2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aslında hazır İstanbul'dayken birçok perinatolog imkanın var onlardan birine mi gitsen? Risk varsa en iyisini onlar bilir.

Canım kaç haftalık hamilesin? Bende de miyom var.hamile değilken 4cm falandi suan 8.5 cm. Rahim dışında yukarda.bebege bir zararı yok sadece büyüme meyilli olduğu için rahime mideye baskı yapicak dendi bana da. En kotu ihtimalle erken doğum olabilir takip edicekler miyomu.

Riskli görmediyse bu sebeple söylememiştir.bana da ozeldeki doktorum büyüdüğünü hiç soylemedi.bi ara devlete bı gideyim dedim o miyomun büyüdüğünü söyledi fakulteye git dedi.apar topar fakülteye gittik onlar da riskli bı yerde olmadığını söylediler.daha sonra tekrar ozeldekine gittim midemde ağrı var diye miyomdan bahstmedim bakayım ne dicek diye sonra o da miyomun büyümüş dedi o da fakülte gibi riskli bı yerde değil bebeğe bı zararı yok dedi.demem o ki bazı doktorlar abartabiliyor.devlettekine sonra yine gittim ısrarla bana diyor fakülteye git doğumunu orda yap.yani sanki beni başından savar gibi risk almak istemiyor gibi.sonra ben dedim fakülte riskli değil dedim toparladı hemen en kötüsünü düşünmek zorundayız belki iyi olacak ama gozardi etme falan filan

Miyomu olmayan kişi çok azdır heralde. Hatta doktorlar sezeryan sırasında miyomlari da aliriz diyorlar bir çok kişiye. Benim de sağda varmış ama keseye uzak bi noktada sıkıntı olmaz dedi. Siz bence de başka bir doktora daha gidin aklınızda soru isareti kalmasin

Benim arkadaşımda da miyom vardı ama kaç cm bilmiyorum bi kaç tane vardı zamanla küçülür demişti doktor..38.hafta doğum yaptı gayet sağlıklı İnşallah bir sıkıntı olmaz üzülmeyin başka doktora da gidin mutlaka.

Abartma, adamı beğenip almadın mı? Söz konusu bebeğin benzemesi olunca çamura yatıyorsun şimdi :)
Hahahaha ben çirkin severim beğenerek almadim tipsiz kimse bakmaz kafam rahat eder diye aldım :)) eşime de böyle takılıyorum guluyoruz latife bir yana sağlıklı olsunda yeter diyemeyecem Allah isteyin vereyim demiş bana benzesin en çok bana :)))))

Çok sağolun kızlar öncelikle :)
pinkstrap
11 ilaç değil de sabah öğle akşam kullanmalarla 11 hap oldu.
2 tane Glifor 1000mg, 1 tane Vinalac (multivitamin), 2 tane Augmentin 1000mg, 3 tane Parol, 3 tane Progestan 200mg.
Toplam 11 ediyor.. Bir tane ilaç almak bile sinir bozucuyken doktor dedi diye alıyorum işte, el mahkum :)

Ben o yüzden hamileliğim boyunca benzeme konusunda yorum yapmayı düşünmüyorum :)) Zeka, ahlak, adalet duyguları babasına benzesin o konuya hiç itirazım yok :)
aynen ya hiç yorum yapmamak lazım bir de ben her gece dua ederdim bana benzesin diye :)))) tutmadı.. eşimde huyu suyu da sana benzer inşallah derdi ama bakalım Şuan 2 yaş sendromunda da bilmem ama sanırım o özellikler de babası

Canım kanaman filan var mı benim teyzemin kızında vardı miyom yerinden kalkamadı Doğuma kadar Çünkü her kalkışından kanaması olurdu bebekle birlikte miyomda büyüyordu ama o en başından itibaren hep yattı. Hastaneye bile zor gidip geliyordu.

Kızlar herkese iyi akşamlar. Bugün doktora gittik cinsiyet hiç söylememişti daha evvel. Bugün uzun uzun inceledi ve yüzde 70 80 kız diyebilirim dedi. Daha sonra tekrar incelemeye başladı ve evet artık kesin kız diyebilirim yüzde 90_100 diyeyim 2 hafta sonra tekrar bakalım ama yanılacağımı düşünmüyorum net gördüm dedi. Teyit edeceğim dedi. Hayırlısı artık. Kız erkek fark etmez sağlıklı olsunda.Darısı öğrenmeyenlerin başına olsun kızım diye sevmeye başladık bile

Canım banada miyom var dedi Dr. Ama küçük bir sorun görmüyorum dedi ama buyuyebiliyormus. Madem istanbuldasin iyi bir perinotologa git bence ihmal etme ama kafanada takma bir çok kişi hamileliginde miyom ile karşılaşıyor Allahin izniyle birseycik olmaz

Herkese selamlar, bana da bugun doktorum kizim olacagini soyledi pinkstrap erkek diye yorumlamisti oysaki :)
18. haftaya girdim, ama kiz mi erkek mi diye yinede icimde endise var. Sizler cinsiyeti aile ile paylasiyormusunuz ne tavsiye edersiniz? Biraz bekleyeyim mi sizce?

Yarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur

Cnm geçmiş olsun progestani 10.hafta ortalarına kadar 2 doz iğne olarak kullandım herhangi bir zararı olmaz için rahat olsun .yrn a ii hbrlerle gel ins

benim idrar kulturumde bakteri uremesi vardi ama ne bi yanmam ne bi koku nede sizlama vardi tuvaletimi yaparken doktor bakalim dedi diye bakmistik bide
Benimde aynı şey gelmişti başıma bende hiçbir belirti yonend

Hadi ya tutmadı mı :) Hayırlısı olsun inşallah
Ben kimseye söylemiyorum gerçi kendim de net biliyorum sayılmaz :) Göstermiyor deyip deyip, Öğrenmemeye karar verdik derim bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…