- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
oov onun dikişi çok fazlaymış canım ya neden öyle olmuş acaba, yeteri kadar açılmayınca kesmişler mi acaba bazen öyle yapıyolar yabence doktor çok önemli ya resmen travma sebebi.. o kutsallığı nasıl kötü bi anıya çeviriyolar. benim annem 2 çocuğunu hastanede doğurmuş, beni evde doğurmuş. hiç dikiş vs bişey demiyodu demekki kolay geçmiş inşallah bizede nasip olur öyle kolay. acaba kiloyla rahimin açılmasının bi bağlantısı olabilir mi
ben bu doktorumu araştırırken dikişsiz normal doğum üzerine eğitim aldığını falan öğrendim. mesela bizim burada çoğu kişi medilife de doğum yapıyo, ben istinye üni. hastanesine gidiyorum. bana da diyolar ki medilife git ama oradaki doktorları beğenmiyorum açıkcası kendi doktorumu seviyorum azıcık tuzlu ama adam en azından sezeryana teşvik etmiyo. bazı doktorlar direkt sezeryana teşvik ediyo..
Semih Özeren soydan iş merkezinde özel muayenehanesi var canım eskiden acibademdeydi sonra medikale geçti şimdi sadece özel muayenehanesinde çalışıyo. Özel sağlık sigortan varsa bir kısmını karşılıyo muayene ücretinin. Normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama ayrıntılı ultrason 350 400 tl arası
nasilsa kimligini ben cikarticam diyor adam :) yani kendi annesinin adini koymazda benim annemin adini koyacagini soyluyor
Aaa Esencan bizim burası,demekki synı taraftayız. Bende Medilife hastanesine gidiyorum.Canım sen bahçeşehir Liv e mı gidiyorsun doktorun kim ben billur hanım a gidiyordum geçen hafta bıraktım esencan a geçtim
aynenn bende oyle diyroum ben istemiyorum sanane diyorum :)Anne senin degil mi sen istemiyosun baska isim bulsun bi ton isim var
yaaa tabikii saglikli olsun gerisi onemli degilde 9 ay kahrini biz cekiyoruz erkekler ne yapiyor hicbisey isim konusuna gelince benim annemin babamin adi olsun diyorlar o 9 ayda hc emek vermiyorlar amaa neden onlarin annesi babasi olsun kii soyadlarini almalari yetmiyormu ailede bi isimden bi tane neyine yetmiyorr cnimpearlshine bugun gittim doktora
Özel muayenehanesi 200₺ anlaşmalı özel hastaneye de geliyor bazen , umut verici iç açıcı sakinleştirici konuştu ... miyomlar içim ilaçlarıma devam edeceğim ama önceki idare tahlillerim az bulanık çıkmış doktorlar temiz demişti , kum döküyormuşum... bol su iç dedi... ve magnezyum pastil verdi... bunlar dışında bebeğin gelişimi önde gidiyormuş bi hafta, ölçümleri iyi çıktı, hareket ediyordu... artık yavaştan söylüyoruz cinsiyeti aile büyüklerine....
Y yagmur_20 yaaa bu sebeple kadının biri avukata yazmış kocam benden habersiz kimliğe istemediğim ismi yazdırmış kandırdı beni vs boşanmak istiyorma kadar götürmüşya başta bende aşırı sinirlendim ama bebeğin sağlığından daha önemli değildir bir isim... burada nice paylaşımlar yapılıyor sağlığınyerinse olmayıp bir den bebeğini kaybedenler çocuk sahibi olamayanlar.... allah herkese isteyene sağlıklı bir bebek nasip etsin öncelikle ... gerisi hikaye... varsın iki isim olsun biri onların dediği biri sizin istediğiniz.... herkes dilediği isimle seslenir... yapacak birşey Yok
Su anne baba ismi koyanlara uyuz oluyorum yahu.bizde de isim belli sayilir ne benim ailem ne esimin ailesi fikir belirtmedi esimin ailesine hiic sormadim zaten cunku isim soyleseler koymal zorunda hissederim diye. Benim esimde benim adimi vermek istiyo kiz olursa o da ayri bir saka gibi vazgecirdim ailede hatta sulalede olmayan isimlere bak diye
Neyse ki sikinti cikmadi hatta iki ismi tahminimce belirledik annem bile soranlara diyo kiz olursa babasi su ismi oglan olursa annesi su ismi koycak diye simdiye kadar da olumsuz yorum almadim.
Günaydın kızlar kullandığınız multivitaminler ve ilaçlar neler bana doktor nurse harveyin içinde omega 3 de olan multivitamini verdi birde gyno ferro sanol Demir ilacı verdi içeriklerine bakınca iki ilacın içinde toplam 900mcg folik asit var bana fazla geldi benim gibi olan varmı ilaçlarınızın içeriğine baktınızmı hiç yada hala folik asit içen varmı
ay iyi ya ben direkt totodan alıyorum kiloyu. kilomun %70i totomben dinliyorum valla iki canlısın diyenleri ama artık dinlemem benm doktorum kiloyla alakalıda bişey demiyo. adam çok iyi olmasa bırakıcam uyuz oluyorum bu aralar bende diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama uzak ya cumarteside çalışıyorum olmuyo. gittiğim hastanede de gidemem azıcık tuzlular.. bende 68 kiloyum bu sabah itibari ile canım 1,59da boyum
58ile evlenip balayından 62 ile döndüm. 63 oldum sonra... 5 kg ile yoluma devam ediyorum
Acaba başka bir doktora daha mı gitsen? Ne demek kalbi yavaşlamışArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Ayy masallah darisi basima. Oylayamadim anketi dahaBugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Aaa Esencan bizim burası,demekki synı taraftayız. Bende Medilife hastanesine gidiyorum.
Gecmis olsun insallah bi sorun olmaz. Kocaelindeyim bende hangi doktora gidiyosunda göremedi miyomlari?Kocaelindeki doktorum sağolsun koca miyomları görüpte birşey demedi... biraz ilgisiz geldi ... buradaki doktor daha bi üstüme düşer gibi diğer konularda da olsun... tiroid değerime bakmak dışında bi test de yaptırmadım bugün.. pek normal mış gibi anlatmadı doktorum miyomları görünce... ondan panik oldum... yarın bi gelse ...
Demek oradan anlaşılıyo canım, bakalım hayırlısı olsun benimki dar mı genişmi hiç bi fikrim yokben catimin darligini ablamdan yola cikarak dusunmustum oda cati darlihindan sezeryan oldu belirtileride iliskiyanma acima vardi surekli ayni belirtiler bendede var doktor alttan baktiginda bile canim cok yyanar ki agri esigimde yuksektir bide yani
Helal olsun valla kayınvalidene de, senin emsalin daha iyiymiş :))bende yaparim hic acimam valla :) anneside esimin adini adini koyarken babababasi cikartmis kimligi bi harfi yanlis yazmis diye mahkemeyle ismi degistirmis diyorum kac yil oncesi annen bunu yaptiysa ben sana hicccc acimam diyorum :)
Umut her zaman vardır canım, bol bol dua et bol su iç. Rabbimin izniyle düzelir inşallahArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Evet canım liv de Bülent Tekin e gidiyorum, esencan a bilgi sahibi değilim pek ben canım, ama karar değiştirirsem doğum ücretinden dolayı değiştiririm o zaman da bülent hoca yakın bi arkadaşına yönlendiricek beni. Ama bebek belli bi aya gelene kadar Bülent hocayı bırakmayı düşünmüyorm benCanım sen bahçeşehir Liv e mı gidiyorsun doktorun kim ben billur hanım a gidiyordum geçen hafta bıraktım esencan a geçtim
Sen medilife de hangisine gidiyosun canımAaa Esencan bizim burası,demekki synı taraftayız. Bende Medilife hastanesine gidiyorum.
Bana hiç bişey demiyo bu adam yaa. Dikkat et dese ederdim belkide . Artık kendime kadar yiyorum canım bıraktım 2 kişiliği :)))Benim eşim de kız olursa senin adını koyalım diyordu bana
Olmaz dedim tabiki de :)
Ailede olmayan bir isim olmalı bence
Multivitaminim ocean mummy
Demir ilacı verdi gynoferon
Bi de magnezyum kalsiyum takviyesi osteocare
Toplam 75 mikrogram folik asit ediyor ama günlük atıldığı için ben çok bulmadım
5 mg falan olsaydı endişe ederdim sanırım
İki kişilik yeme ya benim de boyum 155 kadar Doktor uyardı çok kilo alma dedi
Acaba başka bir doktora daha mı gitsen? Ne demek kalbi yavaşlamış
Çok geçmiş olsun umarım sorun kalmaz
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımBugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
Demek oradan anlaşılıyo canım, bakalım hayırlısı olsun benimki dar mı genişmi hiç bi fikrim yok
Helal olsun valla kayınvalidene de, senin emsalin daha iyiymiş :))
Umut her zaman vardır canım, bol bol dua et bol su iç. Rabbimin izniyle düzelir inşallah
Evet canım liv de Bülent Tekin e gidiyorum, esencan a bilgi sahibi değilim pek ben canım, ama karar değiştirirsem doğum ücretinden dolayı değiştiririm o zaman da bülent hoca yakın bi arkadaşına yönlendiricek beni. Ama bebek belli bi aya gelene kadar Bülent hocayı bırakmayı düşünmüyorm ben
Sen medilife de hangisine gidiyosun canım
Bana hiç bişey demiyo bu adam yaa. Dikkat et dese ederdim belkide . Artık kendime kadar yiyorum canım bıraktım 2 kişiliği :)))
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Esencanda ne kadar doğum ücretleri canımBende doğum ücreti yüzünden değiştirdim ve zaten bana tüp bebek tedavisi yapan doktor esencan a gecti ona güvenerek oraya gittim
Çok grçmiş olsun. Allah şifa versin. Tüm yavrularımı rabbim korusunaydingelini canım zaten etraftan o kadar felaket senaryosu duyuluyor, ister istemez okunuyor ki...
Tansiyonun veya şekerin hamilelikte önemini bilmeyen yoktur diye düşünürdüm ben de. İnsan kendi bilince veya öyle düşününce bazen karşısındakinin bilemeyeceğini veya farklı duygular içinde olduğunu tahmin edemeyebiliyor. Çok çok normal bu.
Bak mesela ben zor gebe kaldım(Rabbim 2yıllık tedavi üstüne nasip etti çok şükür) peşine kaç türlü aksilik yaşadım(yumruk kadar kist oldu, bebeğe baskı yaptı doktor düşük riski dedi. Kanama alanı oldu, aylarca parlak kırmızı kan geldi vs.) şimdi su bile içerken zorlanıyorum boğazımdan zaten bulantım da vardı hepten yemeden kesildim ama avuçla hap yutmak zorunda kalıyorum, ateşim 37-37,5 devamlı düşüremiyoruz günlerdir, dün doktorda dişçilerin yaptığı uyuşturucu iğneden oldum(internette tahlikeli diye okuduğum için doktor dişçi iğnesi deyince kendimi tutamayıp ağlamaya başladım operasyonun ortasında, bebeğime zarar verirse diye düşünüp...) bademcik iltihabı için yaptığı operasyon öncesi yapmak zorundayım dedi vs vs...
Bu aksiliklerin her birini yaşarken ben Rabbim sana sığınıyorum dedim. Veren O, koruyan da O... Sadece pozitif kalmaya odaklanıyorum, elimden geldiğince de pozitif kaldığıma inanıyorum. Fakat hem bunları yaşarken hem de kötü şeyler okumak insanı depresyona bile sokar, Allah esirgesin... Allah herkesin yavrusunu korusun, kimseyi anne babasız da bırakmasın...
Allah ın izniyle düzelir inşallah. İçini ferah tut.Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?