2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ya show tvdeki Avlu dizisini izleyen varmı? Ağlamaktan başıma ağrı çıkacak diye korkuyorum. Evde tek olmakta kötüymüş, iyice duygusala bağladım.
Benim ben, çok kötü oldum zaten sürekli izlerdim. Başımızdan yakın zamanlarda böyle bi olayıb geçmesi yakınımızın içeri girip çıkmasıyla bu dizi bende daha da anlamlandı. Resmen rulo havluyla duruyorum kendimi tutamıyorum. Reklam oldu allahtan ihtiyaç molasındayım

Kizlar herkese guzel aksamlar :)
Benim bebegin masallahi var sag tarafimda oldugunu hissediyorum ve karnimda gidiklanma mi desem karinca yurumesi mi desem baya seyler oluyor, sadece sag tarafta ama, boyle biseyler kayiyor sanki iceride :)) sizde de var mi bu kadar hareket yoksa gaz ile mi karistiriyorum acaba

Kızlar mesajlarınıza alıntı yaptım ama cevaplayamadım. Ateşten yanıyorum. 37,8 şu an.. Nemli bez koyduk, üstümü çıkarttım filan bana mısın demedi. Ateşin derecesinden ziyade kendimi çok fena hissediyorum zaten. Ilık duş alacağım şimdi, bi o kaldı yapmadığım.
Doktora mı gitsek yoksa tekrar, ne dersinix canlar?

Canım ılık değil soğuğa yakın suyla duş al, Nemli bezle değil soğuk suyla ıslattığınız havluları eklem yerlerine koyun, koltuk altı bilekler vs. Hastaneye gidilecek bir ateş yok şimdi, bulantı hissi falan var mı? Sadece ateş mi var?

Son düzenleme:

Hay Allah canım ya, geçmedi mi daha?
pinko’nun dediklerini uygula bence de. Baktın geçmiyor bir doktor ziyareti daha gerekebilir belki. Rabbim şifa versin inşallah.

Bende sanmıyorum.. yapabilene ne mutlu o zaman.

Cnm geçmiş olsun bence direk git ateş ihmale gelmez

Bende hiçbişey yok tuhaf uykusuzluk ve gece çiş krizleri dışında.sizlerde yazdıkça iice kendimi sorgular oldum

Bende hiçbişey yok tuhaf uykusuzluk ve gece çiş krizleri dışında.sizlerde yazdıkça iice kendimi sorgular oldum
valla hc sorgulama cnmm bn bugub doktordaydim hissedyrmusun dedi gaz mi bebekmi anlyamiyorum tam olarak dedimm daha hissetmezsin bebek dehikdir o dedi :)

Parolu bir saat erken aldım biraz önce içtim. Suyun altına da giremedim ya çok fena titreme krizi tuttu. Ellerimle sürdüm suyu yüzüme gözüme.. Soğuk havluyu koyayım şimdi eklemlere. Sağolasın canım benim, biraz kendime geleyim tekrar girmeye çalışırım duşa..

Zaten ateş yüksekken zor oluyor, çok üşüyorsun biliyorum ama ateşi düşürende soğuk. İlaç aldıysan duşa girme, eşim parolu içtikten sonra duşa girdiğinde alerji yapmıştı, bütün vücudu kabarmıştı.

Kızlar hasta olanlar çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatirsiniz ateşe dikkat sakin ihmal etmeyin kızlar bu arada idrar yolu enfeksiyon falan varsa Allah korusun bebeğe zarar vermesin
İdrar enfeksiyonunda genelde idrarda yanma olur bende sadece gün içinde su içmediğim zamanlar oluyo hafif sızı anlatabildim mi bilemedim su bol içtiğimde gayet iyiyim acaba yinede doktora bi görünsem mi başlangıç diye mi böyle hafiften hissettiriyo kendini

Yaaa çok geçmişolsun. Vücudunda enfeksiyonmu var acaba. O da ateş yapar. Ayyy o ateş hali kötü, Allah yardımcın olsun. İnşaAllah hemencecik atlatırsın. Ama geçmezse yinede mutlaka git bi doktora. Serum falan takarlar belki.

Dün zaten bafemcik enfeksiyonu dedi canım gittik doktora. Dün acilde 37,5 çıkmıştı. Bugün az önce 37,8e kadar çıktı ateş. Şimdi daha iyiyim ama çok şükür. İnşallah doktorun verdiği ilaçlarla, soğuk havlularla vs geçecek bakalım

Kizlar olüyorum yorgunluktan ev tasimak yerlesmek ne kadar zormus hemde bir yasinda bebekle hemde gebe gebe halimle iki gundur geceleri belim ve bacagim tutuluho yataktan kalkamiyorum oglumuda yanima aldim esim gececi kalkamam falan diye tutuluyorum bildigin hasta arkadaslar cok gecmis olsun bende henuz hissetmiyorum bi donem biseyler oluyo gibi olmustu artik tik yook yani bu yorgunluktanda hissedebilcegimi dusunmuyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Rabbim şifa versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…