Bende de oluyo kasıklarım da ve alt karın bölgemdeKızlar bu aralar hafif sancılarım oluyor. Sanki iğne batıyormuş gibi hissediyorum sizdede oluyormu?
Ben en son kontrole 11 haftalıkken gittim ve daha da gitmedim hamileliğe dair bişey hissetmiyorum karnım da yok acaba ilk gebelik diye miHayırlı geceler kızlar hasta olanlara da acil acil şifalar dilerim hamileyken hastalık zor olur Bizim bugün kontrolümüz vardı elhamdülillah bebeğim iyiymiş veee 3.kızım geliyor inşallah darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah kesin demedi ama bence de kız
Ben en son kontrole 11 haftalıkken gittim ve daha da gitmedim hamileliğe dair bişey hissetmiyorum karnım da yok acaba ilk gebelik diye mi
İnşallah bir sorun yoktur
İnşallah canım :)Bir sorun yoktur inshallah ama benimde daha yeni yeni belirginleşmeye başladı göbeğim. Ben 16. Haftada üçlü tarama için gitmiştim haftayada sonuçları alcam.
Canım benim de endişelerim vardı aynı senin gibi 1 ayı geçti görmeyeli içini ferah tut inşallah birşey yoktur benim de yok belirtilerim karnım var ama göbekte vardı bende bulantı vs olmadı bende göğüs hassasiyeti de azaldı baya inşallah güzel haberlerle gelirsin canımBen en son kontrole 11 haftalıkken gittim ve daha da gitmedim hamileliğe dair bişey hissetmiyorum karnım da yok acaba ilk gebelik diye mi
İnşallah bir sorun yoktur
İnşallah ya bende de belirtiler azaldı göğüs dolgunluğu gibi en azından sizlerin de aynı şeylerini yaşadığını duydukca rahatlıyorum. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin, hayırlı evlatlar eylesin inşallah.Canım benim de endişelerim vardı aynı senin gibi 1 ayı geçti görmeyeli içini ferah tut inşallah birşey yoktur benim de yok belirtilerim karnım var ama göbekte vardı bende bulantı vs olmadı bende göğüs hassasiyeti de azaldı baya inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
Amin inşallah canım hepimizin duası o bugün herşeyden çok sağlıklı diye sevindim. seni o kadar iyi anlıyorum ki her wc ye gittiğim de hafif bi şey hissetdiğimde acaba kanama mı oldu vs diye aklım bulanıyor iyi düşünelim dua edelim başka elinizden bişey gelmez maalesef canım Rabbim imtihan etmesin evlat acısıyla inşallahİnşallah ya bende de belirtiler azaldı göğüs dolgunluğu gibi en azından sizlerin de aynı şeylerini yaşadığını duydukca rahatlıyorum. Rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla doğurmayı nasip etsin, hayırlı evlatlar eylesin inşallah.
Amin amin inşallah.Amin inşallah canım hepimizin duası o bugün herşeyden çok sağlıklı diye sevindim. seni o kadar iyi anlıyorum ki her wc ye gittiğim de hafif bi şey hissetdiğimde acaba kanama mı oldu vs diye aklım bulanıyor iyi düşünelim dua edelim başka elinizden bişey gelmez maalesef canım Rabbim imtihan etmesin evlat acısıyla inşallah
Niye yapmadım ki? Koyduysan görmediysem kusura bakmapinkstrap bana yorum yapmadın cinsiyet için ama tutturdukların için canı gönülden tebrik ediyorum seni
Ahaha içinden erkek geçiyor diye hatırladım sanki. yok tatlım bn foto koymadım ki ben genel olarak herkese sabırla yaptığın yorumlar için dedimNiye yapmadım ki? Koyduysan görmediysem kusura bakma
Teşekkür ederim çok bilinçli yorum yaptığım söylenemez ama %50 ihtimalle işte denk geliyor
Bazılarını çok emin hissediyorum, emin olmayınca salladım diye belirtiyorum. Kendi bebeğimi anlayamadım daha terzi kendi söküğünü dikemez misali :)
Ya aslında his değil bir önceki gebeliğimle birebir aynı olduğu için erkek diyordum. Doktor da önce çok emin erkek dedi, son iki haftadır çıkıntı var AMA diyor, o aması beni benden alıyor :) Bebek babasının tarlasında gibi takıldığından net göremiyoruz, bağdaş kurarak uzanıyor, gerçi bu keyifte bence bi erkek bebeklerde olur ama bilemiyorum doktor kafamı karıştırdıAhaha içinden erkek geçiyor diye hatırladım sanki. yok tatlım bn foto koymadım ki ben genel olarak herkese sabırla yaptığın yorumlar için dedim
Ay Allah razı olsun canim Rabbim e hayırlı kul olurlarda bizde hak ederiz inşallah bizimle birlikte dileyen herkes inşallah. Keyfine baya baya düşkün o zaman canım. Erkek kız farketmez evlat her türlü sevilir Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah hayırla sağlıkla.Ya aslında his değil bir önceki gebeliğimle birebir aynı olduğu için erkek diyordum. Doktor da önce çok emin erkek dedi, son iki haftadır çıkıntı var AMA diyor, o aması beni benden alıyor :) Bebek babasının tarlasında gibi takıldığından net göremiyoruz, bağdaş kurarak uzanıyor, gerçi bu keyifte bence bi erkek bebeklerde olur ama bilemiyorum doktor kafamı karıştırdı
Kontrole gidince kalbi atıyor mu gelişimi nasıl diye sorularla gittimizden, çikolata yemek, öksürmek aklıma gelmedi, bir dahakine inşallah.
Bu arada cenneti yarıladın, gözün aydın diyeyim :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah
Ins canim rabbim herkezin gonlune gore veriri dilerim daha ogrenedim cinsiyetini merakla bekliyorum esimin 2 kizi var ins rabbimin izniyle buda erkek olur esimde cok istiyor bakalim saglikli olsunda hakkimizda hayirlisi olsun insMide bulantısıyla, bebeğin önden gitmesiyle , karnın sivri ya da yayvan olmasıyla cinsiyetin hiçbir alakası Yok bunlar kişiden kişiye değişen hamilelik belirtileri o kadar ... önce sağlıklı olması dileğiyle inşallah Allah gönlünüze göre verir
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin şimdi nasılsın bizide bilgilendirDün zaten bafemcik enfeksiyonu dedi canım gittik doktora. Dün acilde 37,5 çıkmıştı. Bugün az önce 37,8e kadar çıktı ateş. Şimdi daha iyiyim ama çok şükür. İnşallah doktorun verdiği ilaçlarla, soğuk havlularla vs geçecek bakalım
Allah kolaylık versin canım gerçekten ev taşımak başlı başına zulümken bide senin ekstralarla baya zor olmuşturKizlar olüyorum yorgunluktan ev tasimak yerlesmek ne kadar zormus hemde bir yasinda bebekle hemde gebe gebe halimle iki gundur geceleri belim ve bacagim tutuluho yataktan kalkamiyorum oglumuda yanima aldim esim gececi kalkamam falan diye tutuluyorum bildigin hasta arkadaslar cok gecmis olsun bende henuz hissetmiyorum bi donem biseyler oluyo gibi olmustu artik tik yook yani bu yorgunluktanda hissedebilcegimi dusunmuyorum
Bende oluyo canım biandaKızlar bu aralar hafif sancılarım oluyor. Sanki iğne batıyormuş gibi hissediyorum sizdede oluyormu?
Hayırlı olsun canım hakkıyla yetiştirebilmeyide nasip etsin Rabbim inşallahHayırlı geceler kızlar hasta olanlara da acil acil şifalar dilerim hamileyken hastalık zor olur Bizim bugün kontrolümüz vardı elhamdülillah bebeğim iyiymiş veee 3.kızım geliyor inşallah darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah kesin demedi ama bence de kız
Çok teşekkür ederim canım sorduğun için... 5buçukta yine ateşle uyandım. Takipte kalıp ilaç saatini bekledim, ilacı aldım bi 15dk önce. Birazdan etkisini gösterir, kendime gelirim inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin şimdi nasılsın bizide bilgilendir
Amin canım ama sen bikere dahamı görünsen yada acilemi gitsen bukadar parola ateş kesilmediÇok teşekkür ederim canım sorduğun için... 5buçukta yine ateşle uyandım. Takipte kalıp ilaç saatini bekledim, ilacı aldım bi 15dk önce. Birazdan etkisini gösterir, kendime gelirim inşallahaklım hep karnımdaki kuzuda. Rabbim tüm yavruları esirgesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?