içinSonuçta hamile olduğunu biliyor ona göre vermiştir canim. Tarhana çorbası yapabilirsen onu iç biraz da sarımsak rendele. Şifa olur inşallah :)
Ben de şaşırdım canım. Hatta eşim bile dedi kk'da sorsana kullanan olmuş mu, hamileyken içiliyor muymuş ağır değil mi diyeÇok geçmiş olsun.
1000mg Augmentin bana biraz fazla geldi. başka bir doktora daha danışsaydın. ayrıca Augmentin hamilelikte kullanılıyor mu çok şaşırdım ?
Teşekkür ederim canım. Sabah daha kötü uyandım, ateşim çıkıyordu yine ama parol önünü kesti inşallah.. Çayla da boğazım biraz yumuşadı şimdi çok şükür..geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Kızlar sabahtan beri ateşim çıkıyordu, parol alıp düşürüyordum. En son 5te aldım, iftardan sonra yine bi iç titremesiyle anladım ateşim çıkıyor diye. 36,8di evde. Kalktık hastaneye geldik, acilde baktılar 37,5 olmuş. KBBye gittik, bademcik iltihabı, doktor antibiyotik ve parol verdi. Bir de 1lt suya 1çay kaşığı tuz, 1çay kaşığı karbonat koyup gargara yap dedi. Size de yazmak istedim, boğaz ağrısı için ilaç yerine hamilelikte kat kat daha iyi dedi, ihtiyaç olursa bi kenara not etmek iyi olacak bunu...
Dikkatli ol canım sürekli de parol alma bana doktorum 6 saatte bir gerekirse al demişti. çok dengesiz olursa ateşin bi daha git hastaneye bence serum vs ile düzelir belkiSabah ballı ıhlamur içtim ılıtıp, akşama da inşallah tarhana yapayım canım, sağolasın hatırlattığın için
Ben de şaşırdım canım. Hatta eşim bile dedi kk'da sorsana kullanan olmuş mu, hamileyken içiliyor muymuş ağır değil mi diye
Teşekkür ederim canım. Sabah daha kötü uyandım, ateşim çıkıyordu yine ama parol önünü kesti inşallah.. Çayla da boğazım biraz yumuşadı şimdi çok şükür..
Kuşum kışın çok hasta oluyorsan şimdiden bagisikligini guclendirmek icin onlemink al o zaman.zaten bebeginde ek gidaya gecince aynilarini onada kullanacagin bir kac sey soyleleyom ege uni. cocuk endokrinin ek gidaya gecis egitiminde ogrendigim seyler.1.kefir mayalamaya başla.cevrende kefir mayalayan yoksa blw marketimden kefir mayasi alabilirsin.facebookte kefir kardesligi sayfasi var ordan ucretsiz sana yakin oturan birinden alabilirsin veya instagramdan bulabilirsin.bebeginde ek gidaya baslayinca 1 cay kasigiyla baslayacak kefire sende simdiden icmeye basla şifa olur. 2.peynirlerine çörek otu serp 3.her gün kücük parmaginin ucu kadar taze zencefil tüket 4.sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinden her gün 1 cay kasigi tüket salatayla olur corbayla olur sirek icsende olur (bebek icin 18.aydan sonra) kizima bunlari birebir uyguluyoruz 1 kere atesi cikmadi aşıdan sonra bile...zaten ek gidaya gecince hastanelerin boyle egitimlerine katilirsin ama sen simsiden kendin icin onlem al bagisikligini guclendir.Çok çok geçmiş olsun canım. İlaçlar şifa olsun da tekrarlamasın inşallah
Ne kadar dikkat etsek de 9 ay uzun bir süreç, hastalanacağımız zamanlar da olacak. Bazen diyorum Allahtan hamileliğin çoğu yazın geçecek, yoksa ben kışın çabuk kaparım şifayı, ilaç da kullanamazdım iyice yanardım valla.
Antibiyotik için de ferah tut gönlünü. Doktorun mutlaka bir bildiği vardır da vermiştir sana. Bi de prospektüsü bi oku istersen, hamileler kullanamaz gibi bişey yazmıyorsa bir tehlike yoktur.
Naptin doktora gittinmi ben 2 hafta once surundum bobrek agrisindan parolden baska bisey vermediler...Kızlar böbreklerime ağrı girdi çok fena geçti şuan ama ben şubatta yaşamıştım bunu ve idrar yolu enfeksiyonu kapmıştım şuan da olunca korktum acaba enfeksiyon mı kaptım yine
Oluyodur tabi cahil nankör evlat kiymeti bilmeyen insandan bol ne var....Belki de ama bana cinsiyet için çocuk aldırmak garip geldi öyle bir lüks mü varmış ilk defa duydum gerçekten şaşırdım. Demek ki oluyormuş .
yaa pulluu sen bize eğitim verseneeKuşum kışın çok hasta oluyorsan şimdiden bagisikligini guclendirmek icin onlemink al o zaman.zaten bebeginde ek gidaya gecince aynilarini onada kullanacagin bir kac sey soyleleyom ege uni. cocuk endokrinin ek gidaya gecis egitiminde ogrendigim seyler.1.kefir mayalamaya başla.cevrende kefir mayalayan yoksa blw marketimden kefir mayasi alabilirsin.facebookte kefir kardesligi sayfasi var ordan ucretsiz sana yakin oturan birinden alabilirsin veya instagramdan bulabilirsin.bebeginde ek gidaya baslayinca 1 cay kasigiyla baslayacak kefire sende simdiden icmeye basla şifa olur. 2.peynirlerine çörek otu serp 3.her gün kücük parmaginin ucu kadar taze zencefil tüket 4.sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinden her gün 1 cay kasigi tüket salatayla olur corbayla olur sirek icsende olur (bebek icin 18.aydan sonra) kizima bunlari birebir uyguluyoruz 1 kere atesi cikmadi aşıdan sonra bile...zaten ek gidaya gecince hastanelerin boyle egitimlerine katilirsin ama sen simsiden kendin icin onlem al bagisikligini guclendir.
Geçmiş olsun canım antibiyotiği yazan kbb uzmanı galiba sen kendi doktorunada bi sor istersen için rahat ederKızlar ya aklıma takıldı, doktor 1000mg Augmentin vermiş, dün hamileyken içebileceğin antibiyotikler de var demişti ama bu ağır değil mi ya? Gece de bebeğin olduğu yer ara ara kasıldı, sertleşti sanki minnoş oraya toplandı. Gerçi ateşten de rahatsız olmuş olabilir tabi. Ne düşünüyorsunuz canlar?
Günaydın canım benim randevüde cumartesi ikili sonuca bakılcak ama ben stres yapıp günlerimi zindana çevirmiyorum sadece bebeğimi göreceğim için heycanlanıyorum gün sayıyorum benden tavsiye sende böyle düşüngünaydın kızlar nasılsınız? benim gibi bugün randewusu olan var mı aranızda gene çok stresli ve gerginim sizler nasılsınız?
Prospektüste doktor gerek görmediği takdirde kullanmayınız diyor ama doktor yazdığına göre içebilirim.. Vajinal mantara da sebep olabilir, takip et kendini, olursa hemen kadın doğum doktoruna git dedi doktor dün. Onu bile göze aldı demek ki artı eksi değerlendirmesi yapmıştır herhalde ya.Çok çok geçmiş olsun canım. İlaçlar şifa olsun da tekrarlamasın inşallah
Ne kadar dikkat etsek de 9 ay uzun bir süreç, hastalanacağımız zamanlar da olacak. Bazen diyorum Allahtan hamileliğin çoğu yazın geçecek, yoksa ben kışın çabuk kaparım şifayı, ilaç da kullanamazdım iyice yanardım valla.
Antibiyotik için de ferah tut gönlünü. Doktorun mutlaka bir bildiği vardır da vermiştir sana. Bi de prospektüsü bi oku istersen, hamileler kullanamaz gibi bişey yazmıyorsa bir tehlike yoktur.
Sürekli değil canım, doktor 3 tane yazdı günde, sabah öğle akşam. İçmezsem ateşim çıkıyor yoksa (şu an hala yükseliyor, daha tam etki etmedi parol)Dikkatli ol canım sürekli de parol alma bana doktorum 6 saatte bir gerekirse al demişti. çok dengesiz olursa ateşin bi daha git hastaneye bence serum vs ile düzelir belki
Kuşum zamanla hepsi ogreniliyo ya egitime ihtiyac yok cocuk buyurken master yapmis kadar oluyosunyaa pulluu sen bize eğitim verseneeyazdığın her şeyi not edesim geliyo
evet hastane mikrobu var ama geçmeyecekse de çare yokProspektüste doktor gerek görmediği takdirde kullanmayınız diyor ama doktor yazdığına göre içebilirim.. Vajinal mantara da sebep olabilir, takip et kendini, olursa hemen kadın doğum doktoruna git dedi doktor dün. Onu bile göze aldı demek ki artı eksi değerlendirmesi yapmıştır herhalde ya.
O kadar korkar hale geldim ki ilaçtan, doktora güveniyorum, farkındayım da doktor dediyse bilerek dedi ama insan ister istemez bir sormak istiyor işte..
Sürekli değil canım, doktor 3 tane yazdı günde, sabah öğle akşam. İçmezsem ateşim çıkıyor yoksa (şu an hala yükseliyor, daha tam etki etmedi parol)
Serum için de doktor ben hamileleri hastanede tutmayı sevmiyorum, hastane mikrobu diye bir şey de var sonuçta. Bu gece serum vermeyeceğim siz istemezseniz. Fakat bu 24 saat dikkat et, yeterli besini ve sıvıyı alamazsan (zaten çok bulantım var) yarın akşam veririz serumu dedi.
buralarda var mıdır diye araştırmak lazım yaKuşum zamanla hepsi ogreniliyo ya egitime ihtiyac yok cocuk buyurken master yapmis kadar oluyosunkızımı özel cocuk doktoruna götürmedim takibi icin ege uni saglikli cocuk poliklinigine kaydini yaptim orasida ege bolgesinin en buyuk hastanesi yani dogal olarak habire emzirme egitimi ek gida egitimi motor gelisimi egitimi....sagols unlar habire egitiyorlar bizi
Guzele benziyo kac kg baktinmi yerinde git gor mutlaka bebek kucagindayken tek elinle acip kapatabiliyormusun tek elinle tasiyabiliyormusun cift yonlu mu...bide yollar malum her zaman merdivenim oldugu yerde rampa olmuyor yardim eden bir kisi cikmiyor gerektiginde araba acikken icinde bebekte varken arabayi tutup kaldirman gerekecek bunlarida mutlaka goz onunde bulundur iyice bakEki Görüntüle 2152261 Kızlar bu araba hakkında düşünceleriniz nedir
canım ben mahallenin en mutlu bebeği uykusuz anne kalmasın korkma iyi bir annesin ve Doğumdan İtibaren Montessori yi aldım şimdiden hangisini okumaya başlayacağım ilk diye düşünüyorum. tecrübesiziz inşallah kitaplarla çok şey öğreniriz.pullubiber canım kitap sipariş edicem şimdi internetten, gidip bi türlü alamıycağımı anladım çünkü
doğumdan itibaren montessori kitabını alıcam,
iyi uykular tatlı rüyalar kitabınımı alıyım önce yoksa mahallenin en mutlu bebeği kitabını mı alıyım. 2sini onuduktan sonra diğerlerini de alıcam sırayla
Geçmiş olsun canım antibiyotiği yazan kbb uzmanı galiba sen kendi doktorunada bi sor istersen için rahat eder
Günaydın canım benim randevüde cumartesi ikili sonuca bakılcak ama ben stres yapıp günlerimi zindana çevirmiyorum sadece bebeğimi göreceğim için heycanlanıyorum gün sayıyorum benden tavsiye sende böyle düşün
Mahallenin en mutlu bebeginin uyku kitabi bence.onun anlatimi daha keyifli sobrada mahalkenin en mutlu bebegi.pullubiber canım kitap sipariş edicem şimdi internetten, gidip bi türlü alamıycağımı anladım çünkü
doğumdan itibaren montessori kitabını alıcam,
iyi uykular tatlı rüyalar kitabınımı alıyım önce yoksa mahallenin en mutlu bebeği kitabını mı alıyım. 2sini onuduktan sonra diğerlerini de alıcam sırayla
inşallah canım, en azından hiç bişey bilmeden yapmaya çalışmaktansa bişeyler bilerek yapmaya çalışmak daha iyi diye düşünüyorum. ilk yardım gibi. bakalım bende kararsız kaldım hepsini almaktansa okudukça almayı düşünüyorumcanım ben mahallenin en mutlu bebeği uykusuz anne kalmasın korkma iyi bir annesin ve Doğumdan İtibaren Montessori yi aldım şimdiden hangisini okumaya başlayacağım ilk diye düşünüyorum. tecrübesiziz inşallah kitaplarla çok şey öğreniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?