2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
şuan nasılsın canım? düştü mü ateşin. ne olur ne olmaz sen git bi doktora tekrardan, bebişinide gör ki için rahat etsin. nolur nolmaz Allah korusun
Daha iyiyim, ilacın etkisiyle yarım saat uyumuşum. Öyle iyi geldi ki anlatamam elhamdulillah yine de gideceğiz. Eşimin de gitmesi lazım, ona da bulaştırmışım, beraber gideceğiz inşallah

bende benzer seyi dün iftarda yasadim. Ilk defa Normal den fazla yememe izin verdi. Ama tam doydugumu hissettigim anda kendimi klozetin yaninda buldum inşallah bizim acligimiz bulantimiz onu etkilemiyordur ya en cokta ondan korkuyorum
ben ne zaman ohh bulantım yok kusmucam heralde dediysem 1 saat sonra öğrürken bukuyorum kendimi 18. haftada bitmişti kusmalarım benm inş hemen bitiverir

sPatz merhaba. Nipt sonucun çıktı mı? Sonucu hangi doktora gösterdin? Benimkinde hepsi negatif çıktı.
Çıktı canım. Raporu bana ve doktoruma mail attılar. Doktorumla telefonda konuştuk. Zaten raporda yazıyor her şey de, ondan duyup iyice emin olmak istedim. Benim de her şey çok çok çok düşük riskli çıktı çok şğkür.

Hadi senin de gözünaydın!

Katiliyorun size. Gercekten dikkatli olmak gerek

Gunaydin guzel hamisler bende iki gundur aksam yemegi yiyemiyorum kahvaltida yumurta yemeye bile basladim. Koku hassasiyetim bi tik daha azaldi cok sukur ama cok yemiyorum az az yiyorum tika basa doyunca da kusma oluyomus onu anladim. Darisi sizlere insallah

Amin canım Allah razı olsun

Selam kızlar. Kan dna testi triscreen test yaptırmıştım sonucları geldi. Temiz çıktı Allah herkese sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
İkinizinde gözü aydın olsun canlarım. rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına bebişlerini almayı nasip etsin

Herkeze hayirli sahurlar arkadaslar bende gunduz uyuyup uyaninca midem bulaniyorur ve hemen cikartiyorum hala gecmedi bulantim
seninle aynı günüz benimde geçmedi malesef bigün iyiysem ertesi gün kusuyrum gün boyu bulanıyor ilaçlarımıda bi gün alıyorsam midem kotu olduğu gün alamıyorum ne zaman geçicek acaba dört gözle bekliyorum

Kızlar mide ağrım beni mahvetti .. dahiliyeye gittim ultrasonla safra şu bu her şeye bakıldı kan testi yapıldı bir şey çıkmadı .. ama mide ağrım sırtıma vuruyor sürekli ve göğsümün altı çok ağırıyor bir şey yesem ağırıyor yemesem yine ağırıyor ne olacam ben

Canım bu sektordeyim ben ve maalesef okadar haklisın ki..Öyle seyler goruyorumki avm koridorlarinda inanın bir daha iciniz almaz birak orda sadece ayranın soğuk zinciri kilrilmiş daha neler neler var..Kaldi ki ben caliştığım firmada okadar kontrollüyuzdur ama maalesef insanlar isleri görülsun diye diger insanların sağlığını tehlikeye atabiliyorlar...Dedigim gibi isin içindeyim, özellikle hamileyken dışardan bisey yiyip icmemeye dikkat edin.

Canım decavit ya da başka ilaç kullanıyor musun? Ben de aynı durumdayım göğüs altı mide kısmı sis ve ağrıyordu. Bir kaç gündür almadım hapı inanır mısın geçti.o ağrılardan yemek yemeye korkardim.buyuk abdestim de düzeldi birakinca.
Hap kullanıyorsanız yan etkilerine bak istersen

Selam herkese yarın doktor randevum var
Kuyruk sokumu ve belim çok ağrıyor doktora soracağım ne yapabilirim diye.

Belki cinsiyeti de öğreniriz artık :)

Kusanlara selamlar
Sabah benim de mide bulandı ama kusmadım çok şükür. İnşallah hepinizinki geçer de rahat bi nefes alırsınız

Yok hiçbir şey kullanmıyorum bol su içmeyede çalışıyorum ama yok acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…