- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
sezeryanda da artık belden aşağısını uyuşuturup herşeyi birebir yaşamanı sağlıyolar canım ama nedense ben o normal doğumu yaşamak, onu tatmak istiyorumBen Doğumun her safhasını yaşamak istediğim içim normal doğurmak istiyorum inşallah rabbim de nasip eder. Ağrıyı da kontrol altına alabilirsek düşünsenize 15 dk sonra odanıza gidiyorsunuz ve az önce onlar yaşanmamış gibi bebeğinize bilinciniz ve her şeyiniz normal bir şekilde ilgilenmeye başlıyorsunuz
Evet canım doğru aslında ama bişey takıldı aklıma, doğuma girmeden bakmıyolar mı bebeğe kordon dolandığını anlamamışlar mıbide suni sancı zararlı mı bebeğe neden öyle düşünüyosun.
benim ablam sezeryan oldu 1 gece yattı hastanede eve geldi kendi yemeğini işini yaptı, bazılarının gerçekten çok çabuk iyileşiyo. tabi ben illaki normal istiyorum demiyorum ama rabbim izin verirse öyle olsun isterim ama sezeryanda da karşı değilim o zaman neyi gösterirse o olur inşallah
Biliyorum canım hemşireyim zaten ama ister istemez damardan bazi ilaçlar yapılıyor ve sonuçta ameliyat. Ama tabi genel anesteziye göre çok çok daha iyi bana sorarsanız. Ben de seninle aynı fikirdeyim inşallah rabbim nasip eder isteyen herkesesezeryanda da artık belden aşağısını uyuşuturup herşeyi birebir yaşamanı sağlıyolar canım ama nedense ben o normal doğumu yaşamak, onu tatmak istiyorum
Canım yapabiliyorsun doktorunda uygun görüyorsa tabi ki normal yapmaya çalış hiç öyle sezeryan hemen iyileşen biri değil bak hamileyim şimdi de sezeryan dikişlerim acıyor.. iyileşen iyileşiyordur belki de ben iyileşemedim.. benim annem de ablamda çok zor normal Doğum yapmışlar beni hep sezeryana yönlendirdiler öyle kanamam da yoğun olunca doktor hemen sezeryan dedi kendimi masa da buluverdim. Keşke şartlarım iyi gitseydi de normal Doğum olsaydı. Şimdi evde bir bebek daha o da kucak isteyecek yavrum kıyamıyorum hiç ona ben o halde onu da kucaklamaya çalışıcam zor yani sezeryan. Ama tabi hayırlısı olsun.Ben Doğumun her safhasını yaşamak istediğim içim normal doğurmak istiyorum inşallah rabbim de nasip eder. Ağrıyı da kontrol altına alabilirsek düşünsenize 15 dk sonra odanıza gidiyorsunuz ve az önce onlar yaşanmamış gibi bebeğinize bilinciniz ve her şeyiniz normal bir şekilde ilgilenmeye başlıyorsunuz
anladım canım, benimde canım acıya dayanıklıdır hele ki bişeye kızmışsam üzülmüşsem kendi canmdan çıkarırım acısını. ve yanlış bilmiyosam suni sancı belli bi zaman sonra geçiyomuş yeniden veriyolarmış heralde. o yüzden açılma olması için sancıların iyice belirli bi dakikaya düşene kadar evde hareket ederek geçirin diyolardı bunu da normal doğum yapanların hikayelerinde okumuştum. inşallah okumak kadar kolay geçer bizimkilerdeCanim bas kanala girmis ama acilma yok ultrasonda da gorememisler bebegi. Hersey net olamayabiliyor bazen. Benim agri esigim duauk maalesef yani sanci cekebilcek biri degilim. Aciya uzun sure dayanamayabilirim o yuzden normal diye diretemem. 3 arkadasim suni sanci aldilar 12 saatten fazla cektiler ve sonuc sezeryan oldular. Acilmanin olmasi onemli. Mesela 5 cm acilma var diyelim biraz suni sanci ceksen dogurursun normal olarak. Devami gelir yani. Ama acilma yoksa suni sanci acilmayi sagliyacak diye kesin garanti verilmedigi icin istemiyorum. 2 akrabamiz ebe onlarda acilma yoksa suni sanciyi gereksiz buluyolar cifte aci birden yasamak cok yipratici. Bide bnm agri esigim dusunulurse cok zorlayamam.
amin amiin inşallah nasip olur gönlümüzden geçenlerBiliyorum canım hemşireyim zaten ama ister istemez damardan bazi ilaçlar yapılıyor ve sonuçta ameliyat. Ama tabi genel anesteziye göre çok çok daha iyi bana sorarsanız. Ben de seninle aynı fikirdeyim inşallah rabbim nasip eder isteyen herkese
anladım canım, benimde canım acıya dayanıklıdır hele ki bişeye kızmışsam üzülmüşsem kendi canmdan çıkarırım acısını. ve yanlış bilmiyosam suni sancı belli bi zaman sonra geçiyomuş yeniden veriyolarmış heralde. o yüzden açılma olması için sancıların iyice belirli bi dakikaya düşene kadar evde hareket ederek geçirin diyolardı bunu da normal doğum yapanların hikayelerinde okumuştum. inşallah okumak kadar kolay geçer bizimkilerde
amin amiin inşallah nasip olur gönlümüzden geçenler
Semih Özeren soydan iş merkezinde özel muayenehanesi var canım eskiden acibademdeydi sonra medikale geçti şimdi sadece özel muayenehanesinde çalışıyo. Özel sağlık sigortan varsa bir kısmını karşılıyo muayene ücretinin. Normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason 350 400 tl arası@Fabienneo Y yagmur_20 bende öğrendim cinsiyeti ama söylemicem... isim sorunu bizde de var daha doğmadan başladı erkek olursa babamın adını koyucam deyip sinirimi zıplatması... karşı çıktım tartıştık sonuç stres yapan hep ben.... düşündüğü bile Yok hani beni etkiler mi bebeği etkiler mi diye... ama erkek olcak diyemedim daha ... ikinci bi isim düşünüyorum yanına ...
pearlshine semih bey hangi hastane de ?
ay ben psikopatım, bişeye çok üzüleyim yada sinirleniyim, illaki bi yerim kanar,kesilir( kanatırım diyemicemAynen evde gecirmek daha mantikli su gelmediyse evde sanciyi siklastirip oyle gitmek gerek bakalim biz nolcaz. Bende esnek biriyimdir aslinda yani doktor ilk evlendigim donemde muayene ettiginde bile normal doguma yatkinsin demisti. O zaman geldiginde elimiz ayagimiza dolasmaz insallah. Caninin kiymetini bil kiz bende sinirlenince baskasindan cikaririm kendime kiyamiyorum
valla aynen oylee yaa bi kere dese kimse bidaha bisey demiycekte oda sesini cikarmiyor toplumda :)Bence de. Esin tek evlat mi ko sulaledekilerilerin ismini koymak esinin gorevi filan degil. Anlayis ne kadar onemli oysa. Esler bi kere karim ne isterse o olcak dese kimsenin sesi cikmayacak
ikinizin ortak mahsuluyse onun ailesinden birinin ismini niye veresinizki ayy anlamiyorum anlamiyorum bu insanlari yaa neden illa aileden birinin ismi olsunki hiisim isimmi kalmadi allah askina osmanli devleti gibi her yer osman mehmet beyazit olsun ostiyrolar sanirim hadi orda devlet birakiyordu adamlar torunlarina biz koysak biseyde birakmiycaklar
ay ben psikopatım, bişeye çok üzüleyim yada sinirleniyim, illaki bi yerim kanar,kesilir( kanatırım diyemicem) ya da hemen genital bi ağda acıta acıta hıncımı kendimden çkarıyorum ve iyi bişey değil asla. evlendiğin dönemde doktor niye muayene etti, nerden anladıki bizde öyle olmadı hiç ya
bende rabbim izin verirse panik olmazsam evde geçirmeyi düşünüyorum inşallah planladığımız gibi geçer düşündüklerimiz
valla aynen oylee yaa bi kere dese kimse bidaha bisey demiycekte oda sesini cikarmiyor toplumda :)
ahahahh bu yorum iyiymişikinizin ortak mahsuluyse onun ailesinden birinin ismini niye veresinizki ayy anlamiyorum anlamiyorum bu insanlari yaa neden illa aileden birinin ismi olsunki hiisim isimmi kalmadi allah askina osmanli devleti gibi her yer osman mehmet beyazit olsun ostiyrolar sanirim hadi orda devlet birakiyordu adamlar torunlarina biz koysak biseyde birakmiycaklar
evet canım ikimizin ortası yokmuş belli olduKistlerim fln vardi polip flnda vardi. Genel muayene yapmisti alttan. O zaman soylemisti esnek bi yapin var diye. Kiz yazik kendine gerci benim gibi cok tatli cana sahip olmakta iyi degil. Orta ayari tutturamadik
ahahahh bu yorum iyiymiş
evet canım ikimizin ortası yokmuş belli olduben hiç alttan muayene olmadım. bana da bi kadın sen normal yapamazsın çatıların dar dedi nerden anladıysa sinir oldum kadın ben ne istiyosam zıttını söyledi resmen ve kadını daha önceden tanımıyodum
doğum neyse illaki çıkacak oradan ama sonrası nasıl olur bilmiyorum benim o psikolojimle evde bi yığın insansanırım 2 gün katlanabilirim sonrasında herkes evine döner
benim doktorumun yorumunu söyliyim canım, organik ve taze olan herşeyi gönül rahatlığı ile yiyebilirsin, dedi. ama diğer konuda bilgim yok malesefkızlar iyi hafta sonları. eşinm köyden keçi peyniri getirmiş tadı da güzel taze doğal. ama pastörize değil tahmin edersiniz. ben birkaç dilim yedim, bir şey olur mu?
kızlar iyi hafta sonları. eşinm köyden keçi peyniri getirmiş tadı da güzel taze doğal. ama pastörize değil tahmin edersiniz. ben birkaç dilim yedim, bir şey olur mu?
bende sistit oldum balayında, yine bu doktora gitmiştim şans eseri o zamanlar bilmiyodum namını. ozaman bile alttan değil ultrasonla bakmıştı sistiteAa cok ilginc ben evlenince hic karnimdan muayene olmadim. Hatta evlenince sistit olmustum ilk hafta alttan muayeneyle tanistim hemen. O kadar cok alttan muayene oldum ki. Olmaman cok sasirtti beni. Cati kismi anlasiliyo demek ki ama oda kesin bi durum degil tabi. Dogum sonrasi insanlarla ugrasmak yorucudur eminim. Neyse ki benimde esiminde bulundugum yerde akrabasi yok cok rahatim. Gelmezler doguma da zaten. Gelenle de annem sagolsun ilgilenir
günaydın canım. şimdi bunun için doktor aranır mı? bilemedim :)benim doktorumun yorumunu söyliyim canım, organik ve taze olan herşeyi gönül rahatlığı ile yiyebilirsin, dedi. ama diğer konuda bilgim yok malesef
ama ben yiyecek olsam doktorumun yorumuna bakarak yerdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?