masaallh ona iyi poz vermiss :)Eki Görüntüle 2152401 Eki Görüntüle 2152402
Yükledim sonunda. Renkli ultrasonda altta bi çıkıntı gördüm sanki ama. Doktor benden iyi bakmıştır eminim. 3. Kızım:) daha güzelleşecek teyzeleri:)
Maaşallah canım hepsini güle güle büyüt inşallahEki Görüntüle 2152401 Eki Görüntüle 2152402
Yükledim sonunda. Renkli ultrasonda altta bi çıkıntı gördüm sanki ama. Doktor benden iyi bakmıştır eminim. 3. Kızım:) daha güzelleşecek teyzeleri:)
Ne marka ve hangi renk kullandınızBuyrun bnm :)
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah sağlıkla kucağına alacaksın sende önceleri kısmet değilmiş alacağı nefesi yokmuş öyle düşünmek lazım bu onlar gibi olmıcak inşallah.bende ecopirin 100 mg kullanıyorum oksapar 6.000 lik kullanıyorm bir önceki gebeliğimde 4000 lik sabah akşam vurulmuştum ama olmadı gene kaybettim bunda tek akşam iğnemi oluyorum çok şükür kalp atışlarını ilk defa duydum bebeğimin
Evet canım her gittiğimde tansiyon ölçülüyo benim de 2. hamilelik bunda baş ağrım çok oluyo tansiyonum da normal. Kardeşim de hamile 20. Haftada bi felç geldi yüzünün sağ kısmına yavaş yavaş düzelme aşamasında ama doğuma kadar devam edecek gibi takmamak en iyisi. Her şey olabiliyor hamilelikten sonra çoğu geçiyomuşKizlar bu arada doktorunuz her muayenede mutlaka tansiyonunuzu olcuyor mu? Benimki olcmuyor ve son 1 haftadir bas agrisi yasiyorum hadi o uyku duzenim bozuldugundan dolayi diyelim, ayaga kalktigimda da gozum karariyor. Isine de karismak istemiyorum, gerci muayeneye gittigimde ne soracaksam unutup cikiyorum kac defadir
evet kesın kız belli canım benimde tam bu pozisyondan fotosu var erkek olduğu belli oluyor direk pipi belli burda bişeycik yok :) hayırlı evlat olsun inşallahEki Görüntüle 2152398 Kızlarrrr ben geldim. Çocuklar babalarıyla dedelerine gittiler. Fırsattan istifade bende başka bi hastaneye görüneyim dedim. Gittim, ve bu doktorda %100 Kız dedi. 3 tane kızım olacak dedim. Çok şanslısın 3 tane bıcır bıcır kız dedi:) yani benimde kafamda artık kesinleşmiş oldu. Yukarıda oyumu kullanabilirim:) yalnız 3 km yol yürümüşüm, şuan ayaklarımı hissetmiyorum. Diğer resimlerini yükleyemiyorum hata veriyor.
173 gr olmuş. 13 cm miş. Bide renkli ultrason çekti. Biraz değişik çıkmış ama :)
Kuaforde boyattim organik boyayla adini hatirlamiyorum.10 yıldır bakırım ben bakır boyattim yineNe marka ve hangi renk kullandınız
Organik boya için 500 tl istedi benden kuaförKuaforde boyattim organik boyayla adini hatirlamiyorum.10 yıldır bakırım ben bakır boyattim yine
Bi de rahim ağzın kaPalı dedi bu ne demek anlamadım. Bence bu doktor birşeyden anlamıyor:)Slm kızlar bugün karnimın alt kısmı agridigi için doktora gittim. Rahim ağzın kapali bol bol su ic dedi. Cinsiyeti sordum yine bacagi kapali dedi. Bana bacak resmi verdi ama açık görünüyor sanki. Eki Görüntüle 2152425 Ben bişey analmadım. Bi baksanıza sizde.pinkstrap Emira SY
Slm kızlar bugün karnimın alt kısmı agridigi için doktora gittim. Rahim ağzın kapali bol bol su ic dedi. Cinsiyeti sordum yine bacagi kapali dedi. Bana bacak resmi verdi ama açık görünüyor sanki. Eki Görüntüle 2152425 Ben bişey analmadım. Bi baksanıza sizde.pinkstrap Emira SY
Tatlım ben nubdan anlamıyorum ki, diğer sayfaya at istersen. Bakıyorum Kendi bebeğiminkini göremiyorum EmiraSalihin açıcı çok düzgündü o anlaşılıyorduSlm kızlar bugün karnimın alt kısmı agridigi için doktora gittim. Rahim ağzın kapali bol bol su ic dedi. Cinsiyeti sordum yine bacagi kapali dedi. Bana bacak resmi verdi ama açık görünüyor sanki. Eki Görüntüle 2152425 Ben bişey analmadım. Bi baksanıza sizde.pinkstrap Emira SY
Tavsiye eden Arkadaşına sorar mısın bir süre sonra temassızlık yapmıyor muymuş? Bildiğin sağmayı bırakıyor onda yapmamış mı?onada bakim cnim bii ozellikleri cok iyi anlattigin gore bi arkadasimda avent tavsiye etti bakicam artik ikilimi iyi teklmi bide
Tavsiye eden Arkadaşına sorar mısın bir süre sonra temassızlık yapmıyor muymuş? Bildiğin sağmayı bırakıyor onda yapmamış mı?[/QUOTEcanim o cok kullanmadi daha bebegi 2 aylik falan ve o yuzdeb henuz bu sorunlari yapmiyrodur
Canım öncelikle geçmiş olsun. İkincisi görüntüde ben neresi olduğunu pek algılayamadim o yüzde yorum yapamıyorum ama kızlar geç gösterir derler ya artık 17 haftalık olmus hala göstermediyse kız olabilir :)
Rahim ağzının zaten bu haftalarda kapalı olması gerekmiyor mu? Belki iyi manada söylemiştir yani ağrıdan korkma rahim ağzında açılma yok manasinda. Benim doktorum da karnimda ağrı var dediğimde bol su iç derdi
Tatlım ben nubdan anlamıyorum ki, diğer sayfaya at istersen. Bakıyorum Kendi bebeğiminkini göremiyorum EmiraSalihin açıcı çok düzgündü o anlaşılıyordu
Bende 27 gün kullandım ,bir süre derken sağarken bir süre sonra, yani sağmaya başladın başında çok güzel çekiyor birkaç dakika sonra çekmeyi bırakıyor memeyi çıkarıp tekrar yerleştiriyorsun. Bunu Y Ysmnzgr de yaşamış. Satıcının biri de arkadaşıma böyle bir sorunu var demiş.canim o cok kullanmadi daha bebegi 2 aylik falan ve o yuzdeb henuz bu sorunlari yapmiyrodur
Tamam cnmsebamed catlak onleyici krem kullaniyorum ben ama her gun degil aklima geldikce :)
Aynen öyle illaki oluyoBende yeni yeni aynisefa kremi ve yagini kullaniyorum canim. Yani illaki olacaktir az hasarla atlatmak gerek
Tüylendiriyo dediler hep hiç kullanmadım bendeBadem yagı kullanıyorum. İlk cocuk ta ise yaramıstı. Aklıma geldikçe gun de bir iki gun de bir sadece bunu surdum
bende boyattım cnm 13. Haftamda. Dip ve komple boya yapmıştı kullandığı hersey doğaldı ne koku ne yanma 130 a yaptırdım ben ton eşitlemesi mor şampuanlaması fönü filan içinde 500₺ ye ne saçmalamış oyleNe marka ve hangi renk kullandınız
Canım benim de 2.gebeliğim 2014de doğmuştu kızım. Tetenoz için de 18 haziran yazmış banaOkula gitmeden evvel son bir soru daha :) ikinci gebeligi olanlara. Ben ilk gebeligimi 2014te yaşadım. 4 sene icinde 4 doz tetanoz aşısı oldum. Simdi ikinci gebelik ve henüz hic çağrılmadim. Acaba 4 doz oldugum icin mi yoksa cagirirlar mi gidip sorayim mi emin olamadim. Çünkü 5 doza tamamlaninca 10 yila kadar bir daha olmak gerekmiyor demisti hemsirem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?