2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben en son kontrole 11 haftalıkken gittim ve daha da gitmedim hamileliğe dair bişey hissetmiyorum karnım da yok acaba ilk gebelik diye mi
İnşallah bir sorun yoktur

Ayy güya özel dr ama cihaz eskidiydi bak ultrason fotoğrafını vereceğim bu kafası bu karnı gösterdi uzaylı gibi bir resmi var dedi iyi görebildi zor anlaşılıyor herşey dalga geçti kızımla baya güldüm drun yorumuna

Ben en son kontrole 11 haftalıkken gittim ve daha da gitmedim hamileliğe dair bişey hissetmiyorum karnım da yok acaba ilk gebelik diye mi

Bir sorun yoktur inshallah ama benimde daha yeni yeni belirginleşmeye başladı göbeğim. Ben 16. Haftada üçlü tarama için gitmiştim haftayada sonuçları alcam.

Bir sorun yoktur inshallah ama benimde daha yeni yeni belirginleşmeye başladı göbeğim. Ben 16. Haftada üçlü tarama için gitmiştim haftayada sonuçları alcam.
İnşallah canım :)
Ben ikili test için bile gitmedim istemediğim için bakalım bu günlerde çok istiyorum gitmek iyi mi diye bebeğim cinsiyetten çok kalbini tekrar duymak istiyorum önceliğim o :)

Canım benim de endişelerim vardı aynı senin gibi 1 ayı geçti görmeyeli içini ferah tut inşallah birşey yoktur benim de yok belirtilerim karnım var ama göbekte vardı bende bulantı vs olmadı bende göğüs hassasiyeti de azaldı baya inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

İnşallah ya bende de belirtiler azaldı göğüs dolgunluğu gibi en azından sizlerin de aynı şeylerini yaşadığını duydukca rahatlıyorum. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin, hayırlı evlatlar eylesin inşallah.

Amin inşallah canım hepimizin duası o bugün herşeyden çok sağlıklı diye sevindim. seni o kadar iyi anlıyorum ki her wc ye gittiğim de hafif bi şey hissetdiğimde acaba kanama mı oldu vs diye aklım bulanıyor iyi düşünelim dua edelim başka elinizden bişey gelmez maalesef canım Rabbim imtihan etmesin evlat acısıyla inşallah

Herkeze hayirli sahurlar arkadaslar bende gunduz uyuyup uyaninca midem bulaniyorur ve hemen cikartiyorum hala gecmedi bulantim

Amin amin inşallah.
Çok sağol moral verdiğin için

pinkstrap bana yorum yapmadın cinsiyet için ama tutturdukların için canı gönülden tebrik ediyorum seni
Niye yapmadım ki? Koyduysan görmediysem kusura bakma
Teşekkür ederim çok bilinçli yorum yaptığım söylenemez ama %50 ihtimalle işte denk geliyor
Bazılarını çok emin hissediyorum, emin olmayınca salladım diye belirtiyorum. Kendi bebeğimi anlayamadım daha terzi kendi söküğünü dikemez misali :)

Ahaha içinden erkek geçiyor diye hatırladım sanki. yok tatlım bn foto koymadım ki ben genel olarak herkese sabırla yaptığın yorumlar için dedim

Ahaha içinden erkek geçiyor diye hatırladım sanki. yok tatlım bn foto koymadım ki ben genel olarak herkese sabırla yaptığın yorumlar için dedim
Ya aslında his değil bir önceki gebeliğimle birebir aynı olduğu için erkek diyordum. Doktor da önce çok emin erkek dedi, son iki haftadır çıkıntı var AMA diyor, o aması beni benden alıyor :) Bebek babasının tarlasında gibi takıldığından net göremiyoruz, bağdaş kurarak uzanıyor, gerçi bu keyifte bence bi erkek bebeklerde olur ama bilemiyorum doktor kafamı karıştırdı
Kontrole gidince kalbi atıyor mu gelişimi nasıl diye sorularla gittimizden, çikolata yemek, öksürmek aklıma gelmedi, bir dahakine inşallah.
Bu arada cenneti yarıladın, gözün aydın diyeyim :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah

Ay Allah razı olsun canim Rabbim e hayırlı kul olurlarda bizde hak ederiz inşallah bizimle birlikte dileyen herkes inşallah. Keyfine baya baya düşkün o zaman canım. Erkek kız farketmez evlat her türlü sevilir Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırla sağlıkla.

Ins canim rabbim herkezin gonlune gore veriri dilerim daha ogrenedim cinsiyetini merakla bekliyorum esimin 2 kizi var ins rabbimin izniyle buda erkek olur esimde cok istiyor bakalim saglikli olsunda hakkimizda hayirlisi olsun ins

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin şimdi nasılsın bizide bilgilendir

Allah kolaylık versin canım gerçekten ev taşımak başlı başına zulümken bide senin ekstralarla baya zor olmuştur
Kızlar bu aralar hafif sancılarım oluyor. Sanki iğne batıyormuş gibi hissediyorum sizdede oluyormu?
Bende oluyo canım bianda

Hayırlı olsun canım hakkıyla yetiştirebilmeyide nasip etsin Rabbim inşallah

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin şimdi nasılsın bizide bilgilendir
Çok teşekkür ederim canım sorduğun için... 5buçukta yine ateşle uyandım. Takipte kalıp ilaç saatini bekledim, ilacı aldım bi 15dk önce. Birazdan etkisini gösterir, kendime gelirim inşallah aklım hep karnımdaki kuzuda. Rabbim tüm yavruları esirgesin..

Amin canım ama sen bikere dahamı görünsen yada acilemi gitsen bukadar parola ateş kesilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…