2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O ikilemde bende cok kaliyorum. Bazen seyirme tarzinda atma oluyor ama dedigim gibi bunlarin hepsi sag tarafimda. Bebek degilse bile az kaldi diyorum kendime :)
aynisi iste benimde sol tarafimda bende surekli az kaldi diyorum sonra o pit pitlardab snra hissetmeyince biseymi oldu diyr panik oluyorum :)

Çok üzüldüm ya Rabbim inşallah tekrar nasip eder sağlıklı bir şekilde

Dün dr sordum deidm herkes biseler hissettiğini söylüyor bende tık yok anormallik mi var bende :)) bebek 500 gr olmadan hissetmezsin dedi benimi rahatlattı yoksa gerçekmi bilemedim
Hissetmemen cok normalki benimde hissettigimin bebek olma ihtimali cok dusuk zaten. Cunku tek tarafimda hissediyorum bebek olsa her yerde olur diyorum. Ben 19. Haftama giriyorum. Ne hissedecegimide bilmiyorumki bebek tekmelese bile heralde anlayamam gbi geliyor :)

Allah sabır versin sizlere. İnşallah en doğru zamanda Rabbim bu mutluluğu tamamlamayı nasip etsin. Siz iyi olun yeter ki. Çok çok geçmiş olsun.

aynisi iste benimde sol tarafimda bende surekli az kaldi diyorum sonra o pit pitlardab snra hissetmeyince biseymi oldu diyr panik oluyorum :)
Ayniyiz esimle bizde pit pit diyoruz esim hergun soruyor bugun pit pit oldumu diye. Olunca amaan bebek degildir ya diyoruz. Olmayinca panik oluyoruz bizde

Ayniyiz esimle bizde pit pit diyoruz esim hergun soruyor bugun pit pit oldumu diye. Olunca amaan bebek degildir ya diyoruz. Olmayinca panik oluyoruz bizde
aynenn bizde oyleyizz yaa kafayi yedik iyicd pitpitlafi duyucaz diyre sen ayrintiliya girdinmi yada ne zaman giriceksin

merhaba bende de aynı şikayet var alt karnım deli gibi ağrıyor yürürken oturup kalkarken dha doktora da gitmedim

Gecmiş olsun canım ne zaman gideceksin peki doktora? Ben haftaya tekrar gitcem test sonuçlarını göstermek için o gün tekrar sorcam.

Çok üzüldüm gerçekten çok. Sebebini soylediler mi. Allah sabır versin size

Başın saolsun canım 2 bebeğini de 22.haftada kaybetmiş bir kişi olarak üzüntünü anlayabiliyorum ama şunu bil geçecek bu acı,yeni umutlar heyecanlar seni bekliyor olacak,biraz dinlendikten sonra hayat daha güzel gelecek.bilmiyorum ilk bebeğin mi olacaktı ama rabbim sabrını veriyor .meleğin seni bekliyor olacak bunu unutma.

Cok cok geçmiş olsun canım nasıl teselli verilir bilmiyorum böyle bi durumda. Rabbim sabır versin. Tez zamanda telafisi olur inşallah...

İlk gebeliğin mi?

Başınız sağolsun canım... Allah sabır versin...

Ben epidural oldum. Doğumdan cıktığımda ziyaretime gelenler doğum yaptığıma inanamadılar. Maşallah ne ağrım vardı ne sızım iğnenin etkisi uzun süre sezeryan ağrılarımı hissettirmedi. Ve en güzeli bebeğimi duydum birebir doğduğunda ilk gördüm. Belden aşağısını görmüyorsun arada perde var merak etme. Zaten heyecandan sürekli ağladım iğnenin acısını bile umursamadım.

Henuz girmedim 13 haziranda giricem Allah kismet ederse. En cok stres yaptigim bu ayrintili ultrason oldu insallah bisey cikmaz sagliklidir
ayy evet benimde en cok stresin yaptigim o yaa ben daha 22 de giricdm doktorum 22 de gel dedi aslinda gecen gittifimizde parmaklarini falab cok net gorduk ama insaallah sorun cikmaz yaa dudaklari falanda olusmus doktorum her seferindede 3 boyutlu fotosunu veriyor bu hafta artik kime benzedigini bilr ayirt edebiliyoruz insaallah sag salim kucaklarimizada aliriz aaa

bizde kafatasinin icine falan baktik gogus kafesi bacak kemikleri ölcmlerini fln aldik ama yuzu tersti kafasini gömmüstü rahim duvarina baska bsy gostermedi. benim rahim boyum fln ölctu bu servikal yetmezlik icin simdiden ölcm aliniyormus hersey normal cikti cok sukur. Ama insan korkuyo yinede iste allah saglicakla bagislasin insallah bebeklerimizi

Başın saolsun canım.şunun için sordum ;ikinci gebeliklerde erken hissediliyor eğer karın çok büyümüşse birinci gebelikte.ben hissediyorum şu an hareketini,doktora sordum olabilir dedi.
saol canim onu bende duydum ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormus benim.o.kadar buyumemsti. Ne hissediyosun suan tam olarak ve nerde hissediyosun

ustten mi olctu rahim agzini ben 2 doktora gidiyorum ikiside her gittigunde olcuyor ve erkeb dogum rizkin yok diyorlar kafasinin icini falab hep gostermisti doktorum fl uzunluguna falan bakiyor bas capini falan olcuyor simdilik bir aorun yok allaha sukur insaallah bundan sonrada olmaz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…