2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bayaa fark varmış arasında canım, inşallah güzel geçer doğumunda
Çok üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyo, rabbimin hikmetidir bu da. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kardeşini al kucağına. Rabbim sabır versin meleğin şefaatçiniz olsun

Cok zor gerçekten ister istemez sućluyor insan kendini onumu yapsaydim bunumu yapsaydim diye ama boş işte rabbim nasip edicek ki olacak allahin takdiri yapicak bisey yok maalesef

Allah sabir versin

Cok zor gerçekten ister istemez sućluyor insan kendini onumu yapsaydim bunumu yapsaydim diye ama boş işte rabbim nasip edicek ki olacak allahin takdiri yapicak bisey yok maalesef
Allah sabır versin inşallah rabbim tez zamanda sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı hayırlı uğurlu evlat nasip etsin sana.

bir dahaki gebeliğiniz çok sağlıklı olur inşallah. her şey kısmet. bazen kaderci olmak gerek. hepimiz bir yola çıktık allah a emanet. vardır bir hayır.

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Allah esirgesin, öyle eliniz belinizde bekleyecek misiniz yapılacak birşey yok muymuş? Yatırması gözlem altında tutması gerekmiyor mu? Bi tanıdığın bebeğinin kalbi durmuş çalıştırmışlar hemen, anında müdahale için gözlem altında olman gerekiyor.

Genelde Spinali tavsiye ediyorlar bana önce spinal yapıldı başlayınca uyuttular, panik bir yapın varsa korkabilirsin ama bir aksilik çıkarsa hemen uyutuyorlar zaten.
Slm bende kasım anne si olucam inşaAlla son kontrolde bebek aşagda dedi doktor sağ taraf kasıkta daha önce bu durumu yasayan var mı çok korkuyorum mininigime birşey olacak diye
Afifecan ın altta bebeği, doktor çıkar demedi mi? Her altta olan bebek risk taşımıyor.

Son düzenleme:
Tek tek okuya okuya geldiğimden bu mesajı görmemişim kusura bakma. Allah'ın takdiri var bunda da bir hayır, en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip olur inşallah.

Canım benim ya Allah sabır versin inşallah rabbim tez ve hayırlı zamanda tekrarını nasip etsin. Gerçekten ne desek boş.

Sadece yakınım 1 kere gittim ama kbb bölümüne gittim canım. Maalesef bilgim yok.
Medilife ta Ali Sunay a gidiyorum. İkinci kızımıda Selda Hanımoğlunda yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…