2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Kocaelinden İstanbul’a geldim bugün ailemi ziyarete gelmişken buradaki doktora gitmek istedim (vakti gelmişti)

Heyecanla cinsiyeti de öğreniriz diye annemle sabah gittik... doktor kese sağ ve solunda biri 7cm diğeri 3cm miyom gördü ve miyomlar bebeğin kösesine baskı yapıyor - rahmin açılmamış- çocuk içeride katlı kalmış ayakları sıkışmış dedi....

Rahmin de tuhaf dedi vs araya cinsiyeti sıkıştırdı ama miyom deyince bende bağlantı koptu tamamen...

Rahimin dar geç genişliyor açılıyor gibi birşey dedi düşük önleyici iğne verdi ... progestan devam et dedi...

Başından böyle birşey geçen var mı ? Tedirgin oldum ne kadar takma kafana dese de doktor .... yarın başka bi doktora daha gideceğim İstanbul’a gelmişken...

Benim hem bulantı hem ağvar üst üste yani
Inşallah uzun sürmez canım mide rahatsızlığı zor
inşalla uzun sürmez mide bulantısı da cabası .. etrafımdakiler bebek kız ve saçları var mideni rahatsız ediyor diyorlar Allahım ya

11 ilacı sayar mısın canım ?çok fazla geldi bana.

Hiç bir bilgim yok bu olanlara dair. Sadece geçmiş olsun, inşallah önemli bişey çıkmaz demek istedim.

Canım benim arkadaşım miyomu varken hamile kaldı ve sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla oğlunu kucağına aldı. Allah'a emanet olsun kuzucuğun...

Yuh o nasıl ilaç sayısı, yemek yemesine gerek yok doyuyordur zaten, midede yer kalmaz, hepsi takviye mi? LezzetliCipetpet

Futbol takımı mübarek ben bildiğim kadariyla ilk 11 i sayayım
Parol gunde 3
Agumentin günde 2
Progestan günde 3
Vinalac 1
Glifor günde 2

Canım benim arkadaşım miyomu varken hamile kaldı ve sorunsuz gebelik geçirip sağlıkla oğlunu kucağına aldı. Allah'a emanet olsun kuzucuğun...

Allah razı olsun ... üç sene önce doktorum evet var ama miyomlar ufak Doğumda gider demişti..
Bugün de doktor 7cm keseyi sıkıştırıyorLar , rahmin de genişlememiş -ileri de düşük riski de olabilir deyince ister istemez panik oldum korktum... sonra da geçmiş bana takıntılı olma diyor .. valla hocam size gelene kadar bi takıntım yoktu dedim adama
- pipisi var diye de sıkıştırdı araya ona bile sevinemedim böle üzüldüm mü sevindim mi birşey yaşayamadım...

Yarın ki doktoruma da göründükten sonra rahat bir nefes alırım.... inşallah

Bende miyomdan sıkıntı yaşayanı duymadım, miyom keseden uzaklaşıyor gebelik rahat geçiyor diye biliyorum, tabi senin keseye yakın olduğu için tehlike görmüş doktorun. İnşallah yarın rahatlatıcı cevaplar alırsın

Son düzenleme:
Yuh o nasıl ilaç sayısı, yemek yemesine gerek yok doyuyordur zaten, midede yer kalmaz, hepsi takviye mi? LezzetliCipetpet
Pinkocuğum benim ikizlerde doktorum habire ilaç veriyordu sonra diğer doktor neden bu kadar ilaç alıyorsun gebelikte çok ilaç iyi değil demişti o yüzden soruyorum.tabi bünyeyle alakası olabilir benim bünyem kaldırmıyor ilacı.rabbim seni korusun LezzetliCipetpet

Benzeme ihtimalini o kadar kıskanmış ki, gömmüş adamı resmen :)
Ya valla kıskanınca gidiyor ona benziyor zaten.. ben hep bana benzesin istedim ama babasının kopyası çocuk... gerçi saçları bana benziyor o siyah saçlarının arasındaki kızıllıklar aynı ben :)) bakışlarını da benzetiyor gerçi babası senin gibi bakıyor diyor :)

Kocaelindeki doktorum sağolsun koca miyomları görüpte birşey demedi... biraz ilgisiz geldi ... buradaki doktor daha bi üstüme düşer gibi diğer konularda da olsun... tiroid değerime bakmak dışında bi test de yaptırmadım bugün.. pek normal mış gibi anlatmadı doktorum miyomları görünce... ondan panik oldum... yarın bi gelse ...

Ben o yüzden hamileliğim boyunca benzeme konusunda yorum yapmayı düşünmüyorum :)) Zeka, ahlak, adalet duyguları babasına benzesin o konuya hiç itirazım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…