- 23 Mayıs 2015
- 360
- 756
- 103
- 38
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın canımEvet canım çok doğru diyorsun. Hamileyken ilaç almaktan korkuyordum, şu an 1 vitamin dahil günde 11 hap yutuyorumgerek diyorsa doktor içeceğiz artık el mahkum.
Boğazımdaki kesi yeri ve burnumdaki yer acıyor şu an. Ateşim 37lerde devamlı ama doktor da bugün ağrı ateş olacak, yarına kadar sabır dedi. Haftalarca çekmektense inşallah bitecek hemen...
gecmis olsun canimn gecen bende 2 kere idrar kulturu verdim ilkinde ureme cikinca belki doktorum cikmaz diye bidaha yaptirdi ondadada cikti aantibiyotuk verdi bende dedim kullanmasam bebege zararlimi diye erkej erkejriski olusrurur dedu bende ictim mictim mecburİlacı da gerek görürse kadın doğumcu verecek zaten. Enfeksiyon düşük veya erken Doğum riski demek, antibiyotikten daha zararlı dedi. Tabi gönlüm gerek kalmamasından yana ama gerek kalırsa da kullanacaz mecbur. Rabbim şifa versin hepimize.
Sen nasılsın, daha iyi oldun mu?
Sinirlenme kuzum bebegin hisseder :) napalim onlarda boyle :) elini karnina koy derin nefes al bebeginden güc al rahatlaBIrak hamileliği, normal zamanlarda bile anlayışlılar mı sanki?
Kan gelmiyor diye onlar adet olmuyor mu sanıyorsunuz? Benim eşim her ayın 7si, 17si ve 27sinde adet olur mesela...
Bugün işyeri yemekhanesinde aynı masada yemek yediğim bayanla bir iki cümleyle sohbet ettim diye milletin içinde yemeğine dön tamam diyor ters ters . Sana mı sorucam kimle sohbet edeceğimi etmeyeceğimi. Terbiyesiz. İlla "heriflik" edecekler. Çok pis kızgınım, hiç tahammülüm yok.
Oraya gittim canım iki hafta önce ihaleleri bitmiş ve kan kitleri şuan için yokmuş haziran ortasında gelecekmiş.çok teşekkürederim.Ben tepecik eğitim araştırmada ücretsiz yaptırdım canım
2 kontrolde de drla ınatlasti anası normal degilki danasi normal olsun :)) bnm sipa totoş tepede ekrana dayadı ole durdu okadar uğraştı dr şeklini değişmediNaif, zarif, kibar bir kızın olacaktır belki de, niye iftira atıyorsun kuzuyaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
İşte muayenede aklımıza gelmiyor, sen öksürünce bebek pozisyon değiştiriyor aslında.2 kontrolde de drla ınatlasti anası normal degilki danasi normal olsun :)) bnm sipa totoş tepede ekrana dayadı ole durdu okadar uğraştı dr şeklini değişmedi
inşallah canım benimÇok şükür canım, hala ateş devam ediyor ama geçecek inşallah yarına
Gastritim önceden vardı evet ama inan sabah sadece yumurta yedim 3 saat boyunca midem sortım göğsüm ağrıdı.. dikkat edecem yazdıklarına teşekkür ederimGastrit gibi bisey olmasin canım. Ultrasonda görülmüyor bazen eşim çok çekti en son endoskopiyle anlaşıldı. Baharatlı acılı asitli yeme. Bol su iç. Az az sık sık ye. Ne çok bos ne çok dolu olmasin miden. Inşallah kısa sürede ıyilesirsin
Ok sürdüm ciğerlerim sağla sol yer değişti ama onda tık yoktu :)) yazmıştın sevgili pink aklıma geldi yaptım dr da baya ugrasti ama o bnm kızım keyfinin yetmesi lazım bişe yapsin:) Ayy bak anası gurban olur onu verene :))İşte muayenede aklımıza gelmiyor, sen öksürünce bebek pozisyon değiştiriyor aslında.
Ay decavit bende kullanıyorum cnm dediğin gibi tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yüzden mi acaba?Canım decavit ya da başka ilaç kullanıyor musun? Ben de aynı durumdayım göğüs altı mide kısmı sis ve ağrıyordu. Bir kaç gündür almadım hapı inanır mısın geçti.o ağrılardan yemek yemeye korkardim.buyuk abdestim de düzeldi birakinca.
Hap kullanıyorsanız yan etkilerine bak istersen
Decavit bnm kabusumdu ilk tedavimden kullanilmistı bunda kesinlikle reddettim muadili ilaç alın kabızlık yapiyorAy decavit bende kullanıyorum cnm dediğin gibi tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yüzden mi acaba?
Yok artık o da mı işe yaramadı? Doğurmayacaksın da, kendini mi klonlayacaksın ne yapacaksın?Ok sürdüm ciğerlerim sağla sol yer değişti ama onda tık yoktu :)) yazmıştın sevgili pink aklıma geldi yaptım dr da baya ugrasti ama o bnm kızım keyfinin yetmesi lazım bişe yapsin:) Ayy bak anası gurban olur onu verene :))
Çok yüksek değerler tehlikeli bebek için, o noktada zaten hastaneye yatırıyorlar, böyle sakin sakin söylemezdi riskleri sıralardı. Allah şifa versin.
Evet canım çok doğru diyorsun. Hamileyken ilaç almaktan korkuyordum, şu an 1 vitamin dahil günde 11 hap yutuyorumgerek diyorsa doktor içeceğiz artık el mahkum.
Boğazımdaki kesi yeri ve burnumdaki yer acıyor şu an. Ateşim 37lerde devamlı ama doktor da bugün ağrı ateş olacak, yarına kadar sabır dedi. Haftalarca çekmektense inşallah bitecek hemen...
gecmis olsun canimn gecen bende 2 kere idrar kulturu verdim ilkinde ureme cikinca belki doktorum cikmaz diye bidaha yaptirdi ondadada cikti aantibiyotuk verdi bende dedim kullanmasam bebege zararlimi diye erkej erkejriski olusrurur dedu bende ictim mictim mecbur
Tabi o yüzden:) Bende de kabızlık yaptı, mide yanmam erken başladı, decaviti bıraktım bağırsak düzeldi ama midem bir daha iflah olmadıAy decavit bende kullanıyorum cnm dediğin gibi tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yüzden mi acaba?
Ayy 18. Hafta mi daha cokmus ama bitsinde son üç hafta daha dayanirim benimki sanki 9 ay sürecekmis gibi geliyoben ne zaman ohh bulantım yok kusmucam heralde dediysem 1 saat sonra öğrürken bukuyorum kendimi 18. haftada bitmişti kusmalarım benm inş hemen bitiverir
insaallh cikmazda cnm senin grek klmazAmin Pinko’cum saol
Eğer değerler çok yüksek olsa ağrım yanmam falan da olurdu. Hiçbiri yok şükür. Bi de maşallah bana, hamileliği öğrendiğimden beri ekstra bir sakinlik geldi bana. Doktorlara güvenip tamamen onlara bırakıyorum herşeyi. Rabbim onları da beni de yanıltmasın inşallah.
Yarın sabah uyandığında herşey geçmiş olur inşallah. Kullandığımız ilaçlar bebeklerimize de şifa olsun inşallah.
Ben de içecem eğer doktor gerek görürse. Bebeğe direkt bir zararı olacak olsa zaten antibiyotik vermezler diye düşünüyorum. Rabbim şifa versin.
Umarim zira babaya benzerse emekli ikramiyesini kızın estetisyenine yatırırız:)))Yok artık o da mı işe yaramadı? Doğurmayacaksın da, kendini mi klonlayacaksın ne yapacaksın?
Inşallah uzun sürmez canım mide rahatsızlığı zorGastritim önceden vardı evet ama inan sabah sadece yumurta yedim 3 saat boyunca midem sortım göğsüm ağrıdı.. dikkat edecem yazdıklarına teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?