2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah sağlıkla kucağına alacaksın sende önceleri kısmet değilmiş alacağı nefesi yokmuş öyle düşünmek lazım bu onlar gibi olmıcak inşallah.

Evet canım her gittiğimde tansiyon ölçülüyo benim de 2. hamilelik bunda baş ağrım çok oluyo tansiyonum da normal. Kardeşim de hamile 20. Haftada bi felç geldi yüzünün sağ kısmına yavaş yavaş düzelme aşamasında ama doğuma kadar devam edecek gibi takmamak en iyisi. Her şey olabiliyor hamilelikten sonra çoğu geçiyomuş

evet kesın kız belli canım benimde tam bu pozisyondan fotosu var erkek olduğu belli oluyor direk pipi belli burda bişeycik yok :) hayırlı evlat olsun inşallah

Bi de rahim ağzın kaPalı dedi bu ne demek anlamadım. Bence bu doktor birşeyden anlamıyor:)

Canım öncelikle geçmiş olsun. İkincisi görüntüde ben neresi olduğunu pek algılayamadim o yüzde yorum yapamıyorum ama kızlar geç gösterir derler ya artık 17 haftalık olmus hala göstermediyse kız olabilir :)
Rahim ağzının zaten bu haftalarda kapalı olması gerekmiyor mu? Belki iyi manada söylemiştir yani ağrıdan korkma rahim ağzında açılma yok manasinda. Benim doktorum da karnimda ağrı var dediğimde bol su iç derdi

Tatlım ben nubdan anlamıyorum ki, diğer sayfaya at istersen. Bakıyorum Kendi bebeğiminkini göremiyorum EmiraSalihin açıcı çok düzgündü o anlaşılıyordu

onada bakim cnim bii ozellikleri cok iyi anlattigin gore bi arkadasimda avent tavsiye etti bakicam artik ikilimi iyi teklmi bide
Tavsiye eden Arkadaşına sorar mısın bir süre sonra temassızlık yapmıyor muymuş? Bildiğin sağmayı bırakıyor onda yapmamış mı?

Bilmiyorum canım ben karnım ağrıyor dedim rahim ağzın kapali bol bol su iç dedi. Korktum bende Bişey mi var acaba sandım. Cinsiyet konusunda da artık keşke bana bi doktor yüzde yüz kız desede rahatlasam. Kime gitsem bacakları kapalı diyor anlamadım ya. Terbiyeli evlat olacak insallah:)

canim o cok kullanmadi daha bebegi 2 aylik falan ve o yuzdeb henuz bu sorunlari yapmiyrodur
Bende 27 gün kullandım ,bir süre derken sağarken bir süre sonra, yani sağmaya başladın başında çok güzel çekiyor birkaç dakika sonra çekmeyi bırakıyor memeyi çıkarıp tekrar yerleştiriyorsun. Bunu Y Ysmnzgr de yaşamış. Satıcının biri de arkadaşıma böyle bir sorunu var demiş.

Son düzenleme:
sebamed catlak onleyici krem kullaniyorum ben ama her gun degil aklima geldikce :)
Tamam cnm
Bende yeni yeni aynisefa kremi ve yagini kullaniyorum canim. Yani illaki olacaktir az hasarla atlatmak gerek
Aynen öyle illaki oluyo
Badem yagı kullanıyorum. İlk cocuk ta ise yaramıstı. Aklıma geldikçe gun de bir iki gun de bir sadece bunu surdum
Tüylendiriyo dediler hep hiç kullanmadım bende
Ne marka ve hangi renk kullandınız
bende boyattım cnm 13. Haftamda. Dip ve komple boya yapmıştı kullandığı hersey doğaldı ne koku ne yanma 130 a yaptırdım ben ton eşitlemesi mor şampuanlaması fönü filan içinde 500₺ ye ne saçmalamış oyle

Canım benim de 2.gebeliğim 2014de doğmuştu kızım. Tetenoz için de 18 haziran yazmış bana

Bu arada benim hındıstan yağının markası altın toroslar aktardan aldık soğuk sıkım olanlardan sizde öyle tercih edin . Okuduğuma göre oncekilerede müdehale ediomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…