2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sana bisey daha sorcam son gunlerde bebek kasigimda bi yere toplaniyo orasi agriyo eger ayaktaysam varmi boyle bi durum sendede
toplanmayi hissetmiyorum canim ben yada bazen boyle bi yer sisiyor gibi oluyor sonra geciyor ben onu gaz diyr dusunmustum

Doktorun iyi şeyler söylemesine çok sevindim inşallah bundan sonra hep iyi şeyler duyarsın:)

O an muhtesem canim hic bisekilde canim yanmadi hic bisey hissetmedim merakla bebegimi bekledim ve o an kucagima aldigim an asla unutamam sonrasimi ben dogum yaptigimi hicmi hic anlamadim o aksam ayaklandim ikinci gun bebegimi kuveze aldilar ben merdivenleri ucer beser inip cikiyodum o telasla yani ben lohisaligimi hic bilmedim hatta benden 50 gun once eltim dogum yapti ay uy bagriyodu oturup kalkarken ben pitir pitir kosturuodum ama genel aneztezi ile dogum yapti sezeryan oldu ben epiduralle sezeryan oldum bilmiyorum fark burdanmi geliyo canim ama tavsiye ederim siddetle

Çok üzüldüm canım. Allah bundan sonra sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Arkadaslar cok moralim bozuk doktordan geliyorum bebeğimin kalb atışı çok yavaşlamış hepinizden dua bekliyorum sizce tekrar düzelirmi pazartesiye kadar bekleyelim dedi doktor bir umut varmidir sizce
Allah sabir versin canim soylicek hic bisey yok bu durumda sabir dilemekten baska.

Ağrı acı konusunda çok şükür sıkıntı yaşamadım canım hatta ayılırken eşimi teselli ediyordum ben iyiyim kızım nasıl dediğimi hiç unutmam :) çok merak ediyorum doğduğunda sesini duymayı kucağıma koyduklarında yaşayacağım duyguyu :) ama dediğim gibi biraz heyecanlı bir yapım var ameliyathane ortamında heyecanlanırsam diye korkuyorum. Birde benim ilk doğumum yüksek tansiyondan dolayı erken olmuştu ya heyecandan tansiyonum yükselirse diye düşünüyorum şimdilik bir sıkıntım Yok çok şükür de bakalım Doğum zamanı nasıl olacak büyük bir merak :))

Bebeğini kaybeden arkadaşımız başın sağolsun Allah sana sabır güç kuvvet versin. İnşallah sağlıklı bir şekilde Rabbim yeniden Nasip eder

Rabbim cennetinde kavuştursun canım benim...

Canim o an en guvenli yerdesin tansiyonun yukselmeden anlar lar ve hemen bayiltarak devam ederler orlarini dusunme yani sen sadece bebegine odaklan icinden cekip cikartma anlari var ya muhtesem bisey o an

O an her seyin kontrol altinda oluyor hatta bebegi cikardiklari an nefes alamiyorum dedim hemen maske taktilar soyledigim saniye taktilar hemde.sakin ol nees alabiliyosun sadece psikolojik diye sakinlestirdiler ve sonra bebegimi verdiler.her seyin kontrol altinda olcak tansiyonunu takip ediyo olcaklar en ufak bir sorunda mudahale ederler hic bundan korkmana gerek yok

Amin canım hepimizin inşallah

İyi akşamlar arkadaşlar bende sabah doktordaydım ikili testim gayet iyiymiş doktor beğendi baş gövde bacakları tek tek ölçtü haftadıyla uyumlu çıktı ama benim ufaklık uyuyodu cinsiyetine bakamadık biray sonra dedi neyse sağlıklıymış şükrettim ayrıca plesentam rahim ağzına çok yakınmış 20. Haftaya kadar düşük riski var 20 den sonrada erken doğum riski var tedbirli olmak lazım dedi ilişki temizlik ve uzun süre ayakta kalmak yorulmak yok dedi zamanla uzaklaşadabilirmiş bakalım hayırlısı inşallah

Iyi aksamlar bayanlar.
Bende bugun uzun suredir bulasik yikamiyodum ilk kez aksam yemegi bulasigi yikadim. Yani o kadar kotu oldum ki 15 dk ayakta durunca belimdeki kaslar gerildi beynim zonkladi sonuc ise klozette bitti. Bulantilar gecmiyordu esimde ne yapacagini sasirdi. Adam copu cikariyo bi yandan poset koydu masayi topladi fln dibimden ayrilamadi. Niye sirtim agridi anlayamadim cok kotuydu. Simdi paso yatiyorum.

Dikkatli ol canım Allah korusun

Bugün bebeğin cinsiyetini öğrendim
Kız olacakmış
Artık oy kullanabilirim ankette
Gözün aydın canım

Canım başın sağolsun Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah

Bende iftara misafir kaldı, ablamlar geldi çocuklarla. Bi insanın kendi ablası hamileyken yardım etmiyosa kimseden bişey beklememek lazım onu gördüm. Makineye bi posta bulaşık dizdim, bide tatlı tabakları kaldı dışarıda mutfak öyle darma duman çıktı gitti misafirlerden sonra. Ölmüşüm kalmışım halim kalmamış kimsenin umurunda değil. Bende bıraktım kendim gebericeğime mutfak kalsın öyle dağınık yarına kadar halim kalmadı bi yandan hazırlık tatlısı çorbası ikramı bi yandan koşturması. Bide kızı bende kalmak için ağlıyo, kalsın desem bırakacak eşim sabah işten gelicek ve benim tek izin günüm yarın hem dinlenicem hem temizlik yapıcam hem alışverişe çıkıcam, o kızcağız sabah uyancak kahvaltı vs isticek hiç halim yok.. başka zaman kalırsın ben çalışıyoken olmaz şimdi dedim. Daha öncede kalmıştı Allahtan içime okadar dert olmadı. Ay çok sinirli ve yorgunum uyumak istiyorum ama komşunun misafiri var sesten yatılmıyo Allahım neydi bugün günahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…