canim seninlr ayni aaftalardayiz sen bebegi net hissediyormusunGecmis olsun insallah bi sorun olmaz. Kocaelindeyim bende hangi doktora gidiyosunda göremedi miyomlari?
Esencanda ne kadar doğum ücretleri canım
Evet bunu bende gördüm geçen yıl olmuş sanırım düzelmiştir inş ama şartlar hala aynı ise gerekli durumda bende liv e sevk isterim doktorum zaten bana tedaviyi orada yaptı sorun olacağını sanmıyorumhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...idogan-yogun-bakimi-ve-cocuk-doktoru.1052577/
Kızlar ben de hastane araştırırken uygun diye esencan i düşündüm ama şu konuyu okuduktan sonra tamamen vazgeçtim. Burada yazanlar ne olcude dogru bilmiyorum ama siz de lütfen en azından yenidoğan yoğun bakımı incelemeden karar vermeyin...
İnş bişe yok olumsuz düşünmek yok yasak unut kötü düşünceleri kovdukArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Yani anestezi uzmanın iyiyse sıkıntı yok ama değilse bel ağrısı oluyor .. benim zaman zaman belim çok ağırıyor ben ona bağlıyorumSelam kızlar nasılsınız :)
Aranızda epidural yada spinal sezeryan olan var mı? Ben ilk doğumumda acil olduğu için direk bayılttılar o şekilde sezeryan olmak zorunda kalmıştım. Merak ediyorum tavsiye ediyor musunuz belden uyuşturmalı ? Bebeğimi görmek sesini duymak istiyorum Doğum anında. Ama panik olurum diye de korkuyorum genel olarak panik bir yapım vardır .
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut rabbim büyüktür.Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
merhaba bende de aynı şikayet var alt karnım deli gibi ağrıyor yürürken oturup kalkarken dha doktora da gitmedimYa kızlar benim alt karında ağrı var 5 gün oldu ama devamlı değil ara ara oturup kalkarken özellikle aşağıdan ağrı giriyor sanki rahatta yürüyemiyorum doktor kanama yoksa sorun değil dedi ama pek ilgilenmedi bu kendi doktorum değil tabi Cerrahpaşa ya gittim ayrıntılı ultrason randevusu için o zaman soyledim
YaaYani anestezi uzmanın iyiyse sıkıntı yok ama değilse bel ağrısı oluyor .. benim zaman zaman belim çok ağırıyor ben ona bağlıyorum
Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
Sag tarafimda kipirtilar var ama sadece sagimda oldugu icin emin olamiyorum bebek olsa her yerde olur diyorum. Yemek yiyip uzandigim zamanlarda oluyor genelde. sen hissediyormusuncanim seninlr ayni aaftalardayiz sen bebegi net hissediyormusun
yaaa benimde solumda oluyor arada boylee her zmaan degil ama doktora soyledim bebek degildir ddedi oda arada oldugu iicin brnde acaba degilmi diyorum kebdi kendimeSag tarafimda kipirtilar var ama sadece sagimda oldugu icin emin olamiyorum bebek olsa her yerde olur diyorum. Yemek yiyip uzandigim zamanlarda oluyor genelde. sen hissediyormusun
Kaybettik melindamızıAllah korusun inşallah hiç birşey olmaz Rabbimin izniyle sen içini ferah tut
rabbim yardimcin olzun canim tez zamanda tekrardan nasip etsin inzaallahKaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Dün dr sordum deidm herkes biseler hissettiğini söylüyor bende tık yok anormallik mi var bende :)) bebek 500 gr olmadan hissetmezsin dedi benimi rahatlattı yoksa gerçekmi bilemedimSag tarafimda kipirtilar var ama sadece sagimda oldugu icin emin olamiyorum bebek olsa her yerde olur diyorum. Yemek yiyip uzandigim zamanlarda oluyor genelde. sen hissediyormusun
Canım uzuntunu daha önce aynı şeyi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum her söz yetersiz kalıyor ama mubarek gün Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında Allah'ım sana sağlık versin.Kaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Ne diyeyim ki acını daha önce yasamiş biri olarak anlıyorum ve paylasiyorum Allah sabrını versinKaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
O ikilemde bende cok kaliyorum. Bazen seyirme tarzinda atma oluyor ama dedigim gibi bunlarin hepsi sag tarafimda. Bebek degilse bile az kaldi diyorum kendime :)yaaa benimde solumda oluyor arada boylee her zmaan degil ama doktora soyledim bebek degildir ddedi oda arada oldugu iicin brnde acaba degilmi diyorum kebdi kendime
Ben gölcükte aile konak hastanesinde ahmet coskana gidiyorum canm ayriyeten necati celik devlet hastanesinde de mustafa beye gidiyorum. Tek doktor kesmiyor beni :) sen kime gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?