2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Naptin doktora gittinmi ben 2 hafta once surundum bobrek agrisindan parolden baska bisey vermediler...
Hayır gitmedim gece başladı zaten 3 dk sürdü eğer uzun süreydi ağrısı giderdim ben ikinci defa bunu yaşıyorum diğer sefer saattlerce durmamıştı ağrısı şimdi iyiyim yine tekrarlarsa giderim artık

seninkinin marka modeli neydi canım kaçırdım ben onu
ben badem yağı kullanıyorum 3 4 haftadır. ama azaldı o da onu değiştiricem kıllanma yapıyolar falan diyolar. mustela alıcam sanırım bide bebe yağı yada hindistan cevizi yağı iyiymiş. 2li kullanıcam yani, badem yağının bitmesini bekliyorum

Ben de Hindistan cevizi yağı başladım bu hafta cildim çok kuru direk çatlar benim. o yüzden erken başlamak istedim. Badem yağı ve kakao yağı birebir oranında karıştırıp kullanabilirmişiz ama badem yağı kıllanmayı gerçekten arttırıyormuş. Bu arada Dr. Banu Çiftçi nin aplikasyonunu kullanıyorum ben orda çok güzel Videolar var. Bunları da ordan öğrenmiştim.

arastirim canim fiyatibi indirimde gorursem alim

sebamed catlak onleyici krem kullaniyorum ben ama her gun degil aklima geldikce :)

Kızlar ya benim doktor bana antibiyotik vermedi ama benim hala ates düşürücünün saati geçince ateşim cikiyor bugün artik 3. Gun oldu hala 6 saat dolunca bir sonraki dozu geciktirirsem ateşim cikiyor bu normal midir?

Insallah hepimiz oyle oluruz canim. Akilli bebekler ve akil sagligi yerinde olan anneler olarak verimli oluruz insallah

Bende yeni yeni aynisefa kremi ve yagini kullaniyorum canim. Yani illaki olacaktir az hasarla atlatmak gerek

Kızlarrrr ben geldim. Çocuklar babalarıyla dedelerine gittiler. Fırsattan istifade bende başka bi hastaneye görüneyim dedim. Gittim, ve bu doktorda %100 Kız dedi. 3 tane kızım olacak dedim. Çok şanslısın 3 tane bıcır bıcır kız dedi:) yani benimde kafamda artık kesinleşmiş oldu. Yukarıda oyumu kullanabilirim:) yalnız 3 km yol yürümüşüm, şuan ayaklarımı hissetmiyorum. Diğer resimlerini yükleyemiyorum hata veriyor.
173 gr olmuş. 13 cm miş. Bide renkli ultrason çekti. Biraz değişik çıkmış ama :)

Kızlar ya benim doktor bana antibiyotik vermedi ama benim hala ates düşürücünün saati geçince ateşim cikiyor bugün artik 3. Gun oldu hala 6 saat dolunca bir sonraki dozu geciktirirsem ateşim cikiyor bu normal midir?
Canım senin kaç gün oldu, bence normal değil hala ateşinin çıkıyor olması. Aynı şeyi kaptıysak belki seninki daha tam başlamamışken gitmişsinizdir doktora. Bi daha gitseniz?

Badem yagı kullanıyorum. İlk cocuk ta ise yaramıstı. Aklıma geldikçe gun de bir iki gun de bir sadece bunu surdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…