2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ama en altta bir not kısmı var. Orada ailenin genetik danışmanlık alması uygundur yazıyor yazıyo. Bu genelde her testte yazan genel geçer bir şey mi?

Benimkinde öyle bir şey yazmıyor. Muhtemelen her raporda yazan genel bir maddedir o ama bir doktoruna sor istersen için rahat etsin.

Benimde suan gecti sayilir ama insan inanamiyo tekrar baslayacagini dusunuyor sanirim. Azcikta psikolojik gibi geliyo

Gastrit gibi bisey olmasin canım. Ultrasonda görülmüyor bazen eşim çok çekti en son endoskopiyle anlaşıldı. Baharatlı acılı asitli yeme. Bol su iç. Az az sık sık ye. Ne çok bos ne çok dolu olmasin miden. Inşallah kısa sürede ıyilesirsin

Geçmiş olsun inşallah hemen ıyilesirsin artik

evet EKMEK86 gastrit gibi bir şey olabilir, o da ancak endoskopiyle anlaşılıyor pearlshine'in soylediği gibi. Bende de gastrit var, benim hamilelikte hiç mide bulantım olmadı ama mide ağrım oldu ilk 12 haftada, ve sürekli mide kazınma hissi gibi rahatsız edici bir his vardı.

Zor olmazmi kuzum 3 gun oluyo hala bitmedi isler bide oglan bi haftadir bi anaci olduki sormayinn uhjmhhhuu valla huysuzlukta sinir yok bi kolumdan obur koluma gecirince bile aglamaya basliyo neden bole bilmiyorum dismi cikariyo acaba

Sagol canim

Korkma canım augmentini 2000mg kullanıyorum bak günde. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kadın doğumcu da kullanabiliriz hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz yine de. Biliyorsundur kesin ama bol bol su iç olur mu? Şifa olsun

Kizlar ikili tarama testim. Nasil durum anliyabiliyor musunuz?? Tam 3 haftadir bunu bekliyorum

Eklentiler

• IMAG1542~2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 169
  • IMAG1543~2.webp
    28 KB · Görüntüleme: 169

İlacı da gerek görürse kadın doğumcu verecek zaten. Enfeksiyon düşük veya erken Doğum riski demek, antibiyotikten daha zararlı dedi. Tabi gönlüm gerek kalmamasından yana ama gerek kalırsa da kullanacaz mecbur. Rabbim şifa versin hepimize.
Sen nasılsın, daha iyi oldun mu?

@pinkstrap cnm tahminin tuttu pipisi düşmüş kiz :))))) çok şükür saglikli edepsiz inat zilli bir kızım olacakmış.gelsin yırtık kotlar ana kiz kombinleri:))
Naif, zarif, kibar bir kızın olacaktır belki de, niye iftira atıyorsun kuzuya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Istahim azaldi benim ya az yerince hemen doyuyorum.
Bir de cinsel konuda bir gıdım istek kalmadı.
Yaaa bende de iştah yok normal mi acaba hamileliğim boyunca şöyle tam doyduğumu yada oo sağlam yedim dediğimi hatırlamıyorum ay bitti maşallah 500 gr almışım oda bebek ve rahim ağırlığıdır heralde.. inşallah bebişler beslenir bi tek ona endişe ediyorum

canım sanada geçmiş olsun nasılsın şimdi daha iyisindir umarım

Çok yüksek değerler tehlikeli bebek için, o noktada zaten hastaneye yatırıyorlar, böyle sakin sakin söylemezdi riskleri sıralardı. Allah şifa versin.

Evet canım çok doğru diyorsun. Hamileyken ilaç almaktan korkuyordum, şu an 1 vitamin dahil günde 11 hap yutuyorum gerek diyorsa doktor içeceğiz artık el mahkum.

Boğazımdaki kesi yeri ve burnumdaki yer acıyor şu an. Ateşim 37lerde devamlı ama doktor da bugün ağrı ateş olacak, yarına kadar sabır dedi. Haftalarca çekmektense inşallah bitecek hemen...

Kuşum erkeklerin bazisi oyle kucagina alana kadar baba olamiyo onlar...ilk cocukta senin yasadiklarini hormon degisimleri hislerini mumkun degil anlamiyo

BIrak hamileliği, normal zamanlarda bile anlayışlılar mı sanki?
Kan gelmiyor diye onlar adet olmuyor mu sanıyorsunuz? Benim eşim her ayın 7si, 17si ve 27sinde adet olur mesela...
Bugün işyeri yemekhanesinde aynı masada yemek yediğim bayanla bir iki cümleyle sohbet ettim diye milletin içinde yemeğine dön tamam diyor ters ters . Sana mı sorucam kimle sohbet edeceğimi etmeyeceğimi. Terbiyesiz. İlla "heriflik" edecekler. Çok pis kızgınım, hiç tahammülüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…