- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Lidya mi?Ya isme karissalar iyi.kızımin adini Lidya koyduk soyledigimiz anda baska isim yok mu ay bu ismi kim buldu...boyle sacma sapan hadsizlikler...hatta amcasi olcak hayvanat kimligi gordu aa lidyayida mu yazdirdiniz hmm kotu olmus dedi...insanlar kendini ne saniyo anlamiyorum...simdi soranlara aysegul koycaz ahmet koycaz diyorum en cok kayinvaldecim soruyo onada oyle diyorum baska isimmi yok diyo yok diyorum ikisinden biri olcak nolduki???
Dogyrana kadar soylememeye calis
Herkese selamlar, bana da bugun doktorum kizim olacagini soyledi @pinkstrap erkek diye yorumlamisti oysaki :)
18. haftaya girdim, ama kiz mi erkek mi diye yinede icimde endise var. Sizler cinsiyeti aile ile paylasiyormusunuz ne tavsiye edersiniz? Biraz bekleyeyim mi sizce?
bence hicc soylrmee :) ben soyledimde noldu her gun isim dusundunuzmu yok anamin adini koy yok nenemin adini koyy en iyisi hic hoyleme kafan rahat etsin :)
Kocaelideyim demissiniz eğer kocaelide de bir doktora görünmek isterseniz Semih beye gitmenizi tavsiye ederim. Sıkıntı var diyorsa vardır yoksa yoktur işinin tam anlamıyla uzmanıdır Semih bey
Biz burda çoğu kişi en başından beri kullanıyoruz hiçbir zararı olmadığı gibi yardımcı oluyor rahme. İlaçlar vesile her şey Allahtan dua edelim inşallah.Yarın da başka bi doktora göründükten sonra emin olurum artık ... kanamam yok ama akıntı vardı, doktor da akıntı artabilir dedi, bel ağrım var... 15. Haftadayım... önlem amaçlı progestan verdi rahimi rahatlatır diye ... umarım bebeğe zararı yoktur
Etkisi olmaz dedi belki de zararı daha çoktur etkisi vardır ama. Şahsen benim bebek gürültü olunca ve hapşırıp öksürünce karnım tokken hareket ediyor. Tatlının etkisini ben görmedim. Çok seven biri değilim belki benim vücudumda o etkiyi vermiyordur :)Allah allah kontrol sirasında hareket etmeyince doktor yolladı beni git tatlı ye de gel dedi..Hepsi degişik anacım..Gerci normalde yasaklıyo da bu durumda kendi gonderdi
Ya kızlar şimdi bdv de bi konu okudum çok üzüldüm. Linkini buraya bırakmak istiyorum ki bizde bilelim ne olur ne olmaz başımıza ne geleceği belli değil Allah korusun. Belki siz biliyosunuzdur ama ben daha önce hiç duymamıştım. Rabbim sabır versin geride kalanlarına
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-dogum-yapti-bebegini-kucagina-almadan.1075440/
Aynen öyle ama bazı şeyler içinde tedbirli olmak için bişeyler öğrenmemiz gerek. Bende aklımızda bulunsun diye paylaştım bitek bizim için değil aslında. Rabbim hepimizi korusunAnneye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aileye de Allah sabırlar versin. Çok zor bir durum gerçekten cnm ama okuduğum kadarı için yorum yaparsam sadece strese dayalı bir ölüm olduğu kanaatinde değilim. Şuna da eminim ki stres bütün hastalıkların baş kahramanı. O yüzden böyle konuları okuma taraftarı değilim. Olabildiğince pozitif olalım güzel doğum hikayeleri paylaşalım.
yaa biz kndimiz kesinlestrdikte bunlar boyle yaptikca bnmde soyleyesim gelmiyor az csbalasinlar biraz kndilerince :) doguma kdr ismini soylemeyide dusunmuyorum simdilikEsinle sen durumu kesinlestir kimseye laf verme bence. Daha benim cinsiyet belli degil ama isim belli
iyi gene babasinin adini koyacakmis seninki gerci bnmki isme karsmiyor ne koyarsam ne soylersem tamam diyorda ailesi kp min annesinin adini soyluyorlar gulfidan olsumn diyorlar ne kadini tanismiligim var ne gormslugum var esim bile gormemis@Fabienneo Y yagmur_20 bende öğrendim cinsiyeti ama söylemicem... isim sorunu bizde de var daha doğmadan başladı erkek olursa babamın adını koyucam deyip sinirimi zıplatması... karşı çıktım tartıştık sonuç stres yapan hep ben.... düşündüğü bile Yok hani beni etkiler mi bebeği etkiler mi diye... ama erkek olcak diyemedim daha ... ikinci bi isim düşünüyorum yanına ...
pearlshine semih bey hangi hastane de ?
Aynen ilk kızımda beni de yollamisti 1 dilim pasta ye gel demisti çünkü uyuyordu kızım. Yedim yarim saat sonra girdim parandeye basladi :)Allah allah kontrol sirasında hareket etmeyince doktor yolladı beni git tatlı ye de gel dedi..Hepsi degişik anacım..Gerci normalde yasaklıyo da bu durumda kendi gonderdi
Canım benimki de Şuan vitamin filan vermedi. Bende 12. Haftada bıraktım folik asiti. Canım suyum hiç gelmedi biliyor musun 37+0 da yoğun kanama yaşadım hemen sezeryana aldılar. Niye olduğu hakkında bir şey demediler ama doktor bazen muayene ederken karnın çok gergin uzun muayene etmek istemiyorum deyip bırakıyordu.Evet canım gerçekten görüş farklılıkları var. Mesela benim doktorum türkiye genelindekilerden biraz garip çünkü İngilterede görev ve eğitim almış yıllarca ve onların bilimsel çalışmalarına dayanarak bunları söylüyo ilaç kullandırmıyo vs. Benim şuana kadar kullandığım tek şey folik asitti ve onuda 12. Haftada bıraktırdı. Adam bana aklını kullan senin için sağlıklı olan ne varsa onu tüket aşırıya kaçma diyo. Yeşil çaya izin vermişti hatta burda paylaşmıştım bunu ama içmeye cesaret edemedim. Geçen istanbullu gelinde hamile gelinler yeşil çay içiyodu gülmüştüm hatta kendime
Suyun kaçıncı haftada geldi merak ettimbide neden olurmuş ki öyle
Evet bende okudum çok üzüldüm..Ya kızlar şimdi bdv de bi konu okudum çok üzüldüm. Linkini buraya bırakmak istiyorum ki bizde bilelim ne olur ne olmaz başımıza ne geleceği belli değil Allah korusun. Belki siz biliyosunuzdur ama ben daha önce hiç duymamıştım. Rabbim sabır versin geride kalanlarına
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yeni-dogum-yapti-bebegini-kucagina-almadan.1075440/
Ya tabi ki normal Doğumdan ölmemiştir sütü gelmedi diye eleştiriden de ölmemiştir ama sanırım çok kafasına taktı. Tansiyon sıkıntısı varmış sanırım. Ya o gece çok heyecan yaptı yarın bebeğimi kucağıma alıcam diye. Allah rahmet eylesin çok zor. Ben aslında konuyu tam anlamadım da yani anlatımından bir şey anlamadım.Günaydın bayanlar. Doğumdan sonra ölen annenin eceli öyle gelmiş Öyle ölmüş . Bazilari doğumda ölür, bazıları hamileyken, bazıları normal yolda yururken. Ecelimiz nasıl yazildiysa öyle ölecez. Sonuçta ölümlü dünya. Doğumdan korkmayın. Emin olun Allah güç kuvvet veriyor. Herşeyi de kafanıza takmayin. Burdaki annelerin çoğu belkide ilk hamilelikleri diye herseyi çok takiyor. Allaha tevekkül edip olurununa bırakın.
Ya yanlış anlama senin anlatımından değil oradaki yazılanlardan pek anlamadım.Ya tabi ki normal Doğumdan ölmemiştir sütü gelmedi diye eleştiriden de ölmemiştir ama sanırım çok kafasına taktı. Tansiyon sıkıntısı varmış sanırım. Ya o gece çok heyecan yaptı yarın bebeğimi kucağıma alıcam diye. Allah rahmet eylesin çok zor. Ben aslında konuyu tam anlamadım da yani anlatımından bir şey anlamadım.
Allah allah şaşırdım merak ettimCanım benimki de Şuan vitamin filan vermedi. Bende 12. Haftada bıraktım folik asiti. Canım suyum hiç gelmedi biliyor musun 37+0 da yoğun kanama yaşadım hemen sezeryana aldılar. Niye olduğu hakkında bir şey demediler ama doktor bazen muayene ederken karnın çok gergin uzun muayene etmek istemiyorum deyip bırakıyordu.
tabikide eceli gelmiş ölmüş ona kimse bişey diyemez canım. benim sadece orada demek istediğim bilinçli olmamız şimdi bile tansiyonumuzu vs. ölçmemiz. mesela ben hiç ölçmüyodum doktorumda hiç ölç yada ölçelm demedi ama ne olur ne olmaz diye arada bir de olsa bakmakta fayda olduğunu düşündüm.Günaydın bayanlar. Doğumdan sonra ölen annenin eceli öyle gelmiş Öyle ölmüş . Bazilari doğumda ölür, bazıları hamileyken, bazıları normal yolda yururken. Ecelimiz nasıl yazildiysa öyle ölecez. Sonuçta ölümlü dünya. Doğumdan korkmayın. Emin olun Allah güç kuvvet veriyor. Herşeyi de kafanıza takmayin. Burdaki annelerin çoğu belkide ilk hamilelikleri diye herseyi çok takiyor. Allaha tevekkül edip olurununa bırakın.
@Fabienneo Y yagmur_20 bende öğrendim cinsiyeti ama söylemicem... isim sorunu bizde de var daha doğmadan başladı erkek olursa babamın adını koyucam deyip sinirimi zıplatması... karşı çıktım tartıştık sonuç stres yapan hep ben.... düşündüğü bile Yok hani beni etkiler mi bebeği etkiler mi diye... ama erkek olcak diyemedim daha ... ikinci bi isim düşünüyorum yanına ...
pearlshine semih bey hangi hastane de ?
iyi gene babasinin adini koyacakmis seninki gerci bnmki isme karsmiyor ne koyarsam ne soylersem tamam diyorda ailesi kp min annesinin adini soyluyorlar gulfidan olsumn diyorlar ne kadini tanismiligim var ne gormslugum var esim bile gormemis
babaannesini dusun yani sirf onlar istiyor diyede koyamam ona gelinceye kadar kendi babaannem annemin adi var ama demi sizin bizim ailemizinden ustunlugunuz ne ki sizinkileri koyalim bide ben diyirum artik siz nasilsa soyadini vericeksiniz banada ismini vermek duser diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?