Aslında hazır İstanbul'dayken birçok perinatolog imkanın var onlardan birine mi gitsen? Risk varsa en iyisini onlar bilir.Kocaelindeki doktorum sağolsun koca miyomları görüpte birşey demedi... biraz ilgisiz geldi ... buradaki doktor daha bi üstüme düşer gibi diğer konularda da olsun... tiroid değerime bakmak dışında bi test de yaptırmadım bugün.. pek normal mış gibi anlatmadı doktorum miyomları görünce... ondan panik oldum... yarın bi gelse ...
Öncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Kocaelinden İstanbul’a geldim bugün ailemi ziyarete gelmişken buradaki doktora gitmek istedim (vakti gelmişti)
Heyecanla cinsiyeti de öğreniriz diye annemle sabah gittik... doktor kese sağ ve solunda biri 7cm diğeri 3cm miyom gördü ve miyomlar bebeğin kösesine baskı yapıyor - rahmin açılmamış- çocuk içeride katlı kalmış ayakları sıkışmış dedi....
Rahmin de tuhaf dedi vs araya cinsiyeti sıkıştırdı ama miyom deyince bende bağlantı koptu tamamen...
Rahimin dar geç genişliyor açılıyor gibi birşey dedi düşük önleyici iğne verdi ... progestan devam et dedi...
Başından böyle birşey geçen var mı ? Tedirgin oldum ne kadar takma kafana dese de doktor .... yarın başka bi doktora daha gideceğim İstanbul’a gelmişken...
Kocaelindeki doktorum sağolsun koca miyomları görüpte birşey demedi... biraz ilgisiz geldi ... buradaki doktor daha bi üstüme düşer gibi diğer konularda da olsun... tiroid değerime bakmak dışında bi test de yaptırmadım bugün.. pek normal mış gibi anlatmadı doktorum miyomları görünce... ondan panik oldum... yarın bi gelse ...
Miyomu olmayan kişi çok azdır heralde. Hatta doktorlar sezeryan sırasında miyomlari da aliriz diyorlar bir çok kişiye. Benim de sağda varmış ama keseye uzak bi noktada sıkıntı olmaz dedi. Siz bence de başka bir doktora daha gidin aklınızda soru isareti kalmasinAllah razı olsun ... üç sene önce doktorum evet var ama miyomlar ufak Doğumda gider demişti..
Bugün de doktor 7cm keseyi sıkıştırıyorLar , rahmin de genişlememiş -ileri de düşük riski de olabilir deyince ister istemez panik oldum korktum... sonra da geçmiş bana takıntılı olma diyor .. valla hocam size gelene kadar bi takıntım yoktu dedim adama
- pipisi var diye de sıkıştırdı araya ona bile sevinemedim böle üzüldüm mü sevindim mi birşey yaşayamadım...
Yarın ki doktoruma da göründükten sonra rahat bir nefes alırım.... inşallah
Benim arkadaşımda da miyom vardı ama kaç cm bilmiyorum bi kaç tane vardı zamanla küçülür demişti doktor..38.hafta doğum yaptı gayet sağlıklı İnşallah bir sıkıntı olmaz üzülmeyin başka doktora da gidin mutlaka.Öncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Kocaelinden İstanbul’a geldim bugün ailemi ziyarete gelmişken buradaki doktora gitmek istedim (vakti gelmişti)
Heyecanla cinsiyeti de öğreniriz diye annemle sabah gittik... doktor kese sağ ve solunda biri 7cm diğeri 3cm miyom gördü ve miyomlar bebeğin kösesine baskı yapıyor - rahmin açılmamış- çocuk içeride katlı kalmış ayakları sıkışmış dedi....
Rahmin de tuhaf dedi vs araya cinsiyeti sıkıştırdı ama miyom deyince bende bağlantı koptu tamamen...
Rahimin dar geç genişliyor açılıyor gibi birşey dedi düşük önleyici iğne verdi ... progestan devam et dedi...
Başından böyle birşey geçen var mı ? Tedirgin oldum ne kadar takma kafana dese de doktor .... yarın başka bi doktora daha gideceğim İstanbul’a gelmişken...
Hahahaha ben çirkin severim beğenerek almadim tipsiz kimse bakmaz kafam rahat eder diye aldım :)) eşime de böyle takılıyorum guluyoruz latife bir yana sağlıklı olsunda yeter diyemeyecem Allah isteyin vereyim demiş bana benzesin en çok bana :)))))Abartma, adamı beğenip almadın mı? Söz konusu bebeğin benzemesi olunca çamura yatıyorsun şimdi :)
Çok sağolun kızlar öncelikle :)Pinkocuğum benim ikizlerde doktorum habire ilaç veriyordu sonra diğer doktor neden bu kadar ilaç alıyorsun gebelikte çok ilaç iyi değil demişti o yüzden soruyorum.tabi bünyeyle alakası olabilir benim bünyem kaldırmıyor ilacı.rabbim seni korusunLezzetliCipetpet
aynen ya hiç yorum yapmamak lazım bir de ben her gece dua ederdim bana benzesin diye :)))) tutmadı.. eşimde huyu suyu da sana benzer inşallah derdi ama bakalım Şuan 2 yaş sendromunda da bilmem ama sanırım o özellikler de babasıBen o yüzden hamileliğim boyunca benzeme konusunda yorum yapmayı düşünmüyorum :)) Zeka, ahlak, adalet duyguları babasına benzesin o konuya hiç itirazım yok :)
Canım kanaman filan var mı benim teyzemin kızında vardı miyom yerinden kalkamadı Doğuma kadar Çünkü her kalkışından kanaması olurdu bebekle birlikte miyomda büyüyordu ama o en başından itibaren hep yattı. Hastaneye bile zor gidip geliyordu.Kocaelindeki doktorum sağolsun koca miyomları görüpte birşey demedi... biraz ilgisiz geldi ... buradaki doktor daha bi üstüme düşer gibi diğer konularda da olsun... tiroid değerime bakmak dışında bi test de yaptırmadım bugün.. pek normal mış gibi anlatmadı doktorum miyomları görünce... ondan panik oldum... yarın bi gelse ...
Var canim ben boyattim innoa ileSaçını boyatan var mı
Canım banada miyom var dedi Dr. Ama küçük bir sorun görmüyorum dedi ama buyuyebiliyormus. Madem istanbuldasin iyi bir perinotologa git bence ihmal etme ama kafanada takma bir çok kişi hamileliginde miyom ile karşılaşıyor Allahin izniyle birseycik olmazÖncelikle hasta olan herkese Allah şifa versin.. cinsiyetlerin öğrenenleri tebrik ederim Allah hayırlı en başta sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Canim internette 30 tl innoa boya arkadasina boyat benceOrganik boya için 500 tl istedi benden kuaförTabi boyatmadım
Canım kaç haftalık hamilesin? Bende de miyom var.hamile değilken 4cm falandi suan 8.5 cm. Rahim dışında yukarda.bebege bir zararı yok sadece büyüme meyilli olduğu için rahime mideye baskı yapicak dendi bana da. En kotu ihtimalle erken doğum olabilir takip edicekler miyomu.
Miyomu olmayan kişi çok azdır heralde. Hatta doktorlar sezeryan sırasında miyomlari da aliriz diyorlar bir çok kişiye. Benim de sağda varmış ama keseye uzak bi noktada sıkıntı olmaz dedi. Siz bence de başka bir doktora daha gidin aklınızda soru isareti kalmasin
Benim arkadaşımda da miyom vardı ama kaç cm bilmiyorum bi kaç tane vardı zamanla küçülür demişti doktor..38.hafta doğum yaptı gayet sağlıklı İnşallah bir sıkıntı olmaz üzülmeyin başka doktora da gidin mutlaka.
Canım kanaman filan var mı benim teyzemin kızında vardı miyom yerinden kalkamadı Doğuma kadar Çünkü her kalkışından kanaması olurdu bebekle birlikte miyomda büyüyordu ama o en başından itibaren hep yattı. Hastaneye bile zor gidip geliyordu.
Cnm geçmiş olsun progestani 10.hafta ortalarına kadar 2 doz iğne olarak kullandım herhangi bir zararı olmaz için rahat olsun .yrn a ii hbrlerle gel insYarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur
Benimde aynı şey gelmişti başıma bende hiçbir belirti yonendbenim idrar kulturumde bakteri uremesi vardi ama ne bi yanmam ne bi koku nede sizlama vardi tuvaletimi yaparken doktor bakalim dedi diye bakmistik bide
Kızlar mide ağrım beni mahvetti .. dahiliyeye gittim ultrasonla safra şu bu her şeye bakıldı kan testi yapıldı bir şey çıkmadı .. ama mide ağrım sırtıma vuruyor sürekli ve göğsümün altı çok ağırıyor bir şey yesem ağırıyor yemesem yine ağırıyor ne olacam ben
Hadi ya tutmadı mı :) Hayırlısı olsun inşallahHerkese selamlar, bana da bugun doktorum kizim olacagini soyledipinkstrap erkek diye yorumlamisti oysaki :)
18. haftaya girdim, ama kiz mi erkek mi diye yinede icimde endise var. Sizler cinsiyeti aile ile paylasiyormusunuz ne tavsiye edersiniz? Biraz bekleyeyim mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?