2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eki Görüntüle 2152261 Kızlar bu araba hakkında düşünceleriniz nedir
Yerine gidip, tek elinle açıp kapatmayı deneyip zorluk çekmiyorsan düşünmek lazım. Her zaman yanında biri olmayacak, kucağında bebek varken aynı zamanda arabayla uğraşacaksın, pratik olması önemli, özellikle toplu taşıma araçlarını kullanırken sıkıntılı oluyor bazı modeller.

Bana da herkes kız diyordu, ben de eşim de rüyamızda kız görmüştük. Kız fikrine alıştırmışız kendimizi, erkek olacağını duyunca şaşırdık resmen. ama ikimiz de o kadar sevindik ki aa biz erkek istiyormuşuz dedik Allah senin de gönlüne göre versin, sağlık sıhhatli olsun önemli olan o ama istediğin olsa ballı börek :)

pinkstrap pinkstrapciğim valla bende de tutturdun cinsiyeti :) herkes kız derken sen erkek dedin ve bildin!

Son düzenleme:
aynen canım, onların da bildikleri doğrudur belki ama nesil değişti, yedikleri içtikleri değişti. en azından boş bi alt yapıyla anne olmaktansa bilgili olmakta fayda var bencede
ben birşey daha merak ediyorum bilen varmı aranızda şimdi ki etrafımda ki her bebeğin süt alerjisi çıkıyor bunun nedeni nedir ne yapmak yapmamak gerekiyor

kesinlikle ama bu seferde hareket etmiyo derdine düşer miyiz acaba hiç bilmiyorum

Bana doktor Demir ilacı ve omega verdi pazartesi günü ikili test için gittiğimde. Demir ilacını bir kere içtim mahvoldu midem. Bütün gece alev çıktı resmen içimden. İçmedim bi daha. Demir seviyem gayet normal şu an, düşerse o zaman bi formül düşünürüm.
Omega sorunsuz içtim, bi rahatsızlık vermedi. Başka da ilacım yok, inşallah da olmaz.

Bayılıyorum eğlenceli kadınlara
Bebek istediğimiz ilk zamanlarda çok izliyordum kendimi bu fikre alıştırmak için, hamile kalınca bıraktım. Geri döneyim yeniden izlemeye.

Eee benim bakışımla onların bakışı bir mi?
Hadi gözünüz aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip, hayırlı evlat olmayı nasil etsin

aminn canım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağ salim inşallah 3 buçukta hastanede olcam saat geçmek bilmiyor iş yerinde

Dediğin mantıklı ama şuan netten bakmakla yetinicem araştırayım bi sonra uygulamaya geçeriz inşallah

Amin canıım, inşallah pinkonun tahminleri ve söyledikleri bende de tutarsa erkek olacak
ben birşey daha merak ediyorum bilen varmı aranızda şimdi ki etrafımda ki her bebeğin süt alerjisi çıkıyor bunun nedeni nedir ne yapmak yapmamak gerekiyor
ben ilk defa senden duydum canım

olsun kalsın yeniden hüsran acı yaşamaktansa kndimi alıştırmıştım en azından derim. bende senin gibiyim herşeye bakıorum sonra kndime kızıyorum hayır bakma almayacaksın dogsun da bi sağ salim o zaman alırsın bişey olursa gene bunu kaldıramazsın diyorum biz eşimle bile hamile olduğumu öğrendik o dönem bana kansersin dendi hep dedik kndimize hala diyoruz sevinmeyelim gene bişey olur en azından az üzülürüz bakma kıyafetlere bebeklere görsen ağlarsın halimize karnıma bi kere elini koydu eşim gözlerine baktım hemen çekti o ağladı ben ağladım çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim evlatlarımızın kokusunu çekelim yıllarca

Yaa kitap isimlerini çok kacirdımmm..Telefondan geri donmekte zor oluyor..Ama bi firsatını bulup dönecegim..Size tekrar yazın demek bencillik olur

Yaa kitap isimlerini çok kacirdımmm..Telefondan geri donmekte zor oluyor..Ama bi firsatını bulup dönecegim..Size tekrar yazın demek bencillik olur
doğumdan önce montessori, mahallenin en mutlu bebeği(uyku kitabı mavi kapaklı olan)
özge selçuk bozkurt'un çocuğumla evdeyim
iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı
uykusuz anne kalmasın
harika haftalar ( atak dönemleri için)
korkma! iyi bir annesin
bunlar benim aldığım notlar canım

Ben ekran goruntulerini almistim buyrun

Eklentiler

• Screenshot_20180531-115857.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 147
  • 20180531_123845.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 151
  • 20180531_123823.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 146
Ay
Ay bende acaba dogumdan önce hangisini ilk olarak hangisini okusam diye düşünüyordum bu notlar benimkilerden daha düzenliymis sagolun

Bana da 12de baslatti. Oreferon kullaniyorum hem mide bulandirmiyor hemde mideyi yakmiyor. Aslinda baska ilac vermisti ama ilk almada 10 dk da cikardim acayip koktu. Sonra oreferona basladim. Normal dogum icin sartmis depolar iyi olmali

Supersin!!! Çok tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…