Abartma, adamı beğenip almadın mı? Söz konusu bebeğin benzemesi olunca çamura yatıyorsun şimdi :)Umarim zira babaya benzerse emekli ikramiyesini kızın estetisyenine yatırırız:)))
Abartma, adamı beğenip almadın mı? Söz konusu bebeğin benzemesi olunca çamura yatıyorsun şimdi :)
Benzeme ihtimalini o kadar kıskanmış ki, gömmüş adamı resmen :)Ayy ne güldüm yorumuna
Benim hem bulantı hem ağvar üst üste yanievetEKMEK86 gastrit gibi bir şey olabilir, o da ancak endoskopiyle anlaşılıyor pearlshine'in soylediği gibi. Bende de gastrit var, benim hamilelikte hiç mide bulantım olmadı ama mide ağrım oldu ilk 12 haftada, ve sürekli mide kazınma hissi gibi rahatsız edici bir his vardı.
inşalla uzun sürmezInşallah uzun sürmez canım mide rahatsızlığı zor
11 ilacı sayar mısın canım ?çok fazla geldi bana.Evet canım çok doğru diyorsun. Hamileyken ilaç almaktan korkuyordum, şu an 1 vitamin dahil günde 11 hap yutuyorumgerek diyorsa doktor içeceğiz artık el mahkum.
Boğazımdaki kesi yeri ve burnumdaki yer acıyor şu an. Ateşim 37lerde devamlı ama doktor da bugün ağrı ateş olacak, yarına kadar sabır dedi. Haftalarca çekmektense inşallah bitecek hemen...
Yuh o nasıl ilaç sayısı, yemek yemesine gerek yok doyuyordur zaten, midede yer kalmaz, hepsi takviye mi?11 ilacı sayar mısın canım ?çok fazla geldi bana.
Öncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Kocaelinden İstanbul’a geldim bugün ailemi ziyarete gelmişken buradaki doktora gitmek istedim (vakti gelmişti)
Heyecanla cinsiyeti de öğreniriz diye annemle sabah gittik... doktor kese sağ ve solunda biri 7cm diğeri 3cm miyom gördü ve miyomlar bebeğin kösesine baskı yapıyor - rahmin açılmamış- çocuk içeride katlı kalmış ayakları sıkışmış dedi....
Rahmin de tuhaf dedi vs araya cinsiyeti sıkıştırdı ama miyom deyince bende bağlantı koptu tamamen...
Rahimin dar geç genişliyor açılıyor gibi birşey dedi düşük önleyici iğne verdi ... progestan devam et dedi...
Başından böyle birşey geçen var mı ? Tedirgin oldum ne kadar takma kafana dese de doktor .... yarın başka bi doktora daha gideceğim İstanbul’a gelmişken...
Öncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Kocaelinden İstanbul’a geldim bugün ailemi ziyarete gelmişken buradaki doktora gitmek istedim (vakti gelmişti)
Heyecanla cinsiyeti de öğreniriz diye annemle sabah gittik... doktor kese sağ ve solunda biri 7cm diğeri 3cm miyom gördü ve miyomlar bebeğin kösesine baskı yapıyor - rahmin açılmamış- çocuk içeride katlı kalmış ayakları sıkışmış dedi....
Rahmin de tuhaf dedi vs araya cinsiyeti sıkıştırdı ama miyom deyince bende bağlantı koptu tamamen...
Rahimin dar geç genişliyor açılıyor gibi birşey dedi düşük önleyici iğne verdi ... progestan devam et dedi...
Başından böyle birşey geçen var mı ? Tedirgin oldum ne kadar takma kafana dese de doktor .... yarın başka bi doktora daha gideceğim İstanbul’a gelmişken...
Yuh o nasıl ilaç sayısı, yemek yemesine gerek yok doyuyordur zaten, midede yer kalmaz, hepsi takviye mi?LezzetliCipetpet
Canım benim arkadaşım miyomu varken hamile kaldı ve sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla oğlunu kucağına aldı. Allah'a emanet olsun kuzucuğun...
He öyle 11, Ben de ayrı ayrı 11 farklı ilaç alıyor sandımFutbol takımı mübarekben bildiğim kadariyla ilk 11 i sayayım
Parol gunde 3
Agumentin günde 2
Progestan günde 3
Vinalac 1
Glifor günde 2
Bende miyomdan sıkıntı yaşayanı duymadım, miyom keseden uzaklaşıyor gebelik rahat geçiyor diye biliyorum, tabi senin keseye yakın olduğu için tehlike görmüş doktorun. İnşallah yarın rahatlatıcı cevaplar alırsınÖncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Pinkocuğum benim ikizlerde doktorum habire ilaç veriyordu sonra diğer doktor neden bu kadar ilaç alıyorsun gebelikte çok ilaç iyi değil demişti o yüzden soruyorum.tabi bünyeyle alakası olabilir benim bünyem kaldırmıyor ilacı.rabbim seni korusunYuh o nasıl ilaç sayısı, yemek yemesine gerek yok doyuyordur zaten, midede yer kalmaz, hepsi takviye mi?LezzetliCipetpet
Ya valla kıskanınca gidiyor ona benziyor zaten.. ben hep bana benzesin istedim ama babasının kopyası çocuk... gerçi saçları bana benziyor o siyah saçlarının arasındaki kızıllıklar aynı ben :)) bakışlarını da benzetiyor gerçi babası senin gibi bakıyor diyor :)Benzeme ihtimalini o kadar kıskanmış ki, gömmüş adamı resmen :)
Bende miyomdan sıkıntı yaşayanı duymadım, miyom keseden uzaklaşıyorlar gebelik rahat geçiyor diye biliyorum, tabi senin keseye yakın olduğu için tehlike görmüş doktorun. İnşallah yarın rahatlatıcı cevaplar alırsın
Canım olabilir onu bıraktım rahata kavuştum yahu masaAllah diyeyim mide ağrım siskinlik de geçti tuvalette düzeldi.kontrolde doktoruma soylicemAy decavit bende kullanıyorum cnm dediğin gibi tuvalete çıkmakta zorlanıyorum o yüzden mi acaba?
Ben o yüzden hamileliğim boyunca benzeme konusunda yorum yapmayı düşünmüyorum :)) Zeka, ahlak, adalet duyguları babasına benzesin o konuya hiç itirazım yok :)Ya valla kıskanınca gidiyor ona benziyor zaten.. ben hep bana benzesin istedim ama babasının kopyası çocuk... gerçi saçları bana benziyor o siyah saçlarının arasındaki kızıllıklar aynı ben :)) bakışlarını da benzetiyor gerçi babası senin gibi bakıyor diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?