2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cinsiyet için en uygun hafta bence bebiş gösterir

Canim banada 1000mg agumentin yazdi bitane ictim ve cok fena oldum biraktim hemen dozu cok yuksek bnc snr baska doktora gittim oda bitane ilac yazdi 1 sefer iciyorsun suya koyup ondan snr cok iyi oldum bnd bnc doktoruna bi sor

Canim banada 1000mg agumentin yazdi bitane ictim ve cok fena oldum biraktim hemen dozu cok yuksek bnc snr baska doktora gittim oda bitane ilac yazdi 1 sefer iciyorsun suya koyup ondan snr cok iyi oldum bnd bnc doktoruna bi sor
Sağol canım ama bana kötü bir etkisi olmadı ilaçların. Canım şimdi doktordan çıktım(acildeki doktor yoktu başka doktora girdik), o da ilaçlarda sıkıntı yok dedi. Ama bademciğim apse yapmış, ona kesi atma diye bir uygulama yaptılar. Bir de burnumda damar çatlamış onu yaktı doktor. Apse oluşunc sorunlarınız geçmemiştir, yarından itibaren hızla iyileşirsiniz dedi. Elhamdulillah iyi ki gelmişiz..

Arkadaslar bi ara mide bulantisi sikayeti olanlarimiz baya azalmisti, haftalarin da ilerlemesiyle birlikte.. hatta dogum zamani kasim sonlarina gelen biri olarak benim devam ediyordu. Ama simdi 15 haftalarda olupta midesi bulanan arkadaslarimiz var, sizin hic gecmedi mi yoksa gecip tekrar mi basladi? Ben benim gectigini hissediyorim cunku cok sukur bir haftadir iyi hissediyorum

Ama en altta bir not kısmı var. Orada ailenin genetik danışmanlık alması uygundur yazıyor yazıyo. Bu genelde her testte yazan genel geçer bir şey mi?

Cinsiyet için en uygun hafta bence bebiş gösterir

Hadi inşallah
Şu anketteki dengeyi bozayım

Benim 13 gibi geçmeye başladı 14 te gene devam etti
15 te 2 kere falan oldu bi kaç gün olmayıp sonra yine oluyordu
Bugün 16+0 oldu
Sabah 5 dk bulandı geçti

Her an geri dönebilir diye tetikteyim

Kızlar detaylı ultrason çektirecek olan var mı? Bir de eko. Ben 21.haftaya randevu aldım. Sizin hangi hafta?

ayy deme valla ben de tetikteyim hayır bi de herkese de anlattım nasıl oldu geçti mucize gibi hiç geçmeyecek sanıyordum diye baya hava attım :)) Allah bi daha yaşatmasın, beterinden de saklasın.. Hamileliğimiz boyunca hiç üzülmeyelim inşallah

Şifa olsun inşallah canım, bu kadarla geçsin gitsin artık bi rahat nefes al sen de.
Ben de tahlil sonuçları için doktora gittim bugün. Her zamanki gibi idrar yolları enfeksiyonum var yine şimdilik suya karıştırılacak bi ilaç verdi, bir de idrar kültürü istedi. Kültürün sonucuna göre antibiyotik kullanmam gerekebilirmiş. İnşallah bebek için bir sıkıntı oluşturmaz.

18. haftaya grdim ben hala sabahlari deli gbi bir mide bulantsiyla uyaniyorum yaa khvltdan snrada devam ediyor ama bi ara kesilmisti iyiydim yani tekrar geri geldi

Ayy ben yine kustum ya
Tam geçti derken noluyor offffff

çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…