Aa ben yanlis okumuşum kusura bakmayin o zaman siz biraz naza cekilmelisiniz bence farketsin hormonlariniziKız bizimki de ilk bide 7 yıl sonra tüp bebek :))
Yok be hayatta naz niyaz bilmem ilkinde kürtajdan çıktım yatılı misafir agirladım.değişik bi manyağım bendeAa ben yanlis okumuşum kusura bakmayin o zaman siz biraz naza cekilmelisiniz bence farketsin hormonlarinizibaba olmak da annelikle ayni anda baslar bunu ogrenmeliler bizimle ve bebislerimizle daha cok ilgilenmeliler
O da ayrı bişeymişsizinki yine iyimis en azindan espiri olduğu belli dusunsene benim tanidiklarim gercekten cocugumun adi abdulcabbar olcak saniyo
Hımmmm :)) olsun sen yine de bir şey söyleme:)Bebem ilk cocik hemde tuplusunden 7 yıl sonra :)) 1tane kaybettik ondan sanırım ikimizde tedirginiz.ama yinede uyuz oldum nerde bnm kör picagim:))))
Aa ben yanlis okumuşum kusura bakmayin o zaman siz biraz naza cekilmelisiniz bence farketsin hormonlariniziKız bizimki de ilk bide 7 yıl sonra tüp bebek :))
sagol canim cumlemizin evlatlarinin guze olsun insaalah bizde zeynep bastan kararli olunca kiz oldugunu duyduhundan beri oyle seviyor :)Ahh yine iyisiniz siz en azindan cocugunuzun adi bellibu arada isimi cok guzelmis minigin. Bahti daha guzel olsun insallah
Mide bulantısıyla, bebeğin önden gitmesiyle , karnın sivri ya da yayvan olmasıyla cinsiyetin hiçbir alakası Yok bunlar kişiden kişiye değişen hamilelik belirtileri o kadar ... önce sağlıklı olması dileğiyle inşallah Allah gönlünüze göre verirHanimlar banada bi cinsiyet tahmin yaparmisiniz hic migde bulantisi yasamadim hamileligim boyunca cok sukur basim agrisi cok oluyordu sadece
Ay bende bi tek ben beceremiyorum naz niyaz sanmistim ama bence en kisa zamanda ogrenmeliyizYok be hayatta naz niyaz bilmem ilkinde kürtajdan çıktım yatılı misafir agirladım.değişik bi manyağım bende
benimkide 2 bucuk yil sonra bir negatif tup bebek sonrasinda asilamayla geldiKız bizimki de ilk bide 7 yıl sonra tüp bebek :))
Gözün aydın canım.nipt testini nereye va kaça yaptırdın belki bende yaptırabilirim.sPatz merhaba. Nipt sonucun çıktı mı? Sonucu hangi doktora gösterdin? Benimkinde hepsi negatif çıktı.
35te sonra hiç umudum yok :))Ay bende bi tek ben beceremiyorum naz niyaz sanmistim ama bence en kisa zamanda ogrenmeliyiz
Ay bende ya 3 kürtaj oldum üçünden sonra da hiçbir şey yokmuş gibi misafir ağırladım hatta mangala gittim bir tanesinde.Yok be hayatta naz niyaz bilmem ilkinde kürtajdan çıktım yatılı misafir agirladım.değişik bi manyağım bende
Bi de rahim ağzın kaPalı dedi bu ne demek anlamadım. Bence bu doktor birşeyden anlamıyor:)
Hormonun yaşı olmaz35te sonra hiç umudum yok :))
Masallah valla ben simdiden dogum sonrasi gelecek misafirleri düşünüyorum o halde nasil agirlicam diye mangala gitmek mucize olurdu benim icin sanirimAy bende ya 3 kürtaj oldum üçünden sonra da hiçbir şey yokmuş gibi misafir ağırladım hatta mangala gittim bir tanesinde.
Tuvalet eğitimi için 18 ay öncesi hiç uygun değil çocuğun psikolojisi açısından.. hatta 24. Aydan öncesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?