Yerine gidip, tek elinle açıp kapatmayı deneyip zorluk çekmiyorsan düşünmek lazım. Her zaman yanında biri olmayacak, kucağında bebek varken aynı zamanda arabayla uğraşacaksın, pratik olması önemli, özellikle toplu taşıma araçlarını kullanırken sıkıntılı oluyor bazı modeller.Eki Görüntüle 2152261 Kızlar bu araba hakkında düşünceleriniz nedir
Hay Allah razı olsun ya ben sabah çıktım tartıya 5 kilo 200 gr falan almışım ağlıycaktım fil gibi oldum diye. evde 7buçukta kahvaltımı yaptım, ara öğün yaptım biraz önce şimdi öğleni bekliyorum burnuma sürekli değişik kokular geliyo2. trimester da daha fazla kilo alınıyomuş ozaman napıcaz peki
bide inşallah bizimde erkektir ya bilmiyorum bi ara kıza alıştırmaya çalıştım kendimi ama gönlüm hep bi yandan erkek olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun diyo. 2 hafta sonra gidicem bende ama acaip strestliyim kız derse diyehoş ilk evlat o da başım gözüm üstüne ama bazıları senin kızın olcak bilmem ne dedikçe uyuz oluyorum
azıcık hareketlenmeye başlansalar rahatlıycaz ama bişey olmaz rabbimin izniyle canım
ben birşey daha merak ediyorum bilen varmı aranızda şimdi ki etrafımda ki her bebeğin süt alerjisi çıkıyor bunun nedeni nedir ne yapmak yapmamak gerekiyoraynen canım, onların da bildikleri doğrudur belki ama nesil değişti, yedikleri içtikleri değişti. en azından boş bi alt yapıyla anne olmaktansa bilgili olmakta fayda var bencede
kesinlikle ama bu seferde hareket etmiyo derdine düşer miyiz acaba hiç bilmiyorumHay Allah razı olsun ya ben sabah çıktım tartıya 5 kilo 200 gr falan almışım ağlıycaktım fil gibi oldum diye. evde 7buçukta kahvaltımı yaptım, ara öğün yaptım biraz önce şimdi öğleni bekliyorum burnuma sürekli değişik kokular geliyo2. trimester da daha fazla kilo alınıyomuş ozaman napıcaz peki
bide inşallah bizimde erkektir ya bilmiyorum bi ara kıza alıştırmaya çalıştım kendimi ama gönlüm hep bi yandan erkek olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun diyo. 2 hafta sonra gidicem bende ama acaip strestliyim kız derse diyehoş ilk evlat o da başım gözüm üstüne ama bazıları senin kızın olcak bilmem ne dedikçe uyuz oluyorum
azıcık hareketlenmeye başlansalar rahatlıycaz ama bişey olmaz rabbimin izniyle canım
Kızlar şuan da kullandığınız ilaçlar neler. 16. Haftamda doktor decavit ile demir ilacına başladı. içeriğini bakınca zaten decavitte 60 mg demir var. ayrıca ferrum fort verdi ondada 100 mg demir var günlük 160 mg. fazla değil mi. şuan sizler hangi ilaçları alıyorsunuz.
Ya zeynepin harikalar diyari var instagramda da var youtube kanalida var arada bir acip logusa anneyi filan izlemeniz lazim inanilmaz komik.hele bir hastane ziyareti anlatiyo bartucan hosgeldin partisi bartucan dogmus iyiki dogmus yatakta kat kat tullerden suslemelerden utandim ceyrek altin takmaya diye yıkıldım gülmekten :) arada bir bakin hormoblarinizA iyi gelir
Eee benim bakışımla onların bakışı bir mi?Bana da herkes kız diyordu, ben de eşim de rüyamızda kız görmüştük. Kız fikrine alıştırmışız kendimizi, erkek olacağını duyunca şaşırdık resmen. ama ikimiz de o kadar sevindik ki aa biz erkek istiyormuşuz resmen dedikAllah senin de gönlüne göre versin, sağlık sıhhatli olsun önemli olan o ama istediğin olsa ballı börek :)
pinkstrap pinkstrapciğim valla bende de tutturdun cinsiyeti :) herkes kız derken sen erkek dedin ve bildin!
O da cok guzel bir kitap oburu uyku egitimi icjn. 1 yas sonrasi icinde nahallenin en mutlu yumurcagiaaa ben kırmızı kapaklı olanı aldım ama(
aminn canım hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım sağ salim inşallah 3 buçukta hastanede olcam saat geçmek bilmiyor iş yerindeEki Görüntüle 2152310 Eki Görüntüle 2152311
Bilmiyodum canım ozaman haklıymışsın strese girmeye ama şöyle düşün doğuma kadar böylemi olacak hep azcık kendinede telkin vermelisin Rabbim bu bebeğini inşallah sana bağışlar canım
Evet renkleri çok gride hoş siyahı da
Tamam canım bakayım bi sağolasın
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Dediğin mantıklı ama şuan netten bakmakla yetinicem araştırayım bi sonra uygulamaya geçeriz inşallahYerine gidip, tek elinle açıp kapatmayı deneyip zorluk çekmiyorsan düşünmek lazım. Her zaman yanında biri olmayacak, kucağında bebek varken aynı zamanda arabayla uğraşacaksın, pratik olması önemli, özellikle toplu taşıma araçlarını kullanırken sıkıntılı oluyor bazı modeller.
Amin canıım, inşallah pinkonun tahminleri ve söyledikleri bende de tutarsa erkek olacakBana da herkes kız diyordu, ben de eşim de rüyamızda kız görmüştük. Kız fikrine alıştırmışız kendimizi, erkek olacağını duyunca şaşırdık resmen. ama ikimiz de o kadar sevindik ki aa biz erkek istiyormuşuz resmen dedikAllah senin de gönlüne göre versin, sağlık sıhhatli olsun önemli olan o ama istediğin olsa ballı börek :)
pinkstrap pinkstrapciğim valla bende de tutturdun cinsiyeti :) herkes kız derken sen erkek dedin ve bildin!
ben ilk defa senden duydum canımben birşey daha merak ediyorum bilen varmı aranızda şimdi ki etrafımda ki her bebeğin süt alerjisi çıkıyor bunun nedeni nedir ne yapmak yapmamak gerekiyor
olsun kalsın yeniden hüsran acı yaşamaktansa kndimi alıştırmıştım en azından derim. bende senin gibiyim herşeye bakıorum sonra kndime kızıyorum hayır bakma almayacaksın dogsun da bi sağ salim o zaman alırsın bişey olursa gene bunu kaldıramazsın diyorum biz eşimle bile hamile olduğumu öğrendik o dönem bana kansersin dendi hep dedik kndimize hala diyoruz sevinmeyelim gene bişey olur en azından az üzülürüz bakma kıyafetlere bebeklere görsen ağlarsın halimize karnıma bi kere elini koydu eşim gözlerine baktım hemen çekti o ağladı ben ağladım çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim evlatlarımızın kokusunu çekelim yıllarcaSeni öyle çok iyi alıyorum ki 2 tane kaybetim bende karnımda öldü biri diğeri düşükle sonuçlandı her doktora gittiğinde orda mı diye ekrana bakıyorum uyuyor oluyor neden hareket etmıyor diyorum kendime çok kızıyorum yapma bunukendine 2 tane kaybetmiş olabilirsin ama geçti gitti diyorum sonra hayallere dalıyorum şunu alsam bunu yapsam diye sonra da offf nazar değdirceksin sus zamanı gelice yaparsın şimdi erken diyorum endşeyle korkuyla beraber mutluluğu yaşıyor insan çok garip bi duygu ama bununla yaşamayı öğrenmemiz gerek yoksa gerçekten gebelik bizim için sonunda keşke mutlu geçirseydim mutsuzluğa değmedi diyeceğimiz bi anı olarak kalacak
ooo etrafımda kaç bebekte aynı şey var süt alerjisi süt alerjisi tuhafAmin canıım, inşallah pinkonun tahminleri ve söyledikleri bende de tutarsa erkek olacak
ben ilk defa senden duydum canım
Eee benim bakışımla onların bakışı bir mi?
Hadi gözünüz aydın Allah sağ salim kucağına almayı nasip, hayırlı evlat olmayı nasil etsin
doğumdan önce montessori, mahallenin en mutlu bebeği(uyku kitabı mavi kapaklı olan)Yaa kitap isimlerini çok kacirdımmm..Telefondan geri donmekte zor oluyor..Ama bi firsatını bulup dönecegim..Size tekrar yazın demek bencillik olur
Ben ekran goruntulerini almistim buyrunYaa kitap isimlerini çok kacirdımmm..Telefondan geri donmekte zor oluyor..Ama bi firsatını bulup dönecegim..Size tekrar yazın demek bencillik olur
Ay bende acaba dogumdan önce hangisini ilk olarak hangisini okusam diye düşünüyordum bu notlar benimkilerden daha düzenliymis sagolundoğumdan önce montessori, mahallenin en mutlu bebeği(uyku kitabı mavi kapaklı olan)
özge selçuk bozkurt'un çocuğumla evdeyim
iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı
uykusuz anne kalmasın
harika haftalar ( atak dönemleri için)
korkma! iyi bir annesin
bunlar benim aldığım notlar canım
ben bugün 18. haftama girdim. doktor 12. haftadan itibaren demir başlattı ama benim demir gerçekten düşükhamileliğin başında ve daha iki gün önce kan testi vermiştim. başka herhangi bir vitamine şu an gerek duymadı doktorum demek ki. bu arada testlerimi hem aile hekimim hem kadın doğumcu takip ediyor. ikisine de güveniyorum.
bu testler kişisel demek ki sizin doktorunuzun bir bildiği var.
rica ederim canımAy
Ay bende acaba dogumdan önce hangisini ilk olarak hangisini okusam diye düşünüyordum bu notlar benimkilerden daha düzenliymis sagolun
Supersin!!! Çok tesekkurler..doğumdan önce montessori, mahallenin en mutlu bebeği(uyku kitabı mavi kapaklı olan)
özge selçuk bozkurt'un çocuğumla evdeyim
iyi uykular tatlı rüyalar el kitabı
uykusuz anne kalmasın
harika haftalar ( atak dönemleri için)
korkma! iyi bir annesin
bunlar benim aldığım notlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?