2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Sebep var mi bu durum için. Dua edecegim size ve bebeğinize.Allah bagislasin onun size

Ustten ölctu benimkini benimde son iki gittigimde surekli basinin capini kemiklerini fln olcuyor. Gayet iyi diyo ayrintiliyada gir icimiz rahat etsin diyo. Benim doktorum ikili test zamani kaza gecirmisti bende mecburen baska doktora gitmistim. O testi kendi yapamadi diye ayrintiliyi cok onemsiyor o onemsedikce benim stresim.artiyo

saol canim onu bende duydum ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormus benim.o.kadar buyumemsti. Ne hissediyosun suan tam olarak ve nerde hissediyosun
Benim ilk gebeliğim ikizdi karnım çok büyümüştü,şimdi tek ,alt tarafta kayma şeklinde bazen de pıt pıt şeklinde hissediyorum

insaallah bisey cikmiycak canim rahat oll :)

Kızlar galiba ben 4-5 gündür kızımı hissediyorum. İçimde karınca yürüyor gibi, kısacık bir yol gidiyor sanki. Yanılmıyorsam bebek bu, çünkü bunu hemen hemen her gün hissetmeye başladım. İlk hamileliğim bu arada. Zayıfım biraz belki erken hissedişim bundandır.

Dogru mu gordum diye iki kere okudum. Cok üzüldüm Allah sabirlar versin size. Dilerim en yakın zamanda yeniden nasip olsun. Ben kasim ayinda kaybettim sizin gibi ama 12.haftada sizi okadar iyi anlarim ki.. Kendinize iyi bakın suclamayin sakın

Dün dr sordum deidm herkes biseler hissettiğini söylüyor bende tık yok anormallik mi var bende :)) bebek 500 gr olmadan hissetmezsin dedi benimi rahatlattı yoksa gerçekmi bilemedim
Benim ikinci gebeligim canim.sanirim ayni haftalardayiz. Cok net anlarsın. Bu sabah zipliyordu ve canimi yakıyordu .ilk kizim da cok yapardi bunu. Tekme atmasi resmen durtulme gibi mumkun degil ayirmamak. Esim sabirsiz bizde de ben iletisim kuruyorum ama hissedemiyor daha disardan. O da merakla bekliyor

Ben fakültede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…