2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım sen bahçeşehir Liv e mı gidiyorsun doktorun kim ben billur hanım a gidiyordum geçen hafta bıraktım esencan a geçtim

pearlshine bugun gittim doktora
Özel muayenehanesi 200₺ anlaşmalı özel hastaneye de geliyor bazen , umut verici iç açıcı sakinleştirici konuştu ... miyomlar içim ilaçlarıma devam edeceğim ama önceki idare tahlillerim az bulanık çıkmış doktorlar temiz demişti , kum döküyormuşum... bol su iç dedi... ve magnezyum pastil verdi... bunlar dışında bebeğin gelişimi önde gidiyormuş bi hafta, ölçümleri iyi çıktı, hareket ediyordu... artık yavaştan söylüyoruz cinsiyeti aile büyüklerine....
nasilsa kimligini ben cikarticam diyor adam :) yani kendi annesinin adini koymazda benim annemin adini koyacagini soyluyor

Y yagmur_20 yaaa bu sebeple kadının biri avukata yazmış kocam benden habersiz kimliğe istemediğim ismi yazdırmış kandırdı beni vs boşanmak istiyorma kadar götürmüş ya başta bende aşırı sinirlendim ama bebeğin sağlığından daha önemli değildir bir isim... burada nice paylaşımlar yapılıyor sağlığınyerinse olmayıp bir den bebeğini kaybedenler çocuk sahibi olamayanlar.... allah herkese isteyene sağlıklı bir bebek nasip etsin öncelikle ... gerisi hikaye... varsın iki isim olsun biri onların dediği biri sizin istediğiniz.... herkes dilediği isimle seslenir... yapacak birşey Yok

Kızlarrr amma yazışmışsınız heee. Rahatsız arkadaşlara geçmişolsun. Ben dün akşam iftara piknikteydim. Valla erkekler ayarlamışlar, bana sadece ayran çorbası yap dediler. Hiç bişeye elimi sürmedim mis gibi:) bugün anneme davetliyiz, yarın halama:) 3 gündür yemek derdim yok. Eşime diyorumki keşke hergün biri çağırsa:)

yaaa tabikii saglikli olsun gerisi onemli degilde 9 ay kahrini biz cekiyoruz erkekler ne yapiyor hicbisey isim konusuna gelince benim annemin babamin adi olsun diyorlar o 9 ayda hc emek vermiyorlar amaa neden onlarin annesi babasi olsun kii soyadlarini almalari yetmiyormu ailede bi isimden bi tane neyine yetmiyorr cnim

Selam kızlar nasılsınız :)
Aranızda epidural yada spinal sezeryan olan var mı? Ben ilk doğumumda acil olduğu için direk bayılttılar o şekilde sezeryan olmak zorunda kalmıştım. Merak ediyorum tavsiye ediyor musunuz belden uyuşturmalı ? Bebeğimi görmek sesini duymak istiyorum Doğum anında. Ama panik olurum diye de korkuyorum genel olarak panik bir yapım vardır .

Benim eşim de kız olursa senin adını koyalım diyordu bana
Olmaz dedim tabiki de :)
Ailede olmayan bir isim olmalı bence

Multivitaminim ocean mummy
Demir ilacı verdi gynoferon
Bi de magnezyum kalsiyum takviyesi osteocare
Toplam 75 mikrogram folik asit ediyor ama günlük atıldığı için ben çok bulmadım
5 mg falan olsaydı endişe ederdim sanırım

İki kişilik yeme ya benim de boyum 155 kadar Doktor uyardı çok kilo alma dedi

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Acaba başka bir doktora daha mı gitsen? Ne demek kalbi yavaşlamış
Çok geçmiş olsun umarım sorun kalmaz

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce

Bol bol dua et canim güzel olacak inşallah herşey. Ama başka bir doktora daha mı gitseydin. Bekleme bence

Aaa Esencan bizim burası,demekki synı taraftayız. Bende Medilife hastanesine gidiyorum.

Liv de tüp bebek tedavimi yapan doktor oraya gecti. Hemde çok daha uygun fiyat olarak. Doğum katını odaları doğumhaneyi gezdim içime sindi oraya devam etmeye karar verdim. Ama genel olarak hastane hakkında bilgi sahibi değilim. Sen yakınım diyorsun nasıl bir hastane biliyor musun

Gecmis olsun insallah bi sorun olmaz. Kocaelindeyim bende hangi doktora gidiyosunda göremedi miyomlari?

ben catimin darligini ablamdan yola cikarak dusunmustum oda cati darlihindan sezeryan oldu belirtileride iliskiyanma acima vardi surekli ayni belirtiler bendede var doktor alttan baktiginda bile canim cok yyanar ki agri esigimde yuksektir bide yani
Demek oradan anlaşılıyo canım, bakalım hayırlısı olsun benimki dar mı genişmi hiç bi fikrim yok
bende yaparim hic acimam valla :) anneside esimin adini adini koyarken babababasi cikartmis kimligi bi harfi yanlis yazmis diye mahkemeyle ismi degistirmis diyorum kac yil oncesi annen bunu yaptiysa ben sana hicccc acimam diyorum :)
Helal olsun valla kayınvalidene de, senin emsalin daha iyiymiş :))
Umut her zaman vardır canım, bol bol dua et bol su iç. Rabbimin izniyle düzelir inşallah
Canım sen bahçeşehir Liv e mı gidiyorsun doktorun kim ben billur hanım a gidiyordum geçen hafta bıraktım esencan a geçtim
Evet canım liv de Bülent Tekin e gidiyorum, esencan a bilgi sahibi değilim pek ben canım, ama karar değiştirirsem doğum ücretinden dolayı değiştiririm o zaman da bülent hoca yakın bi arkadaşına yönlendiricek beni. Ama bebek belli bi aya gelene kadar Bülent hocayı bırakmayı düşünmüyorm ben
Aaa Esencan bizim burası,demekki synı taraftayız. Bende Medilife hastanesine gidiyorum.
Sen medilife de hangisine gidiyosun canım
Bana hiç bişey demiyo bu adam yaa. Dikkat et dese ederdim belkide . Artık kendime kadar yiyorum canım bıraktım 2 kişiliği :)))
Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bende doğum ücreti yüzünden değiştirdim ve zaten bana tüp bebek tedavisi yapan doktor esencan a gecti ona güvenerek oraya gittim

Çok grçmiş olsun. Allah şifa versin. Tüm yavrularımı rabbim korusun

Allah ın izniyle düzelir inşallah. İçini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…