Ama en altta bir not kısmı var. Orada ailenin genetik danışmanlık alması uygundur yazıyor yazıyo. Bu genelde her testte yazan genel geçer bir şey mi?
Arkadaslar bi ara mide bulantisi sikayeti olanlarimiz baya azalmisti, haftalarin da ilerlemesiyle birlikte.. hatta dogum zamani kasim sonlarina gelen biri olarak benim devam ediyordu. Ama simdi 15 haftalarda olupta midesi bulanan arkadaslarimiz var, sizin hic gecmedi mi yoksa gecip tekrar mi basladi? Ben benim gectigini hissediyorim cunku cok sukur bir haftadir iyi hissediyorum
haha yorumuna bayıldım, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah@pinkstrap cnm tahminin tuttu pipisi düşmüş kiz :))))) çok şükür saglikli edepsiz inat zilli bir kızım olacakmış.gelsin yırtık kotlar ana kiz kombinleri:))
Gastrit gibi bisey olmasin canım. Ultrasonda görülmüyor bazen eşim çok çekti en son endoskopiyle anlaşıldı. Baharatlı acılı asitli yeme. Bol su iç. Az az sık sık ye. Ne çok bos ne çok dolu olmasin miden. Inşallah kısa sürede ıyilesirsinKızlar mide ağrım beni mahvetti .. dahiliyeye gittim ultrasonla safra şu bu her şeye bakıldı kan testi yapıldı bir şey çıkmadı .. ama mide ağrım sırtıma vuruyor sürekli ve göğsümün altı çok ağırıyor bir şey yesem ağırıyor yemesem yine ağırıyor ne olacam ben
Geçmiş olsun inşallah hemen ıyilesirsin artikSağol canım ama bana kötü bir etkisi olmadı ilaçların. Canım şimdi doktordan çıktım(acildeki doktor yoktu başka doktora girdik), o da ilaçlarda sıkıntı yok dedi. Ama bademciğim apse yapmış, ona kesi atma diye bir uygulama yaptılar. Bir de burnumda damar çatlamış onu yaktı doktor. Apse oluşunc sorunlarınız geçmemiştir, yarından itibaren hızla iyileşirsiniz dedi. Elhamdulillah iyi ki gelmişiz..
olmıycakmış olmıycakmış, bi daha başlamıycakmış.. iyiz iyiz :)Benimde suan gecti sayilir ama insan inanamiyo tekrar baslayacagini dusunuyor sanirim. Azcikta psikolojik gibi geliyo
Gastrit gibi bisey olmasin canım. Ultrasonda görülmüyor bazen eşim çok çekti en son endoskopiyle anlaşıldı. Baharatlı acılı asitli yeme. Bol su iç. Az az sık sık ye. Ne çok bos ne çok dolu olmasin miden. Inşallah kısa sürede ıyilesirsin
Zor olmazmi kuzum 3 gun oluyo hala bitmedi isler bide oglan bi haftadir bi anaci olduki sormayinn uhjmhhhuu valla huysuzlukta sinir yok bi kolumdan obur koluma gecirince bile aglamaya basliyo neden bole bilmiyorum dismi cikariyo acabaÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin şimdi nasılsın bizide bilgilendir
Allah kolaylık versin canım gerçekten ev taşımak başlı başına zulümken bide senin ekstralarla baya zor olmuştur
Bende oluyo canım bianda
Hayırlı olsun canım hakkıyla yetiştirebilmeyide nasip etsin Rabbim inşallah
Sagol canimşuan nasılsın canım? düştü mü ateşin. ne olur ne olmaz sen git bi doktora tekrardan, bebişinide gör ki için rahat etsin. nolur nolmaz Allah korusun
ayy Allah kolaylık versin canım ya zor cidden
maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
maşallah canıım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Korkma canım augmentini 2000mg kullanıyorum bak günde. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kadın doğumcu da kullanabiliriz hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz yine de. Biliyorsundur kesin ama bol bol su iç olur mu? Şifa olsunŞifa olsun inşallah canım, bu kadarla geçsin gitsin artık bi rahat nefes al sen de.
Ben de tahlil sonuçları için doktora gittim bugün. Her zamanki gibi idrar yolları enfeksiyonum var yineşimdilik suya karıştırılacak bi ilaç verdi, bir de idrar kültürü istedi. Kültürün sonucuna göre antibiyotik kullanmam gerekebilirmiş. İnşallah bebek için bir sıkıntı oluşturmaz.
Korkma canım augmentini 2000mg kullanıyorum bak günde. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kadın doğumcu da kullanabiliriz hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz yine de. Biliyorsundur kesin ama bol bol su iç olur mu? Şifa olsun
Naif, zarif, kibar bir kızın olacaktır belki de, niye iftira atıyorsun kuzuya@pinkstrap cnm tahminin tuttu pipisi düşmüş kiz :))))) çok şükür saglikli edepsiz inat zilli bir kızım olacakmış.gelsin yırtık kotlar ana kiz kombinleri:))
Yaaa bende de iştah yok normal mi acaba hamileliğim boyunca şöyle tam doyduğumu yada oo sağlam yedim dediğimi hatırlamıyorum ay bitti maşallah 500 gr almışım oda bebek ve rahim ağırlığıdır heralde.. inşallah bebişler beslenir bi tek ona endişe ediyorumIstahim azaldi benim ya az yerince hemen doyuyorum.
Bir de cinsel konuda bir gıdım istek kalmadı.
canım sanada geçmiş olsun nasılsın şimdi daha iyisindir umarımKorkma canım augmentini 2000mg kullanıyorum bak günde. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Kadın doğumcu da kullanabiliriz hiçbir şey olmaz dedi. İnşallah gerek kalmaz yine de. Biliyorsundur kesin ama bol bol su iç olur mu? Şifa olsun
Çok yüksek değerler tehlikeli bebek için, o noktada zaten hastaneye yatırıyorlar, böyle sakin sakin söylemezdi riskleri sıralardı. Allah şifa versin.Şifa olsun inşallah canım, bu kadarla geçsin gitsin artık bi rahat nefes al sen de.
Ben de tahlil sonuçları için doktora gittim bugün. Her zamanki gibi idrar yolları enfeksiyonum var yineşimdilik suya karıştırılacak bi ilaç verdi, bir de idrar kültürü istedi. Kültürün sonucuna göre antibiyotik kullanmam gerekebilirmiş. İnşallah bebek için bir sıkıntı oluşturmaz.
Evet canım çok doğru diyorsun. Hamileyken ilaç almaktan korkuyordum, şu an 1 vitamin dahil günde 11 hap yutuyorumİlacı da gerek görürse kadın doğumcu verecek zaten. Enfeksiyon düşük veya erken Doğum riski demek, antibiyotikten daha zararlı dedi. Tabi gönlüm gerek kalmamasından yana ama gerek kalırsa da kullanacaz mecbur. Rabbim şifa versin hepimize.
Sen nasılsın, daha iyi oldun mu?
Kuşum erkeklerin bazisi oyle kucagina alana kadar baba olamiyo onlar...ilk cocukta senin yasadiklarini hormon degisimleri hislerini mumkun degil anlamiyo
Çok şükür canım, hala ateş devam ediyor ama geçecek inşallah yarınacanım sanada geçmiş olsun nasılsın şimdi daha iyisindir umarım
çok geçmiş olsun, benim boğazım da iki gün acıdı da ne yapsam diye delirdim, acil şifalar kuzum!Çok şükür canım, hala ateş devam ediyor ama geçecek inşallah yarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?