2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Lidya mi?
Bayildim...adiyla yasasin uzun omurlu olsun kiziniz ne guzel bi isim..
Kizim olursa dusunecegim ins

@Fabienneo Y yagmur_20 bende öğrendim cinsiyeti ama söylemicem... isim sorunu bizde de var daha doğmadan başladı erkek olursa babamın adını koyucam deyip sinirimi zıplatması... karşı çıktım tartıştık sonuç stres yapan hep ben.... düşündüğü bile Yok hani beni etkiler mi bebeği etkiler mi diye... ama erkek olcak diyemedim daha ... ikinci bi isim düşünüyorum yanına ...
bence hicc soylrmee :) ben soyledimde noldu her gun isim dusundunuzmu yok anamin adini koy yok nenemin adini koyy en iyisi hic hoyleme kafan rahat etsin :)

Kocaelideyim demissiniz eğer kocaelide de bir doktora görünmek isterseniz Semih beye gitmenizi tavsiye ederim. Sıkıntı var diyorsa vardır yoksa yoktur işinin tam anlamıyla uzmanıdır Semih bey

pearlshine semih bey hangi hastane de ?

Biz burda çoğu kişi en başından beri kullanıyoruz hiçbir zararı olmadığı gibi yardımcı oluyor rahme. İlaçlar vesile her şey Allahtan dua edelim inşallah.

E
Allah allah kontrol sirasında hareket etmeyince doktor yolladı beni git tatlı ye de gel dedi..Hepsi degişik anacım..Gerci normalde yasaklıyo da bu durumda kendi gonderdi
Etkisi olmaz dedi belki de zararı daha çoktur etkisi vardır ama. Şahsen benim bebek gürültü olunca ve hapşırıp öksürünce karnım tokken hareket ediyor. Tatlının etkisini ben görmedim. Çok seven biri değilim belki benim vücudumda o etkiyi vermiyordur :)

Anneye Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aileye de Allah sabırlar versin. Çok zor bir durum gerçekten cnm ama okuduğum kadarı için yorum yaparsam sadece strese dayalı bir ölüm olduğu kanaatinde değilim. Şuna da eminim ki stres bütün hastalıkların baş kahramanı. O yüzden böyle konuları okuma taraftarı değilim. Olabildiğince pozitif olalım güzel doğum hikayeleri paylaşalım.

Aynen öyle ama bazı şeyler içinde tedbirli olmak için bişeyler öğrenmemiz gerek. Bende aklımızda bulunsun diye paylaştım bitek bizim için değil aslında. Rabbim hepimizi korusun

Esinle sen durumu kesinlestir kimseye laf verme bence. Daha benim cinsiyet belli degil ama isim belli
yaa biz kndimiz kesinlestrdikte bunlar boyle yaptikca bnmde soyleyesim gelmiyor az csbalasinlar biraz kndilerince :) doguma kdr ismini soylemeyide dusunmuyorum simdilik

iyi gene babasinin adini koyacakmis seninki gerci bnmki isme karsmiyor ne koyarsam ne soylersem tamam diyorda ailesi kp min annesinin adini soyluyorlar gulfidan olsumn diyorlar ne kadini tanismiligim var ne gormslugum var esim bile gormemis
babaannesini dusun yani sirf onlar istiyor diyede koyamam ona gelinceye kadar kendi babaannem annemin adi var ama demi sizin bizim ailemizinden ustunlugunuz ne ki sizinkileri koyalim bide ben diyirum artik siz nasilsa soyadini vericeksiniz banada ismini vermek duser diyorum :)

Allah allah kontrol sirasında hareket etmeyince doktor yolladı beni git tatlı ye de gel dedi..Hepsi degişik anacım..Gerci normalde yasaklıyo da bu durumda kendi gonderdi
Aynen ilk kızımda beni de yollamisti 1 dilim pasta ye gel demisti çünkü uyuyordu kızım. Yedim yarim saat sonra girdim parandeye basladi :)

Canım benimki de Şuan vitamin filan vermedi. Bende 12. Haftada bıraktım folik asiti. Canım suyum hiç gelmedi biliyor musun 37+0 da yoğun kanama yaşadım hemen sezeryana aldılar. Niye olduğu hakkında bir şey demediler ama doktor bazen muayene ederken karnın çok gergin uzun muayene etmek istemiyorum deyip bırakıyordu.

Günaydın bayanlar. Doğumdan sonra ölen annenin eceli öyle gelmiş Öyle ölmüş . Bazilari doğumda ölür, bazıları hamileyken, bazıları normal yolda yururken. Ecelimiz nasıl yazildiysa öyle ölecez. Sonuçta ölümlü dünya. Doğumdan korkmayın. Emin olun Allah güç kuvvet veriyor. Herşeyi de kafanıza takmayin. Burdaki annelerin çoğu belkide ilk hamilelikleri diye herseyi çok takiyor. Allaha tevekkül edip olurununa bırakın.

Ya tabi ki normal Doğumdan ölmemiştir sütü gelmedi diye eleştiriden de ölmemiştir ama sanırım çok kafasına taktı. Tansiyon sıkıntısı varmış sanırım. Ya o gece çok heyecan yaptı yarın bebeğimi kucağıma alıcam diye. Allah rahmet eylesin çok zor. Ben aslında konuyu tam anlamadım da yani anlatımından bir şey anlamadım.

Ya yanlış anlama senin anlatımından değil oradaki yazılanlardan pek anlamadım.

Ben çok kötü etkilendim o konudan. Okuyamadım da gerçi tamamen... Zaten pimpirikli bir insanımdır, şu sıralar haber bile izleyemiyorum... Tabi Allah'a tevekkül etmek lazım ama hamileyken böyle yürek parçalayan hikayeler okumak bence çok doğru değil. Hep güzel, pozitif doğum hikayeleri, kısa film tadındaki güzel (doğum anını değil de doğum öncesi ve sonrasını gösteren) duygusal, mutlu videoları izliyorum korkumu yenmek, iyi hissetmek için... Böyle bir olay duydum mu gerisin geri korkularıma dönüyorum...

Allah rahmet eylesin o anneye, Allah kimseye yaşatmasın...

Allah allah şaşırdım merak ettim neyse sağlıcakla kucağına almışsın ya şükür
tabikide eceli gelmiş ölmüş ona kimse bişey diyemez canım. benim sadece orada demek istediğim bilinçli olmamız şimdi bile tansiyonumuzu vs. ölçmemiz. mesela ben hiç ölçmüyodum doktorumda hiç ölç yada ölçelm demedi ama ne olur ne olmaz diye arada bir de olsa bakmakta fayda olduğunu düşündüm.
açıkçası ben öyle herşeyi kafama çok takan biri değilmişim demek ki, sadece tedbirli olup gerisi takdiri ilahi demeyi seçtim.
sizde o konuda bilgili olun diye paylaştım sizin başınıza gelecek diye bişey yok ama başksının başına gelirsede kulağınız delik olur faydalı olur diye düşünmüştüm, kusura bakmayın okadar etkileneceğinizi düşünmemiştim LezzetliCipetpet

Su anne baba ismi koyanlara uyuz oluyorum yahu. bizde de isim belli sayilir ne benim ailem ne esimin ailesi fikir belirtmedi esimin ailesine hiic sormadim zaten cunku isim soyleseler koymal zorunda hissederim diye. Benim esimde benim adimi vermek istiyo kiz olursa o da ayri bir saka gibi vazgecirdim ailede hatta sulalede olmayan isimlere bak diye
Neyse ki sikinti cikmadi hatta iki ismi tahminimce belirledik annem bile soranlara diyo kiz olursa babasi su ismi oglan olursa annesi su ismi koycak diye simdiye kadar da olumsuz yorum almadim.

Bence de. Esin tek evlat mi ko sulaledekilerilerin ismini koymak esinin gorevi filan degil. Anlayis ne kadar onemli oysa. Esler bi kere karim ne isterse o olcak dese kimsenin sesi cikmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…