toplanmayi hissetmiyorum canim ben yada bazen boyle bi yer sisiyor gibi oluyor sonra geciyor ben onu gaz diyr dusunmustumSana bisey daha sorcam son gunlerde bebek kasigimda bi yere toplaniyo orasi agriyo eger ayaktaysam varmi boyle bi durum sendede
Doktorun iyi şeyler söylemesine çok sevindim inşallah bundan sonra hep iyi şeyler duyarsın:)pearlshine bugun gittim doktora
Özel muayenehanesi 200₺ anlaşmalı özel hastaneye de geliyor bazen , umut verici iç açıcı sakinleştirici konuştu ... miyomlar içim ilaçlarıma devam edeceğim ama önceki idare tahlillerim az bulanık çıkmış doktorlar temiz demişti , kum döküyormuşum... bol su iç dedi... ve magnezyum pastil verdi... bunlar dışında bebeğin gelişimi önde gidiyormuş bi hafta, ölçümleri iyi çıktı, hareket ediyordu... artık yavaştan söylüyoruz cinsiyeti aile büyüklerine....
Y yagmur_20 yaaa bu sebeple kadının biri avukata yazmış kocam benden habersiz kimliğe istemediğim ismi yazdırmış kandırdı beni vs boşanmak istiyorma kadar götürmüşya başta bende aşırı sinirlendim ama bebeğin sağlığından daha önemli değildir bir isim... burada nice paylaşımlar yapılıyor sağlığınyerinse olmayıp bir den bebeğini kaybedenler çocuk sahibi olamayanlar.... allah herkese isteyene sağlıklı bir bebek nasip etsin öncelikle ... gerisi hikaye... varsın iki isim olsun biri onların dediği biri sizin istediğiniz.... herkes dilediği isimle seslenir... yapacak birşey Yok
O an muhtesem canim hic bisekilde canim yanmadi hic bisey hissetmedim merakla bebegimi bekledim ve o an kucagima aldigim an asla unutamam sonrasimi ben dogum yaptigimi hicmi hic anlamadim o aksam ayaklandim ikinci gun bebegimi kuveze aldilar ben merdivenleri ucer beser inip cikiyodum o telasla yani ben lohisaligimi hic bilmedim hatta benden 50 gun once eltim dogum yapti ay uy bagriyodu oturup kalkarken ben pitir pitir kosturuodum ama genel aneztezi ile dogum yapti sezeryan oldu ben epiduralle sezeryan oldum bilmiyorum fark burdanmi geliyo canim ama tavsiye ederim siddetleSelam kızlar nasılsınız :)
Aranızda epidural yada spinal sezeryan olan var mı? Ben ilk doğumumda acil olduğu için direk bayılttılar o şekilde sezeryan olmak zorunda kalmıştım. Merak ediyorum tavsiye ediyor musunuz belden uyuşturmalı ? Bebeğimi görmek sesini duymak istiyorum Doğum anında. Ama panik olurum diye de korkuyorum genel olarak panik bir yapım vardır .
Çok üzüldüm canım. Allah bundan sonra sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsinKaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Allah sabir versin canim soylicek hic bisey yok bu durumda sabir dilemekten baska.Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Gazdan farkli bi durum bu karnimin bi yeri top gibi sisiyor ve ayaktaysam agri yapiylrtoplanmayi hissetmiyorum canim ben yada bazen boyle bi yer sisiyor gibi oluyor sonra geciyor ben onu gaz diyr dusunmustum
bilmiyorum ki canim yaa boyle olanlari duydum ama bebek olabilir yaniGazdan farkli bi durum bu karnimin bi yeri top gibi sisiyor ve ayaktaysam agri yapiylr
O an muhtesem canim hic bisekilde canim yanmadi hic bisey hissetmedim merakla bebegimi bekledim ve o an kucagima aldigim an asla unutamam sonrasimi ben dogum yaptigimi hicmi hic anlamadim o aksam ayaklandim ikinci gun bebegimi kuveze aldilar ben merdivenleri ucer beser inip cikiyodum o telasla yani ben lohisaligimi hic bilmedim hatta benden 50 gun once eltim dogum yapti ay uy bagriyodu oturup kalkarken ben pitir pitir kosturuodum ama genel aneztezi ile dogum yapti sezeryan oldu ben epiduralle sezeryan oldum bilmiyorum fark burdanmi geliyo canim ama tavsiye ederim siddetle
Kaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Canim o an en guvenli yerdesin tansiyonun yukselmeden anlar lar ve hemen bayiltarak devam ederler orlarini dusunme yani sen sadece bebegine odaklan icinden cekip cikartma anlari var ya muhtesem bisey o anAğrı acı konusunda çok şükür sıkıntı yaşamadım canım hatta ayılırken eşimi teselli ediyordum ben iyiyim kızım nasıl dediğimi hiç unutmam :) çok merak ediyorum doğduğunda sesini duymayı kucağıma koyduklarında yaşayacağım duyguyu :) ama dediğim gibi biraz heyecanlı bir yapım var ameliyathane ortamında heyecanlanırsam diye korkuyorum. Birde benim ilk doğumum yüksek tansiyondan dolayı erken olmuştu ya heyecandan tansiyonum yükselirse diye düşünüyorumşimdilik bir sıkıntım Yok çok şükür de bakalım Doğum zamanı nasıl olacak büyük bir merak :))
O an her seyin kontrol altinda oluyor hatta bebegi cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar soyledigim saniye taktilar hemde.sakin ol nees alabiliyosun sadece psikolojik diye sakinlestirdiler ve sonra bebegimi verdiler.her seyin kontrol altinda olcak tansiyonunu takip ediyo olcaklar en ufak bir sorunda mudahale ederler hic bundan korkmana gerek yokAğrı acı konusunda çok şükür sıkıntı yaşamadım canım hatta ayılırken eşimi teselli ediyordum ben iyiyim kızım nasıl dediğimi hiç unutmam :) çok merak ediyorum doğduğunda sesini duymayı kucağıma koyduklarında yaşayacağım duyguyu :) ama dediğim gibi biraz heyecanlı bir yapım var ameliyathane ortamında heyecanlanırsam diye korkuyorum. Birde benim ilk doğumum yüksek tansiyondan dolayı erken olmuştu ya heyecandan tansiyonum yükselirse diye düşünüyorumşimdilik bir sıkıntım Yok çok şükür de bakalım Doğum zamanı nasıl olacak büyük bir merak :))
Bayaa fark varmış arasında canım, inşallah güzel geçer doğumunda
Çok üzüldüm canım ama elden bişey gelmiyo, rabbimin hikmetidir bu da. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla kardeşini al kucağına. Rabbim sabır versin meleğin şefaatçiniz olsun
Dikkatli ol canım Allah korusunIyi aksamlar bayanlar.
Bende bugun uzun suredir bulasik yikamiyodum ilk kez aksam yemegi bulasigi yikadim. Yani o kadar kotu oldum ki 15 dk ayakta durunca belimdeki kaslar gerildi beynim zonkladi sonuc ise klozette bitti. Bulantilar gecmiyorduesimde ne yapacagini sasirdi. Adam copu cikariyo bi yandan poset koydu masayi topladi fln dibimden ayrilamadi. Niye sirtim agridi anlayamadim cok kotuydu. Simdi paso yatiyorum.
Dikkatli ol canım Allah korusun
Gözün aydın canımBugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
Canım başın sağolsun Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallahKaybettik melindamızıallah szilerin bebeklerini korusun insallah çok şaşırtıcı bir durum oldu bu doktorumda şaşkın kısmetimiź bukadarmiş allahın takdiri kızlar allah hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin dualarım sizinle
Ah bende yatabilsem nazlanıp niyazlanabilsem kurban olduğum AllahımDikkat ediyorum aslinda ama yani hep yatinca bi yerden sonra cok sikici hayat. Koltukla yatakla butunlestim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?