amin canim hecanim hepimizin saglikla alalim insaallabNormal bence.sağlıkla kucağına al annesi inş.
Bayaa fark varmış arasında canım, inşallah güzel geçer doğumundaNormal doğum 1060₺ sezeryan 1500 küsür dedi ama unuttum. Gittim gezdim doğum katını odaları doğumhaneyi ebe hemşire fln hepsi çok ilgili heryer temiz güzeldi beğendim tabi doktoruma güveniyorum en çok
Evet bunu bende gördüm geçen yıl olmuş sanırım düzelmiştir inş ama şartlar hala aynı ise gerekli durumda bende liv e sevk isterim doktorum zaten bana tedaviyi orada yaptı sorun olacağını sanmıyorum
Çok üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyo, rabbimin hikmetidir bu da. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kardeşini al kucağına. Rabbim sabır versin meleğin şefaatçiniz olsunKaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Maalesef sebepsiz kayıpSebep var mi bu durum için. Dua edecegim size ve bebeğinize.Allah bagislasin onun size
Cok zor gerçekten ister istemez sućluyor insan kendini onumu yapsaydim bunumu yapsaydim diye ama boş işte rabbim nasip edicek ki olacak allahin takdiri yapicak bisey yok maalesefDogru mu gordum diye iki kere okudum. Cok üzüldümAllah sabirlar versin size. Dilerim en yakın zamanda yeniden nasip olsun. Ben kasim ayinda kaybettim sizin gibi ama 12.haftada sizi okadar iyi anlarim ki.. Kendinize iyi bakın suclamayin sakın
Kaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Çok geçmiş olsun bende tekrar okudum inşallah rabbim tekrar nasip eder. Yeni mi oldu?Cok zor gerçekten ister istemez sućluyor insan kendini onumu yapsaydim bunumu yapsaydim diye ama boş işte rabbim nasip edicek ki olacak allahin takdiri yapicak bisey yok maalesef
Allah sabır versin inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı hayırlı uğurlu evlat nasip etsin sana.Cok zor gerçekten ister istemez sućluyor insan kendini onumu yapsaydim bunumu yapsaydim diye ama boş işte rabbim nasip edicek ki olacak allahin takdiri yapicak bisey yok maalesef
Sabir dilerim. Allah tez zamanda saglikli ve hayirli evlat nasip etsinMaalesef sebepsiz kayıp
Ben fakülteye gidiyorum emek dogere birde cihan hasta. Gidiyoduk ama memnun kalmadımBen gölcükte aile konak hastanesinde ahmet coskana gidiyorum canm ayriyeten necati celik devlet hastanesinde de mustafa beye gidiyorum. Tek doktor kesmiyor beni :) sen kime gidiyosun
bir dahaki gebeliğiniz çok sağlıklı olur inşallah. her şey kısmet. bazen kaderci olmak gerek. hepimiz bir yola çıktık allah a emanet. vardır bir hayır.Cok zor gerçekten ister istemez sućluyor insan kendini onumu yapsaydim bunumu yapsaydim diye ama boş işte rabbim nasip edicek ki olacak allahin takdiri yapicak bisey yok maalesef
Allah esirgesin, öyle eliniz belinizde bekleyecek misiniz yapılacak birşey yok muymuş? Yatırması gözlem altında tutması gerekmiyor mu? Bi tanıdığın bebeğinin kalbi durmuş çalıştırmışlar hemen, anında müdahale için gözlem altında olman gerekiyor.Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Genelde Spinali tavsiye ediyorlar bana önce spinal yapıldı başlayınca uyuttular, panik bir yapın varsa korkabilirsin ama bir aksilik çıkarsa hemen uyutuyorlar zaten.Selam kızlar nasılsınız :)
Aranızda epidural yada spinal sezeryan olan var mı? Ben ilk doğumumda acil olduğu için direk bayılttılar o şekilde sezeryan olmak zorunda kalmıştım. Merak ediyorum tavsiye ediyor musunuz belden uyuşturmalı ? Bebeğimi görmek sesini duymak istiyorum Doğum anında. Ama panik olurum diye de korkuyorum genel olarak panik bir yapım vardır .
Slm bende kasım anne si olucam inşaAlla son kontrolde bebek aşagda dedi doktor sağ taraf kasıkta daha önce bu durumu yasayan var mı çok korkuyorum mininigime birşey olacak diye
Tek tek okuya okuya geldiğimden bu mesajı görmemişim kusura bakma. Allah'ın takdiri var bunda da bir hayır, en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip olur inşallah.Kaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Canım benim ya Allah sabır versin inşallah rabbim tez ve hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin. Gerçekten ne desek boş.Kaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Sadece yakınım 1 kere gittim ama kbb bölümüne gittim canım. Maalesef bilgim yok.Bol bol dua et canim güzel olacak inşallah herşey. Ama başka bir doktora daha mı gitseydin. Bekleme bence
Liv de tüp bebek tedavimi yapan doktor oraya gecti. Hemde çok daha uygun fiyat olarak. Doğum katını odaları doğumhaneyi gezdim içime sindi oraya devam etmeye karar verdim. Ama genel olarak hastane hakkında bilgi sahibi değilim. Sen yakınım diyorsun nasıl bir hastane biliyor musun
Medilife ta Ali Sunay a gidiyorum. İkinci kızımıda Selda Hanımoğlunda yapmıştım.Demek oradan anlaşılıyo canım, bakalım hayırlısı olsun benimki dar mı genişmi hiç bi fikrim yok
Helal olsun valla kayınvalidene de, senin emsalin daha iyiymiş :))
Umut her zaman vardır canım, bol bol dua et bol su iç. Rabbimin izniyle düzelir inşallah
Evet canım liv de Bülent Tekin e gidiyorum, esencan a bilgi sahibi değilim pek ben canım, ama karar değiştirirsem doğum ücretinden dolayı değiştiririm o zaman da bülent hoca yakın bi arkadaşına yönlendiricek beni. Ama bebek belli bi aya gelene kadar Bülent hocayı bırakmayı düşünmüyorm ben
Sen medilife de hangisine gidiyosun canım
Bana hiç bişey demiyo bu adam yaa. Dikkat et dese ederdim belkide . Artık kendime kadar yiyorum canım bıraktım 2 kişiliği :)))
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ben epidural oldum. Doğumdan cıktığımda ziyaretime gelenler doğum yaptığıma inanamadılar. Maşallah ne ağrım vardı ne sızım iğnenin etkisi uzun süre sezeryan ağrılarımı hissettirmedi. Ve en güzeli bebeğimi duydum birebir doğduğunda ilk gördüm. Belden aşağısını görmüyorsun arada perde var merak etme. Zaten heyecandan sürekli ağladım iğnenin acısını bile umursamadım.[/
Teşekkür ederim canım :)
Merak ediyorum bende o duyguyu tatmak istiyorum. Kızımda içimde kalan çok şey oldu erken Doğum olduğu için kucağıma alamadan küveze girdi. Oğlumda inşallah vaktinde kucağımıza alırız.
Fakulteden memnunmusun peki ilgi alaka nasilBen fakülteye gidiyorum emek dogere birde cihan hasta. Gidiyoduk ama memnun kalmadım
İnsallah amin canim hepimiz insallah saglicakla alalim :)Maşallah büyümüş ,sağlıkla al kucağına inş.
Sana bisey daha sorcam son gunlerde bebek kasigimda bi yere toplaniyo orasi agriyo eger ayaktaysam varmi boyle bi durum sendedeinsaallah bisey cikmiycak canim rahat oll :)
Tupbebek mi canim seninki bildigim kadariyla gebelik takibi yapmiyo emek hocaBen fakülteye gidiyorum emek dogere birde cihan hasta. Gidiyoduk ama memnun kalmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?