2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sürekli kabus gördüm bu gece arıyorum arıyorum bir türlü bulamıyorum sonra yüksekten atlamam gerekiyo tırmanmam gerekiyor. Yorgun uyanıyorum. Bi tuhaf oldum iyice

Esencanda ne kadar doğum ücretleri canım

Normal doğum 1060₺ sezeryan 1500 küsür dedi ama unuttum. Gittim gezdim doğum katını odaları doğumhaneyi ebe hemşire fln hepsi çok ilgili heryer temiz güzeldi beğendim tabi doktoruma güveniyorum en çok

Evet bunu bende gördüm geçen yıl olmuş sanırım düzelmiştir inş ama şartlar hala aynı ise gerekli durumda bende liv e sevk isterim doktorum zaten bana tedaviyi orada yaptı sorun olacağını sanmıyorum

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
İnş bişe yok olumsuz düşünmek yok yasak unut kötü düşünceleri kovduk

Yani anestezi uzmanın iyiyse sıkıntı yok ama değilse bel ağrısı oluyor .. benim zaman zaman belim çok ağırıyor ben ona bağlıyorum

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Allah yardımcın olsun canım içini ferah tut rabbim büyüktür.

Ya kızlar benim alt karında ağrı var 5 gün oldu ama devamlı değil ara ara oturup kalkarken özellikle aşağıdan ağrı giriyor sanki rahatta yürüyemiyorum doktor kanama yoksa sorun değil dedi ama pek ilgilenmedi bu kendi doktorum değil tabi Cerrahpaşa ya gittim ayrıntılı ultrason randevusu için o zaman soyledim

merhaba bende de aynı şikayet var alt karnım deli gibi ağrıyor yürürken oturup kalkarken dha doktora da gitmedim

Sag tarafimda kipirtilar var ama sadece sagimda oldugu icin emin olamiyorum bebek olsa her yerde olur diyorum. Yemek yiyip uzandigim zamanlarda oluyor genelde. sen hissediyormusun
yaaa benimde solumda oluyor arada boylee her zmaan degil ama doktora soyledim bebek degildir ddedi oda arada oldugu iicin brnde acaba degilmi diyorum kebdi kendime

Allah korusun inşallah hiç birşey olmaz Rabbimin izniyle sen içini ferah tut
Kaybettik melindamızı allah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle

rabbim yardimcin olzun canim tez zamanda tekrardan nasip etsin inzaallah

Sag tarafimda kipirtilar var ama sadece sagimda oldugu icin emin olamiyorum bebek olsa her yerde olur diyorum. Yemek yiyip uzandigim zamanlarda oluyor genelde. sen hissediyormusun
Dün dr sordum deidm herkes biseler hissettiğini söylüyor bende tık yok anormallik mi var bende :)) bebek 500 gr olmadan hissetmezsin dedi benimi rahatlattı yoksa gerçekmi bilemedim

Canım uzuntunu daha önce aynı şeyi yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum her söz yetersiz kalıyor ama mubarek gün Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkında Allah'ım sana sağlık versin.

Ne diyeyim ki acını daha önce yasamiş biri olarak anlıyorum ve paylasiyorum Allah sabrını versin

yaaa benimde solumda oluyor arada boylee her zmaan degil ama doktora soyledim bebek degildir ddedi oda arada oldugu iicin brnde acaba degilmi diyorum kebdi kendime
O ikilemde bende cok kaliyorum. Bazen seyirme tarzinda atma oluyor ama dedigim gibi bunlarin hepsi sag tarafimda. Bebek degilse bile az kaldi diyorum kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…