2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sana kesinlikle katiliyorum canim. Kadina hava ataydin yaa aaa normal okdun ama yatiyo musun diye herseyde vardir bir hayir gercekten

zaten öyle canım hayırlısı neyse o olsun, benmki şartlamak değil o duyguyu öyle tatmak istiyorum sadece. ay o da baya kötüymüş ya, yaptığı nispet boynuna dolanmış Allah korusun. ikiside zor aslında. önemli olan hayırlısının olması

ben catimin darligini ablamdan yola cikarak dusunmustum oda cati darlihindan sezeryan oldu belirtileride iliskiyanma acima vardi surekli ayni belirtiler bendede var doktor alttan baktiginda bile canim cok yyanar ki agri esigimde yuksektir bide yani

Cok sasirdim gercekten demek ki her doktorun tarzi farkli. Yalnizlik kalabaliktan her zaman iyidir ben cok rahatim valla o konuda. Yardimci bir kisi olsun yeter yani. Geri kalani zaten hem cok karisir hemde senin yaptigini begenmez. Kalabalik daha zor ozellikle gereksiz kuru kalabalik

günaydın canım. şimdi bunun için doktor aranır mı? bilemedim :)
günaydın canıım. daha öncede yiyomuydun peki canım o peynirden. şöyle ki, eğer vücudun o mikrobu kapıp bağışıklık kazandıysa zaten sorun olmaz. ki doktorlar doğal ürünler tüketin diyo. peynir yaparken süt kaynatılıyomu hiç bilgim yok ama önceden bağışıklık kazandıysan sorun olmaz diye düşünüyorum. çok aklına takıldysa yaz doktoruna canım cevap verir için rahatlar

valla oyle yapicam canim esime diyorum yanlislikla koyarsin falanda hicc amann kalsin falan demem seni mahkemeye veririm diyorum :)
valla bende öyle yaparım heralde canım hiç acımam emsal dava da var, kazanırım yani
evet canım her doktor farklı gerçekten. bende alttan muayene olmana şaşırdım açıkcası.
ve evet kuru kalabalık olacağı için diyorum zaten 2güne giderler diye. ben yalnızlığa alışkınım ve hastayken bile kimse sormuyosa halimi, o zamanda gelmesinler zaten. bizimkiler ne yapalım ne yapılcak deyip bişey yapmadan otururlar o yüzden bende deliririm

bende yaparim hic acimam valla :) anneside esimin adini adini koyarken babababasi cikartmis kimligi bi harfi yanlis yazmis diye mahkemeyle ismi degistirmis diyorum kac yil oncesi annen bunu yaptiysa ben sana hicccc acimam diyorum :)

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
geçmiş olsun inşallah düzelir. bir yanlışlık olma ihtimali var mı? 15. haftaya kadar gelmişsiniz çünkü

Sana kesinlikle katiliyorum canim. Kadina hava ataydin yaa aaa normal okdun ama yatiyo musun diye herseyde vardir bir hayir gercekten
Aaaa askolsun altta kalirmiyim :) ikinci kez dikis atilmak icin hastaneye giderken hastane bizim dibimiz oglani bana biraktilar 1 saat almaya geldiler bende spor kiyafetlerimi giydim biz kizimla spora gidiyoruz kiyamam ya insallah sende toparlanirsin bir an once cok zor oldu hala yatiyosun yazik ya benim izi bile kalmadi dikis yerimjn
Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Baska doktorada gitsen keske hatta arastirma hastanesine gitsen bi...banada ölü dogum yaparsin demisti malın biri aksam duramadim tabi ege uniye gittik acildeki doktora boyle boyle dedim.en ufak bir olu dogum ihtimalin olsa simdi bebegi alirdi. Yasamak icin %50 sansi olur ne sacmalamislar demisti....arastirma hastaneleri hep sorunlu hasta gordugu için daha sıkıntıyı koridordan bakarken goruyolar...pazartesiye kadar nasil durucan oyle bekliycen kuşum icin icini yer...hakkinizda hayirlisi olsun.kotu dusunme annesi bebegin senden guc aliyo hissetmesin korkunu

Gecmis olsun duzelir insallah. Bol bol dinlen. Su tuket bol bol. Gecer insallab. Moralink bozma hemen

Haha iyi demissin aferin

Sen umudunu hiç kaybetme, bol bol dua et. Rabbimin izniyle en hayırlısı ne olacaksa onu çıkarsın karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…