- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
kalın olanı mı diyosun yani canımMahallenin en mutlu bebeginin uyku kitabi bence.onun anlatimi daha keyifli sobrada mahalkenin en mutlu bebegi.
Evet mavi kapakli olankalın olanı mı diyosun yani canım
Kuşum kışın çok hasta oluyorsan şimdiden bagisikligini guclendirmek icin onlemink al o zaman.zaten bebeginde ek gidaya gecince aynilarini onada kullanacagin bir kac sey soyleleyom ege uni. cocuk endokrinin ek gidaya gecis egitiminde ogrendigim seyler.1.kefir mayalamaya başla.cevrende kefir mayalayan yoksa blw marketimden kefir mayasi alabilirsin.facebookte kefir kardesligi sayfasi var ordan ucretsiz sana yakin oturan birinden alabilirsin veya instagramdan bulabilirsin.bebeginde ek gidaya baslayinca 1 cay kasigiyla baslayacak kefire sende simdiden icmeye basla şifa olur. 2.peynirlerine çörek otu serp 3.her gün kücük parmaginin ucu kadar taze zencefil tüket 4.sirke anasiyla mayalanmis elma sirkesinden her gün 1 cay kasigi tüket salatayla olur corbayla olur sirek icsende olur (bebek icin 18.aydan sonra) kizima bunlari birebir uyguluyoruz 1 kere atesi cikmadi aşıdan sonra bile...zaten ek gidaya gecince hastanelerin boyle egitimlerine katilirsin ama sen simsiden kendin icin onlem al bagisikligini guclendir.
Prospektüste doktor gerek görmediği takdirde kullanmayınız diyor ama doktor yazdığına göre içebilirim.. Vajinal mantara da sebep olabilir, takip et kendini, olursa hemen kadın doğum doktoruna git dedi doktor dün. Onu bile göze aldı demek ki artı eksi değerlendirmesi yapmıştır herhalde ya.
O kadar korkar hale geldim ki ilaçtan, doktora güveniyorum, farkındayım da doktor dediyse bilerek dedi ama insan ister istemez bir sormak istiyor işte..
Sürekli değil canım, doktor 3 tane yazdı günde, sabah öğle akşam. İçmezsem ateşim çıkıyor yoksa (şu an hala yükseliyor, daha tam etki etmedi parol)
Serum için de doktor ben hamileleri hastanede tutmayı sevmiyorum, hastane mikrobu diye bir şey de var sonuçta. Bu gece serum vermeyeceğim siz istemezseniz. Fakat bu 24 saat dikkat et, yeterli besini ve sıvıyı alamazsan (zaten çok bulantım var) yarın akşam veririz serumu dedi.
Korkma iyi bir annesinle basla :) bide tecrubesiz annelerin el kitabi ozge selcuk bozkurtun bebegimle evdeyim kitabi cok isine yarar :)canım ben mahallenin en mutlu bebeği uykusuz anne kalmasın korkma iyi bir annesin ve Doğumdan İtibaren Montessori yi aldım şimdiden hangisini okumaya başlayacağım ilk diye düşünüyorum. tecrübesiziz inşallah kitaplarla çok şey öğreniriz.
allah korusun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın3 tane kayıp verdiğim için her doktor kontrolüm zindan oluyor gidene kadar kalbim ağzımda sıra bekler iken korkudan delirecek gibi oluyorum ya gene bişey oldu ise die elimde değil inan ki bnde mutlu huzurlu geçirmek istiyorum ama olmuyor eşimle bile hala diyoruz sevinmeyelim bişey olur gene die
uuuv şimdi alayım onu da anca biter inşallahEve
Evet mavi kapakli olan
bende mi ilk onu alıyım ay ben napıyım çok strest yaptım. zahmet olmazsa bize 1 2 3 diye kitap listesi sıralarmısın bizde ona göre alalım olmaz mııKorkma iyi bir annesinle basla :) bide tecrubesiz annelerin el kitabi ozge selcuk bozkurtun bebegimle evdeyim kitabi cok isine yarar :)
Kuşum evde mayalanan kefirin hasir kefirle hic alakasi yok belki tiksinmezsin :) acelesi yok tabi bu donem gecincede icersin :) ama corek otunu tezgahin ustune koyki elinin altinda olsun unutma her gun tuket :) tase zencefil simdi yok zatenKefir maalesef şu an içmem mümkün değil. Peynir hariç tüm süt ve süt ürünlerinden acayip tiksiniyorum. Markette süt reyonlarının önünden bile geçemiyorum ki normalde süt içmeyi çok severdim. Hayatta inanmazdım tiksinmeye başıma gelince anladım.
Çörek otu, zencefil onları dönem dönem kullandım ama hasta olunca kullandım genelde, tüm hayatıma yayamadım. Ama ekran görüntüsü aldım dediklerini şu bulantılarım geçsin tamamen yapacağım inşallah. Kendimize iyi bakalım ki bebeklerimiz de iyi olsun
Eğitim araştırma hastanelerinin eğitimlerini çok öneriyorlar. Normal Doğum eğitimine de gideceğim de bebek olduktan sonra da eğitim araştırma hastanesine devam edip o eğitimlerden faydalanacağım. Bebeklere ve bizlere de faydası olur inşallah :)
Doktoruna güveniyorsan kullan canım. Şifa olsun inşallah.
Kuşum evde mayalanan kefirin hasir kefirle hic alakasi yok belki tiksinmezsin :) acelesi yok tabi bu donem gecincede icersin :) ama corek otunu tezgahin ustune koyki elinin altinda olsun unutma her gun tuket :) tase zencefil simdi yok zatensirke anasiyla mayalanmis sirkeyide fermente mutfagimdan alabilirsin.ugrasir ben yaparim diyosan sirke anasida satiyolar ugrasamam diyosan sirkesini satiyolar ordan bakabilirsin :)
mbende mi ilk onu alıyım ay ben napıyım çok strest yaptım. zahmet olmazsa bize 1 2 3 diye kitap listesi sıralarmısın bizde ona göre alalım olmaz mıı
engiiin bir deniz olduğu için gözüm korktu açıkcasıHic oyle bir siralama yok 1 2 kitap al okumaya basla sonra zaten kendi eksiginin hangi alanlarda oldugunu farkedip yavas yavas kitap secimini ona gore yapmaya basliycaksin...simdilik bir ucundan basliyorsun sadece
m
Iste o yuzden com fazla kitap alip kendini strese sokma :)engiiin bir deniz olduğu için gözüm korktu açıkcası
inşallah canım şu anda çalıştığım günleri özlemek cümlesi çok uzak geliyor bana :)) ama az kaldı sabırAdam rahat bırakmıyo ki canım, bi patron anca bukadar cıvık bukadar sohbet etmeye yer arayan bi insan olur. Hoş bitek bana değil diğer kızlara da aynısını yapıyo. Ama 4 ay kaldı diyorum bende. O parayla bende neler yapıcam hevesim kalmıcak bişeyde diyorum. İnşallah bu günlerde geçicek çalıştığımız zamanları özlicez inşallah
BİSMİLLAH deyip başladım bakalım yavaaş yavaş bitireceğiz okuyupIste o yuzden com fazla kitap alip kendini strese sokma :)
Not aliyorsan harika haftalarida ekle listeye.dogumdan sonra cok lazim atak haftalarini takip edip hemde atak sonrasi gelisimlerini not alabilmen icin :) bide her agladiginda cevrendeki cok bilmişler aç bu yada daha 2 aylik bebege diş sancisindan agliyo dediklerinde havali havali hayir 14.hafta ataginda o yuzden agliyo sacma sapan konusmayin :) diyebilmen icin cok lazimGünaydın kızlar...Kızlar 2 gündür giremiyordum iftarda misafirlerim vardı. Bu gün de nöbetçiyim. Yazılanları okudum şimdi kitap tavsiyelerini hemen not ediyorum.
NOoldu kiiKeşke cocuk yapmak icin bir erkege(oduna...vb... ) ihtiyacım olmasaydı
NoldukiKeşke cocuk yapmak icin bir erkege(oduna...vb... ) ihtiyacım olmasaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?