Hadi ya tutmadı mı :) Hayırlısı olsun inşallah
Ben kimseye söylemiyorum gerçi kendim de net biliyorum sayılmaz :) Göstermiyor deyip deyip, Öğrenmemeye karar verdik derim bir süre sonra.
Hamileliğimi öğrendiğimden beri bende de aynı akıntı varKızlar bende hafif sarımsı renkte akıntı oluyor.siz de var mi böyle bir durum.
Progestan müthiş bir ilaç canım. Bebeğe zararı değil faydası olur...Yarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur
Bir zararı olmaz canım ilk hamileliğimde 23. Haftadan itibaren uzun süre kullanmıştım fitil olarak erken Doğum riskim vardı.doktorum o zaman eşime de kullandırdım iki hamileliğinde de hiçbir zararı yok demişti.Yarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur
Var canım olmaz mı çok normal. Kokulu olmadığı sürece sıkıntı yok. Sağlık ocağındaki ebe akıntıların olacak artabilir regl olmadığınız için akıntı oluyor demişti.Kızlar bende hafif sarımsı renkte akıntı oluyor.siz de var mi böyle bir durum.
bence hicc soylrmee :) ben soyledimde noldu her gun isim dusundunuzmu yok anamin adini koy yok nenemin adini koyy en iyisi hic hoyleme kafan rahat etsin :)Herkese selamlar, bana da bugun doktorum kizim olacagini soyledi @pinkstrap erkek diye yorumlamisti oysaki :)
18. haftaya girdim, ama kiz mi erkek mi diye yinede icimde endise var. Sizler cinsiyeti aile ile paylasiyormusunuz ne tavsiye edersiniz? Biraz bekleyeyim mi sizce?
Kocaelideyim demissiniz eğer kocaelide de bir doktora görünmek isterseniz Semih beye gitmenizi tavsiye ederim. Sıkıntı var diyorsa vardır yoksa yoktur işinin tam anlamıyla uzmanıdır Semih beyYarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur
bence hicc soylrmee :) ben soyledimde noldu her gun isim dusundunuzmu yok anamin adini koy yok nenemin adini koyy en iyisi hic hoyleme kafan rahat etsin :)
Herkese selamlar, bana da bugun doktorum kizim olacagini soyledi @pinkstrap erkek diye yorumlamisti oysaki :)
18. haftaya girdim, ama kiz mi erkek mi diye yinede icimde endise var. Sizler cinsiyeti aile ile paylasiyormusunuz ne tavsiye edersiniz? Biraz bekleyeyim mi sizce?
Kızlar bende hafif sarımsı renkte akıntı oluyor.siz de var mi böyle bir durum.
bence hicc soylrmee :) ben soyledimde noldu her gun isim dusundunuzmu yok anamin adini koy yok nenemin adini koyy en iyisi hic hoyleme kafan rahat etsin :)
Ya isme karissalar iyi.kızımin adini Lidya koyduk soyledigimiz anda baska isim yok mu ay bu ismi kim buldu...boyle sacma sapan hadsizlikler...hatta amcasi olcak hayvanat kimligi gordu aa lidyayida mu yazdirdiniz hmm kotu olmus dedi...insanlar kendini ne saniyo anlamiyorum...simdi soranlara aysegul koycaz ahmet koycaz diyorum en cok kayinvaldecim soruyo onada oyle diyorum baska isimmi yok diyo yok diyorum ikisinden biri olcak nolduki???Haklisin valla bunlara da hazirlikli olmak lazim, hamileligin agirligi zorlugu yokmus gibi bide insanlarin isme karismasini hic kaldiramicam
Herkesin doktoru farklı söylüyo progestan için canım, ben kendi doktorum hariç başka bi doktora gözükmek zorunda kalmıştım kanama alanımdan dolayı kendi doktorum progestan vermezken diğer doktor progestan başlatmıştı. 4 gün sonra kendi doktoruma gidip bunu söylediğimde progestanın sana ya da bebeğe zararı yok sadece seni sersemletir, progestan 16. Ve 32. Haftalar arası erken doğumu engelliyo sadece sana faydasıda yok ben ilaca karşıyım gerek olmadıkça diyerek bıraktırdı bana. Ve çok şükür kanama alanımda bitti progestan da bikaç tane içtim hala öyle duruyo. Ama kesinlikle zararı yok. Hatta arada o sersemlik için içsemmi bile diyorumYarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur
Valla bizde çok önceden konuştuk canım cinsiyeti uzuuun bi süre kimseye söylemicez. Bizde isme karışan da olmaz isimler taa biz evlenmeden önce hazırdı rabbim koymayı nasip ederse. Ama nedense kimseye söylemeye niyetimiz yok ve daha cinsiyetimiz belli değil doktora gidemedik 10gün sonra belli olur inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBende o sekil yapayim o zaman :) Rabbim hepimize hayirlisini versin
O bende hep var canım hatta bazen bildiğin yeşil koyu bi akıntı bile geliyo. Ama ben öyle alıştım ve dktorum panik yaptırmadı ki kahverengi geldiğinde bile normal karşılıyodum. Korkulacak bişey değil sarımsı ve yeşilKızlar bende hafif sarımsı renkte akıntı oluyor.siz de var mi böyle bir durum.
İnsanlar gerçekten cins. Herkesin hevesi hayalleri çok farklı. Onlara ne ki.. ama hakkını yemiyim bizde de eşimin ananesi sormuştu ismi ne olcak kız ya da erkek olursa diye. Eşim pat pat söyledi. Kimse de o olmaz bilmem ne diyemedi demedi de . Karışmayacaklar sanırım. Karışsalarda eşim isim konusunda kararlı çok şükür taa 7yılın hayali o isimler nasip olursa inşallahYa isme karissalar iyi.kızımin adini Lidya koyduk soyledigimiz anda baska isim yok mu ay bu ismi kim buldu...boyle sacma sapan hadsizlikler...hatta amcasi olcak hayvanat kimligi gordu aa lidyayida mu yazdirdiniz hmm kotu olmus dedi...insanlar kendini ne saniyo anlamiyorum...simdi soranlara aysegul koycaz ahmet koycaz diyorum en cok kayinvaldecim soruyo onada oyle diyorum baska isimmi yok diyo yok diyorum ikisinden biri olcak nolduki???
Dogyrana kadar soylememeye calis
Wuhuu süper haber...Sizin pipi bize mi gelecek acaba, yoksa bizde de mi zilli kalacak ayyyy delirtecek bu cücük beni meraktan..Yarına gösterir heralde kendini...@pinkstrap cnm tahminin tuttu pipisi düşmüş kiz :))))) çok şükür saglikli edepsiz inat zilli bir kızım olacakmış.gelsin yırtık kotlar ana kiz kombinleri:))
Ya aslında evet Progestanla ilgili görüş farklılıkları var. Benim doktorum eşime bile kullandırdım dedi ama bursa da pernatoloji uzmanı oldukça da başarı biriydi kadın doğumcular o bizim sayılı 4-5 hocalarımızdan biridir diyorlar bir de kendisi için senin suyun geldi gelecek karnın çok gergin bunun bir ilacı yok engellememiz mümkün değil progestan filan kullanmana gerek yok hatta yatmana bile gerek yok suyun gelecekse her şekilde gelecek hayatına devam et demişti.. 37 hafta o gergin karınla gerile gerile gezdim :))Herkesin doktoru farklı söylüyo progestan için canım, ben kendi doktorum hariç başka bi doktora gözükmek zorunda kalmıştım kanama alanımdan dolayı kendi doktorum progestan vermezken diğer doktor progestan başlatmıştı. 4 gün sonra kendi doktoruma gidip bunu söylediğimde progestanın sana ya da bebeğe zararı yok sadece seni sersemletir, progestan 16. Ve 32. Haftalar arası erken doğumu engelliyo sadece sana faydasıda yok ben ilaca karşıyım gerek olmadıkça diyerek bıraktırdı bana. Ve çok şükür kanama alanımda bitti progestan da bikaç tane içtim hala öyle duruyo. Ama kesinlikle zararı yok. Hatta arada o sersemlik için içsemmi bile diyorum
Valla bizde çok önceden konuştuk canım cinsiyeti uzuuun bi süre kimseye söylemicez. Bizde isme karışan da olmaz isimler taa biz evlenmeden önce hazırdı rabbim koymayı nasip ederse. Ama nedense kimseye söylemeye niyetimiz yok ve daha cinsiyetimiz belli değil doktora gidemedik 10gün sonra belli olur inşallah. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
O bende hep var canım hatta bazen bildiğin yeşil koyu bi akıntı bile geliyo. Ama ben öyle alıştım ve dktorum panik yaptırmadı ki kahverengi geldiğinde bile normal karşılıyodum. Korkulacak bişey değil sarımsı ve yeşil
Allah allah kontrol sirasında hareket etmeyince doktor yolladı beni git tatlı ye de gel dedi..Hepsi degişik anacım..Gerci normalde yasaklıyo da bu durumda kendi gonderdiKızlar şu tatlı yiyince bebek hareketli olur olayını doktora sordum. Onu biz söylemiyoruz siz söylüyorsunuz şeker hamilelikte en uzak durulması gereken şey sakın ha dedi.
Benim doktorumda sekerle hic işin olmasin karnin tokken kan sekerin yukselir bebegin hareketi artar dedi.tabi benim doktorum 30 40kg filan :) o kadinin bana şeker önermesini zaten beklemiyorum :)Allah allah kontrol sirasında hareket etmeyince doktor yolladı beni git tatlı ye de gel dedi..Hepsi degişik anacım..Gerci normalde yasaklıyo da bu durumda kendi gonderdi
Evet canım gerçekten görüş farklılıkları var. Mesela benim doktorum türkiye genelindekilerden biraz garip çünkü İngilterede görev ve eğitim almış yıllarca ve onların bilimsel çalışmalarına dayanarak bunları söylüyo ilaç kullandırmıyo vs. Benim şuana kadar kullandığım tek şey folik asitti ve onuda 12. Haftada bıraktırdı. Adam bana aklını kullan senin için sağlıklı olan ne varsa onu tüket aşırıya kaçma diyo. Yeşil çaya izin vermişti hatta burda paylaşmıştım bunu ama içmeye cesaret edemedim. Geçen istanbullu gelinde hamile gelinler yeşil çay içiyodu gülmüştüm hatta kendimeYa aslında evet Progestanla ilgili görüş farklılıkları var. Benim doktorum eşime bile kullandırdım dedi ama bursa da pernatoloji uzmanı oldukça da başarı biriydi kadın doğumcular o bizim sayılı 4-5 hocalarımızdan biridir diyorlar bir de kendisi için senin suyun geldi gelecek karnın çok gergin bunun bir ilacı yok engellememiz mümkün değil progestan filan kullanmana gerek yok hatta yatmana bile gerek yok suyun gelecekse her şekilde gelecek hayatına devam et demişti.. 37 hafta o gergin karınla gerile gerile gezdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?