2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın canım

gecmis olsun canimn gecen bende 2 kere idrar kulturu verdim ilkinde ureme cikinca belki doktorum cikmaz diye bidaha yaptirdi ondadada cikti aantibiyotuk verdi bende dedim kullanmasam bebege zararlimi diye erkej erkejriski olusrurur dedu bende ictim mictim mecbur

Sinirlenme kuzum bebegin hisseder :) napalim onlarda boyle :) elini karnina koy derin nefes al bebeginden güc al rahatla sen artik annesin gerisi onemli degil

Naif, zarif, kibar bir kızın olacaktır belki de, niye iftira atıyorsun kuzuya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
2 kontrolde de drla ınatlasti anası normal degilki danasi normal olsun :)) bnm sipa totoş tepede ekrana dayadı ole durdu okadar uğraştı dr şeklini değişmedi

Gastritim önceden vardı evet ama inan sabah sadece yumurta yedim 3 saat boyunca midem sortım göğsüm ağrıdı.. dikkat edecem yazdıklarına teşekkür ederim

Hanimlar kendini gostermeyince kizmi oluyor acaba cinsiyet bilgisi olan varmi 16 haftada gittim doktora yuz ustu yatiyor dedi goremedi sizde bu soylenis dogrumu en ideal 18 ve 20 haftami sizce (

İşte muayenede aklımıza gelmiyor, sen öksürünce bebek pozisyon değiştiriyor aslında.
Ok sürdüm ciğerlerim sağla sol yer değişti ama onda tık yoktu :)) yazmıştın sevgili pink aklıma geldi yaptım dr da baya ugrasti ama o bnm kızım keyfinin yetmesi lazım bişe yapsin:) Ayy bak anası gurban olur onu verene :))

Ay decavit bende kullanıyorum cnm dediğin gibi tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yüzden mi acaba?

Yok artık o da mı işe yaramadı? Doğurmayacaksın da, kendini mi klonlayacaksın ne yapacaksın?

Çok yüksek değerler tehlikeli bebek için, o noktada zaten hastaneye yatırıyorlar, böyle sakin sakin söylemezdi riskleri sıralardı. Allah şifa versin.

Amin Pinko’cum saol
Eğer değerler çok yüksek olsa ağrım yanmam falan da olurdu. Hiçbiri yok şükür. Bi de maşallah bana, hamileliği öğrendiğimden beri ekstra bir sakinlik geldi bana. Doktorlara güvenip tamamen onlara bırakıyorum herşeyi. Rabbim onları da beni de yanıltmasın inşallah.

Yarın sabah uyandığında herşey geçmiş olur inşallah. Kullandığımız ilaçlar bebeklerimize de şifa olsun inşallah.

Ben de içecem eğer doktor gerek görürse. Bebeğe direkt bir zararı olacak olsa zaten antibiyotik vermezler diye düşünüyorum. Rabbim şifa versin.

ben ne zaman ohh bulantım yok kusmucam heralde dediysem 1 saat sonra öğrürken bukuyorum kendimi 18. haftada bitmişti kusmalarım benm inş hemen bitiverir
Ayy 18. Hafta mi daha cokmus ama bitsinde son üç hafta daha dayanirim benimki sanki 9 ay sürecekmis gibi geliyo

insaallh cikmazda cnm senin grek klmaz

Kızlar şu tatlı yiyince bebek hareketli olur olayını doktora sordum. Onu biz söylemiyoruz siz söylüyorsunuz şeker hamilelikte en uzak durulması gereken şey sakın ha dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…