2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Eklentiler

• 0000000614877-1 - Kopya.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 157
  • 0000000372563-1 - Kopya.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 152

Kefir maalesef şu an içmem mümkün değil. Peynir hariç tüm süt ve süt ürünlerinden acayip tiksiniyorum. Markette süt reyonlarının önünden bile geçemiyorum ki normalde süt içmeyi çok severdim. Hayatta inanmazdım tiksinmeye başıma gelince anladım.
Çörek otu, zencefil onları dönem dönem kullandım ama hasta olunca kullandım genelde, tüm hayatıma yayamadım. Ama ekran görüntüsü aldım dediklerini şu bulantılarım geçsin tamamen yapacağım inşallah. Kendimize iyi bakalım ki bebeklerimiz de iyi olsun
Eğitim araştırma hastanelerinin eğitimlerini çok öneriyorlar. Normal Doğum eğitimine de gideceğim de bebek olduktan sonra da eğitim araştırma hastanesine devam edip o eğitimlerden faydalanacağım. Bebeklere ve bizlere de faydası olur inşallah :)

Doktoruna güveniyorsan kullan canım. Şifa olsun inşallah.

Korkma iyi bir annesinle basla :) bide tecrubesiz annelerin el kitabi ozge selcuk bozkurtun bebegimle evdeyim kitabi cok isine yarar :)

allah korusun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın endişelerinde haklısın ozaman canım ama, kendinide bebişinide streste sokma biraz rahatlat kendini..
Eve

Evet mavi kapakli olan
uuuv şimdi alayım onu da anca biter inşallah

Korkma iyi bir annesinle basla :) bide tecrubesiz annelerin el kitabi ozge selcuk bozkurtun bebegimle evdeyim kitabi cok isine yarar :)
bende mi ilk onu alıyım ay ben napıyım çok strest yaptım. zahmet olmazsa bize 1 2 3 diye kitap listesi sıralarmısın bizde ona göre alalım olmaz mıı

Kuşum evde mayalanan kefirin hasir kefirle hic alakasi yok belki tiksinmezsin :) acelesi yok tabi bu donem gecincede icersin :) ama corek otunu tezgahin ustune koyki elinin altinda olsun unutma her gun tuket :) tase zencefil simdi yok zaten sirke anasiyla mayalanmis sirkeyide fermente mutfagimdan alabilirsin.ugrasir ben yaparim diyosan sirke anasida satiyolar ugrasamam diyosan sirkesini satiyolar ordan bakabilirsin :)

Kefir mayalanmışını da denedim, teyzem senelerdir yapıyor da yok görmeye bile tahammülüm yok. Ne saçma
Ama diğerlerini denneyecem zamanla. Teşekkür ederim

Hic oyle bir siralama yok 1 2 kitap al okumaya basla sonra zaten kendi eksiginin hangi alanlarda oldugunu farkedip yavas yavas kitap secimini ona gore yapmaya basliycaksin...simdilik bir ucundan basliyorsun sadece
bende mi ilk onu alıyım ay ben napıyım çok strest yaptım. zahmet olmazsa bize 1 2 3 diye kitap listesi sıralarmısın bizde ona göre alalım olmaz mıı
m

Hic oyle bir siralama yok 1 2 kitap al okumaya basla sonra zaten kendi eksiginin hangi alanlarda oldugunu farkedip yavas yavas kitap secimini ona gore yapmaya basliycaksin...simdilik bir ucundan basliyorsun sadece

m
engiiin bir deniz olduğu için gözüm korktu açıkcası

inşallah canım şu anda çalıştığım günleri özlemek cümlesi çok uzak geliyor bana :)) ama az kaldı sabır

Günaydın kızlar...Kızlar 2 gündür giremiyordum iftarda misafirlerim vardı. Bu gün de nöbetçiyim. Yazılanları okudum şimdi kitap tavsiyelerini hemen not ediyorum.

Günaydın kızlar...Kızlar 2 gündür giremiyordum iftarda misafirlerim vardı. Bu gün de nöbetçiyim. Yazılanları okudum şimdi kitap tavsiyelerini hemen not ediyorum.
Not aliyorsan harika haftalarida ekle listeye.dogumdan sonra cok lazim atak haftalarini takip edip hemde atak sonrasi gelisimlerini not alabilmen icin :) bide her agladiginda cevrendeki cok bilmişler aç bu yada daha 2 aylik bebege diş sancisindan agliyo dediklerinde havali havali hayir 14.hafta ataginda o yuzden agliyo sacma sapan konusmayin :) diyebilmen icin cok lazim

Bide arkadaslar Tİ diye bisey var.belki herkes biliyodur ben yeni duymusumdur bilemiyorum ama belki benim gibi bilmeyen vardir diye azicik konuyu acayim dedim isteyen bir arastirir. TI tuvalet iletisimi demekmis.tuvalet iletisimi diye bir yontem var cok konuya hakim olmasamda özetle bebegin kendini temiz tutmak istemesi diye birsey varmis bu iletisimi uygulayan anneler gunde 1 veya 2 bez kullaniyorlanis bazisi hic kullanmiyormus bebek tuvaletini hep lazimliga yapiyor ve 18.aydan once tuvalet egitimini tamamlayip bitiriyorlar.bununla ilgili kitaplar ve facebook gruplari filan var.bildigim kadariyla dogumdab itibaren baslaniyor. Aklina yatan ilgisini ceken varsa bi baksin diye bunuda buraya birakmis olym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…