- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
evet evet öyle olabilir hayırlara çıksın inşallah öyle olurHerkesin olaylara yaklaşımı farklı oluyor canım işte :)
bu arada ben de tuhaf rüyalar görüyorum hatta bu gece rüyamda bebek doğmuştu bezliyorum bezliyorum habire kakası disari çıkıyor cocugun bir tane temiz kıyafeti kalmadıkendime şaşırıyorum ya bu benim ikinci çocuğum niye hala bez bağlamayı beceremiyorum ben diye
Ben de hemen hayra yordum çok kaka yaptığına göre demek ki rızkı bol olacak yavrumun dolup taşacak
senin 5kg bana gelmiş canımBende de sagda dolgunluk var canim. Daha kilo alamadim 14+4teyim. Hatta 5 kilo da verdim. Iyiyim yaa kilo ilerisi icin sikinti hele de zor veriyosan. Ama soyle gobek ciksa fena olmaz aslinda. Hamileyim diyosun gobek yok. Milleti kekliyomus gibi hissediyorumesimin ailesi ziyaretime gelmeyi dusunuyo diyorum esime yastik baglasam mi karnima naapsam az gorunsun yani gobek
Ne güzel yormuşsun rüyanı canım ya, inşallah bol bol bereket getirecek kuzucuğun evinize, dolacak taşacakHerkesin olaylara yaklaşımı farklı oluyor canım işte :)
bu arada ben de tuhaf rüyalar görüyorum hatta bu gece rüyamda bebek doğmuştu bezliyorum bezliyorum habire kakası disari çıkıyor cocugun bir tane temiz kıyafeti kalmadıkendime şaşırıyorum ya bu benim ikinci çocuğum niye hala bez bağlamayı beceremiyorum ben diye
Ben de hemen hayra yordum çok kaka yaptığına göre demek ki rızkı bol olacak yavrumun dolup taşacak
evet evet öyle olabilir hayırlara çıksın inşallah öyle olur
senin 5kg bana gelmiş canımbende 15+3 üm normalde 3gün önden gidiyo bizim bebiş bu 2 haftadır ne yaptı bilmem benim çok şükür gayet normal geçti hamileliğim ne bulantı ne bişey.. kolay alıp kolayda veriyorum isteyince canım vakti zamanında 3 ay da 20kg vermiştim geride almamıştım taa ki balayına gidene kadar inşallah veririm ya, tek korkum normal doğum çok kilolularda zor oluyomuş. o yüzden boğazımı tutuyorum bu aralar
evet canım ama göbek kalıyo diyolar ya ben açıkçası ondan korkuyorum sanırım sezeryanda. rabbim hayırlısını versin inşallah bakalım nasibimizde ne yazıyo. ama evet kilo iyi değil cidden hiç bi zaman değil, ama bi arkadaşımız sormuştu sağolsun doktoru bu haftalarda bu kiloya iyi demiştiHaha valla dogumun sekli biraz nasip kismet olmayacaksa istersen hic kilo alma yine normal olmuyo. Ben dogumu cok dusunmuyorum sahsen. Binlerce insan normal doguruyo binlerce insanda sezeryan doguruyo ikisi de bana cok korkunc gelmiyo sende cok dusunme. Sende bebekte saglikli olunda farketmez nasil dogdugu. Sezeryanla kilo veren de cok. Ama tabi saglik icin dikkat etmek gerek kiloya. Bakalm son aylarda nolcak
evet canım ama göbek kalıyo diyolar ya ben açıkçası ondan korkuyorum sanırım sezeryanda. rabbim hayırlısını versin inşallah bakalım nasibimizde ne yazıyo. ama evet kilo iyi değil cidden hiç bi zaman değil, ama bi arkadaşımız sormuştu sağolsun doktoru bu haftalarda bu kiloya iyi demişti
Ben gyno ferro sanol içiyorum hala.burada yazmıştım folik asit bir çeşit B vitamini fazlası günlük olarak dışarıya atılıyor çünkü suda çözünebilen bir vitamin dolayısıyla zararı olmaz.Günaydın kızlar kullandığınız multivitaminler ve ilaçlar neler bana doktor nurse harveyin içinde omega 3 de olan multivitamini verdi birde gyno ferro sanol Demir ilacı verdi içeriklerine bakınca iki ilacın içinde toplam 900mcg folik asit var bana fazla geldi benim gibi olan varmı ilaçlarınızın içeriğine baktınızmı hiç yada hala folik asit içen varmı
onları bıraktım zaten canım çok şükür yemiyorum içmiyorum, ama ilk başlarda ben kendim dikkat etmedim, daha doğrusu hep az porsiyon yerdim bebiş olcağını öğrenince kendime dur demedim hatta bi ara doğduğumu dahi anlamadım onların esiri bu kilolar. ama artık dikkatli oluyorum inşallah daha daha artmaz.. ve evet doğumdan sonrası daha önemli inşallah bu kiloları da veririm. sen en iyisini yapmışsın peki şuan kaç kilosunEvet normal suan aldigin kilo. Ben dikkat ettigim icin almadim. 3gundur yumurta bile yiyorum sen dusun yani. Azaldi bulantim ama dikkat ediyorum az porsiyon yemeye fln. Veren cok sezeryanla merak etme. Hatta 1 ay icinde eski haline donen arkadadim bile var. Onemli olan hamilelikte de emzirme de de kontrollu olmak. O sut yapar bu sut yapar diye yememek gerek. Yine kolay veriyosun sen kiloyu ben maalesef aldigim yapisiyo valla. O yuzden takilma dogum sekline. Hareket eder yedigine de dikkat edersen emzirme de guzelce kilo verirsin. Fastfood sekerli icecekler aburcuburlari simdiden azalt. Verilir yani
onları bıraktım zaten canım çok şükür yemiyorum içmiyorum, ama ilk başlarda ben kendim dikkat etmedim, daha doğrusu hep az porsiyon yerdim bebiş olcağını öğrenince kendime dur demedim hatta bi ara doğduğumu dahi anlamadım onların esiri bu kilolar. ama artık dikkatli oluyorum inşallah daha daha artmaz.. ve evet doğumdan sonrası daha önemli inşallah bu kiloları da veririm. sen en iyisini yapmışsın peki şuan kaç kilosun
ay iyi ya ben direkt totodan alıyorum kiloyu. kilomun %70i totomSuan 72 kiloyum. Orantili alan biriyim belli etmiyorum pek disaridan kilomu. Bana da simdiden sen ye iki canlisin fln diyenler oluyo ama hic dinlemiyorum. Bebek her turlu beslendigi icin. Takviyelerde aliyoruz artik. Gayet saglikli bebis. Bide benim doktorum cok kilolu hamile gebelere saydiriyo az hamileyken diyetisyene gonderiyo. Bana simdiye kadar hic laf etmedi memnun sanirim bendensen kac kilosun canim
ay iyi ya ben direkt totodan alıyorum kiloyu. kilomun %70i totomben dinliyorum valla iki canlısın diyenleri ama artık dinlemem benm doktorum kiloyla alakalıda bişey demiyo. adam çok iyi olmasa bırakıcam uyuz oluyorum bu aralar bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama uzak ya cumarteside çalışıyorum olmuyo. gittiğim hastanede de gidemem azıcık tuzlular.. bende 68 kiloyum bu sabah itibari ile canım 1,59da boyum
58ile evlenip balayından 62 ile döndüm. 63 oldum sonra... 5 kg ile yoluma devam ediyorum
Kızlar gebelikte akıntı muhakkak olur mu? Sizlerde var mı? Bende hiç yok malesef şimdilik.
oov onun dikişi çok fazlaymış canım ya neden öyle olmuş acaba, yeteri kadar açılmayınca kesmişler mi acaba bazen öyle yapıyolar yaBoy kilo oran farkimiz ayni ama orantili almakta farkli bi durum tabi. Normal dogum icin evet boy onemli deniyo kilo konusunda dikkat etmen gerekiyo normal icin. Esimin kuzeni yabanci yurtdisinda dogum yapti. Oralarda sezeryan yokmus doktorlar cok nadir ve ciddi durumlarda sezeryan yapiyomus. Kiz oyle bi anlatti ki dogumu. Onunda boyu senin boyun kadar . Kiza tam vajinaya 30 dikis atilmis. Yirtik cok fazlaymis bir ay yattim diyor. Dedim ikinci dusunuyo musun asla diyor. Cok cekmis kadin dogumda. Bi arkadasimda rusya da oda diyo sezeryan kolay yapmiyolar. Ulkemin gozunu seveyim yaa. Gecende doktora 5 cm acikligi olan hasta gelmis sezeryan diye tutturmus. Doktor sinirliydi bikac saate normal dogurcaksin sakin ol fln demis. Tabi normal dogurmus. Denge onemli yaa zorlamak korkutmak bana cok kotu geliyor nedense.
canım hamilelikte herkesin belirtileri yaşadıkları farklı oluyo. mesela bende hiç bulantı kusma olmadı sürekli mide yanması oldu. bazı arkadaşlarda akıntı oranı farklı ya da değişik oluyo. doktoruna sor bence en iyisi o . ama başkasında olan sende olmak zorunda diye bişey yok gönlünü ferah tutKızlar gebelikte akıntı muhakkak olur mu? Sizlerde var mı? Bende hiç yok malesef şimdilik.
Bende şu an 10+2 deyim. Demekki daha erkende olabilir benim için. Tşk ettim.Oluyo canim ama olmuyosa da dert etme bende 12.haftaya kadar akinti yoktu mesela sonradan basladi. Koku kasinti yoksa hersey normaldir
oov onun dikişi çok fazlaymış canım ya neden öyle olmuş acaba, yeteri kadar açılmayınca kesmişler mi acaba bazen öyle yapıyolar yabence doktor çok önemli ya resmen travma sebebi.. o kutsallığı nasıl kötü bi anıya çeviriyolar. benim annem 2 çocuğunu hastanede doğurmuş, beni evde doğurmuş. hiç dikiş vs bişey demiyodu demekki kolay geçmiş inşallah bizede nasip olur öyle kolay. acaba kiloyla rahimin açılmasının bi bağlantısı olabilir mi
ben bu doktorumu araştırırken dikişsiz normal doğum üzerine eğitim aldığını falan öğrendim. mesela bizim burada çoğu kişi medilife de doğum yapıyo, ben istinye üni. hastanesine gidiyorum. bana da diyolar ki medilife git ama oradaki doktorları beğenmiyorum açıkcası kendi doktorumu seviyorum azıcık tuzlu ama adam en azından sezeryana teşvik etmiyo. bazı doktorlar direkt sezeryana teşvik ediyo..
Tamam canım çok saolBen gyno ferro sanol içiyorum hala.burada yazmıştım folik asit bir çeşit B vitamini fazlası günlük olarak dışarıya atılıyor çünkü suda çözünebilen bir vitamin dolayısıyla zararı olmaz.
Evet canım doğru aslında ama bişey takıldı aklıma, doğuma girmeden bakmıyolar mı bebeğe kordon dolandığını anlamamışlar mıDiyorum ya dogum sekli gercekten nasip kismet. 9 ay iliski olmasina ragmen doguramayanda var iliski yok ama normal doguranda var. Uzun ve zayif olmak dogum seklini kesin belirlemiyo tamamen spontane gelisen bisey. Kendi adima benim doktorumda sezeryan tesvik etmiyor. Ama ben suni sanciya karsiyim. Kendiliginden acilma olur gelisirse normal olur. Ama acilma yok suni ile acilmaya calisilmasini istemem sezeryan olsun. Simdiki sezeryanlar o kadar kolay iyilesiyo ki dikkatte edersen 1 aya normal hayata donersin. Anneme de diyorum zaten 1 2 cocuk dogurcaz onu da cok aci cekerek yapmak istemem. O gunleri Allah nasip eder de gorursek duruma gore karar veririz. Bebek gormeye gittik kadin normal diye diretmis basta ve sancisi gelmedigi icin sezeryana almislar. Diyo iyi ki sancim gelmemis bebek kordonu boynuna 3kez dolamis. Normal olsa belki yasamaz bebek. Hersey spontane yani. Dusunme sende tadini cikar hamileligin son ayi gec son gun hatta dogum anina kadar kesin hicbisey yok. Dusunme yani her turlu dusunmek korkutuyo insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?