2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
maltofer sadece demir mi canım. ayrıca multıvıtamın alıyor musun. benim ikisi birlikte olunca sanki çok geldi. doktor hiç değerlerime bakmadan yazdı. haftama bakarak. günlük 160 mg oluyor demir.

Cnm sıkıntı olmaz sen gönlünü ferah tut. Gebelikle birlikte vücutta demir düşüşe geçiyor. Bu dönemde başlanan demir takviyeleri depoları doldurmak için daha çok. Birde kadınların çoğunda kan değerlerinde düşüklük görüldüğü hamilelikle de ekstra düşüşe geçtiği için takviyeye şart diyorlar doktorlar. Çoğu doktor diyeyim. Ben hem kan ilacı hem decavit hem sadece demir için ilaç kapsamında olmayan gıda takviyesi alıyorum. Geçen haftada kan takviyesi aldım.

Gözün aydı canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Tebrik ederim gözün aydin allah sağlikla doğmalarını nasip etsin bende kızım olacağını duyunca uçtum havalara da isim konusu cmbar şimdiden gündemde :) bütün aile ile birlikte kocam ismini koymuş benim haberim yok sinirden ölüyorum zannettim bütün ailesine ve kendine haddini bildirdim kiz benim adını da yabanci isim koycam dedim :) ben sinir olacağima onlar olsun

Kızlar benim doktorum da omega kullanma sesi. Ama balık yeyimiyorum dedim. ceviz fındık ye bol bol dedi. Ferrum fort içiyordum fena kabız oldum. Şurup formunu verdi daha iyiyim şimdi. Bu arada 16. Haftadayım.

Ya bende sinir olurdum bu isim avcılarına. İyi demişsin

Ne koymuslar meral ettim ismini

Az once seyrettim esime de seyrettirdim gulduk bayagi sende mi boyle olcan diyo

bizde aynı öyle canım test yaptık evde inanmadık kan verdik inanmadık dur bakalım bi keseyi görelim olduk keseyi gördük kalp atışını duymadan sevinmek yok dedik kalp atışını duyduk öncekinde de duymuştuk dur bakalım biraz zaamn geçsin derken 16 haftalık oldu ama yine bi tedirginlik amin canım nerde bebeğini bekleyen varsa herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah

AMİNNNN yarabbim aminnn senin rahatsızlığın mı varmış canım benım kan pıhtılaşması çıktı

AMİNNNN yarabbim aminnn senin rahatsızlığın mı varmış canım benım kan pıhtılaşması çıktı
bende de kan pıhtılaşması canım claxen ve coraspin kullanıyrum 32. haftada coraspini bırakcam doğuma kadarda claxeni kullanıcam öyle dedi doktorum sen ne kullanıyorsun?

Yaa kitap isimlerini çok kacirdımmm..Telefondan geri donmekte zor oluyor..Ama bi firsatını bulup dönecegim..Size tekrar yazın demek bencillik olur
ilerleyen donemlerde okuyabileceklerinden de bunlari tavsiye ederim cok severek okudum fakat şu cocugun duygusal dunyasi biraz paranoyak etti beni kız gece kusuyo acaba bugun onu etkileyen ne yaşadida kustu diye düsünuyorum butun gece

Az once seyrettim esime de seyrettirdim gulduk bayagi sende mi boyle olcan diyo
Tabiki öyle olmiycan çok rahat gecircen muthis keyifli bir donem olcak bebeginin uykusunu beslenmesini duzene sokup sadece tadini cikaran keyifli pozitif rahat(her seye evham yapmayan) akil sagligi yerinde harika bir anne olcan tabiki kendini bu sekilde şartla lutfen olumsuz seylere sartlama

bende de kan pıhtılaşması canım claxen ve coraspin kullanıyrum 32. haftada coraspini bırakcam doğuma kadarda claxeni kullanıcam öyle dedi doktorum sen ne kullanıyorsun?
bende ecopirin 100 mg kullanıyorum oksapar 6.000 lik kullanıyorm bir önceki gebeliğimde 4000 lik sabah akşam vurulmuştum ama olmadı gene kaybettim bunda tek akşam iğnemi oluyorum çok şükür kalp atışlarını ilk defa duydum bebeğimin

onada bakim cnim bii ozellikleri cok iyi anlattigin gore bi arkadasimda avent tavsiye etti bakicam artik ikilimi iyi teklmi bide

Merhaba kızlar yaklaşık 10 gündür giremiyorum hiç buraya.Çünkü geçmek bilmeyen grip ile uğraşıyorum. Tam iyi oldum derken dün iftarda pikniğe gittik şansıma yağmur yağdı ve ben yine üşüttüm.Artık geçsin istiyorum çünkü iyice halsizleştim.Bütün bunların yanında en güzel gelişme ise kontrolde bebeğimin gelişiminin iyi olması oldu.O da herşeye değdi zaten

onada bakim cnim bii ozellikleri cok iyi anlattigin gore bi arkadasimda avent tavsiye etti bakicam artik ikilimi iyi teklmi bide
İkili gereksiz bence . Zaten bırını emınce dığerı kalıo onu sağıyosun. Aventede o kadar para verme bu çok guzel cekıyo kademelerıde var ama en fazla 2 yasa 3 e kadar yaptırmısımdır 1. Kademesı zaten çok ıyı cekıyo .

Kızlar bu arada çatlaklarınıza bişeyler başladınız mı olmaması için yanı . Ben oğlumda ara sıra sadece bebe yağı surmustm sadece kenarlarda 4/5 küçük çizgi oldu bu sefer hındıstan cevızı yağına başladım sonuna kadar onu kullanıcm bugun başladım artık yavas yavas buyumeye başladı cunku göbiş baştan başlamak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…