2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
maltofer sadece demir mi canım. ayrıca multıvıtamın alıyor musun. benim ikisi birlikte olunca sanki çok geldi. doktor hiç değerlerime bakmadan yazdı. haftama bakarak. günlük 160 mg oluyor demir.

ben bugün 18. haftama girdim. doktor 12. haftadan itibaren demir başlattı ama benim demir gerçekten düşük hamileliğin başında ve daha iki gün önce kan testi vermiştim. başka herhangi bir vitamine şu an gerek duymadı doktorum demek ki. bu arada testlerimi hem aile hekimim hem kadın doğumcu takip ediyor. ikisine de güveniyorum.
bu testler kişisel demek ki sizin doktorunuzun bir bildiği var.

Kavga...Nankorluk...hamılelıkte bile umurlarında degil..
Çoğu erkek şuan içinde olduğumuz durumu algılayamıyolar canım ne yazık ki
valla ona ayrı bi sabır lazım. yarım saatte bir denetmek lazımmış falan. bilmem yapılabilir mi ama bizim algımıza biraz değişik geldiği için değişik geliyo bize
ben 15teyim canım. ama bulantım kusmam vs olmadı çok şükür belki ondan vermiyodur doktorum ama hiç sormadıda bulantın oluyomu diye
iyi yapmışsın valla bende aldım anahtarını, çalışmaya başladım para biriktiriyim diye anca senin arabana yakıt için finansçı oldum dedim. ama anlamıyolar canım valla Allah sabır versin, benimki de bişey istemiştim getirmedi bidaha da ondan bişey istemedim

Bana harika bişey öğrettiniz :) kitabı da alacağım şimdi

Kızlar selam! Ben bugun 15+4'um, kontrolum vardı. Doktor sağolsun uzun uzun izletti bebeğimizi, kafa çapını ölçtü, suyunu ölçtü, bacak ölçüsüne baktı. Ben ikili yaptırmadım fetal dna yaptırmıştım o yüzden bu kontrolde detaylı gördüğüm için çok sevindim. Ve cinsiyeti de öğrendik! Erkek geliyorrrr

Canım doktorum bana kan ilaçı d vitamini omegayı falan 12. Haftada başladı ve doğurana kadar kullanacakmışım. Şimdiden bıktım ilaç yutmaktan aç karna ayrı tok karna ayrı

Bana harika bişey öğrettiniz :) kitabı da alacağım şimdi
Başarabilirsen süper canım, bende iyice bi araştırıcam sonra bakalım karar vericem
aay içimden dedim ki erkek olduğunu öğreneyim bende kafamı öyle sallıcam Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım doktorum bana kan ilaçı d vitamini omegayı falan 12. Haftada başladı ve doğurana kadar kullanacakmışım. Şimdiden bıktım ilaç yutmaktan aç karna ayrı tok karna ayrı
yaa benim doktorum ilaca karşı kuzum ya, hatta başka doktor kanama alanımdan dolayı progestan başlatmıştı kendi doktorum bıraktırdı hemen onu. 2 hafta önce gittiğimde folik asiti bırak dedi başka vitamin falan yazıcakmısınız dediğimde çok istiyosan yazıyım ama ben sürekli ilaca karşıyım dedi. tamam dedim bende şuan gayet normal takılıyorum

Bilmiyodum canım ozaman haklıymışsın strese girmeye ama şöyle düşün doğuma kadar böylemi olacak hep azcık kendinede telkin vermelisin Rabbim bu bebeğini inşallah sana bağışlar canım

Evet renkleri çok gride hoş siyahı da

canim sikayetleri oku istersen orda acikca yaxiyorlar herseyi
Tamam canım bakayım bi sağolasın

Gözün aydın canım hayırlı olsun

ayy ben calismiyorum ama bi sut sagma makinesi almak istiyorum sonucta disari ciktigimizda falab esimle evde bulunsun istiyorum babaannesine birakirken :)lansinoh duymustum bende seninkinin fiyati baya uygunmus :)
Lansinoh ben kullanıyorum elektri ayrıca pillede calısıyo istediğiniz gibi kullanabılıyosunuz kablosu oldukça uzun ve önce masaj sonrada cekme işlemleri var epeyde kademesi var . Temizlemesi kolay içinde biberonuyla gelıo. Ben oğlumda doğumdan once almamıstım ama her evde olması gereken bısey . Hem ılk zamanlar bebek ememıyo fazlayı sağmanız gerekıyo. Hemde emzırmeden keserken kalan sutu cekmek için gerekıyo her turlu yardımcı kısaca. Bi yere giderken sağıp koyuyosunuz fılan illa bi yerde lazım oluyo. Gönül rahatlığıyla alabılırsınız.
Ben kullanıyorum cnm bordosunu cok memnunum koca pazarı ve cocugu tasıyo bana mısın demıo fıyatıda dığer travellerden daha uucuz. Tekerleklerinin tek tusla cıkma ozelliği filan var . Pedi filan yıkanıyo bişeyde olmuyo içi oldukça genıs soğuk bi havada bıle kucuk bı bebekle cıkarsın o arabayla cunku ust tentesı ve altının genıslıgı ruzgarlığı sayesınde bebek orda sıcacık duruyo
Keşke cocuk yapmak icin bir erkege(oduna...vb... ) ihtiyacım olmasaydı
: s

Allah gönlüne göre versin canım. Valla öğrenince gözlerim doldu sevinçten, kız dese yine dolardı heralde ama şu an çok mutluyum:) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu arada sen de 5 kilo almıştın yanlış hatırlamıyorsam. Ben de 5 almışım , doktor normal bu haftalar için dedi , çok değil dedi. Haberin olsun yani :)

Sağol canım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

allah korusun canım inşallah sağ salim kucağına alırsın endişelerinde haklısın ozaman canım ama, kendinide bebişinide streste sokma biraz rahatlat kendini..

uuuv şimdi alayım onu da anca biter inşallah
aminnn hepimiz alırız inşallah rahatlatmak için her yolu deniyorum ama her seferinde bu şekilde oluyor midem kasılıyo kalbim hızlı atıyor işe veriorum kndimi hep aklımda acaba bişey oldumu diorum gidince hemen rahatlayınca o kadar muıtlu oluyorum kı anlatamam

İnanılmaz tatlısın bunu bil!
Öncelikle cok geçmiş olsun bu anlari ileride yine belki cok gülerek hatirlamasanda sadece anı olarak kalacak ve bebişinde hicbir sorun olmayacak..Kaldı ki herneolursa olsun senin gibi güçlü ve akıllı bir annesi olacak ne şansli...

O diğer kadinlar dedigimiz yüzyıllar geçsede cahilliklerinden asla ödün vermeyen ablalarımız soylarını sürdurmeye devam edecekler..Yani bu tipler hep bizim ve çocuklarimızın hayatında olacaklar..Dilerim az münasebet kurariz..

Sevgili öküz eşlerde Allah eksikliklerini gorstermesin ama biz ömrumüz boyunca onlarla sınanmaya devam edecegiz..Kimi az kimi çok sınanacak ama olacaklar..Burda da duam Allahim çenemize zeval vermesin ki tek kalkanımız çenemiz
Neyse guzel anne saglicakla kalın..Güzel sonuçlara insallah

kesinlikle eski usul annelerimiz kayınvalidelerimiz ne derse o şekilde gitmek istemiyorum onunla birlikte bende çok şey öğrenip ona çok şey öğretmek istiyorum

Hormonlar coşmuş eşine çocuğunmuş gibi davranmışsın, haber verebilirdi evet ama bazı durumlarda veremeyebilir insan, Hamilelik adı altında her yaptığımızı haklı görüyoruz herhalde. Değiştin dediğine göre bu hallerin sizi kopmaya kadar götürür, biraz sakinleş istersen.

Hay Allah razı olsun ya ben sabah çıktım tartıya 5 kilo 200 gr falan almışım ağlıycaktım fil gibi oldum diye. evde 7buçukta kahvaltımı yaptım, ara öğün yaptım biraz önce şimdi öğleni bekliyorum burnuma sürekli değişik kokular geliyo 2. trimester da daha fazla kilo alınıyomuş ozaman napıcaz peki
bide inşallah bizimde erkektir ya bilmiyorum bi ara kıza alıştırmaya çalıştım kendimi ama gönlüm hep bi yandan erkek olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun diyo. 2 hafta sonra gidicem bende ama acaip strestliyim kız derse diye hoş ilk evlat o da başım gözüm üstüne ama bazıları senin kızın olcak bilmem ne dedikçe uyuz oluyorum
azıcık hareketlenmeye başlansalar rahatlıycaz ama bişey olmaz rabbimin izniyle canım

kesinlikle eski usul annelerimiz kayınvalidelerimiz ne derse o şekilde gitmek istemiyorum onunla birlikte bende çok şey öğrenip ona çok şey öğretmek istiyorum
aynen canım, onların da bildikleri doğrudur belki ama nesil değişti, yedikleri içtikleri değişti. en azından boş bi alt yapıyla anne olmaktansa bilgili olmakta fayda var bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…