- 11 Ağustos 2016
- 1.421
- 1.276
- 83
Teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun inşallah gelip geçicidir.
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım..
Hayır gitmedim gece başladı zaten 3 dk sürdü eğer uzun süreydi ağrısı giderdim ben ikinci defa bunu yaşıyorum diğer sefer saattlerce durmamıştı ağrısı şimdi iyiyim yine tekrarlarsa giderim artıkNaptin doktora gittinmi ben 2 hafta once surundum bobrek agrisindan parolden baska bisey vermediler...
seninkinin marka modeli neydi canım kaçırdım ben onuİkili gereksiz bence . Zaten bırını emınce dığerı kalıo onu sağıyosun. Aventede o kadar para verme bu çok guzel cekıyo kademelerıde var ama en fazla 2 yasa 3 e kadar yaptırmısımdır 1. Kademesı zaten çok ıyı cekıyo .
ben badem yağı kullanıyorum 3 4 haftadır. ama azaldı o da onu değiştiricem kıllanma yapıyolar falan diyolar. mustela alıcam sanırım bide bebe yağı yada hindistan cevizi yağı iyiymiş. 2li kullanıcam yani, badem yağının bitmesini bekliyorumKızlar bu arada çatlaklarınıza bişeyler başladınız mı olmaması için yanı . Ben oğlumda ara sıra sadece bebe yağı surmustm sadece kenarlarda 4/5 küçük çizgi oldu bu sefer hındıstan cevızı yağına başladım sonuna kadar onu kullanıcm bugun başladım artık yavas yavas buyumeye başladı cunku göbiş baştan başlamak daha mantıklı
arastirim canim fiyatibi indirimde gorursem alimİkili gereksiz bence . Zaten bırını emınce dığerı kalıo onu sağıyosun. Aventede o kadar para verme bu çok guzel cekıyo kademelerıde var ama en fazla 2 yasa 3 e kadar yaptırmısımdır 1. Kademesı zaten çok ıyı cekıyo .
sebamed catlak onleyici krem kullaniyorum ben ama her gun degil aklima geldikce :)Kızlar bu arada çatlaklarınıza bişeyler başladınız mı olmaması için yanı . Ben oğlumda ara sıra sadece bebe yağı surmustm sadece kenarlarda 4/5 küçük çizgi oldu bu sefer hındıstan cevızı yağına başladım sonuna kadar onu kullanıcm bugun başladım artık yavas yavas buyumeye başladı cunku göbiş baştan başlamak daha mantıklı
Buyrun bnm :)Saçını boyatan var mı
Tabiki öyle olmiycan çok rahat gecircen muthis keyifli bir donem olcak bebeginin uykusunu beslenmesini duzene sokup sadece tadini cikaran keyifli pozitif rahat(her seye evham yapmayan) akil sagligi yerinde harika bir anne olcan tabikikendini bu sekilde şartla lutfen olumsuz seylere sartlama
Kızlar bu arada çatlaklarınıza bişeyler başladınız mı olmaması için yanı . Ben oğlumda ara sıra sadece bebe yağı surmustm sadece kenarlarda 4/5 küçük çizgi oldu bu sefer hındıstan cevızı yağına başladım sonuna kadar onu kullanıcm bugun başladım artık yavas yavas buyumeye başladı cunku göbiş baştan başlamak daha mantıklı
Canım senin kaç gün oldu, bence normal değil hala ateşinin çıkıyor olması. Aynı şeyi kaptıysak belki seninki daha tam başlamamışken gitmişsinizdir doktora. Bi daha gitseniz?Kızlar ya benim doktor bana antibiyotik vermedi ama benim hala ates düşürücünün saati geçince ateşim cikiyor bugün artik 3. Gun oldu hala 6 saat dolunca bir sonraki dozu geciktirirsem ateşim cikiyor bu normal midir?
Badem yagı kullanıyorum. İlk cocuk ta ise yaramıstı. Aklıma geldikçe gun de bir iki gun de bir sadece bunu surdumKızlar bu arada çatlaklarınıza bişeyler başladınız mı olmaması için yanı . Ben oğlumda ara sıra sadece bebe yağı surmustm sadece kenarlarda 4/5 küçük çizgi oldu bu sefer hındıstan cevızı yağına başladım sonuna kadar onu kullanıcm bugun başladım artık yavas yavas buyumeye başladı cunku göbiş baştan başlamak daha mantıklı
Eki Görüntüle 2152401 Eki Görüntüle 2152402
Yükledim sonunda. Renkli ultrasonda altta bi çıkıntı gördüm sanki ama. Doktor benden iyi bakmıştır eminim. 3. Kızım:) daha güzelleşecek teyzeleri:)
Eki Görüntüle 2152401 Eki Görüntüle 2152402
Yükledim sonunda. Renkli ultrasonda altta bi çıkıntı gördüm sanki ama. Doktor benden iyi bakmıştır eminim. 3. Kızım:) daha güzelleşecek teyzeleri:)
oy teyzesi yesin onu maşallahEki Görüntüle 2152401 Eki Görüntüle 2152402
Amin inşaAllah Rabbim nasip etsin.Hayırlı olsun canım sen de peygamberimizin hadisindeki gibi üç kizi olup da onları güzelce yetiştiren ve cennetlik olanlardan olursun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?