- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Daha iyiyim, ilacın etkisiyle yarım saat uyumuşum. Öyle iyi geldi ki anlatamam elhamdulillahşuan nasılsın canım? düştü mü ateşin. ne olur ne olmaz sen git bi doktora tekrardan, bebişinide gör ki için rahat etsin. nolur nolmaz Allah korusun
Bnde güzel kokuyo diye bunu tercih ettim bide yapıs yapıs his bırakmıyo . Emılıp gıdıyoBende her dustan sonra zeytinyaği kullanmaya başladım cnm
gidinde gelin kuzum, inşallah tekrarlamaz bidaha. güzel haberlerini bekliyoruzDaha iyiyim, ilacın etkisiyle yarım saat uyumuşum. Öyle iyi geldi ki anlatamam elhamdulillahyine de gideceğiz. Eşimin de gitmesi lazım, ona da bulaştırmışım, beraber gideceğiz inşallah
Teşekkür ederim canımgidinde gelin kuzum, inşallah tekrarlamaz bidaha. güzel haberlerini bekliyoruz
ben ne zaman ohh bulantım yok kusmucam heralde dediysem 1 saat sonra öğrürken bukuyorum kendimi 18. haftada bitmişti kusmalarım benm inş hemen bitiverirbende benzer seyi dün iftarda yasadim. Ilk defa Normal den fazla yememe izin verdi. Ama tam doydugumu hissettigim anda kendimi klozetin yaninda buldum inşallah bizim acligimiz bulantimiz onu etkilemiyordur ya en cokta ondan korkuyorum
Ama artik iyileşin yaTeşekkür ederim canım
biz seninle böyle hasta oluruz diyim tabiki de ben sabah bi uyandım gözlerim şişmiş ağlamaktanYa show tvdeki Avlu dizisini izleyen varmı? Ağlamaktan başıma ağrı çıkacak diye korkuyorum. Evde tek olmakta kötüymüş, iyice duygusala bağladım.
Ayy valla cok korkuyodum icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimKesinlikle etkilemiyor ilk dogumumu -11kiloyla 9 ay kusarak ve aç gezerek yaptim 37.haftada 3750 dogdu benim tosbag.hic korkma yani yemiyorum diye
Çıktı canım. Raporu bana ve doktoruma mail attılar. Doktorumla telefonda konuştuk. Zaten raporda yazıyor her şey de, ondan duyup iyice emin olmak istedim. Benim de her şey çok çok çok düşük riskli çıktı çok şğkür.sPatz merhaba. Nipt sonucun çıktı mı? Sonucu hangi doktora gösterdin? Benimkinde hepsi negatif çıktı.
Ya arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.sabah kizimi okula goturuyorum ayranlar kapida hava 23 derece o sicakta kimbilir kac saat bekliyo.lutfen yemege gidince daha saglikli diye yaninda ayran icmeyin.fotografini cektim ekliyorum.inanilmaz sinir bozucu bir durum sagligimizin hic kiymeti yok...cola icsem daha iyi dedim en azindan %100 zehir zikkim kimyasal var icinde bilerek iciyorum...Eki Görüntüle 2152659
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin şimdi nasılsın bizide bilgilendir
Allah kolaylık versin canım gerçekten ev taşımak başlı başına zulümken bide senin ekstralarla baya zor olmuştur
Bende oluyo canım bianda
Hayırlı olsun canım hakkıyla yetiştirebilmeyide nasip etsin Rabbim inşallah
Çıktı canım. Raporu bana ve doktoruma mail attılar. Doktorumla telefonda konuştuk. Zaten raporda yazıyor her şey de, ondan duyup iyice emin olmak istedim. Benim de her şey çok çok çok düşük riskli çıktı çok şğkür.
Hadi senin de gözünaydın!
İkinizinde gözü aydın olsun canlarım. rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına bebişlerini almayı nasip etsinSelam kızlar. Kan dna testi triscreen test yaptırmıştım sonucları geldi. Temiz çıktı Allah herkese sağlıklı doğumlar ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
seninle aynı günüz benimde geçmedi malesef bigün iyiysem ertesi gün kusuyrum gün boyu bulanıyor ilaçlarımıda bi gün alıyorsam midem kotu olduğu gün alamıyorum ne zaman geçicek acaba dört gözle bekliyorumHerkeze hayirli sahurlar arkadaslar bende gunduz uyuyup uyaninca midem bulaniyorur ve hemen cikartiyorum hala gecmedi bulantim
Canım bu sektordeyim ben ve maalesef okadar haklisın ki..Öyle seyler goruyorumki avm koridorlarinda inanın bir daha iciniz almaz birak orda sadece ayranın soğuk zinciri kilrilmiş daha neler neler var..Kaldi ki ben caliştığım firmada okadar kontrollüyuzdur ama maalesef insanlar isleri görülsun diye diger insanların sağlığını tehlikeye atabiliyorlar...Dedigim gibi isin içindeyim, özellikle hamileyken dışardan bisey yiyip icmemeye dikkat edin.Ya arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.sabah kizimi okula goturuyorum ayranlar kapida hava 23 derece o sicakta kimbilir kac saat bekliyo.lutfen yemege gidince daha saglikli diye yaninda ayran icmeyin.fotografini cektim ekliyorum.inanilmaz sinir bozucu bir durum sagligimizin hic kiymeti yok...cola icsem daha iyi dedim en azindan %100 zehir zikkim kimyasal var icinde bilerek iciyorum...Eki Görüntüle 2152659
Kızlar mide ağrım beni mahvetti .. dahiliyeye gittim ultrasonla safra şu bu her şeye bakıldı kan testi yapıldı bir şey çıkmadı .. ama mide ağrım sırtıma vuruyor sürekli ve göğsümün altı çok ağırıyor bir şey yesem ağırıyor yemesem yine ağırıyor ne olacam ben
Yok hiçbir şey kullanmıyorum bol su içmeyede çalışıyorum ama yok acaba psikolojik mi diye düşünmeye başladımCanım decavit ya da başka ilaç kullanıyor musun? Ben de aynı durumdayım göğüs altı mide kısmı sis ve ağrıyordu. Bir kaç gündür almadım hapı inanır mısın geçti.o ağrılardan yemek yemeye korkardim.buyuk abdestim de düzeldi birakinca.
Hap kullanıyorsanız yan etkilerine bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?