Cinsiyet için en uygun hafta bence bebiş gösterirSelam herkese yarın doktor randevum var
Kuyruk sokumu ve belim çok ağrıyordoktora soracağım ne yapabilirim diye.
Belki cinsiyeti de öğreniriz artık :)
Kusanlara selamlar
Sabah benim de mide bulandı ama kusmadım çok şükür. İnşallah hepinizinki geçer de rahat bi nefes alırsınız
Canim banada 1000mg agumentin yazdi bitane ictim ve cok fena oldum biraktim hemen dozu cok yuksek bnc snr baska doktora gittim oda bitane ilac yazdi 1 sefer iciyorsun suya koyup ondan snr cok iyi oldum bnd bnc doktoruna bi sorBana yazdıysan canım zaten gittim doktora. Antibiyotik 1000lik 2tane augmentin ve 3tane parol verdi günlük. Ateş daha tehlikeli demek ki bebeğe... Rabbim hepimizin yavrusunu korusun canım.
Bugün gitmişken kadın doğum doktoruma da görünmek istiyorum aslında, bebeğin iyi olduğunu, ateşten etkilenmediğini bi görsem içim daha rahat edecek sanki...
Sağol canım ama bana kötü bir etkisi olmadı ilaçların. Canım şimdi doktordan çıktım(acildeki doktor yoktu başka doktora girdik), o da ilaçlarda sıkıntı yok dedi. Ama bademciğim apse yapmış, ona kesi atma diye bir uygulama yaptılar. Bir de burnumda damar çatlamış onu yaktı doktor. Apse oluşunc sorunlarınız geçmemiştir, yarından itibaren hızla iyileşirsiniz dedi. Elhamdulillah iyi ki gelmişiz..Canim banada 1000mg agumentin yazdi bitane ictim ve cok fena oldum biraktim hemen dozu cok yuksek bnc snr baska doktora gittim oda bitane ilac yazdi 1 sefer iciyorsun suya koyup ondan snr cok iyi oldum bnd bnc doktoruna bi sor
Ama en altta bir not kısmı var. Orada ailenin genetik danışmanlık alması uygundur yazıyor yazıyo. Bu genelde her testte yazan genel geçer bir şey mi?Çıktı canım. Raporu bana ve doktoruma mail attılar. Doktorumla telefonda konuştuk. Zaten raporda yazıyor her şey de, ondan duyup iyice emin olmak istedim. Benim de her şey çok çok çok düşük riskli çıktı çok şğkür.
Hadi senin de gözünaydın!
Ben tepecik eğitim araştırmada ücretsiz yaptırdım canımGözün aydın canım.nipt testini nereye va kaça yaptırdın belki bende yaptırabilirim.
Cinsiyet için en uygun hafta bence bebiş gösterir
Arkadaslar bi ara mide bulantisi sikayeti olanlarimiz baya azalmisti, haftalarin da ilerlemesiyle birlikte.. hatta dogum zamani kasim sonlarina gelen biri olarak benim devam ediyordu. Ama simdi 15 haftalarda olupta midesi bulanan arkadaslarimiz var, sizin hic gecmedi mi yoksa gecip tekrar mi basladi? Ben benim gectigini hissediyorim cunku cok sukur bir haftadir iyi hissediyorum
ayy deme valla ben de tetikteyimHadi inşallah
Şu anketteki dengeyi bozayım
Benim 13 gibi geçmeye başladı 14 te gene devam etti
15 te 2 kere falan oldu bi kaç gün olmayıp sonra yine oluyordu
Bugün 16+0 oldu
Sabah 5 dk bulandı geçti
Her an geri dönebilir diye tetikteyim
Sağol canım ama bana kötü bir etkisi olmadı ilaçların. Canım şimdi doktordan çıktım(acildeki doktor yoktu başka doktora girdik), o da ilaçlarda sıkıntı yok dedi. Ama bademciğim apse yapmış, ona kesi atma diye bir uygulama yaptılar. Bir de burnumda damar çatlamış onu yaktı doktor. Apse oluşunc sorunlarınız geçmemiştir, yarından itibaren hızla iyileşirsiniz dedi. Elhamdulillah iyi ki gelmişiz..
18. haftaya grdim ben hala sabahlari deli gbi bir mide bulantsiyla uyaniyorum yaa khvltdan snrada devam ediyor ama bi ara kesilmisti iyiydim yani tekrar geri geldiArkadaslar bi ara mide bulantisi sikayeti olanlarimiz baya azalmisti, haftalarin da ilerlemesiyle birlikte.. hatta dogum zamani kasim sonlarina gelen biri olarak benim devam ediyordu. Ama simdi 15 haftalarda olupta midesi bulanan arkadaslarimiz var, sizin hic gecmedi mi yoksa gecip tekrar mi basladi? Ben benim gectigini hissediyorim cunku cok sukur bir haftadir iyi hissediyorum
22. hafta gel dedi doktorum senin radyologmu cekicekKızlar detaylı ultrason çektirecek olan var mı? Bir de eko. Ben 21.haftaya randevu aldım. Sizin hangi hafta?
ayy deme valla ben de tetikteyimhayır bi de herkese de anlattım nasıl oldu geçti mucize gibi hiç geçmeyecek sanıyordum diye baya hava attım :)) Allah bi daha yaşatmasın, beterinden de saklasın.. Hamileliğimiz boyunca hiç üzülmeyelim inşallah
çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha tekrarlamazSağol canım ama bana kötü bir etkisi olmadı ilaçların. Canım şimdi doktordan çıktım(acildeki doktor yoktu başka doktora girdik), o da ilaçlarda sıkıntı yok dedi. Ama bademciğim apse yapmış, ona kesi atma diye bir uygulama yaptılar. Bir de burnumda damar çatlamış onu yaktı doktor. Apse oluşunc sorunlarınız geçmemiştir, yarından itibaren hızla iyileşirsiniz dedi. Elhamdulillah iyi ki gelmişiz..
üzüldüm yahuAyy ben yine kustum ya
Tam geçti derken noluyor offffff
hayirli olsun cnm saglikla buyusun insaallh minik :)@pinkstrap cnm tahminin tuttu pipisi düşmüş kiz :))))) çok şükür saglikli edepsiz inat zilli bir kızım olacakmış.gelsin yırtık kotlar ana kiz kombinleri:))
üzüldüm yahu
Kızlar detaylı ultrason çektirecek olan var mı? Bir de eko. Ben 21.haftaya randevu aldım. Sizin hangi hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?