senin 2. gebelikmi canimm nasil hareketler hissediyorsun bide :)Başın saolsun canım.şunun için sordum ;ikinci gebeliklerde erken hissediliyor eğer karın çok büyümüşse birinci gebelikte.ben hissediyorum şu an hareketini,doktora sordum olabilir dedi.
Sebep var mi bu durum için. Dua edecegim size ve bebeğinize.Allah bagislasin onun sizeArkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Ustten ölctu benimkini benimde son iki gittigimde surekli basinin capini kemiklerini fln olcuyor. Gayet iyi diyo ayrintiliyada gir icimiz rahat etsin diyo. Benim doktorum ikili test zamani kaza gecirmisti bende mecburen baska doktora gitmistim. O testi kendi yapamadi diye ayrintiliyi cok onemsiyor o onemsedikce benim stresim.artiyoustten mi olctu rahim agzini ben 2 doktora gidiyorum ikiside her gittigunde olcuyor ve erkeb dogum rizkin yok diyorlar kafasinin icini falab hep gostermisti doktorum fl uzunluguna falan bakiyor bas capini falan olcuyor simdilik bir aorun yok allaha sukur insaallah bundan sonrada olmaz yaa
Kız isteyenlerdendin sen de, hayırlı uğurlu olsun :)Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
Benim ilk gebeliğim ikizdi karnım çok büyümüştü,şimdi tek ,alt tarafta kayma şeklinde bazen de pıt pıt şeklinde hissediyorumsaol canim onu bende duydum ikinci gebeliklerde daha erken hissediliyormus benim.o.kadar buyumemsti. Ne hissediyosun suan tam olarak ve nerde hissediyosun
insaallah bisey cikmiycak canim rahat oll :)Ustten ölctu benimkini benimde son iki gittigimde surekli basinin capini kemiklerini fln olcuyor. Gayet iyi diyo ayrintiliyada gir icimiz rahat etsin diyo. Benim doktorum ikili test zamani kaza gecirmisti bende mecburen baska doktora gitmistim. O testi kendi yapamadi diye ayrintiliyi cok onemsiyor o onemsedikce benim stresim.artiyo
Evet 2.gebelik ,kayma şeklinde ya da pıt pıt atma şeklinde hissediyorum ,değişiyor yani.senin 2. gebelikmi canimm nasil hareketler hissediyorsun bide :)
Dogru mu gordum diye iki kere okudum. Cok üzüldümKaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Pit pit bende hissediyorum alt sag tarfta ama sadeceBenim ilk gebeliğim ikizdi karnım çok büyümüştü,şimdi tek ,alt tarafta kayma şeklinde bazen de pıt pıt şeklinde hissediyorum
İnsallah canim insallah Allahim korusun bebeklerimiziinsaallah bisey cikmiycak canim rahat oll :)
pit pit bende hissediyorumda acaba gazmi diyorum kendi ekndime :))Evet 2.gebelik ,kayma şeklinde ya da pıt pıt atma şeklinde hissediyorum ,değişiyor yani.
Kaçıncı haftadasın?Pit pit bende hissediyorum alt sag tarfta ama sadece
Önce karıştırabilirsin belki de daha sonra ayırt edebiliyorsun bebek hareketini.pit pit bende hissediyorumda acaba gazmi diyorum kendi ekndime :))
bugun 18+5 olduk Allahin izniyleKaçıncı haftadasın?
Benim ikinci gebeligim canim.sanirim ayni haftalardayiz. Cok net anlarsın. Bu sabah zipliyordu ve canimi yakıyordu .ilk kizim da cok yapardi bunu. Tekme atmasi resmen durtulme gibi mumkun degil ayirmamak. Esim sabirsiz bizde de ben iletisim kuruyorum ama hissedemiyor daha disardan. O da merakla bekliyorDün dr sordum deidm herkes biseler hissettiğini söylüyor bende tık yok anormallik mi var bende :)) bebek 500 gr olmadan hissetmezsin dedi benimi rahatlattı yoksa gerçekmi bilemedim
ayyy insaallah canim yaa :) ben bide arada hissediyorum gunde 1 2 belkide 3 normalmikiÖnce karıştırabilirsin belki de daha sonra ayırt edebiliyorsun bebek hareketini.
Normal bence.sağlıkla kucağına al annesi inş.ayyy insaallah canim yaa :) ben bide arada hissediyorum gunde 1 2 belkide 3 normalmiki
Maşallah büyümüş ,sağlıkla al kucağına inş.bugun 18+5 olduk Allahin izniyle
Ben gölcükte aile konak hastanesinde ahmet coskana gidiyorum canm ayriyeten necati celik devlet hastanesinde de mustafa beye gidiyorum. Tek doktor kesmiyor beni :) sen kime gidiyosun[/QUOTE ben fakülteye emek beye birde cihana Mehmet Müezzinoğlu'na ama cihanı bıraktık şuan sadece fakulteye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?