Evet canım ya... Bu arada benden de eşime bulaştı galiba canım. O da dünden beri benim ilk gün yaşadığım belirtileri yaşıyor. Galiba gideceğiz benim için tekrar doktora, gitmişken o da görünsün istiyorum... Bugün öğleden önce izinliydi eşim, usta gelecekti eve ama zaten eşim işe gidecek gibi de değil, hali iyi değil. Dedim sen de rapor alırsın gidince tüm gün için...Amin canım ama sen bikere dahamı görünsen yada acilemi gitsen bukadar parola ateş kesilmedi
Bana yazdıysan canım zaten gittim doktora. Antibiyotik 1000lik 2tane augmentin ve 3tane parol verdi günlük. Ateş daha tehlikeli demek ki bebeğe... Rabbim hepimizin yavrusunu korusun canım.Cok gecmis olsun cnm ama sana tavsiyem çok fazla ilaç alma iyi degil gercekten hele agri kesici birde hamilesin bnc doktora git bi serum falan versinler surekli agri kesici icmek sanada zarar bebegede cnm sana tavsiyem
şuan nasılsın canım? düştü mü ateşin. ne olur ne olmaz sen git bi doktora tekrardan, bebişinide gör ki için rahat etsin. nolur nolmaz Allah korusunParolu bir saat erken aldım biraz önce içtim. Suyun altına da giremedim ya çok fena titreme krizi tuttu. Ellerimle sürdüm suyu yüzüme gözüme.. Soğuk havluyu koyayım şimdi eklemlere. Sağolasın canım benim, biraz kendime geleyim tekrar girmeye çalışırım duşa..
ayy Allah kolaylık versin canım ya zor ciddenKizlar olüyorum yorgunluktan ev tasimak yerlesmek ne kadar zormus hemde bir yasinda bebekle hemde gebe gebe halimle iki gundur geceleri belim ve bacagim tutuluho yataktan kalkamiyorum oglumuda yanima aldim esim gececi kalkamam falan diye tutuluyorum bildigin hasta arkadaslar cok gecmis olsun bende henuz hissetmiyorum bi donem biseyler oluyo gibi olmustu artik tik yook yani bu yorgunluktanda hissedebilcegimi dusunmuyorum
maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımHayırlı geceler kızlar hasta olanlara da acil acil şifalar dilerim hamileyken hastalık zor olur Bizim bugün kontrolümüz vardı elhamdülillah bebeğim iyiymiş veee 3.kızım geliyor inşallah darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah kesin demedi ama bence de kız
maşallah canıım rabbim kucağına almayı nasip etsinGünaydın güzel kasım anneleri, hayırlı cumalar hepinize. İkili test sonuçlarımı beklerken nedense çok gerildim giremedim buralara da. Ama dün aldım sonucu ve çok şükür hiç bir sıkıntı yokmuş :) ayrıca kesin olarak da bir kızım olacakmışhatta dün ultrasonda bakarken bizim kız çişini yapıyordu çok garip ama o kadar da komik bir andı Allah ım inşallah hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Aramızda da dertli ve hasta varsa da bir an önce dermanını ve şifasını verir inşallah rabbim bu mübarek günde.
benim idrar kulturumde bakteri uremesi vardi ama ne bi yanmam ne bi koku nede sizlama vardi tuvaletimi yaparken doktor bakalim dedi diye bakmistik bideKızlar hasta olanlar çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatirsiniz ateşe dikkat sakin ihmal etmeyin kızlar bu arada idrar yolu enfeksiyon falan varsa Allah korusun bebeğe zarar vermesin
gunaydin cnmm gecen gun ayni seyi ben dusunurken hatta o keyiflede ekndime tost cay yapsmitim tostu bitirmemle benim kusmam saniyeler surmedi yaa :) sonra dedim neyse o iyi olsunda ben keyif yapmasamda olurr essek sipasi daha gelmeden benim keyfimi bozuyor bide :)cekecegimiz varrHerkese günaydin :) sabah uyandim hic bulantim yok kizimi okula biraktim dedim kesin bisey oldu esimi arayip doktora gidelim derken yolda kustum...bende yarim saat bulanmayinca bisey oldu sanmistim
Gercekten mi hic duymamistim, çok geçmiş olsun kardeşinize. dün aile hekimindeki ebe ölçtü tansiyonumu normal dedi. baş ağrılarım da şuan geçti çok şükür, uyku düzenimle ilgiliydi sanırımEvet canım her gittiğimde tansiyon ölçülüyo benim de 2. hamilelik bunda baş ağrım çok oluyo tansiyonum da normal. Kardeşim de hamile 20. Haftada bi felç geldi yüzünün sağ kısmına yavaş yavaş düzelme aşamasında ama doğuma kadar devam edecek gibi takmamak en iyisi. Her şey olabiliyor hamilelikten sonra çoğu geçiyomuş
Ayy masallah ne guzel yakalamissiniz guzel bi ani olmustur sizedeGünaydın güzel kasım anneleri, hayırlı cumalar hepinize. İkili test sonuçlarımı beklerken nedense çok gerildim giremedim buralara da. Ama dün aldım sonucu ve çok şükür hiç bir sıkıntı yokmuş :) ayrıca kesin olarak da bir kızım olacakmışhatta dün ultrasonda bakarken bizim kız çişini yapıyordu çok garip ama o kadar da komik bir andı Allah ım inşallah hepimize evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip eder. Aramızda da dertli ve hasta varsa da bir an önce dermanını ve şifasını verir inşallah rabbim bu mübarek günde.
Herkese günaydin :) sabah uyandim hic bulantim yok kizimi okula biraktim dedim kesin bisey oldu esimi arayip doktora gidelim derken yolda kustum...bende yarim saat bulanmayinca bisey oldu sanmistim
Ayy masallah ne guzel yakalamissiniz guzel bi ani olmustur sizedebizimki göbek bagimla oynuyordu allahtan koparabilcegi kadar ince bisey degil cok sevindim test sonucuna da umarim tüm sonuç bekleyen anneler böyle guzel sonuçlar alir Rabbim bi an önce hayirlisiyla sag salim kucagina almayi nasip etsin prensesi
Kesinlikle etkilemiyor ilk dogumumu -11kiloyla 9 ay kusarak ve aç gezerek yaptim 37.haftada 3750 dogdu benim tosbag.hic korkma yani yemiyorum diyebende benzer seyi dün iftarda yasadim. Ilk defa Normal den fazla yememe izin verdi. Ama tam doydugumu hissettigim anda kendimi klozetin yaninda buldum inşallah bizim acligimiz bulantimiz onu etkilemiyordur ya en cokta ondan korkuyorum
Katiyla birlikte sıvı almakta muthis bir lüks tabi hamilelikte :) iyi bari bitirmene izin vermis :)gunaydin cnmm gecen gun ayni seyi ben dusunurken hatta o keyiflede ekndime tost cay yapsmitim tostu bitirmemle benim kusmam saniyeler surmedi yaa :) sonra dedim neyse o iyi olsunda ben keyif yapmasamda olurr essek sipasi daha gelmeden benim keyfimi bozuyor bide :)cekecegimiz varr
çok şükür canım herşey yoluna şuanlık rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin aminmaşallah canım çok sevindim sağlıklı olmasına
hic sorma o ayri bi dert zaten eee yedigimiz seylerde kuru kuru gitmiyor yaaKatiyla birlikte sıvı almakta muthis bir lüks tabi hamilelikte :) iyi bari bitirmene izin vermis :)
Ya arkadaslar sizinle bisey paylasmak istiyorum.sabah kizimi okula goturuyorum ayranlar kapida hava 23 derece o sicakta kimbilir kac saat bekliyo.lutfen yemege gidince daha saglikli diye yaninda ayran icmeyin.fotografini cektim ekliyorum.inanilmaz sinir bozucu bir durum sagligimizin hic kiymeti yok...cola icsem daha iyi dedim en azindan %100 zehir zikkim kimyasal var icinde bilerek iciyorum...Eki Görüntüle 2152659
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?