2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende her zamanki gibi bunu almış olayım bi araştırayım bakayım nasıl bişeymiş. okuyup okuyup sıyırmam inşallah

Hayırlı günler kızlar . Ben de adem güneşin 2 kitabını aldim. Onlar bitince sizin dediklerinize de bakayım

pullubiber http://yavrusu.blogspot.com/2012/12/tuvalet-iletisimi.html#.Ww-ok0iFPIU mesela burada birisi güzelce anlatmış ve inanırmısın ablamın apartmanındaki yabancı bi öğretmen yeni doğan bebeğine bez takmıyo diye biz çok yadırgamıştık olur mu canım öyle şey bebek nereden bilecek tuvaletinin geldiğini diye. ama o demişti ki bizde doğuştan veriliyo bu eğitim vs. bez hiç bağlamyoruz demişti şok olmuştum. doğruymuş demekki

geçmiş olsun canım Allah şifa versin bol bol dinlen dikkat et kendine

Eki Görüntüle 2152261 Kızlar bu araba hakkında düşünceleriniz nedir
bende böyle bir model düşünüyorum civilde çok var bu modellerden eğer rengi hoşuna gitmediyse civilde grisi siyahı kırmızısı fln var 799 tl den satılıyor haberin olsun canım ben grisini çok beğenmiştim eylül ayında gidip alıcam inşallah

korkma iyi bir annesin v
Seni öyle çok iyi alıyorum ki 2 tane kaybetim bende karnımda öldü biri diğeri düşükle sonuçlandı her doktora gittiğinde orda mı diye ekrana bakıyorum uyuyor oluyor neden hareket etmıyor diyorum kendime çok kızıyorum yapma bunukendine 2 tane kaybetmiş olabilirsin ama geçti gitti diyorum sonra hayallere dalıyorum şunu alsam bunu yapsam diye sonra da offf nazar değdirceksin sus zamanı gelice yaparsın şimdi erken diyorum endşeyle korkuyla beraber mutluluğu yaşıyor insan çok garip bi duygu ama bununla yaşamayı öğrenmemiz gerek yoksa gerçekten gebelik bizim için sonunda keşke mutlu geçirseydim mutsuzluğa değmedi diyeceğimiz bi anı olarak kalacak

Kızlar şuan da kullandığınız ilaçlar neler. 16. Haftamda doktor decavit ile demir ilacına başladı. içeriğini bakınca zaten decavitte 60 mg demir var. ayrıca ferrum fort verdi ondada 100 mg demir var günlük 160 mg. fazla değil mi. şuan sizler hangi ilaçları alıyorsunuz.

şuan ben hiç bişey kullanmıyorum canım doktorum bişey vermedi bana

ben de demir ilacı kullanıyorum arkadaşım, demirim düşük. doktor ne verdiyse onu kullan. ben de maltofer içiyorum o da 100 lük.

Valla yapan yapiyo benim hiiiiiç haberim yoktu kızımin bir yaş partisinde annelerden biri baska birine anlatirken duydum iste gecen yaz hic bez kullanmadik hep lazimliga yaptirdim diye bik bik anlatiyodu Tİ yaptik biz diye gayet havali bir sekilde m hic bozuntuya vermedim tabi aksam arastirdim o neymis diye fikrim oldu dedim hic bana gore degil yapana tebrikler

Valla bravo yapana

ben de demir ilacı kullanıyorum arkadaşım, demirim düşük. doktor ne verdiyse onu kullan. ben de maltofer içiyorum o da 100 lük.

maltofer sadece demir mi canım. ayrıca multıvıtamın alıyor musun. benim ikisi birlikte olunca sanki çok geldi. doktor hiç değerlerime bakmadan yazdı. haftama bakarak. günlük 160 mg oluyor demir.

şuan ben hiç bişey kullanmıyorum canım doktorum bişey vermedi bana

Kaçıncı haftandasın canım. eğer 16 olduysan artık başlaman lazım diye biliyorum. Zaten bulantıların faslan varsa daha erken olabilir çünkü insan beslenemiyor. Burda arkadaşıma ilk haftalardan doktor decavit vermiş.

Hamılelıgımızın bile kıymeti yok. Aksam ben evde isten gelmısım yorgunum acım. Evdeki cocuga yemek yedırıcem. Adam gec geliyor Neymiş ıs yerindeki arkadaşlarını otogara goturmus. Ordan dondurma almışlar. Sonra evlerine bırakmış Ne gec kalıcam ne sunu yapıcam haber vermek yok.

Eve gelmıs birsey lazım mı diyor. Mesajla yazmıştım halbuki İlk defa da tatlı istemiştim yemek icin. Lazım degil dedım

Ben de aksam arabanın anahtarını aldım elinden Zaten uzak degil isyerı. Bugun kavga cıkarıyor yok cok degıstın bilmem ne...

Biraz yuru de kiloların erisin

Ya zeynepin harikalar diyari var instagramda da var youtube kanalida var arada bir acip logusa anneyi filan izlemeniz lazim inanilmaz komik.hele bir hastane ziyareti anlatiyo bartucan hosgeldin partisi bartucan dogmus iyiki dogmus yatakta kat kat tullerden suslemelerden utandim ceyrek altin takmaya diye yıkıldım gülmekten :) arada bir bakin hormoblarinizA iyi gelir

Anlamayan adam anlamiyo ne yazikki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…