aynrnn oylee eve gelince sen kafana takma diyor bunu bana diyincrye kadar orda desene biz ismi buluruz siz karismayin diyeDisariya seslerini cikarmaz bu erkekler evde borularini ottururler. Zor turk kadininin isi zorr
Bende nacizane kendi yasadiklarimi paylasayim dedim.kolastazim oldugu icib 37+3 te acil sezeryana alindim secenegim hic yoktu zaten.iceri girmemizle napiyolar filan derken bebegimi yasladilar yanagima opup kokladim hemen bitti islem.iste normal dogumda o kadar sanci agri cekiyosun ama bebegin kucaginda cikiyosun odadan.sezeryan olunca bebegine sarilamiyosun onlar goturup giydirip babasina veriyo sen yatiyosun dikislerin bitiyo oyle aliniyosun odaya...sezeryandan 4 saat sonra ayaktaydim butun gecede dolandim tabi agrim oldu ama kendi isimi kendim goruyodum kimseye ijtiyav duymadim.ertesi sabahta kizim kucagimda ciktik hastaneden.Ayni donemde esimin is yaptigi adamin karisida hamileydi aramiz bi kac gundu ben erken dogum yaoinca o da 3 hafta sonra normal dogum yapti.hastaneden ciktik eve geldik 3 4 saat sonra onlar geldi ben actim kapiyi cay ikram ettim oyle gecelikle filan hic gezmedim hic yatmadim diyebilirim.Bunlar kapida sasirdi sen yatmiyomusun filan diye o gun gelmisken bol bol laf soktu benim normal ya ben normal bekliyorum ya benimki normal olcak ya...sanki ben keyfimden sezeryan oldum.neyse 3 hafta sonra 17 saat sanci cekip normal dogum yapti.dikislerinin tutmasi icin yatmasi lazimmis 2 hafta yatti dikisleri tutmadi bidaha dikildi 40 i cikmisti hala yatiyodu enfeksiyon filan kapti..surundu diyebilirim.bilmiyorum onun neden o kadar zor oldu.
Yani normal dogumu kotulemiyorum yanlis anlasilmasin.sadece sartlamayin kendinizi siz.o an bebek icin ve sizin icin saglikli olan neyse o olsun nasil olsa bi sekilde cikacak icerden...sezeryanda korkunc bisey degil hic bir zararini gormedim.normal dogum sonrasida dikis yerinde agri oluyo ikiside ayni aci biri birinden fazla degil vucut yapisina gore degisiyo.sezeryan yerim hoc agrimiyo benim nerdeyse iz bile yol iki elimle iyice gerdigim zaman beyaz cizgiyi goruyorum.daha cok erken takilmayin da tutulmayinda.siz dua edin son dk komplikasyon olmasin 38.haftada sekeriniz tansiyonunuz firlamasin kolastaz cikmasin nebiliym bebegin suyu azalmasin erken dogum olmasin v.s.... planlamadiginiz bir suru sey cikabilir o yuzden siz en sagliklisini dileyin sezeryan kotu normal dogum zor gibi hic sartlamayinki kendinizi kolay olsun :)
aynrnn oylee eve gelince sen kafana takma diyor bunu bana diyincrye kadar orda desene biz ismi buluruz siz karismayin diye
zaten öyle canım hayırlısı neyse o olsun, benmki şartlamak değil o duyguyu öyle tatmak istiyorum sadece. ay o da baya kötüymüş ya, yaptığı nispet boynuna dolanmış Allah korusun. ikiside zor aslında. önemli olan hayırlısının olmasıBende nacizane kendi yasadiklarimi paylasayim dedim.kolastazim oldugu icib 37+3 te acil sezeryana alindim secenegim hic yoktu zaten.iceri girmemizle napiyolar filan derken bebegimi yasladilar yanagima opup kokladim hemen bitti islem.iste normal dogumda o kadar sanci agri cekiyosun ama bebegin kucaginda cikiyosun odadan.sezeryan olunca bebegine sarilamiyosun onlar goturup giydirip babasina veriyo sen yatiyosun dikislerin bitiyo oyle aliniyosun odaya...sezeryandan 4 saat sonra ayaktaydim butun gecede dolandim tabi agrim oldu ama kendi isimi kendim goruyodum kimseye ijtiyav duymadim.ertesi sabahta kizim kucagimda ciktik hastaneden.Ayni donemde esimin is yaptigi adamin karisida hamileydi aramiz bi kac gundu ben erken dogum yaoinca o da 3 hafta sonra normal dogum yapti.hastaneden ciktik eve geldik 3 4 saat sonra onlar geldi ben actim kapiyi cay ikram ettim oyle gecelikle filan hic gezmedim hic yatmadim diyebilirim.Bunlar kapida sasirdi sen yatmiyomusun filan diye o gun gelmisken bol bol laf soktu benim normal ya ben normal bekliyorum ya benimki normal olcak ya...sanki ben keyfimden sezeryan oldum.neyse 3 hafta sonra 17 saat sanci cekip normal dogum yapti.dikislerinin tutmasi icin yatmasi lazimmis 2 hafta yatti dikisleri tutmadi bidaha dikildi 40 i cikmisti hala yatiyodu enfeksiyon filan kapti..surundu diyebilirim.bilmiyorum onun neden o kadar zor oldu.
Yani normal dogumu kotulemiyorum yanlis anlasilmasin.sadece sartlamayin kendinizi siz.o an bebek icin ve sizin icin saglikli olan neyse o olsun nasil olsa bi sekilde cikacak icerden...sezeryanda korkunc bisey degil hic bir zararini gormedim.normal dogum sonrasida dikis yerinde agri oluyo ikiside ayni aci biri birinden fazla degil vucut yapisina gore degisiyo.sezeryan yerim hoc agrimiyo benim nerdeyse iz bile yol iki elimle iyice gerdigim zaman beyaz cizgiyi goruyorum.daha cok erken takilmayin da tutulmayinda.siz dua edin son dk komplikasyon olmasin 38.haftada sekeriniz tansiyonunuz firlamasin kolastaz cikmasin nebiliym bebegin suyu azalmasin erken dogum olmasin v.s.... planlamadiginiz bir suru sey cikabilir o yuzden siz en sagliklisini dileyin sezeryan kotu normal dogum zor gibi hic sartlamayinki kendinizi kolay olsun :)
ben catimin darligini ablamdan yola cikarak dusunmustum oda cati darlihindan sezeryan oldu belirtileride iliskiyanma acima vardi surekli ayni belirtiler bendede var doktor alttan baktiginda bile canim cok yyanar ki agri esigimde yuksektir bide yaniahahahh bu yorum iyiymiş
evet canım ikimizin ortası yokmuş belli olduben hiç alttan muayene olmadım. bana da bi kadın sen normal yapamazsın çatıların dar dedi nerden anladıysa sinir oldum kadın ben ne istiyosam zıttını söyledi resmen ve kadını daha önceden tanımıyodum
doğum neyse illaki çıkacak oradan ama sonrası nasıl olur bilmiyorum benim o psikolojimle evde bi yığın insansanırım 2 gün katlanabilirim sonrasında herkes evine döner
valla oyle yapicam canim esime diyorum yanlislikla koyarsin falanda hicc amann kalsin falan demem seni mahkemeye veririm diyorum :)Hem suclu hem guclubosver sen canini sikma istedigini koyarsin bebegine
bende sistit oldum balayında, yine bu doktora gitmiştim şans eseri o zamanlar bilmiyodum namını. ozaman bile alttan değil ultrasonla bakmıştı sistitebenimde herkeslerim buralarda.. Allah yalnız olana da kalabalık olana da kolaylık versinn
valla oyle yapicam canim esime diyorum yanlislikla koyarsin falanda hicc amann kalsin falan demem seni mahkemeye veririm diyorum :)
günaydın canıım. daha öncede yiyomuydun peki canım o peynirden. şöyle ki, eğer vücudun o mikrobu kapıp bağışıklık kazandıysa zaten sorun olmaz. ki doktorlar doğal ürünler tüketin diyo. peynir yaparken süt kaynatılıyomu hiç bilgim yok ama önceden bağışıklık kazandıysan sorun olmaz diye düşünüyorum. çok aklına takıldysa yaz doktoruna canım cevap verir için rahatlargünaydın canım. şimdi bunun için doktor aranır mı? bilemedim :)
valla bende öyle yaparım heralde canım hiç acımamvalla oyle yapicam canim esime diyorum yanlislikla koyarsin falanda hicc amann kalsin falan demem seni mahkemeye veririm diyorum :)
evet canım her doktor farklı gerçekten. bende alttan muayene olmana şaşırdım açıkcası.Cok sasirdim gercekten demek ki her doktorun tarzi farkli. Yalnizlik kalabaliktan her zaman iyidir ben cok rahatim valla o konuda. Yardimci bir kisi olsun yeter yani. Geri kalani zaten hem cok karisir hemde senin yaptigini begenmez. Kalabalik daha zor ozellikle gereksiz kuru kalabalik
nasilsa kimligini ben cikarticam diyor adam :) yani kendi annesinin adini koymazda benim annemin adini koyacagini soyluyorO kadar da yapmaz kiz gizli gizli kimlik cikarma cesareti vay be
bende yaparim hic acimam valla :) anneside esimin adini adini koyarken babababasi cikartmis kimligi bi harfi yanlis yazmis diye mahkemeyle ismi degistirmis diyorum kac yil oncesi annen bunu yaptiysa ben sana hicccc acimam diyorum :)valla bende öyle yaparım heralde canım hiç acımamemsal dava da var, kazanırım yani
evet canım her doktor farklı gerçekten. bende alttan muayene olmana şaşırdım açıkcası.
ve evet kuru kalabalık olacağı için diyorum zaten 2güne giderler diye. ben yalnızlığa alışkınım ve hastayken bile kimse sormuyosa halimi, o zamanda gelmesinler zaten. bizimkiler ne yapalım ne yapılcak deyip bişey yapmadan otururlar o yüzden bende deliririm
geçmiş olsun inşallah düzelir. bir yanlışlık olma ihtimali var mı? 15. haftaya kadar gelmişsiniz çünküArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Allah korusun inşallah hiç birşey olmaz Rabbimin izniyle sen içini ferah tutArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
nasilsa kimligini ben cikarticam diyor adam :) yani kendi annesinin adini koymazda benim annemin adini koyacagini soyluyor
Aaaa askolsun altta kalirmiyim :) ikinci kez dikis atilmak icin hastaneye giderken hastane bizim dibimiz oglani bana biraktilar 1 saat almaya geldiler bende spor kiyafetlerimi giydim biz kizimla spora gidiyoruz kiyamam ya insallah sende toparlanirsin bir an once cok zor oldu hala yatiyosun yazik ya benim izi bile kalmadi dikis yerimjnSana kesinlikle katiliyorum canim. Kadina hava ataydin yaa aaa normal okdun ama yatiyo musun diyeherseyde vardir bir hayir gercekten
Baska doktorada gitsen keske hatta arastirma hastanesine gitsen bi...banada ölü dogum yaparsin demisti malın biri aksam duramadim tabi ege uniye gittik acildeki doktora boyle boyle dedim.en ufak bir olu dogum ihtimalin olsa simdi bebegi alirdi. Yasamak icin %50 sansi olur ne sacmalamislar demisti....arastirma hastaneleri hep sorunlu hasta gordugu için daha sıkıntıyı koridordan bakarken goruyolar...pazartesiye kadar nasil durucan oyle bekliycen kuşum icin icini yer...hakkinizda hayirlisi olsun.kotu dusunme annesi bebegin senden guc aliyo hissetmesin korkunuArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Aaaa askolsun altta kalirmiyim :) ikinci kez dikis atilmak icin hastaneye giderken hastane bizim dibimiz oglani bana biraktilar 1 saat almaya geldiler bende spor kiyafetlerimi giydim biz kizimla spora gidiyoruz kiyamam ya insallah sende toparlanirsin bir an once cok zor oldu hala yatiyosun yazik ya benim izi bile kalmadi dikis yerimjn
Baska doktorada gitsen keske hatta arastirma hastanesine gitsen bi...banada ölü dogum yaparsin demisti malın biri aksam duramadim tabi ege uniye gittik acildeki doktora boyle boyle dedim.en ufak bir olu dogum ihtimalin olsa simdi bebegi alirdi. Yasamak icin %50 sansi olur ne sacmalamislar demisti....arastirma hastaneleri hep sorunlu hasta gordugu için daha sıkıntıyı koridordan bakarken goruyolar...pazartesiye kadar nasil durucan oyle bekliycen kuşum icin icini yer...hakkinizda hayirlisi olsun.kotu dusunme annesi bebegin senden guc aliyo hissetmesin korkunu
Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?