- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
Cok cok tesekkur ederimmmBen ekran goruntulerini almistim buyrun
rica ederim canım inşallah hepsini okuyup bitiririzSupersin!!! Çok tesekkurler..
maltofer sadece demir mi canım. ayrıca multıvıtamın alıyor musun. benim ikisi birlikte olunca sanki çok geldi. doktor hiç değerlerime bakmadan yazdı. haftama bakarak. günlük 160 mg oluyor demir.
Tebrik ederim gözün aydin allah sağlikla doğmalarını nasip etsin bende kızım olacağını duyunca uçtum havalara da isim konusu cmbar şimdiden gündemde :) bütün aile ile birlikte kocam ismini koymuş benim haberim yok sinirden ölüyorum zannettim bütün ailesine ve kendine haddini bildirdim kiz benim adını da yabanci isim koycam dedim :) ben sinir olacağima onlar olsunGözün aydı canım. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ya bende sinir olurdum bu isim avcılarına. İyi demişsinTebrik ederim gözün aydin allah sağlikla doğmalarını nasip etsin bende kızım olacağını duyunca uçtum havalara da isim konusu cmbar şimdiden gündemde :) bütün aile ile birlikte kocam ismini koymuş benim haberim yok sinirden ölüyorum zannettim bütün ailesine ve kendine haddini bildirdim kiz benim adını da yabanci isim koycam dedim :) ben sinir olacağima onlar olsun
Rica ederimCok cok tesekkur ederimmm
Tebrik ederim gözün aydin allah sağlikla doğmalarını nasip etsin bende kızım olacağını duyunca uçtum havalara da isim konusu cmbar şimdiden gündemde :) bütün aile ile birlikte kocam ismini koymuş benim haberim yok sinirden ölüyorum zannettim bütün ailesine ve kendine haddini bildirdim kiz benim adını da yabanci isim koycam dedim :) ben sinir olacağima onlar olsun
Ya zeynepin harikalar diyari var instagramda da var youtube kanalida var arada bir acip logusa anneyi filan izlemeniz lazim inanilmaz komik.hele bir hastane ziyareti anlatiyo bartucan hosgeldin partisi bartucan dogmus iyiki dogmus yatakta kat kat tullerden suslemelerden utandim ceyrek altin takmaya diye yıkıldım gülmekten :) arada bir bakin hormoblarinizA iyi gelir
bizde aynı öyle canım test yaptık evde inanmadık kan verdik inanmadık dur bakalım bi keseyi görelim olduk keseyi gördük kalp atışını duymadan sevinmek yok dedik kalp atışını duyduk öncekinde de duymuştuk dur bakalım biraz zaamn geçsin derken 16 haftalık oldu ama yine bi tedirginlik amin canım nerde bebeğini bekleyen varsa herkes sağlıkla kucağına alsın inşallaholsun kalsın yeniden hüsran acı yaşamaktansa kndimi alıştırmıştım en azından derim. bende senin gibiyim herşeye bakıorum sonra kndime kızıyorum hayır bakma almayacaksın dogsun da bi sağ salim o zaman alırsın bişey olursa gene bunu kaldıramazsın diyorum biz eşimle bile hamile olduğumu öğrendik o dönem bana kansersin dendi hep dedik kndimize hala diyoruz sevinmeyelim gene bişey olur en azından az üzülürüz bakma kıyafetlere bebeklere görsen ağlarsın halimize karnıma bi kere elini koydu eşim gözlerine baktım hemen çekti o ağladı ben ağladım çok zor rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim evlatlarımızın kokusunu çekelim yıllarca
AMİNNNN yarabbim aminnn senin rahatsızlığın mı varmış canım benım kan pıhtılaşması çıktıbizde aynı öyle canım test yaptık evde inanmadık an verdik dur bakalım bi keseyi görelim olduk keseyi gördük kalp atışını duymadan sevinmek yok dedik kalp atışını duyduk öncekinde de duymuştuk dur bakalım biraz zaamn geçsin derken 16 haftalık oldu ama yine bi tedirginlik amin canım nerde bebeğini bekleyen varsa herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah
bende de kan pıhtılaşması canım claxen ve coraspin kullanıyrum 32. haftada coraspini bırakcam doğuma kadarda claxeni kullanıcam öyle dedi doktorum sen ne kullanıyorsun?AMİNNNN yarabbim aminnn senin rahatsızlığın mı varmış canım benım kan pıhtılaşması çıktı
ilerleyen donemlerde okuyabileceklerinden de bunlari tavsiye ederim cok severek okudum fakat şu cocugun duygusal dunyasi biraz paranoyak etti beni kız gece kusuyo acaba bugun onu etkileyen ne yaşadida kustu diye düsünuyorum butun geceYaa kitap isimlerini çok kacirdımmm..Telefondan geri donmekte zor oluyor..Ama bi firsatını bulup dönecegim..Size tekrar yazın demek bencillik olur
Tabiki öyle olmiycan çok rahat gecircen muthis keyifli bir donem olcak bebeginin uykusunu beslenmesini duzene sokup sadece tadini cikaran keyifli pozitif rahat(her seye evham yapmayan) akil sagligi yerinde harika bir anne olcan tabikiAz once seyrettim esime de seyrettirdim gulduk bayagi sende mi boyle olcan diyo
bende ecopirin 100 mg kullanıyorum oksapar 6.000 lik kullanıyorm bir önceki gebeliğimde 4000 lik sabah akşam vurulmuştum ama olmadı gene kaybettim bunda tek akşam iğnemi oluyorum çok şükür kalp atışlarını ilk defa duydum bebeğiminbende de kan pıhtılaşması canım claxen ve coraspin kullanıyrum 32. haftada coraspini bırakcam doğuma kadarda claxeni kullanıcam öyle dedi doktorum sen ne kullanıyorsun?
onada bakim cnim bii ozellikleri cok iyi anlattigin gore bi arkadasimda avent tavsiye etti bakicam artik ikilimi iyi teklmi bideLansinoh ben kullanıyorum elektri ayrıca pillede calısıyo istediğiniz gibi kullanabılıyosunuz kablosu oldukça uzun ve önce masaj sonrada cekme işlemleri var epeyde kademesi var . Temizlemesi kolay içinde biberonuyla gelıo. Ben oğlumda doğumdan once almamıstım ama her evde olması gereken bısey . Hem ılk zamanlar bebek ememıyo fazlayı sağmanız gerekıyo. Hemde emzırmeden keserken kalan sutu cekmek için gerekıyo her turlu yardımcı kısaca. Bi yere giderken sağıp koyuyosunuz fılan illa bi yerde lazım oluyo. Gönül rahatlığıyla alabılırsınız.
Ben kullanıyorum cnm bordosunu cok memnunum koca pazarı ve cocugu tasıyo bana mısın demıo fıyatıda dığer travellerden daha uucuz. Tekerleklerinin tek tusla cıkma ozelliği filan var . Pedi filan yıkanıyo bişeyde olmuyo içi oldukça genıs soğuk bi havada bıle kucuk bı bebekle cıkarsın o arabayla cunku ust tentesı ve altının genıslıgı ruzgarlığı sayesınde bebek orda sıcacık duruyo
: s
Bende süt allerjigim yeni doğan bebeklerde çok var annenin işi çok zor emzirirken yiyemiyorsun hicbiseyooo etrafımda kaç bebekte aynı şey var süt alerjisi süt alerjisi tuhaf
İkili gereksiz bence . Zaten bırını emınce dığerı kalıo onu sağıyosun. Aventede o kadar para verme bu çok guzel cekıyo kademelerıde var ama en fazla 2 yasa 3 e kadar yaptırmısımdır 1. Kademesı zaten çok ıyı cekıyo .onada bakim cnim bii ozellikleri cok iyi anlattigin gore bi arkadasimda avent tavsiye etti bakicam artik ikilimi iyi teklmi bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?